We denken dat door het inwendige van de slaapkamer 15 vierkante meter. m: foto's en 5 stijlen

We denken dat door het inwendige van de slaapkamer 15 vierkante meter. m: foto’s en 5 stijlen

12 October 2017Zelfs in de slaapkamer van een klein formaat, kunt u een sfeer van comfort, rust en comfort te creërenZelfs in de slaapkamer van een klein formaat, kunt u een sfeer van comfort, rust te creëren en komfortaDlya maken ontwerpideeën lokalen moeten goed nadenken wat je wilt zien in zijn slaapkamer. Gebruik de kamer alleen voor een vakantie of zelfs als een kantoor? Heb ik een bureau, een tweepersoonsbed, kasten, kasten nodig? Ik wil graag de ruimte visueel groter te maken of gebruik maken van een heldere en ongewone decoratie materialen? In het algemeen, denk lang en hard te hebben. Hieronder beschrijven we in detail hoe een slaapkamer een adequate opzet en het creëren van een project en kies afwerkingsmaterialen en regelen het meubilair.


Ontwerp slaapkamer 15 vierkante meter. m

Zodra alle problemen zijn opgelost, het project, de regeling moet worden ontwikkeld. Verdere draai van bekledingsmateriaal. In 2016, op een manier ander licht bouwmaterialen, evenals vloeren. Laat de gordijnen of jaloezieën, evenals de verschillende decoratieve elementen niet vergeten.

Het moet de kwestie van de meubels op te lossen, in het diagram is het noodzakelijk om te schilderen als idealiter zou willen om haar te zien in de slaapkamer. Misschien in plaats van een bed bank is beter om te kopen? Waar te dingen op te slaan? Het dressoir of kast? Alle nuances die nodig zijn om te overwegen en te schilderen.

Indien mogelijk, kleine slaapkamer is het beter niet om meubels te stapelenIndien mogelijk, kleine slaapkamer is het beter niet om meubels te stapelen

Vervolgens moet je meubels te kiezen. Als een heleboel dingen, is het beter om je aandacht te besteden aan de kasten. Anders genoeg borst, waar u een verscheidenheid van decoratieve objecten kunnen regelen, make-upspiegel. Meubels moeten worden geselecteerd uit de slaapkamer stijl. Lees meer over hen - hieronder.

Welke stijl te kiezen voor de slaapkamer

De werkelijke interieur van de slaapkamer moet niet erg verschillend van het totale ontwerp van het appartement of huis zijn. Het is beter als alle kamers zijn in dezelfde stijl, bijvoorbeeld, klassiek of modern.


Een oppervlakte van 15 meter is zeer geschikt voor het interieur van de volgende richtingen:

  • minimalisme;
  • Classic;
  • fusion;
  • modern;
  • Hi-tech.

Niet per se om herstellingen uit te voeren in een stijl die is nu in de trend, kunt u een interieur dat zie je liever in zijn slaapkamer te creëren. Momenteel is de meest populaire bestemmingen zijn minimalistisch en modern, die gericht zijn op het comfort en gemak zijn, moet de kamer ook licht en luchtig zijn. U kunt stoppen en kies een van deze interieurs, vooral als je wilt naar een gezellige en lichte sfeer te creëren.

Voor moderne stijl moet worden geselecteerd heldere behang en de vloer, is het beter om aandacht te besteden aan hout.

Nu heel populair zijn modernistische en minimalistische stijlenNu heel populair zijn modernistische en minimalistische stijlenDe meubels moeten functioneel, comfortabel, en ook beter zijn als het wordt gedaan in heldere kleuren: grijs, wit, beige. Een grote hoeveelheid licht moeten worden beveiligd of met een brede ramen met lichtgordijnen of in een andere inrichting ingebouwd in de wand of het plafond en ongewone lampen. Modern interieur gebieden zijn dol op verschillende ongewone design elementen, heldere lampen, vazen, tafels van vreemde vormen en kleuren, is dit alles perfect gecombineerd met neutrale decoratie materialen.

In het klassieke interieur wordt gedomineerd door rijke diepe kleuren, mooie dure donker houten bedden, meubels en bordeaux tinten van chocolade, effen achtergrond of met symmetrische interessante patronen. Kasten ook het beste voor de traditionele vormen en kleuren te kiezen.

Voor mensen die houden van de helderheid, kunt u de fusion stijl te gebruiken. Wallpaper rijke kleuren, bijvoorbeeld, oranje, rood, geel, moeten worden vergeleken met lichte meubels. Het kan worden geïnstalleerd in een slaapkamer een normaal tweepersoonsbed met geen franje en patronen, om niet naar de kamer overbelasten.

