Wat moet een spiegel in de gang zijn: 8 moderne ideeën

Wat moet een spiegel in de gang zijn: 8 moderne ideeën

12 October 2017Correct pakte spiegel kan de esthetische kwaliteit van de gang te verbeteren en maken het meer functioneelCorrect pakte spiegel kan de esthetische kwaliteit van de gang te verbeteren en maken het meer functioneel Corridor is moeilijk voor te stellen zonder een spiegel. Zonder dat, een persoon zou niet mogelijk zijn geweest om hun uiterlijk te beoordelen alvorens het verlaten van het huis. En het is beladen met moeite, want soms is het inline in de spiegel zien we fouten in de make-up en nog niet gevonden vlekken op kleding.


Kies een spiegel in de gang: Ontwerp

Op basis van de grootte van de gang, kunt u een spiegel die u zal voldoen plukken. Typisch in een kleine hal is er plaats voor de grote spiegels, aangezien het noodzakelijk is om ruimte te laten voor de ladekast of planken voor schoenen. In een grote hal te regelen een fatsoenlijke plek voor een spiegel is eenvoudiger: er zijn tal van mogelijkheden voor een succesvolle keuze van het reflecterende oppervlak.

In de hal, gemaakt in klassieke stijl, ideaal voor de spiegel frame volume gouden of bruinIn de hal, gemaakt in klassieke stijl, ideaal voor de spiegel frame volume gouden of bruin

Afhankelijk van het gebied van de gang zijn er de volgende opties voor de plaatsing van spiegels:

 • In een kleine hal kan worden geplaatst is niet erg grote spiegel, maar gebruik een kleine truc: U kunt de spiegel om u te laten weerspiegelen in volle groei kantelen en waren in staat om je uiterlijk voor het uitgaan ten volle benutten.
 • De hal is middelgroot, heb je meer mogelijkheden met betrekking tot de plaatsing van de spiegel. Vrij populaire manier spiegelinrichting is een kast met hal buitenspiegel. Het is zuinig, handig en makkelijk te gebruiken, omdat de kastdeur ligt op de vloer tot het plafond.
 • In de relatief ruime corridors kan worden toegestaan ​​tot de verbeelding zwerven en installeren van een spiegel panelen of elke andere samenstelling met spiegels. Deze toevoeging zal uw interieur luxe en prachtige schoonheid te geven.

Kies een spiegel, gericht op de grootte van uw gang.

Spiegels voor anterooms: waar om een ​​fatsoenlijke model te kopen

Besteed aandacht aan de belangrijke moment: de kwaliteit van de spiegel is afhankelijk van hun uiterlijk en duurzaamheid. Kies een fatsoenlijke producenten spiegel had een perfect oppervlak en garanties. Ikea, Leroy Merlin en andere populaire winkelcentra, de verkoop van huishoudelijke goederen, zijn heel aanvaardbaar optie die goede kwaliteit en lage prijs combineert.


Bij het kopen van een spiegel moet de verkoper een bewijs van kwaliteit vragenBij het kopen van een spiegel moet de verkoper een bewijs van kwaliteit vragen

Er is een zekere ranking voor spiegels, op basis van hun waarde:

 1. Aantrekkelijk geprijsd, kunnen goedkope spiegels van onbekende fabrikanten u bijwerkingen, evenals de aanwezigheid van kleine gebreken teleurstellen. Deze optie zal u past als je gaat om een ​​aankoop te louter decoratieve samenstelling met het gebruik van spiegels maken of kopen van een spiegelhuis voor het verwijderen te maken.
 2. Spiegels op de gemiddelde prijzen zijn waardig van uw keuze als u een eenvoudige maar betrouwbare spiegel, glad en schoon, zonder gebreken nodig hebben. De verkoop van dergelijke spiegels is opgenomen in de grote winkelcentra en winkels uitgevoerd. De naam van deze spiegels en kaptafels vaak geassocieerd met de oorspronkelijke vrouwelijke namen: Josephine, Christina, en ga zo maar door.
 3. Dure designer model spiegels worden geproduceerd onder strenge kwaliteitscontrole. U kunt vinden onder de duurdere modellen van ware kunstwerken van beroemde interieur ontwerpers.

