Wat te behang kiezen voor de gang: 6 nuttige aanbevelingen

Wat te behang kiezen voor de gang: 6 nuttige aanbevelingen

12 October 2017Behang in de gang op de textuur en kleur moet worden benaderd om meubels, waardoor het gemeubileerdBehang in de hal op de textuur en de kleur van het meubilair moeten benaderen, waardoor het obstavlenaS gang elk huis begint. Deze plaats is het minst beschermd tegen stof en vuil van de straat. Daarom moet een stevige en bestendige bekleding te verschaffen. De meest voorkomende materiaal voor deze doeleinden is het behang.


Omdat de muren in de gang voortdurend blootgesteld aan vervuiling van de straat, uit de buurt van kinderen en huisdieren, uiteindelijk behang bedekt met vlekken, vlekken en druppels. Daarom kiezen achtergrond voor de hal is nodig om de voorkeur te geven aan die bekledingen die kunnen worden gewassen.

Behang voor de gang, hun types

Waterdicht behang komt in drie vormen, kunnen ze worden onderscheiden door de pictogrammen op het etiket.

Behang, waarin:

 • Pictogram met een golf - als een nette zorg. Afgeveegd met een doek of microfiber suède;
 • Pictogram met twee golven - vocht, tijdens het poetsen afgeveegd met een natte doek;
 • Pictogram met drie golven - wasbaar, was het mogelijk hen zorg en reinigingsmiddelen.

Een goede oplossing voor de hal zijn vinyl behang. Ze hebben een vast oppervlak en bestand tegen mechanische belasting. Hun textuur maakt onopvallend oneffenheden muur en voorkomt kraken.


Een uitstekende uitvoeringsvorm wordt een kleurcontrast top van de wand en de onderzijde zorgenEen uitstekende uitvoeringsvorm wordt een kleurcontrast top van de wand en de onderzijde zorgen

Interlining - is de basis van vinyl behang. Het maakt ze beter bestand tegen scheuren en bestand tegen vuur.

Het moet ook aandacht besteden aan de onlangs vrijgegeven vloeistof wallpaper. Dit droge mengsel, dat met water worden verdund en aangebracht op de wand met een troffel. Dergelijke achtergronden zijn verbeterde geluids- en warmte-isolatie en tevens dat zij zeer gemakkelijk te onderhouden. Een andere glasvezel gang met behulp van dat al na hen geplakt kan worden geverfd in elke gewenste kleur. Herschilderen ze op elk gewenst moment. Deze wallpapers zijn bestand tegen mechanisch borstelen.

Welke wallpaper perfect voor een hal ontwerp zal worden

Hal - de kleinste kamer in het huis, dus je moet een zeer verantwoordelijke benadering voor de selectie van een geschikte kleur en patroon.Ontwerp van het behang kan verschillend zijn:

 • eentonig;
 • Aangezien de horizontale of verticale strepen;
 • Met abstracte patronen;
 • Geweven.

Volgens de leer van Feng Shui behang moet zijn heldere kleuren. Maar ze hebben speciale zorg nodig. Wallpaper op deze verontreiniging kan veel meer dan op kleur te zien. Daarom moeten we behang, die kunnen worden gewassen pokleit.

Vaak is de hal wordt aanbevolen om behang met monotone patroon kiezen, en voor de verandering, kunt u een mooi schilderij te hangen met lichtVaak is de hal wordt aanbevolen om behang met monotone patroon kiezen, en voor de verandering, kunt u een mooi schilderij te hangen met licht

Band in een smalle gang vereist zeer zorgvuldige toepassing. Verticale strepen kunnen de gang gelijkenis goed te maken. Daarom, als u een band kiest, moet het niet erg contrasterend. Horizontale strepen op de achtergrond meer geschikt voor parallelle en muurtjes visueel te verlengen.

Hal pak behang met abstracte patronen. Zij zullen zo opvallend kleine beschadigingen, vlekken, vuil en krassen niet.

Even populair imiteren hout getextureerde behang, steen, baksteen of andere materialen. Als u liever een dergelijke structuur, gebruik ze zeer zorgvuldig. Hele Achtergrond steken al de wanden is aanvaardbaar als het behang hebben een zachte kleur of textuur kalm.

Hoe wallpaper te kiezen voor een kleine hal: Kenmerken

Voordat stok behang in een kleine hal, moet u ervoor zorgen dat ze mengen met de meubels en de algemene inrichting van het huis.

De principes van de selectie van behang voor een kleine gang:


 • Probeer overmatig gebruik van donkere tinten te vermijden;
 • Indien mogelijk geen grote patronen op het behang te gebruiken;
 • Om zich te ontdoen van de sombere sfeer in een kleine donkere gang noodzaak om felle kleuren te gebruiken.