Disposition slaapkamer 15 vierkante meter. m: Foto, rechthoekig

Rechthoekige slaapkamer oppervlakte van 15 m2 is standaard voor de meeste gebouwen. In een dergelijke kamer passen alle noodzakelijke dingen, bedden, kasten, kunt u zelfs een salontafel of bureau, stoel, stoelen. U kunt een aantal elementen van het kind, zoals een wieg en speelgoed te plaatsen. De slaapkamer ook kan worden als een kleedkamer, u kunt installeren in een moderne slaapkamer hanger of alle dingen in de kast te verbergen.

De rechthoekige slaapkamer kan gemakkelijk geschikt voor voldoende meubilairDe rechthoekige slaapkamer kan gemakkelijk geschikt voor voldoende meubilair

Het bed in de slaapkamer is het beter om een ​​rechthoekige hoofdeinde te maken aan de muur, is het ongewenst om het te installeren aan de muur met een raam. Kaptafel als de tijd is het beter om dichter te maken aan het raam, zodat het licht is op de meest comfortabele hoek. Kast of commode met alle dingen rationele plek bij de voordeur of in de hoek. Stoelen kunnen tegen elkaar worden gezet, zet een kleine salontafel tussen hen. In plaats daarvan stoelen en voetenbankjes kunnen worden genomen, die kan worden verborgen in het kussen.

In plaats van een slaapbank is het mogelijk om te kopen, afhankelijk van het model dat u nodig hebt in de hoek of tegen een muur te installeren.

Zoals pokleit behang in de slaapkamer: Modieuze Room

Afhankelijk van het interieur moet worden gekozen en behang. Andere achtergrond gelijmd op verschillende manieren. In dergelijke stijlen zoals fusion, modern, hi-tech, minimalisme, kunt u modern ongebruikelijke materialen, zoals vloeibare wallpaper gebruiken. U kunt zelfs gebruik maken van een van de slaapkamers zijn verschillende tinten en texturen van vloeibaar behang.

De eenvoudigste methode lijmen behang is prachtig gelegen aan het hoofd of gepatroneerde materialen en gebruik eenvoudige effen achtergrond in de rest van de kamer. Geweldig als plain behang zal dezelfde kleur als patroon. Als de kamer heeft plafonds, zal het helpen om te benadrukken dit effect verlichting.


Behang in de slaapkamer moet worden geselecteerd op basis van het interieur van de kamerBehang in de slaapkamer moet worden geselecteerd op basis van het interieur van de kamer

Echter, kun je gewoon plakken over de kamer zelf-gekleurde of gedessineerde behang en de muur aan het hoofd hangen foto's, foto's, planken.

Woon-slaapkamer 15 sq. m

In een kamer van 15 m2 wenselijk om woon- en slaapkamer te combineren, bijvoorbeeld als de studio.

Lay-out opties in een dergelijk geval een paar:

  1. In de kamer van een bed en een kleine bank zetten. TV opgehangen aan de muur om ruimte te besparen. In plaats van de bank kan in de slaapkamer stoel voetenbank of meer worden geplaatst.
  2. Als u niet wilt dat het bed te zetten, kan het de slaapbank vervangen. De kamer is ook geschikt voor een andere bank om te ontspannen, en de tweede om te gebruiken voor het slapen.
  3. In de slaapkamer, kan de woonkamer worden opgezet en opklapbare stoelen, tafels, kasten.
  4. Kan worden gezoneerd ruimte, bijvoorbeeld in de woonkamer een deel van de ruimte om te verspreiden op de vloer tapijt, behang pokleit andere.
  5. U kunt de kamer als een normale slaapkamer te regelen, maar voeg een aan de muur gemonteerde TV en een muur.

Als de slaapkamer en woonkamer zijn in een kamer, is het het beste om de ruimte in zones te verdelenAls de slaapkamer en woonkamer zijn in een kamer, is het het beste om de ruimte in zones te verdelen


Er moet aandacht worden besteed aan modellen en banken, kunnen ze zowel hoekig en gewoon, maar met verschillende manieren van afbraak zijn: boek, glijden, etc.

Het ontwerp van de slaapkamers met een klein gebied (video)

Tot slot, het moet gezegd worden dat het ontwerp en de lay-out van de slaapkamer te creëren - het is spannend, maar ook ingewikkeld, moet je goed letten op de details, vinden van de juiste afwerking materialen en meubels. Als we de aanpak van het probleem volledig te herstellen en langzaam, dan uiteindelijk kun je een mooie en, nog belangrijker, een knusse slaapkamer, die je gelukkig voor een lange tijd zal maken.

Interieur slaapkamer 15 vierkante meter. m (foto)

16 01RGBcolor00001 43 49-17 100 104 105 579e3bc9-97de-444c-b4e4-9fc536caefbf 4519ef9162dcf75af702b24741f05251 6703

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

map