We denken over de inrichting van de slaapkamer 14 vierkante meter. m: foto's en 5 regels

We denken over de inrichting van de slaapkamer 14 vierkante meter. m: foto’s en 5 regels

12 October 2017Bedroom - dit is de plek waar mensen ontspannen, dus het moet zo ruim en comfortabelBedroom - dit is de plek waar mensen ontspannen, dus het moet zo groot zijn en uyutnayaVstretit slaapkamers van 14 m2 kan in vrijwel elk type huis paneel. Wanneer Interior ontwerp moet niet vergeten dat de kamer is ontworpen voor rust en slaap, en daarom moet het ruim en licht. Opties om een ​​kamer te versieren kan een enorm bedrag, maar niet te veel de kamer een verscheidenheid van beeldjes, beeldjes en andere accessoires. Ideaal zou kijken bestemmingsplan ruimte met een scherm of een kleedkamer.


Interieur slaapkamer 14 vierkante meter. m, foto's

De overname van het compacte formaat van de meubels niet altijd succesvol te zijn, omdat het nodig is om aandacht te besteden niet om naar te kijken, maar functioneel en visueel effect. Wanneer onjuiste uitlijning van het interieur kamer is niet de meest gastvrije en comfortabel.

Voor de kleine slaapkamers zijn het best geschikt warme pastelkleurenVoor de kleine slaapkamers zijn het best geschikt warme pastelkleuren

Om de ruimte van de kamer uit te breiden, wil je een paar eenvoudige regels te gebruiken:

 1. Geen behoefte om een ​​deur en raam tafels en soortgelijke producten rond te maken. Deze regeling zal een indruk van wanorde, in plaats van ontwerp-oplossingen.
 2. De ruimte moet alleen worden gebruikt heldere kleuren en pastel beter. Donkere kleur vernauwt de ruimte, en kan slecht invloed hebben op de psyche.
 3. Plafondbekleding ook licht en betere glans.
 4. Horizontaal patroon op het behang kan visueel uitbreiden van de ruimte, wat vooral belangrijk is voor kleine ruimtes.
 5. Niet slecht te zijn te kijken in de slaapkamer spiegel, als een weerspiegeling van de grootte verbetert en geeft lichtheid, luchtigheid. Bovendien, de spiegel integraal deel van de kast, wat vooral belangrijk voor de schone geslacht.

Eenvoudig ontwerp project uit een slaapkamer 14 sq. m

Accounting slaapkamers project, wat aan het doen zijn de belangrijkste fout - het gebruik van kant-en-klare ontwerp-oplossingen, gericht op de kenmerken van de andere kamers. In feite zijn alle volledig individueel en kies elk detail de moeite waard na het feit. Alles hangt af van de hoogte van de maxima, de vorm van de kamer, de aanwezigheid of afwezigheid van gebreken in de wanden en het plafond, op de locatie van ramen en deuren, enzovoort.


Naar de slaapkamer uit te rusten, kunt u op basis van uw smaak, maar vergeet niet dat alles in het zou moeten zijn in harmonie en goed gecombineerdNaar de slaapkamer uit te rusten, kunt u op basis van uw smaak, maar vergeet niet dat alles in het zou moeten zijn in harmonie en goed gecombineerd

Dat de kamer als vakkundig gemaakt en blij zijn eigenaar moeten aandacht besteden aan het ontwerp aanbevelingen:

 1. De kamer moet worden gespaard van een hoop onnodige items. Bijvoorbeeld, zoals salontafels, fauteuils en poefs met veel tafels. De slaapkamer moet een bed, een kast en een kledingkast.
 2. Niet te gebruiken in het interieur set van stoelen, boeken en decor items, evenals de stijl van het minimalisme in deze situatie is het meest voordelig. Er is geen noodzaak om een ​​aantal planken te installeren, een stuk makkelijker om een ​​rek te kopen. Dit product zal niet alleen plaatst alle benodigde accessoires, maar ook de kamer te versieren.
 3. Interieur slaapkamer moet vereiste elementen zoals textiel bevatten. Gordijnen, kussens, kussen en deken - allemaal moeten in harmonie met elkaar.

Reparaties in de slaapkamer 14 vierkante meter. m, foto's

Reparatie van de woonkamer van 14 vierkantjes moeten op voorgevormde project worden uitgevoerd. In diverse uitvoeringsvormen kunnen worden gebruikt als afwerkingsmaterialen. Zo zal het er slecht Venetiaanse gips. Met de hulp van een dergelijk materiaal kan maken de kamer zien er stijlvol en modern. Moderne ontwerpers liever kleine kamers om deze techniek als wallpapers, en een kleine en lichte patroon, die alle voordelen van het pand zal benadrukken gebruiken.Nu te koop je kunt kiezen uit een verscheidenheid van behang surround formaten die perfect passen ongeacht rechthoekig of vierkant slaapkamer.

