Wat moet een ingang in de hal zijn: 7 componenten

Wat moet een ingang in de hal zijn: 7 componenten

12 October 2017Een stijlvolle foyer, kunt u uw eigen handen makenEen stijlvolle ontvangsthal kan worden gedaan door rukamiKoridor in elk huis is het kenmerk van het hele terrein en daarom moet worden afgegeven maximale kwaliteit, mooi en comfortabel. Om precies de receptie kon grote indruk op bezoekers te produceren, hebben een veel te proberen om het te regelen op het hoogste niveau.


Voor gangen gangen

Entree, hal of met andere woorden, in de gang - dit is de beste manier om niet alleen een interessante interieur te creëren, maar ook de vorming van ruimte voor outdoor kleding, schoenen en accessoires. In de regel, moderne lobby - het wordt ingesteld, waarin sprake is van een plek voor dingen aan elk lid van de familie en natuurlijk voor de gasten.

De overname van de gang - dit is een zeer belangrijke stap, die op verantwoorde wijze moet worden benaderd.

Als de functionaliteit van een kleedkamer comfortabel, praktisch en ruim zou moeten zijn.

Headsets in de gangen moet niet alleen mooi in uiterlijk, maar ook functioneel zijnHeadsets in de gangen moet niet alleen mooi in uiterlijk, maar ook functioneel zijn

Als u van plan bent om een ​​grote hal, die zal plaats bieden niet alleen de buitenste kleding, maar ook de rest te installeren, dan is het noodzakelijk de benodigde items, zoals:


 • rod;
 • Bryuchnitsa;
 • dozen;
 • planken;
 • Obuvnitsa;
 • Hanger voor accessoires;
 • Galstuchnitsa.

klaar lobby

De kamer corridor - dit schijnbaar bescheiden ruimte, die alleen eenvoudig en zonder speciale felle accenten kunnen worden uitgegeven. In feite kan de zaal worden onherkenbaar veranderd, indien zorgvuldig overwogen regeling.

Het grootste probleem is de vele gangen:

 • De afwezigheid van licht;
 • Een kleine ruimte;
 • Vrijwel geen troost;
 • De onregelmatige vorm van de kamer.

Transformeer de corridor is het mogelijk, als we aandacht besteden aan de zwakke punten en maken ze sterke punten.Om dit te doen:

 1. Je moet voldoende verlichting te maken. Als er geen raamopening, is het noodzakelijk om het licht afwerkingsmaterialen, een set van heldere kleuren en natuurlijk gebruik maken van niet de aanwezigheid van kunstmatige lichtbronnen niet vergeten.
 2. Om gang was gemakkelijk te bedienen, moet het altijd de orde zijn, zowel binnen als kleedkamer en rond het. Het is niet nodig om extra interieur installeert, ook al maakt kwadratuur. Veel van de meubels creëert het effect van het gebrek aan smaak in het huishouden.
 3. Het moet vrij zijn om de kwadratuur of met andere woorden te optimaliseren, bestemmingsplannen ruimte om elk van de huishoudens heeft ongemak ervaren bij het trainingskamp in de ochtend.
 4. Er moet een speciaal vak, haken of rekken voor de opslag details. Zo zal het er op een originele creatieve haken voor paraplu's en sleutels, een plank in de vorm van handen onder sjaals en handschoenen, en dergelijke. Vergeet niet over de haak voor tassen en pakketten.
 5. De kamer moet worden ingericht in dezelfde stijl, variërend van vloeren en afwerking suite en kleine decoraties, maar in beperkte hoeveelheden.

Klaar gangen kunnen worden gekocht in een meubel showroomKlaar gangen kunnen worden gekocht in een meubel showroom

Op dit moment zijn er verschillende mogelijkheden wat te fashion prihozhki kopen.

Bijvoorbeeld:

 • klaar;
 • Onder de orde.

Voor degenen die wensen om een ​​aanzienlijke hoeveelheid geld te besparen is het goed voor de afgewerkte versie van de kleedkamer, als de low-end modellen, moderne fabrieken bieden een enorm aantal, respectievelijk, om het probleem te identificeren zal niet zijn. Om genoeg te kopen om de map te zien, aandacht besteden aan de grootte die de grootte past van de gang en natuurlijk rekening houden met de prijs. Klaar prihozhki kan topklasse.

De prijs van het product hangt af van:

 • design;
 • de fabrikant;
 • decoratie;
 • materiaal;
 • Zonering van de binnenruimte;
 • bundeling;
 • Accessoires.

De keuze is natuurlijk aan de koper.


