Wat zijn ingebed kasten in de gang en hoe om te beslissen over hun keuze

Wat zijn ingebed kasten in de gang en hoe om te beslissen over hun keuze

12 October 2017In de moderne appartementen gebouwd in kasten in de gang elke dag aan populariteit wintIn de moderne appartementen gebouwd in kasten in de gang elke dag steeds meer populyarnostiVstraivaemye kasten in de hal vrijwel geen nadelen, maar de profs massa hebben. Als gevolg van deze voordelen hebben coupe kasten en zo populair geworden. Ze worden aanbevolen om de oude kasten in veel lokalen ontwerpers over de hele wereld te vervangen. Dit feit is niet verwonderlijk, want compartiment kasten - kasten is een nieuwe generatie.


Het kiezen van een ingebouwde kast in de gang: de voors en tegens

De populariteit van dergelijke meubelen als een kast te wijten aan voordelen die het gewicht heeft. Conventionele kasten minder in moderne appartementen, compartiment kabinetten ze veilig verplaatsen.

Pros kasten:

 • Ruimtebesparende te wijten aan het speciale ontwerp van de deur.
 • Goede capaciteit als gevolg van het speciale ontwerp van de kast.
 • Veelzijdigheid in verband met het interieur van de kamer.
 • Veelzijdigheid.
 • De mogelijkheid van bestemmingsplannen lokalen.
 • Kan in kleine ruimtes worden geïnstalleerd.
 • Met een kleine kamer spiegelende oppervlakken visueel lijken breder en hoger.
 • keuze van het ontwerp aan de smaak van de klant.
 • De betrouwbaarheid van het ontwerp.
 • De enorme prijsklasse voor elk budget.
 • Een goede besparingen op de materialen om de kast met zijn eigen handen te creëren.
 • Mogelijkheid om een ​​kledingkast vrijwel overal in het appartement te bouwen.

Ingebouwde kasten hebben een aantal voordelen, zoals flexibiliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheidIngebouwde kasten hebben een aantal voordelen, zoals flexibiliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid

Zoals te zien is, inderdaad, zoals een kast is gewoon een ongelooflijk voordeel ten opzichte van de standaard versie, maar in elk, zelfs de beste ding, zijn er ook nadelen.


Nadelen kasten:

 1. De complexiteit van het ontwerp van de installatie.
 2. Onvermogen om te verplaatsen of verwijderen van een kast-afdeling.
 3. De complexiteit van het geheel zonder ervaring.

In vergelijking met het aantal van de voordelen van een dergelijke kasten, minus nauwelijks opgemerkt, dus we kunnen vertrouwen verzonken ontwerp te installeren in zijn gang.

Hoe maak je een ingebouwde kasten in de kleine hal kiezen

Zoals u weet, het meest waarschijnlijk, ingebouwde kasten zijn nauwkeurig in kleine gangen. Deze beweging is te wijten aan het feit dat door middel van dergelijke structuren is een enorme besparing waardevolle ruimte, die is zo en niet zozeer in de kleine kamers.

Het beste van alle kasten zijn goed voor smalle gangen, omdat ze volledig onzichtbaar en liggen bijna gelijk met de muur.

Gebouwd voor corridors moeten worden geselecteerd op basis van het ontwerp richting van de kamer, om te voorkomen dat de uniforme stijl verstoren. Het is veel gemakkelijker om de stijl van het meubilair van de kamer kiezen, dan een hele stijl van hetzelfde meubilair te bouwen.Voor een kleine hal meest geschikt kastenVoor een kleine hal meest geschikt kasten

Voor kleine gangen aan te raden om kasten met gespiegelde oppervlakken te kiezen. Een dergelijk initiatief zal helpen om een ​​kleine kamer visueel ruimer toe te schrijven aan de reflectie van voorwerpen in de spiegel.

Logisch is het duidelijk dat in een kleine kamer zal niet in staat zijn om een ​​grote hoeveelheid kleding en andere diverse items, maar compartiment kasten in staat te stellen tegemoet te komen in een zo groot mogelijk aantal van de dingen. Ontwerp doordacht, zodat de binnenkant van de kast zeer effectief wordt gebruikt - met vrijwel elke centimeter kan profiteren.

Selecteer embedded-ontwerp schuifdeur kasten in de gang in de richting van de stijl

Meestal ontwerp kasten gemaakt om klanten te bestellen. Niet te verwarren met de keuze van het ontwerp en de algemene richting van de kamer niet te bederven, is het raadzaam om te overleggen met een professionele ontwerper die het meest nauwkeurig kan bepalen welke stijl je nodig hebt om te kiezen en kopen een kledingkast.

Natuurlijk kun je het zelf doen, maar loop je het risico om een ​​fout te maken en het extra geld te besteden voor de vernieuwing van de kamer of de kast te voeren.

Meestal kocht kabinetten van de kleuren:

 1. Zwart-wit;
 2. Bruin met geel;
 3. Rood en zwart;
 4. Grijs en bruin;
 5. Wit met geel.

Het kiezen van een kast in de gang, rekening houden met de algemene stijl van de kamerHet kiezen van een kast in de gang, rekening houden met de algemene stijl van de kamer

De aanwezigheid van witte kleur in meubeldesign nooit bederven het uiterlijk, aangezien de kleur wit wordt beschouwd als universeel te zijn, maar als het is niet alles.