Om visueel te vergroten kleine hal zou moeten zijn lichte tinten van behanglijmOm visueel te vergroten kleine hal zou moeten zijn lichte tinten van behanglijm

Het belangrijkste is niet te overdrijven met heldere kleuren. Het is beter om een ​​paar kleine monsters van kleuren en neem pre-om te zien hoe het eruit zal zien in de algemene interieur. Kan worden gebruikt om de gang behang, gecombineerd in verschillende kleuren te leveren, dat wil zeggen een combinatie van twee of meer kleuren.

Welke kleur achtergrond voor de hal te kiezen

Kies de kleur van de corridor is niet moeilijk als je weet hoe je verschillende tinten per persoon handelen. Zeer helder, zoals rood of roze kan bijdragen aan vermoeidheid, en soms irritatie. Goede emoties gepaard met geel en oranje - draagt ​​bij aan het gevoel van euforie en til de stemming. Groen heeft een kalmerend effect, maar in sommige gevallen leiden tot een gevoel van vermoeidheid.

Perfect geschikt voor een hal wallpaper van kleuren:


 • geel;
 • groen;
 • Orange.

Praktische optie is wallpaper groene kleur, die niet merkbaar minder ernstige verontreinigingPraktische optie is wallpaper groene kleur, die niet merkbaar minder ernstige verontreiniging

Houd in gedachten dat de verlichting van de perceptie van de kleur van het behang beïnvloedt. Om deze reden, moet voordat je koopt om een ​​monster te nemen en te zien hoe het eruit zal zien in de gang en of ze passen in kleur. Als de gang klein is, is het niet nodig om behang te hangen met een groot beeldformaat, kan het visueel worden verminderd en dus is niet erg grote hal. De strip is niet aan te raden gebruik. Om dit te doen, selecteert u de achtergrond in neutrale tinten met de gebruikelijke ornamenten en patronen.

Decoratieve technieken: wat het beste is voor de zaal wallpaper

Niet per se trekken de gang conventionele behang. Tot op heden zijn er veel verschillende en interessante oplossingen voor ieder wat wils.

V kan worden gebruikt als een ongebruikelijke aankleding van de zaal:

 • De combinatie van behang;
 • Muurschildering.

Ziet er goed uit in combinatie met wallpapered gang: een met abstract patroon kan nemen, en de tweede - monochroomZiet er goed uit in combinatie met wallpapered gang: een met abstract patroon kan nemen, en de tweede - monochroom

Om de hal meer comfortabel en praktisch te maken, kunt u de gecombineerde behang gebruiken. Heldere lijm op de top, en donker - bodem. Top, gemaakt in lichte kleuren, voegt het licht en visueel breidt de ruimte en maakte in een donkere kleur het meest bodem beschermt het oppervlak tegen vuil effecten. Het is noodzakelijk om de juiste kleuren te kiezen, zodat ze elkaar af.

De meest optimale plaatsing van de foto behang in de gang - het distale deel daarvan. Shades of warme kleuren kan duidelijk bewegen het oppervlak, en een koele toon panorama stijging van de ruimte.

Om een ​​ongebruikelijk beeld-landschap te maken, die een perfecte aanvulling op het ontwerp van de hal, moet je een kleine Muurschildering in het frame aan de ene kant van de gang te zetten.

De visuele verandering van de ruimte: om behang kiezen

Velen kunnen niet van hun gang. Het uiterlijk van de hal, kunt u behang gebruiken.

Met behangen in de gang, kunt u:

 • Visueel te vergroten de ruimte;
 • Verminder de ruimte;
 • Voeg het licht.

Behang met een gele tint met goede verlichting kan de hal licht en gastvrijBehang met een gele tint met goede verlichting kan de hal licht en gastvrij

Wallpaper koude kleuren kan de ruimte visueel uit te breiden. Verzadigde behang of behang met grote patronen bleke kleuren maken de ruimte visueel minder. Hal, waar nagenoeg geen licht, een combinatie van behang. Bottom - het donker, en op de top - licht. Dus, als je toe te voegen in de hal licht en visueel uitbreiden van de ruimte.

Een achtergrond voor de hal (video)

Een achtergrond voor de hal is zeer verantwoordelijk en interessant proces. Wat wallpaper te kopen - het is aan jou. Maar het belangrijkste ding dat het behang en in harmonie met de algemene sfeer van het huis vond, en dan zal het gezellig en comfortabel zijn.

Behang in het interieur gang (foto)

002 10f44209e22504d5c74efdaf53b993f340e544 13 14-18 18e1e345747e63f4e605aebf92d46d68 31-2 31-14 99d2ceba1e29a3c0d598afb07b053bc986a5d5 1382w3240h4320IMG3419 4103-30

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 43

map