Wat Topiary munten past het beste

Wat Topiary munten past het beste

12 October 2017Topiary van de munten ziet er goed uit in het interieur, met name in de gangTopiary van de munten ziet er goed uit in het interieur, met name in de hal Topiary munten - het is klein, maar de oorspronkelijke bomen, die gebaseerd zijn op natuurlijke of kunstmatige materialen. Alle elementen worden gekozen afhankelijk van de individuele voorkeuren en fantasieën. Gebruik een boom van munten kan worden als een decoratief patroon of geld talisman. Volgens Feng Shui is de decoratie brengt vreugde en geluk in het huis.


een stap voor stap foto: Hoe maak je een topiary van de munten met hun eigen handen maken

Topiary van de munten zijn gemaakt vrij eenvoudig, het is genoeg om bepaalde materialen te verwerven. Ze zijn volledig afhankelijk van de ideeën van de auteur. De basis van ornamentele bomen, kunnen verschillende elementen liggen.

Om een ​​boom munten die je nodig hebt om de volgende materialen te nemen produceren het volgende:

 • De bol van schuim met kleine diameter.
 • Munten.
 • Aluminiumdraad van het vat.
 • Braid.
 • Gouden kralen van verschillende diameters.
 • Groene stof.
 • Kunstmatige bladeren.
 • Bloempot.
 • Clay.
 • Cilinder met een verf goudbruin.
 • Alabaster.

Munten Topiary gebruik geen, want ze zijn allemaal gelijkmatig blootgesteld kleuring (zeer goede looks gouden kleur)Munten Topiary gebruik geen, want ze zijn allemaal gelijkmatig blootgesteld kleuring (zeer goede looks gouden kleur)

Als extra instrumenten zijn: tangen, naalden, potloden, een schaar en lijm pistool voor distributie.


De eerste stap is om de meeldraden van bloemen draad, wordt het gedaan door middel van draadsnijders. Aan één einde bevestigd kraal geel, de andere - rood. Op de boom van de munten zal moeten slechts 3 meeldraden. Dan moet je de boomtakken te maken, zal er twee zijn. Hiertoe gebruikt bloemendraad, maar de uiteinden versleten rode kralen, die zijn bevestigd met een kleefmiddel.

De verkregen meeldraden zijn bevestigd aan de bol van schuim. Dan kun je beginnen met het decor munten. Ongeveer een element geïnstalleerd aantal meeldraden. Vrije ruimte is gevuld met munten. Aanbevolen in de derde en volgende rijen om ze onder een hoek. Aldus geplakt over de gehele bol schuim. Belangrijk vergeet niet om ruimte te laten voor de kofferbak. Het is gemaakt van dik draad met een tang. Hem primatyvayutsya takken en de cilinder is bevestigd aan de kom bevestigd. Het is verder wenselijk om met een hechtmiddel.

Als het werkstuk is perfecte bol, gesneden uit het schuimAls het werkstuk is perfecte bol, gesneden uit het schuimVan decoratieve strook groene kleur moet worden gesneden in kleine klep die de gerede cilinder gewikkeld. Het kan verder versieren met kralen.

Dan is de pot wordt genomen en verzekering voor hem. Van binnen is het noodzakelijk om op te plakken met een doek. Bevestig vervolgens de gouden tressen aan de buitenkant en versieren met kralen. Op de bodem van de pot wordt gelegd korrels, kan het zijn als stenen en munten. Vervolgens wordt gevuld met gips, verdund met water, en in de boom wordt ingevoegd. Wanneer het verhardt, gelegd op de top van de medaille.

Topiary koffie en munten - een eenvoudige inrichting appartement

In de afgelopen jaren, Topiary steeds enorme populariteit. Dit is te wijten aan de prevalentie van Feng Shui, en de wens van mensen om zelf versieren van haar eigen appartement. Topiary perfecte aanvulling op het interieur van het appartement en geluk brengen. In het hart decoraties kan worden gebaseerd koffiebonen en munten. Dit zal niet alleen interessant, maar ook geurige decoratief element te creëren.

Om ervoor te zorgen Topiary moet jezelf arm met de volgende elementen:

 • Styrofoam bal.
 • Garen.
 • Castle met bliksem.
 • Koffiebonen.
 • Spray verf.
 • Gips.
 • Kleine munten.
 • Draad en ronde kabel.
 • Brown acrylverf.
 • Lijm.
 • Borstel om te schilderen.

De originele oplossing is om de koffiebonen en munten meng vermoedelijk kijken uit een soort zakDe originele oplossing is om de koffiebonen en munten meng vermoedelijk kijken uit een soort zak

Maak eerst de stam van een draad, die is versierd met bruin garen. Vervolgens geoogst pot, die is gevuld met verdund albast. Het wordt in het vat ingebracht en gaf een paar uur in een rustige omgeving uitharden. Ondertussen, is het noodzakelijk om de boom zelf versieren.

