We maken een interieur kamer in een privéwoning: 8 tips

We maken een interieur kamer in een privéwoning: 8 tips

12 October 2017Interieur woonkamer moet warm en gezellig zijn, wat een vrolijke sfeer creëertInterieur woonkamer moet warm en gezellig zijn, wat blij creëert atmosferuKrasivo regelen kamer in een prive-woning - een taak veeleisend en interessant. Natuurlijk, iedere eigenaar wil een stijlvolle renovatie te maken in de woonkamer, die een lust voor het oog zal een paar jaar zonder verlies van zijn relevantie en bruikbaarheid. Het is goed te beseffen dat de woonkamer - een ruimte waarin alle gezinsleden gaan, gasten, vrienden, en daarom moet het interieur warm en gezellig zijn. Op hetzelfde meubilair in de woonkamer moet altijd praktisch en multi-functioneel zijn, op het juiste moment kon geschikt voor gasten, thee te drinken en te ontspannen. Meer informatie over alle nuances van het interieur de schepping in het eigen huis met zijn eigen handen de woonkamer - later in het artikel.


Kamer in een prive-woning: ontwerp

Op dit moment kan de woonkamer worden gerangschikt in een verscheidenheid van stijlen, zodat u de richting selecteren om het interieur van de zaal voor zijn portemonnee en verlangen. Steeds populairder milieuvriendelijke materialen: verf, behang, meubels, accessoires - dit alles moet zorgvuldig worden gekozen, zorgvuldig de samenstelling en eigenschappen te bestuderen. Bouwmaterialen, niet schadelijk voor de gezondheid, stijlvol en modern, maar ook volkomen veilig, zelfs voor kinderen.

Veel mensen de voorkeur aan de woonkamer van ecologische materialen te maken, omdat ze veilig zijn voor de gezondheidVeel mensen de voorkeur aan de woonkamer van ecologische materialen te maken, omdat ze veilig zijn voor de gezondheid

De meest populaire bestemmingen voor het leven in een prive-woning, zijn:

 • minimalisme;
 • modern;
 • land;
 • Klassieke stijl.

Meer informatie over elk van hen beschrijven hieronder. Nouveau stijl is nu zeer populair vanwege zijn bruikbaarheid. Multifunctioneel meubilair, modieuze tafels en banken, kan dat op elk moment worden opgelost en de rest - is de onderscheidende kenmerken. De kleur van de meubels moeten ontspannen en natuurlijk zijn, bijvoorbeeld, chocolade, beige, wit, grijs. De muren zijn meestal ingericht in heldere kleuren: wit, grijs, beige. De inrichting van deze stijl is bijna volledig afwezig.


Deze stijl van het interieur is ruim, er zijn geen onnodige elementen, ligt de nadruk op lichtheid en eenvoud. U kunt felle accenten toe te voegen in de vorm van schilderijen, vazen, ongebruikelijke meubilair vreemd gevormde of kleur.

Een verscheidenheid van de Art Nouveau is het zogenaamde Scandinavische stijl. Er is ook de nadruk op eenvoud en harmonieuze combinatie van de elementen van het interieur, moet een woonkamer zijn lichte, heldere accenten ook aanwezig zijn, maar met de inrichting is beter niet om mee te doen. De kamer is ingericht in een stijl die moet licht zijn, dus witte gordijnen passen perfect. Grote ramen en parket op de vloer laat letterlijk een duik in de zuivere beeld van de Scandinavische landen, dit is wat maakt dit ontwerp stijl zo populair is.

U kunt verschillende stijlen combineren met een sterk verlangen, op hetzelfde moment het creëren van een uniek interieurU kunt verschillende stijlen combineren met een sterk verlangen, op hetzelfde moment het creëren van een uniek interieur

U kunt zelfs meerdere stijlen te combineren in een, bijvoorbeeld om moderne apparatuur en stoffering te installeren op een klassieke stijl te kiezen. Vergeet niet over de harmonie van de elementen die u wilt gordijnen toe te voegen in neutrale kleuren, die zal worden gecombineerd met meubels. Tafel en planken kunnen worden genomen in een moderne stijl, verspreid de zachte vloerbedekking, muren gemaakt in een abstract ontwerp met behulp van verf of behang met grote chaotische patroon. In het algemeen, hier verbeelding is niet beperkt tot, het belangrijk het interieur met diverse accessoires niet te overbelasten.Interieur kamer in een prive-huis in het dorp - dat de ontwerper zal adviseren

Het dorp ligt zo dicht mogelijk bij de natuur, dit is wat er kan worden weerspiegeld in het interieur van de woonkamer. Natuursteen en hout - de beste materialen voor de decoratie van de kamer in een prive-huis in het dorp.

