The BlogExperts raden het gebruik van gipsplaten, met het oog op de muur glad en soepelExperts raden het gebruik van gipsplaten, in volgorde om de muur glad en gladkimiBlagodarya gipsplaten kan perfect uitlijnen van de muren en het plafond naar binnen. Er is geen noodzaak om extra hulpmiddelen te kopen om het oppervlak glad. Bovendien is het gebruik van gipsplaat zorgt ervoor dat de afwerking efficiënt en perfect uitgevoerd. Een dergelijke variant het naaien van de muren in de kamer kunt u zelfs eventuele oneffenheden met diverse verschillen. Typisch, wanneer het verschil maximaal 5 cm, dan is het mogelijk zonder de framewanddelen mantel. Indien de cijfers hoger dan 5 cm, dan is het noodzakelijk om een ​​speciaal frame installeren leggen gipsplaat.


Styling tools bij het repareren van gipsplaten

Om het werk en de professionele specialist kan uitvoeren. Maar als je wilt, kun je altijd leren hoe u de FCL in een appartement of vakantiehuis te zetten. Het volstaat om alle aanbevelingen en adviezen van een gekwalificeerde meester overwegen. In de eerste plaats moeten allemaal de benodigde materialen en gereedschappen voor te bereiden op het werken met gipsplaten.

zorg ervoor dat de herstelwerkzaamheden beginnen compleet met alle gereedschappen en materialen die nodig kunnen zijn in het proces van zou moeten zijnzorg ervoor dat de herstelwerkzaamheden beginnen compleet met alle gereedschappen en materialen die nodig kunnen zijn in het proces van zou moeten zijn

Gereedschappen en materialen:

 • GCR conventionele, waterbestendige of refractair, gelamineerd of paars. Het hangt allemaal af van de ruimte waar de werken zullen worden uitgevoerd.
 • Speciale metalen profielen;
 • Houten blokken;
 • Stekkers en ophangelementen;
 • Bulgaarse;
 • boor;
 • schroevendraaier;
 • Schaar op metaal;
 • schroeven;
 • Eenvoudige potlood of marker;
 • De uitlijning niveau;
 • Versterkingslaag;

Zodra alle instrumenten die worden voorbereid, bent u klaar om te gaan. Dit is geen big deal, niet per se professionele kennis en vaardigheden, aan schede de muren van de FCL bezitten bezitten.


Handige tips voor het aanbrengen van gipsplaat bekleding

Werken met gipsplaten snel en gemakkelijk. Experts raden dat de muur te benaderen met de verantwoordelijkheid om niet naar de specialist te bellen en opnieuw alles. Gipsplaten panelen aanzienlijk versneld het herstel van het terrein.

Om snel en nauwkeurig langs de wanden van gipsplaat, is het beter om de hulp van professionals te zoekenOm snel en nauwkeurig langs de wanden van gipsplaat, is het beter om de hulp van professionals te zoeken

Deskundigen adviseren: 1. Ten eerste, beter werken met een partner. Gipsplaat erg groot. Het is erg lastig het geheel uit te voeren.
 2. In de tweede plaats, om de schroeven vast te draaien, is het beter om speciale reparatie tool te gebruiken - een schroevendraaier. Het heeft beperkingen ten aanzien van de diepte van indraaien van de schroef. Dus niet overdreven te krijgen.
 3. Bovendien, als de muren zijn omhuld met gipsplaten in een houten huis, dan moet je alle items antiseptische behandelen. Vooral degenen die onder de lakens van gipsplaat blijven.
 4. Als de kamer is er een hoge luchtvochtigheid, dan is het raadzaam om de juiste klasse en gipsplaten te gebruiken. Typisch dergelijk restauratiemateriaal lijkt een beetje groenachtig.

Voor werk dat er geen speciaal gereedschap voor nodig, en na de installatie is niet veel bouwafval als na een normale reparatie.

Hoe op gipsplaten kader te zetten

Er zijn twee methoden voor het bekleden van gipsplaten. De eerste - een skelet installatie. Tweede - frameloze bij het installeren van panelen met behulp van een speciale lijm. Maar deze optie voorziet in bepaalde beperkingen in de baan. Bijvoorbeeld, zou de hoogte van de wand hetzelfde is als het vel gipsplaat zijn. Dit is nodig om de meest vloeiende-interface te krijgen. Bovendien moet het oppervlak voor te bereiden op het werk dat zo vlak.