Ball schuim omwikkeld met bruin garen en plak er een munt op. Op gezette vergrendeling hechtmiddel is het gewenst om direct onder de munten te regelen. Dit deel van de boom die u nodig hebt om te schilderen met goudverf. De rest van de afdichting moet koffiebonen. De resulterende decoratieve element is bevestigd aan de romp.

Nu moeten we, je nodig hebt om zelf te versieren trunk gekleurd papier en kralen. Alabaster dient ook daartoe, kaneel, munten of biljetten waardeloos.


Topiary creëren geld uit munten met hun eigen handen - niet een moeilijke taak

Topiary is een interessante sierboom die kunnen worden gemaakt van een decoratieve elementen. Om dit te doen, niet per se om iets te kopen, is het voldoende om rond te kijken in uw eigen appartement.

De bodem van de put passen de mat gekleurd in de gewenste kleur te versierenDe bodem van de put passen de mat gekleurd in de gewenste kleur te versieren

Het maken van geld boom met hun handen impliceert het gebruik van de volgende elementen:

 • Gips.
 • Wire.
 • Shell uit de pistachenoten.
 • Pot.
 • Golden verf.
 • Decoratieve lint.
 • Munten. 

Elke Topiary wordt stapsgewijze handleiding. De eerste stap is om een ​​boomstam te creëren. Hieraan wordt genomen dikke draad gewikkelde sierlint, draden of gekleurd. Vandaar in pot gevuld met verdund albasten en in de basis geplaatst. Enkele uren, de samenstelling vast wordt. Ondertussen, is het noodzakelijk om het grootste deel van de boom te versieren. De bal van schuim kan fungeren als haar. Het moet worden geplakt munten en schelpen. Indien gewenst, allemaal geschilderd in gouden kleur. Wanneer de bovenkant wordt bereid en gips droogt, is het mogelijk om deze twee onderdelen te verbinden.


Het resultaat is een interessante decoratief element van het appartement. Maak schoonheid is niet moeilijk, is het noodzakelijk om een ​​masterclass te volgen en alles in het werk volgens de beschrijving.

Hoe maak je een topiary munten geïmproviseerde maken

Productie topiary heel ongecompliceerd proces. Het volstaat om materialen te verwerven bij de hand. Dit kan een kunststof of piepschuim bal, munt, graankoffie, lijm, draad en enigszins decoratieve elementen.

Wat is er nodig voor de productie van decoratieve houten:

 • Desire.
 • Savvy.
 • Fantasy.
 • Een beetje tijd.

Het ziet er geweldig kofferbak, vertakking, waarvan sommige opgeschortHet ziet er geweldig kofferbak, vertakking, waarvan sommige opgeschort "geld ballen"

Plastic of schuim bal kan direct worden ingericht munten. De pre-verpakt garens, ongeacht de kleur. Munten en koffie stok in willekeurige volgorde. Er zijn tal van masterclasses, die gepaard met het gebruik van materialen is niet alleen, maar ook willekeurige boom decoratie.

Wanneer het bovenste gedeelte klaar is, kunt u de basis en de decoratie van de pot te doen. De houder is gemaakt van draad, die is versierd met kralen, kralen, linten en stof. Dit element wordt ingebracht in de pot, waarin u pleister kan gieten voor de stabiliteit. Het laatste punt is versierd met munten, linten en kralen voet van de boom. Maak een decoratief element kan zijn voor een dag.

Masterclass voor het creëren van topiary munten (video)

Topiary altijd populair geweest, maar vandaag hun hoogtepunt activiteit wordt geregistreerd. Dit is te wijten aan een interessante uitstraling en minimale kosten te vervaardigen. Maak een geldboom decoratie onder de kracht van elk, is het voldoende om de nodige elementen verwerven en besteden weinig tijd. 

Topiary van de munten in het interieur (foto)

1e48c8bf27a2650a73707c5562p9 - tsvety-floristika-topiarij-denezhnoe-Derevo 2cd7d9f6bb66e4ab56760e8242o2 - tsvety-floristika-monetnyj-topiarij-denezhnoe 7 8d19246c058a4a384e7dbb52efo4 - tsvety-floristika-denezhnyj-topiarij-iz 8f14a4d368a0f2300edb11cf14i8 - podarki-k-prazdnikam-kofejnyj-topiarij 9c6347bbaca26345b2c6b7d3f8hc - tsvety-floristika-denezhnoe-Derevo 32c1cc17159652b659789bab9dr0 - tsvety-floristika-topiarij-bogatstvo-v-dome 74be09cbdb58765c731d3cdd58zg - tsvety-floristika-denezhnyj-topiarij-iz-Monet 901aaa5af33553a01a614138a8ge - tsvety-floristika-monetnyj-topiarij 2212fa6939e2439317e4e8a14b9a2866

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1

map