Niet zuinig op de spiegel, omdat de low-cost model onverwachts defecten in de vorm van het effect van expansie of andere vervorming van het beeld, evenals kleine chips, krassen en vlekken hebben.

Modieuze en stroomspiegel met de spiegel in de gang

Dressing table - een spiegel die wordt aangevuld met een geschikte staanders of console, die gemakkelijk verschillende detail slaan. Dressing table - het is nogal een gemeenschappelijk ding voor de gang, die nog steeds een manier in strijd is met de standpunten van de critici die beweren dat de spiegel wordt beschouwd - het is te groot ontwerp voor de gang. Denk eraan: het gemak en comfort nooit uit de mode.Spiegel en andere meubels in de gang moet worden gemaakt in dezelfde stijlSpiegel en andere meubels in de gang moet worden gemaakt in dezelfde stijl

Hoe kan ik gebruik maken van de spiegel in de gang:

 • Cheval-console kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van kleine dingen, zoals sleutels en accessoires. Kleine console dozen zijn niet erg ruim, maar zeer elegant.
 • Kaptafel met een groot voetstuk kan een container voor schoenen zijn. De hoogte van de doos zal het niveau van roominess tafels te bepalen. Dozen mini formaat dat geschikt is voor lage schoenen voor de kleine dingen en de grote dozen kunnen passen winterschoenen.
 • U kunt een kaptafel van een traditionele dressing te maken. Vergeet niet, kaptafel behoefte aan goede verlichting. Installaties moeten symmetrisch geplaatst aan de schaduw van het oppervlak te verwijderen. Goed geschikt draaien lampen op de beugels.

Dressing tafel - het is comfortabel en stijlvol interieur van de gang, die een verscheidenheid aan functies kan hebben.

Originele spiegel in het interieur gang

Mooie spiegel zal een prachtige aanvulling op het interieur. Met de spiegels is gemakkelijk en aangenaam om te werken, omdat het reflecterende oppervlak is mooi op zich en niet veel moeite om te zetten in een meesterwerk vereisen.

Als de gangkast heeft ingebouwde spiegel, koop dan is het niet nodig om apartAls de gangkast heeft ingebouwde spiegel, koop dan is het niet nodig om apart

Welke soorten originele spiegels worden gebruikt in het interieur:

 1. eigentijdse spiegel met LED-achtergrondverlichting;
 2. Hoekkast met een spiegel van de twee delen;
 3. Gesmeed spiegel;
 4. Ovaal en ronde spiegels;
 5. de tegels;
 6. vloer spiegel op wielen;
 7. decoratieve spiegel op een stand;
 8. stijlvolle latwerk.

Originele spiegel verdunnen uw interieur.

Hoe om te kijken in de spiegel baguette gang

Baguette is in staat om alle spiegels decoreren. Iets in het frame krijgt een belangrijke positie. Dat is de reden waarom de grote werken van kunstenaars en succesvolle foto's die we concluderen in het mooie omlijsting; dus waarom niet de conclusie in de oorspronkelijke baguette eigen spiegelbeeld?

Spiegel in stokbrood is perfect in de hal van de klassieke stijlSpiegel in stokbrood is perfect in de hal van de klassieke stijl


Wat baguettes zijn het meest populair bij de consument:

 • Traditioneel lichtgewicht frame MDF Wenge schaduw;
 • smalle metalen frame;
 • wit frame, het geven van een aangename, lichte schaduw op iedereen die kijkt naar zijn spiegelbeeld;
 • buitensporig frame gemaakt uit gemakkelijk verkrijgbare materialen;
 • kunst smeden.

Theoretisch prints kunnen worden gemaakt zijn van een gemakkelijk verkrijgbare materialen.

Wij produceren decoratie spiegel in de hal met zijn handen

Als u wilt maken in de gang spiegel hing, opgesteld door jezelf, dan is uw idee gemakkelijk vinden incarnatie! Stijlvol ontwerp opties spiegels op grote schaal beschikbaar op het internet in verschillende masterclasses.

