We maken een keuze: een verlaagd plafond is beter mat of glanzend

We maken een keuze: een verlaagd plafond is beter mat of glanzend

12 October 2017Spanstructuren - een praktische oplossing voor het interieur, aangezien zij aanzienlijke vermindering van de kosten van cosmetische of geplande reparatie van het plafond oppervlakSpanstructuren - een praktische oplossing voor het interieur, aangezien zij aanzienlijke vermindering van de kosten van cosmetische of gepland onderhoud poverhnostiKogda dak te repareren is in het stadium van het kiezen wat het beste verlaagd plafond mat of glanzend, is het noodzakelijk om beide opties te overwegen. Zorg ervoor dat u een idee over de kenmerken van high-gloss en matte afwerking, het systeem van de zorg en de beginselen van de verlichting te hebben. Bovendien moet u de grootte van de kamers, die zal worden geïnstalleerd verlaagde plafonds te overwegen.


Moeilijke keuze van de spanning plafond: glanzend of mat

Glossy plafonds hoger dan de prijs plafond matte, omdat ze meer functioneel dan de mat valt op bij het kiezen van kleuren, verlichting lampen en plafondmontage. Niet elke kamer zal er goed uitzien met een glanzende of matte laag plafond, wat het gebied van de ruimte, de hoogte van de muren en het plafond, in het bijzonder met betrekking tot de muren en het plafond, de aanwezigheid van natuurlijk licht in de kamer, en andere factoren beïnvloedt.

Om de juiste keuze en bruikbaar te maken, moet je opties te overwegen voor meer informatie.

features plafond

 • Kenmerken van materialen;
 • Kansen plafondlamp;
 • Voor- en nadelen van matte en glanzende plafond.

Laklaag heeft reflecterende eigenschappen en spiegel effecten. Reflecteren van het licht, de bekleding vergroot de visuele ruimte van de kamer, de hoogte van de wanden en plafond verbreedt de kamer. Als gevolg van deze, zelfs in het donker, kelders en in gebieden met een gebrek aan natuurlijk licht, hoogglans afwerking geeft 50% van het licht. Glanzende stoffen hebben een brede waaier van kleuren en een verscheidenheid aan tinten.

Glanzende coating die wordt gebruikt om plafondontwerp visueel vergroot de ruimte van de woningGlanzende coating die wordt gebruikt om plafondontwerp visueel vergroot de ruimte van de woning

 Zorg voor een glanzende plafond vrij ingewikkeld, het oppervlak moet regelmatig worden schoongemaakt, is duidelijk zichtbaar in de stof en vlekken na het wassen, die moeilijk te verwijderen zijn op zichzelf. Matte coating inferieur is in spanplafond kleur glossy coating. Matt coatings zijn niet zo helder en natuurlijk, in plaats van glanzend. Maar de mat oppervlak perfect verbergt alle onregelmatigheden van het plafond geeft de ruimte gezelligheid, zelfs onregelmatigheden van de muren is vooral merkbaar wanneer een matte coating.


Matt plafond is gemakkelijk te reinigen, is het voldoende te hanteren zingen benodigde middelen.

De eerste plafond reiniging na de installatie kan worden uitgevoerd in 4-6 maanden, volgens garant voor kwaliteit uitstraling. Daarna wordt reinigen oppervlak als verontreiniging, die de functie van de ruimte bepaalt uitgevoerd. Het plafond in de keuken en een gemeenschappelijke ruimte je nodig hebt om vaker schoon te maken dan in de kinderkamer of slaapkamer.

Matt plafonds: kenmerken van dit type (video)

Glanzend of mat daken: de beste manier om uit te kiezen

Spanplafond heeft onlangs de meest handige, praktische en stijlvolle manier om plafonds eindigen in de kamers te worden. Stretch plafonds zijn geschikt voor elke ruimte, of het nu een huis, een appartement, een club of een restaurant. Elke kamer wordt het een zeer mooi uitzicht, als een verlaagd plafond. En de glanzende en matte plafond, is zeer duurzaam en heeft een garantie van de dienstverlening voor meer dan 15 jaar, omdat de kwaliteit van verlaagde plafonds zijn zeer hoog. Dit zorgt voor een lange tijd om een ​​goed zicht op de ruimte te bieden en kosten te besparen voor de jaarlijkse schilderen, lijmen of witten het plafond.Het kiezen van het type plafond dekking voor het pand, moet u overwegen verschillende factoren:

 • plafondhoogte;
 • De aanwezigheid van natuurlijk licht in de kamer;
 • De waarde van de kamer.

