Waterdicht maken van het plafond in het appartement met zijn handen

Waterdicht maken van het plafond in het appartement met zijn handen

12 October 2017Waterdicht zal het plafond van de drukte in verband met nalatigheid buren boven of lekkend dak van het huis te beschermenWaterdicht zal het plafond van de problemen die gepaard gaan met de nalatigheid van de buren op de top of het dak te beschermen lekt domaGidroizolyatsiya plafond in het appartement is een belangrijk onderdeel van de reparatie. obmazochnye doordringend, poeder en verfformuleringen worden gebruikt voor deze procedure. Onlangs, zeer populair insectenwerende middelen. Dit materiaal is universeel, omdat het kan worden gebruikt voor elk oppervlak. Verder hydrofobiciteit heeft een hoge waterafstotendheid.


Waterdicht maken van het plafond in het appartement met zijn handen

Voordat u begint, moet u de juiste waterdicht materiaal te selecteren. Meestal gebruikt de voeringsamenstelling. Het is gemaakt van kunststof, bitumineuze dakbedekking of polyethyleen. Een baan van het voeringmateriaal moet het oppervlak verlijmd door middel van een synthetische lijm.

Voordat u begint, moet u de behandeling van de vloer primer. Deze procedure zal de hechting van het plafond te verhogen, dat wil zeggen de voering samenstelling beter zal hechten aan het oppervlak.

U kunt nog steeds profiteren van de doordringende waterdicht. Deze samenstelling moet worden aangebracht op een nat oppervlak. Voor het aanbrengen van de indringende waterdicht maken van het plafond gips moeten worden verwijderd.

Nu is de markt voor bouwmaterialen vertegenwoordigde een grote verscheidenheid aan vochtwerende middelen voor gebruik binnenshuis. Eén daarvan heeft betrekking doordringende waterdichtNu is de markt voor bouwmaterialen vertegenwoordigde een grote verscheidenheid aan vochtwerende middelen voor gebruik binnenshuis. Eén daarvan heeft betrekking doordringende waterdicht

Het toepassen van een doordringende samenstelling op het plafond:


 1. Bevochtig het oppervlak met conventionele constructie spuit of roller.
 2. Breng een eerste afdichtingslaag. Daarvoor met een borstel, die is gemaakt van synthetische vezels.
 3. Nadat de eerste laag zullen aangrijpen, breng dan een seconde. Vergeet niet om bevochtigen het oppervlak.

Versier het plafond, kunt u het oppervlak waterdicht te gebruiken. Het is een mengsel van bitumen en rubber-bitumen-polymeer mastiek. Voor het aanbrengen van het oppervlak waterdicht is noodzakelijk om het oppervlak van de primer te maken. Merk op dat de belangrijkste materialen van bekleding diverse organische oplosmiddelen. Daarom is voor de tijd van het werk nodig is om een ​​goede ventilatie te garanderen.

Waterdicht maken van het plafond in de badkamer: een stap voor stap handleiding

Voor het afwerken van het plafond in de badkamer moet worden geselecteerd vochtbestendige vochtwerende middelen. Kenmerkend voor het afwerken van een plafond in de badkamer gebruiken web materialen zoals dakvilt of polyethyleen.

Ook voor het afwerken in de badkamer, kunt u gebruik maken: • Obmazochnye materialen. Het beste is om bitumen-rubbermateriaal gebruikt.
 • Doordringende samenstelling. Damppermeatie mengsel zeer betrouwbaar en duurzaam.
 • Spray samenstellingen. Geschikte mengsel op basis van polyacryl en cement.

Als uw budget niet beperkt is, is het mogelijk om een ​​insectenwerend middel. Dit materiaal is veelzijdig en heeft de hoogste waterafstotend prestaties.

Waterdichting plafond wasbare materialen geschikt in de badkamer, zoals polyethyleen en dakvilt of obmazochnye materialen, verf en doordringend samenstellingenWaterdichting plafond wasbare materialen geschikt in de badkamer, zoals polyethyleen en dakvilt of obmazochnye materialen, verf en doordringend samenstellingen

Waterdicht maken van badkamers in de volgende volgorde:

 1. Eerst moet u het oppervlak schoon te maken tegen vuil en stof. Vergeet niet om de oude verf te verwijderen.
 2. Bereid gewrichten. Gebruik hiervoor speciale afgedicht met tape.
 3. Maak de primer oppervlak. Deze procedure moet niet worden gedaan als je gaat om verlaagde plafonds te installeren.
 4. Maak een oplossing. In dit geval, rekening houden met de technische kenmerken van het materiaal.
 5. Breng de oplossing aan de oppervlakte.
 6. Na de procedure laten drogen, en overgaan tot de nabewerking.