Een verplichte stap is het frame van metalen profielen te monterenEen verplichte stap is het frame van metalen profielen te monteren

De meest gebruikte methode is kozijnbekleding met gipsplaat.

Deze methode is praktisch en populair, dus gebruik het om te naaien op de muur kan jezelf. Het biedt zijn eigen voordelen en verdiensten, en waarvoor hij wordt gekozen. Zo is het mogelijk om zelfs de trap schede in het huis om een ​​origineel interieur aanvulling te creëren.

voordelen:

 • Werk relatief snel en eenvoudig worden uitgevoerd;
 • Kozijnbekleding oppervlak gebreken verbergen, ongeacht de omvang en status;
 • Onder gipsplaten elk communicatiesysteem kan verbergen;
 • Een dergelijke plating methode maakt de kamer aantrekkelijker te maken.

Het frame kan zijn vervaardigd uit hout of metaal profiel. Het is belangrijk om na te denken over hoe u het frame te maken onder de gipsplaat voering. Hij is het bepalen van het uiteindelijke werk. Experts raden het gebruik ervan aan een metalen profiel raam basis.

Gefaseerde installatie van gipsplaten

Voordat u begint, moet u beslissen over de beplating methode. Het frame is in de vraag als gevolg van het feit dat het geheim communicatiesysteem en op een oneffen oppervlak kan worden geïnstalleerd. U kunt deze methode in de platen in de keuken en in de badkamer te gebruiken, omdat het mogelijk is om de tegels onmiddellijk te leggen. Onder de nadelen zijn de complexiteit, hoge kosten en de noodzaak van een grote kamer.


Selectie plating proces hangt af van de kwaliteit van het oppervlak

Behoorlijk en zorgvuldig volg de instructies, kunt u snel en eenvoudig genoeg om alle reparaties die in verband worden gebracht met gipsplaten te makenBehoorlijk en zorgvuldig volg de instructies, kunt u snel en eenvoudig genoeg om alle reparaties die in verband worden gebracht met gipsplaten te maken

Frameloze manier om een ​​goedkope huid en snel bespaart ruimte. Maar voor de muur, zelfs met kleine gebreken zijn niet geschikt. Verder tegels, geluidsisolatie of verwarmen materiaal kan niet worden gebruikt met een dergelijke werkwijze.

Stadia van het werk:

 1. Het gebruik van het gebouw niveau dient te worden opgemerkt plaatsen waar horizontale profielen onder de gipsplaten zijn geïnstalleerd. meerdere malen markering moet worden gecontroleerd, moeten we nauwkeurige gegevens.
 2. Set centrale liggers, waarbij een afstand van 40 -. 50 cm Bevestig ze aan de wand van de speciale opstelling van de metalen dragers met een 60 cm.
 3. Leeg frame ruimte kan worden gevuld met isolatiemateriaal. Dit is vooral nodig indien gemaakt bekleding aan de buitenkant van het huis.
 4. Voor het snijden van het vel van papier gebruik en constructie mes. Voor het eerst toegepast op de markering en gebruik dan een mes.
 5. Installeer gipsplaat en zet het vast met schroeven aan een profiel. Het uitsteeksel keek altijd naar buiten. Voorzichtig en rustig, niet al te ijverig te krijgen, anders zullen we een extra twist schroeven elders.
 6. De laatste fase van het werk - is het voegwerk. Het maakt gebruik van een speciale stopverf versterkingsband, spatel en troffel klein.

Experts raden zorgvuldig en grondig aan de naden te dichten, is het oppervlak zo gelijkmatig mogelijk. Na verwerking is afgeschuurd speciale rasp of reguliere schuurpapier. Het is verplicht om de afwerkplamuur gehele oppervlak van de GCR verwerken.


Voorbeelden gipsplaat bekleding (video)

Sheathing gipsplaat is niet zeker moeilijkheden. Alles is gemakkelijk en eenvoudig. Deze unieke versie van de muur ontwerp kunt u de meest vlakke ondergrond te creëren. Met behulp van gipsplaten voor wand, kunt u de meest originele ontwerpen te maken. Dramatisch een kamer te veranderen. Het is genoeg om geduld te hebben en uiten hun verbeelding. Als alle nuttige aanbevelingen goed te volgen, het resultaat is zeker te behagen, vooral als met de hand gedaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

60 + = 64