Om de slaapkamer een moderne te maken, ontwerpers raden om wallpapers te gebruikenOm de slaapkamer een moderne te maken, ontwerpers raden om wallpapers te gebruiken

Floor materiaal kan zeer verschillend zijn:

 • linoleum;
 • tapijt;
 • Laminaat.

kleur van de vloer kan zo donker en licht, en het hangt volledig af van persoonlijke voorkeur. Meer redelijk om lichte kleuren te gebruiken, omdat ze perfect zijn ontspanning te bevorderen, in harmonie met elkaar en hebben agressie veroorzaken. We moeten niet vergeten dat de slaapkamer plezier en niet vervelend zou moeten zijn.

De juiste keuze van meubilair

Om een ​​kamer van 14 m2 keek volledige en complete zo veel mogelijk je nodig hebt om de selectie van het interieur items zorgvuldig te benaderen. Dat meubilair is de belangrijkste focus in de kamer, het neemt het grootste deel van de ruimte en kan het uiterlijk van het pand, het niveau van comfort en niet alleen van invloed op. De aanpak moet heel voorzichtig zijn om de inrichting van de slaapkamer om niet kruis uitvoerbaarheid en aantrekkelijkheid wanorde en slechte smaak worden geconfronteerd.

Meubels moeten alleen de meest noodzakelijke, alles kopen, behalve het bed en de kast moet aan de andere kamers worden gestuurd. Niet concepten zoals compactheid en capaciteit te verwarren, want ze zijn niet uitwisselbaar. Classic en beroemde dressing kan worden vervangen door een kast, vooral als het wordt gebouwd. De beste optie zou smal en hoog design. Veel geschillen zijn over een sleeper moet kiezen, bijvoorbeeld een bed of bank met een klapmechanisme.

Maak niet de slaapkamermeubilair, laat alleen wat je nodig hebtMaak niet de slaapkamermeubilair, laat alleen wat je nodig hebt

Je moet een begin, voor wie de kamer is de bedoeling te maken.


 • Voor een tiener;
 • Voor de baby;
 • Voor een volwassen mens;
 • Voor een echtpaar.

Convertible bed - het is echt rendabele oplossing voor het opslaan van de ruimte, maar de bouw van een dergelijk plan is niet altijd gemakkelijk om te slapen en te rusten. Ontwerpers zijn van mening dat het optimum tussen meubilair moet ten minste 70 centimeter, anders is er een gevoel van rommel zal zijn. Bovendien, dus is het onmogelijk om de ruimte uit te breiden. Nachtkastjes is beter van het interieur uit te sluiten, maar kan alleen worden gebruikt als u pal naast het bed in te stellen.

verlichtingsinrichting

Het maakt niet uit welke stijl zal worden afgewerkt kamer, zoals minimalisme, Provence, hi-tech, Japans, art deco, klassiek, modern, loft -

verlichting moet altijd de beste. Maar nogmaals, want het hangt af van wat er precies zal worden in de kamer. Als het alleen om te slapen, is het voldoende om de grote kroonluchter en een lamp. Als de kamer niet is verdeeld in een plek om te slapen en te werken, moet de bedieningsruimte worden afgedekt, zodat er geen ongemak, en nog meer in de toekomst met visie problemen.

Verlichting opties in de slaapkamer vandaag zijn talrijk: ze zijn verschillende soorten, maten en vormenVerlichting opties in de slaapkamer vandaag zijn talrijk: ze zijn verschillende soorten, maten en vormen

Op dit moment is een groot aantal van de verlichting apparaten, waaronder u een verscheidenheid van grootte, vorm, type verlichting, en zelfs de wijze van bevestiging kan kiezen. Het gebruik van grote en massale kroonluchter is niet wenselijk, omdat het de ruimte zou verminderen en een onderschatting plafonds. Erg originele verlichtingen eruit zal zien rond het bed, in het bijzonder als dit een slaapkamer van het echtpaar.


Het unieke ontwerp van de slaapkamer 14 vierkante meter. m (video)

Zelfs in een kamer waar een totaal van 14 meter, kunt u een sfeervol interieur, in staat om iedereen tevreden te maken. Het belangrijkste ding - het is bevoegd om het te overwegen. En de mogelijkheden en ideeën hiervoor zijn velen.

Ontwerp slaapkamer 14 vierkante meter. m (interior foto)

2-z12-06fd6a70-1b3b-47bf-97f7-8b0902d55bfd 3deaba005e313c08e623247c520df816 01RGBcolor00001 7 5eb43664cb18b39972b0634d622f8f34 08f474d8efc73eecac7e0edd2d8284ef 10japstyle 18 1334004 37

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 40 =

map