Geweldige oplossing is de plaatsing van kleine lampen in de buurt van de spiegelGeweldige oplossing is de plaatsing van kleine lampen in de buurt van de spiegel

Om trots op te hangen een spiegel, versierd met hun eigen handen, gebruik maken van de volgende materialen bij de hand:


 1. boom;
 2. knopen;
 3. mooie schelpen;
 4. kleine decoratieve bloemen en takjes;
 5. doek;
 6. thread;
 7. backlight;
 8. andere.

In feite, kunt u zelfs versieren de spiegel met weinig lepels. Het belangrijkste ding om de stijl van het product te ondersteunen en maak je meesterwerk met smaak. Garneer met een spiegel met je handen is eenvoudig.

Decoratieve potentiële gewone huishoudelijke artikelen opgenomen in de handen van een meester.

Traditionele spiegel in een houten frame gang

Houten frame - een klassieker voor spiegels. Wood maakt een weerspiegeling van een zacht en gezellig. De boom kan worden herinnerd aan de oude dagen, maar kan in plaats daarvan een zeer modern en stijlvol. Een bezoekje aan de winkel, die meubels en accessoires verkoopt, kun je het bewijzen.

Spiegel in een houten frame, versierd antiek, mooi kijk in het interieur, gemaakt in de stijl van het landSpiegel in een houten frame, versierd antiek, mooi kijk in het interieur, gemaakt in de stijl van het land

Welke soorten spiegels in houten frames zijn:

 • In een moderne stijl. Deze spiegel heeft een smalle stijlvolle frame met een bescheiden nevychurnym decor.
 • In de oude stijl. Geschud boom zorgt voor oud effect. Patina en schuurpapier zal helpen om dit gevoel te versterken.
 • In de art-deco-stijl. Ongewone vormen en gedurfde lijnen, belichaamd door een boom - een combinatie van innovatie en traditie.

Wat de spiegel om een ​​privé-aangelegenheid van elke persoon te kiezen. Maar vergeet niet de traditie in een spiegel te voeren in een houten stokbrood kosten voor iedereen!

Hoe maak je een grote spiegel in de gang te regelen

Als u in uw huis te hebben was het op feng shui, bij het installeren van de spiegel moet een aantal voorwaarden die u zullen helpen genieten van de energie van harmonie in het huis te observeren.

Wat zijn de regels ten aanzien van feng shui dicteert de gang van spiegels:

 1. Je moet niet hangen een spiegel tegenover de ingang deur. Anders zal alle positieve energie die in het huis moeten blijven en voeden de eigenaren uit te gaan van het huis.
 2. Een grote spiegel in de gang moet iets moois, zoals foto's weer te geven.
 3. De lange smalle gang is beter om op te staan ​​of opgehangen spiegel. Dit zal helpen om de energie van dit gevaarlijke gebied te harmoniseren.

Grote spiegel moet in de buurt van de wand van de grootste zaal worden geplaatstGrote spiegel moet in de buurt van de wand van de grootste zaal worden geplaatst

Grote spiegels ziet er geweldig uit wanneer geplaatst ze volgens deze regels. Let op de hangende model, die een minimum aan ruimte, het model met de optionele lade in beslag zal nemen. Als u besluit om een ​​gewone spiegel te kopen, voor het gemak, je kunt hem ophalen comfortabel en stijlvol boekenkast.

Als een gedemonteerde model gekocht met een grote spiegel en laden, geen paniek: de doos gaat vergezeld van een beschrijving die een montage schema.

Hoe kan ik een spiegel in de hal (video) te kiezen

Uw spiegel zul je in staat zijn om de stijlvolle wand lampen of plafondlampen te vullen. Merk op dat de verlichting boven de spiegel was genoeg. Een spiegel ontwerp Denk aan de basis van hun financiële, esthetische en ruimtelijke voorkeuren. Versier uw passage met de hulp van spiegels en geniet van de bijgewerkte interieur gang!

Voorbeelden van spiegels in de hal (foto design)

01--011p 1 820 0420003infinitymirrors1 12-24 14-51 36-45 166 394c85bb7e260e4bc6d2c3a6e60bae9c 1920x1080resizeinterior52452521421910054

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =

map