Om de woonkamer te regelen kan op verschillende manieren zijn:

 • Installeer de houten balken aan het plafond of bestemmingsplan ruimte met hen.
 • In een prive-woning is gemakkelijk om echte houten brandende open haard en een muur rond een natuurstenen installeren.
 • Mantel plank kan worden gemaakt van hout, die perfect gecombineerd wordt met stenen metselwerk.
 • Parket gemaakt van licht gekleurde hout en lichte fluffy tapijten - een geweldige oplossing voor een rustieke woonkamer.

Als uw huis is in het dorp, terwijl de kamer kunt u een boom of steen te versierenAls uw huis is in het dorp, terwijl de kamer kunt u een boom of steen te versieren

Diverse balken van hout zijn perfect voor het interieur in een privéwoning, kun je spelen met verschillende soorten hout en hebben het oorspronkelijke ontwerp. Mooie accessoires voor de open haard zal smaak toe te voegen aan het interieur. Op de plank voor de open haard kan worden geïnstalleerd familiefoto's, prachtige antieke klok die een kamer comfort en warmte zal toevoegen.

Mooi uitzicht vanuit het raam makkelijk verslaan winstgevend. Een groot raam kan worden overgelaten zonder gordijnen en meubels en afwerkingen om neutrale tinten zoals pistache, grijs, beige te kiezen. Het belangrijkste ding dat de andere elementen van het interieur niet af te leiden van de beschouwing van de natuur.

Hoe kan ik een kamer in een prive-woning te regelen: foto

In particuliere woningen vaak appartment dat kan ook winstgevend te verslaan. Diverse bars, evenals het ontwerp technieken helpen om de woonkamer is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Scheid de woonkamer van de keuken, kunt u de grote keukentafel die wordt geïnstalleerd tussen de twee zones te gebruiken.

In een ruimte zonder muren er is meer lucht en ruimte, zodat het behang is beter om te kiezen lichte kleuren om het effect te versterken.

De gecombineerde woonkamer met een keuken in het huis, kunt u de huidige bar verslaanDe gecombineerde woonkamer met een keuken in het huis, kunt u de huidige bar verslaan


In een woonhuis vaker dan elk lid van de familie heeft een aparte ruimte, zodat u in de woonkamer kan gebruiken voor onderhoudend en familie, meer aandacht voor detail, meubels, apparaten. By the way, vergeet dan niet over de verschillende muren, die populair, zowel in de klassieke interieur en de art nouveau zijn. Met behulp van de muren en kasten zal ruimte te besparen, kunnen ze dingen verbergen, om de TV te plaatsen. Diverse lades en planken zijn kenmerkend voor de moderne stijl, het belangrijkste ding in dit ontwerp vorm - open ruimte, wat betekent dat alle dingen worden het best verwijderd. Op de planken kunt u uw favoriete boeken, interessante vazen ​​en beeldjes te regelen.

opmaak Tips

U kunt de eenvoudige tips over de registratie van de woonkamer te selecteren in een privéwoning.

Het maken van uw woonkamer, vergeet dan niet rekening te houden met de grootte en het interieurHet maken van uw woonkamer, vergeet dan niet rekening te houden met de grootte en het interieur

namelijk:


 1. Pick-up het interieur moet worden op basis van uw budget en de grootte van de kamer.
 2. Als de kamer is groot en ruim, kunt u de Art Nouveau stijl te gebruiken, evenals het minimalisme.
 3. Klassieke stijl is geschikt overal en altijd.
 4. Vergeet niet over de open haard in een privéwoning makkelijker om ze te installeren, zullen ze warmte en comfort toe te voegen in de woonkamer.
 5. Walls is het beter om uit te geven in neutrale kleuren, om te voorkomen dat het milieu overbelasten.
 6. Meubels moeten praktisch en multifunctioneel zijn.
 7. Hout - de perfecte oplossing voor particuliere woningen, natuurlijke materialen perfect passen in het interieur.
 8. Voor het moderne leven wordt gekenmerkt door ruimte, dus beter om persoonlijke spullen in de kasten en lades te verwijderen.

Mooi wonen in het huis (video)

U kunt samenvatten en zeggen dat de oprichting van het interieur - het is fascinerend, maar omslachtig. Natuurlijke materialen en warme kleuren zo goed mogelijk beter geschikt voor particuliere woningen, moeten aandacht besteden aan elk element om uiteindelijk te krijgen praktische en mooie vormgeving die relevant blijven voor de komende jaren. 

Het ontwerp van de kamer in een privéwoning (foto's)

001 5min7 445 205 532 1032 1632 5379b1a132ff3 1920x1080resizeinterior22648821381582124 0771042bbbbb134dbb6d00a48455f1a6

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 51

map