Glossy plafond ziet er goed uit in kleine en grote kamers. Space visueel verhoogt als gevolg van de spiegel effect van glans. Wit en lichte kleur van het plafond verhoogt de hoogte van het plafond van de kamer, donker en glanzend zwart van de spanning plafond integendeel, visueel vermindert de hoogte van het plafond.

Care matte spanplafond wordt uitgevoerd volgens de standaard regeling die belangrijke fysieke en materiële kosten niet vereistCare matte spanplafond wordt uitgevoerd volgens de standaard regeling die belangrijke fysieke en materiële kosten niet vereist

 Perfect gloss plafond in kleine kamers, de uitbreiding van zijn gebied. Glanzende plafonds kan worden geïnstalleerd in een goed verwarmde kamer, omdat de glans niet bij lage temperaturen reageert. Bovendien kunnen hoogglans doek niet tegen hitte van de lampen, dus zorg genoeg plafond licht op glossy plafonds onmogelijk. Lama's op het plafond moet een zwakke gloed zijn.

Optimale verlichting optie op de spanning glossy plafond, is spotlights of sterrenhemel. Plafondverlichting van de spanning kan worden mat plafondlamp-chandelier, vlek, met krachtige lampen.

Matt systeemplafond is geschikt voor het verwerken van zowel grote als kleine gebieden van het gebouw. Elke kamer, slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer, er goed uitzien met spanning matte plafond. Duurzaamheid geborsteld doek maakt het mogelijk om elk plafond licht te maken, het oppervlak is niet bang voor lage temperaturen en verwarming, maar het plafond kan worden geïnstalleerd in slecht verwarmde ruimten, en de verlichting kunnen krachtige lampen.

Glanzend of mat daken: reviews van consumenten

Zowel glanzende en matte plafonds hebben positieve feedback over de levensduur. Indien het plafond en de verlichting goed zijn geïnstalleerd, de kamer onderhouden de vereiste temperatuur en het oppervlak van het plafond is goed onderhoud, levenslange garantie plafond stijgt uitgevoerd.

Glossy plafond Glossy plafond "sterrenhemel" - een succesvolle uitvoering van het ontwerp ideeën, is het vinden van een hoge mate van realisme


Meer positieve feedback van klanten over de verzorging van verlaagde plafonds zijn matte plafonds:

 • Matte plafondoppervlak beter dan de glans van zorg en belastend voor de temperatuur en detergentia verwerking;
 • Het vereist geen speciale zorg, wat niet kan gezegd worden van het glanzende oppervlak van het plafond vereist;
 • Gloss harde wassen echtscheidingen dat zelfs een druppel water te verlaten.

Een groot deel van het plafond meer dan watermerken, sporen van lappen, wasmiddelresten vertonen. Om de zorg voor de glossy plafonds beter om specialistische reiniging bedrijven aan te trekken, vooral als het plafond gebied is groot.

Positieve opmerkingen over de prijs plafond in meer dan een matte plafond, het is goedkoper en inferieure glossy plafond in prijs, maar niet in kwaliteit.

Aanbevelingen over hoe u de juiste kleur van spanplafond kiezen

Verlaagde plafonds heldere kleuren contrast in de kamer te creëren altijd, dus kies de juiste kleur gemakkelijk. Dit kan niet worden gezegd over de nuances van de spanning van de baan.


De rijke kleurenpalet van glossy plafond geeft een unieke blik in het interieurDe rijke kleurenpalet van glossy plafond geeft een unieke blik in het interieur

Kies de kleur van spanplafond in de kleur van het behang moeilijk:

 • De hoogte van het plafond maakt de donkere toon op de vloer;
 • Te licht behang fuseren met licht plafond of geef een sterk contrast in combinatie met een donker plafond;
 • Opgespannen doek met een patroon op het plafond ziet er veel donkerder.

De kleur van het plafond na de installatie kwam niet uit te verzadigd, moet u op het web op de lichtere tint van kleur bedacht te kiezen. Een weefsel kleuren om de kleur van het behang of verf te passen op de muren, moet de kleur van het behang en verf worden gekozen op de donkere toon plannen.

Glanzende plafond in het interieur (video)

Spanplafond is een dure vorm van het ontwerp-plafondschilderingen in de selectie van kleur moet worden gehouden met name de kleur en de schaduw van de kamer te worden genomen, de hoogte van de muren en het plafond, het is het beste als in dit geval de professionals die weten welke kleuren, zoals beschreven op het plafond oppervlak zal helpen.

Wat is een spanplafond is beter mat of glanzend (foto)

3 8 876 507267874 a5f0bacd1767af96e295a4009872d52d DSC0918 gal1-8 glyantsevye-natyazhnye-potolki-foto7 glyantsevye-natyazhnye-potolki-foto11 glyantsevye-natyazhnye-potolki-foto9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 + = 88

map