Wanden en plafond in een houten huis

Als u wilt waterdicht te maken in een houten huis, kunt u minerale wol gebruiken. Dit materiaal is goedkoop. Echter, minerale wol heeft een belangrijk nadeel - na verloop van tijd verliest het zijn waterdicht capaciteiten, en de kamer kan nat worden.

Experts raden het gebruik van stoom en waterdicht polyethyleen film. Dit materiaal is duurzaam en goedkoop. Daarnaast is de montage van de film is er geen noodzaak om speciale gereedschappen te gebruiken.

Waterdicht plafond en de wanden in houten huisjes gebeurt volgende stoffen: minerale wol, plastic film, dakbedekking en waterdichtWaterdicht plafond en de wanden in houten huisjes gebeurt volgende stoffen: minerale wol, plastic film, dakbedekking en waterdicht

waterdicht plafond algoritme polyethyleenfilm:

 • Eerst moet je de muren te behandelen, dat wil zeggen, verwijder de stopverf en verf.
 • Daarna werd de film door middel van krammen aan het plafond. Cuts aan elkaar verbonden door middel van plakband.
 • Nadat u de tape bevestigen, steekt een kachel. U kunt het schuim gebruiken.
 • Op de laag isolatiemateriaal nodig te bevestigen en damp.
 • Genageld aan het plafond latten.

Voor waterdicht maken van muren in een houten huis, is het wenselijk om roll materialen. Het is wenselijk om de voorkeur daken geven vilt of knipperen. Secure Web materiaal aan de wand is het noodzakelijk het gebruik van warm of koud mastiek. Voordat u begint, moet je per se worden toegepast op het oppervlak van de grondlaag. Stack waterdicht materiaal gewenst is in verschillende lagen.

Waterdicht maken van betonnen plafond en vloer in de garage

Waterdicht betonnen vloer en het plafond van de garage wordt meestal gemaakt door middel van doordringende stoffen. Ook de oppervlaktebehandeling kan worden toegepast Hout strepen en gips formuleringen.


Voordat u begint, moet u het vloeroppervlak te bereiden. Clean gewrichten tegen vuil en resten. Opgemerkt dient te worden dat de betonnen vloer moet worden bevochtigd.

Waterdichting indringende en Wood banding samenstellingen die geschikt zijn voor het waterdicht maken, niet alleen in het appartement, maar ook voor het waterdicht maken van de betonnen vloer en het plafond in de garageWaterdichting indringende en Wood banding samenstellingen die geschikt zijn voor het waterdicht maken, niet alleen in het appartement, maar ook voor het waterdicht maken van de betonnen vloer en het plafond in de garage

Behandel de vloer nodig na het beëindigen van het plafond en de muren is. Eerst moet je naar de oppervlakte te bevochtigen en vervolgens de pasta toe te passen op het. De laagdikte mag niet meer dan 8 centimeter. Na het werk, dan kunt u de vloer met natte zaagsel vullen. Als je dat niet doet, kunt u een synthetische vochtige doek te gebruiken.

Waterdichting betonnen plafond van de garage, is het wenselijk om injectiematerialen gebruiken. Ze zijn gemaakt van polyurethaan of gel. Deze samenstellingen moeten worden aangebracht om het lek locatie met een injectiespuit.

Waterdicht maken van garage wordt in het volgende algoritme:


 1. Eerst moet je het plafond van vuil en bouwstof te reinigen.
 2. Maak een mengsel.
 3. Toepassen eerste waterdichte laag aan het plafond.
 4. Dan moet je te smeren op de muur hechtdraad oplossing met een troffel. De samenstelling zal helpen om kleine gebreken te elimineren.
 5. Na 4 chasa breng dan een tweede laag waterdicht plafond.
 6. Laat het mengsel droog. Drie dagen later, moet de overblijfselen van de samenstelling worden verwijderd met een borstel. Alleen dan kunt u overgaan tot andere afwerking.

Waterdicht houten plafond (video)

Waterdicht maken van het plafond, de muren en de vloer - die verantwoordelijk zijn, maar een eenvoudig proces. Verschillende samenstellingen kunnen worden gebruikt voor het werk. Elk materiaal heeft een aantal voordelen en nadelen. Bij het selecteren van de samenstelling van de aandacht besteden aan het plafond materiaal. Voor houtcoatings passend plastic folie in combinatie met de minerale wol. Waterdichting betonnen plafond in de garage of badkamer, kunt u materialen gebruiken, maar het is aan te raden om de voorkeur te geven aan een indringende samenstelling of waterafstotende middelen.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =

map