Zelden bederven de stijl van de kast kan worden gespiegeld, zo vaak, kochten zij het met dergelijke bekledingen. In totaal zijn er speciaalzaken kant en klare kasten. Ze zijn meestal goedkoper dan die specifiek gemaakt om te bestellen.

Als je niet veel zorgen over het feit dat je de eenheid van stijl kan bederven, in dit geval, met een keuze van het compartiment kabinet zal geen problemen, want de winkels zijn slechts een enorm aanbod voor ieder wat wils.

Vullen inbouwkast hall: de meest voordelige uitvoeringsvormen en combinaties

Wie de uitvinder van een heleboel verschillende opties voor het vullen van het compartiment van de kast. Elke klant kan dergelijke opstelling van planken en andere elementen in de kast, die hij het meest geschikt voor opslag zal bestellen.

Met het oog op de juiste vullen kabinet kiest, moet eerst bepalen het doel waarvoor het is verkregen en dat het zal worden opgeslagen. Het is duidelijk dat voor verschillende inhoud zal zijn verschillende kamers.


Bijna alle compartiment kasten zijn gemaakt met drie delen:

 1. bovenste deel - ontworpen voor zulke dingen, die uiterst zeldzaam zijn.
 2. Het middendeel (kern) - ontworpen om hangers en planken tegemoet te komen.
 3. bodem - vaak uitsluitend voor de opslag in haar schoenen.

Kleine diepte - het belangrijkste kenmerk van de meubels in de gang.

Het vullen van de kast in de gang, kunt u zelfstandig te denken, maar bijna alle compartiment opties bestaan ​​uit drie delenHet vullen van de kast in de gang, kunt u zelfstandig te denken, maar bijna alle compartiment opties bestaan ​​uit drie delen

De optimale diepte van de kast van de hal wordt beschouwd als de diepte van 40 centimeter, op een moment dat de standaarddiepte van de kast compartiment wordt beschouwd als 60 centimeter.

Voor schoenberging wordt aangeraden om speciale rekken gebruikt met draden, die zijn ingesteld op de gewenste hoek. Op deze planken, in aanvulling op schoenen, zal het mogelijk zijn om andere items op te slaan.

Hoe te monteren en te installeren ingebouwde kasten in de hal met zijn handen

Als u bent een ervaren timmerman, in dit geval, en u kunt uzelf een kast te maken. Zo kunt u geld besparen en zeker krijgt precies wat ze wilden.

Zelfassemblage proces vindt plaats in verschillende fasen. Dus, wat je moet doen:

 • Bepaal het ontwerp doel.
 • Maak een beeld van het kabinet en het ontwerp.
 • Print tekeningen en schema's.
 • Shortchange gewenste hoeveelheid materiaal.
 • Aankoop materiaal en fijne Circuits met een kleine marge.
 • Tekeningen monteren doos.
 • Regiment veilig in de kast volgens de geselecteerde combinatie.
 • Monteer de deur en zet ze vast aan de behuizing.

Als u besluit om een ​​kast met zijn handen te maken, is het eerst nodig om de structuur te bepalen en ontwerpen van een projectAls u besluit om een ​​kast met zijn handen te maken, is het eerst nodig om de structuur te bepalen en ontwerpen van een project

Aanbreken van zelfassemblage van het kabinet compartiment is noodzakelijk in het geval is, als je ervaring hebt in deze zaak, anders riskeert u tijd en geld te verliezen.

Om de kast meest gebruikte materialen monteren, zoals:

 1. hout;
 2. gipsplaten;
 3. fiberboard;
 4. spaanplaat;
 5. Speciale verzegelde kunststof.

Planken moeten op een speciale zithoek dat heel veel gewicht kan weerstaan ​​worden gemonteerd. Ook heel vaak gebruikt voor het monteren planken excentrische montage.

Het is de moeite waard om alleen hoogwaardige materialen te kopen, omdat anders, zal binnenkort aan het kabinet te herstellen, en het is - de extra kosten. Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan het feit dat de materialen die in de muur hebben gebouwd, meer absorberend dan degenen die gewoon de kosten voor haar. Met het oog hierop, het materiaal en de wand, welke kast wordt gemonteerd moet worden voorbehandeld met speciale vloeistoffen. Ze kunnen worden gekocht bij speciaalzaken gebouw. Ze kosten is niet goedkoop, maar dan, na de verwerking van het materiaal, het zal niet kromtrekken.

Hoe maak je een ingebouwde kast in de hal (video) monteren

Zoals u kunt zien, compartiment kasten - praktisch, veelzijdig en zeer populair meubilair. Oude, saaie kasten niet concurreren met moderne meubels, omdat ze veel beter dan hen. Het kopen van een dergelijk geval kunt u er zeker van dat hij het interieur van de kamer te versieren, en dingen meer handige opbergruimte.

Het ontwerp van de ingebouwde kast in de hal (de foto in het interieur)

1dc43de7806855d35d45a46d2a081b37 2 3 4 006 6 7 9 11 20-3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 16

map