Stel in de zaal: de keuze van de subtiliteiten van

Stel in de gang betekent dat niet genoeg is, maar voordat u besluit over de grootte, model en kleur, moet je het level Illuminability terrein te onderzoeken. Van lichte hangt het erg leuk en als hij zwak, zwak en onvoldoende zal zijn, is het waarschijnlijk, zelfs de meest chique set begint saai, grijs en heel interessant om naar te kijken.

De beste optie is om spotlights gecombineerd met de belangrijkste vliegtuig kroonluchter te installeren.

Het kiezen van een set voor de zaal, hulde aan de aandacht en de dekkingHet kiezen van een set voor de zaal, hulde aan de aandacht en de dekking

Voor uw gemak, moet de hal ook aandacht besteden aan:


 • Ventilatie zodat er geen vocht, droog, en onaangename geuren, die vaak worden aangetroffen in de schoen accumuleren;
 • kamer planning en plaatsing prihozhki;
 • Het selecteren van de diepte van de headset.

Experts geloven dat de optimale diepte van elke ingesloten of behuizingsomhulling de gang niet meer dan 80 centimeter. Het voordeel moet worden gegeven laden en gecompartimenteerde deursysteem. De optimale stang lengte 100 cm, omdat een groter formaat extra ondersteuning nodig. Als de kamer is uitgerust met een modulair meubel, is het het beste om een ​​dambord regeling die ongebruikelijk en origineel kijkt te kiezen.

Radius lobby aan de gang

Op dit moment is zeer trendy straal worden beschouwd als publieke en private kleedkamers. Ze kunnen nauwelijks een budget worden genoemd, omdat ze nodig hebben om te investeren in een vaste stof.

De hoge kosten van dergelijke producten is begrijpelijk, omdat:

 • Om het nieuwste besturingssysteem te gebruiken;
 • Moderne technologieën worden gebruikt voor de productie;
 • Voor de aanleg van de noodzakelijke uitsluitend hoogwaardige en duurzame materialen.

Radius balkons hebben een vrij groot aantal voordelen.

Radius gangen niet veel ruimte in beslag, maar ze zijn zeer ruimRadius gangen niet veel ruimte in beslag, maar ze zijn zeer ruim

In het bijzonder:

 • De aanwezigheid van het origineel en mooi design;
 • Het ontbreken van de eenvoud;
 • Ongewone vormen;
 • De gebogen gevel;
 • Mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal bochten te maken;
 • roominess;
 • compactheid;
 • De mogelijkheid om in de hoeken tussen de deuropeningen;
 • De mogelijkheid om de tekortkomingen van de ruimte, bijvoorbeeld, oneffen muren en plafonds te verhullen;
 • Effectief en degelijke uitstraling;
 • Grote verscheidenheid van soorten, omdat het mogelijk is te bestellen en kopen huisvesting, embedded en modulaire.

Het is mogelijk om het schuifraam te slingeren te combineren.

Trendy lobby aan de gang: de laatste trends

Iedereen heeft zijn eigen idee van wat de inkomhal, bijvoorbeeld modulaire schorsing, het lichaam, het skelet en dergelijke moeten zijn. Het allerbelangrijkste - het is als je wilt vasthouden aan een eigentijdse stijl en bouw je kamer zo comfortabel en gezellig, het is de moeite waard om de modetrends te volgen.

Vandaag is in de mode in de hal te installeren sets lichte tintenVandaag is in de mode in de hal te installeren sets lichte tinten 

Er zijn een paar richtlijnen die u kunt volgen om een ​​zeer aantrekkelijke gang te maken:

 1. Wie het wordt beschouwd als zeer modieus aan het licht koptelefoon geïnstalleerd te zijn, omdat ze niet alleen visueel uitbreiden van de ruimte en verlichten de ruimte, maar ook in staat om het uiterlijk, soms kleine en onhandige ruimten te verzachten.
 2. Als de kamer met kleine afmetingen, wordt verboden multilevel gipsplaatplafond, omdat hierdoor de ruimte visueel. Het is beter om de voorkeur te geven aan de glanzende spanplafonds en het is wenselijk sappige tinten.
 3. In 2017 uitgegroeid tot zeer modieus wandpanelen die moeten halen de toon met een kleedkamer, en vice versa, maar ze moeten niet fuseren met elkaar.
 4. Het hoogtepunt van de populariteit - is de aanwezigheid in het accent deurs kast. Het kan worden versierd met glas in lood, artistieke schilderen, printen van foto's en andere decoratie opties.
 5. Niet minder populair vandaag de dag niet alleen de prihozhku, maar ook de gang, en natuursteen, en bij voorkeur in lichte kleuren versieren. De steen kan natuurlijk en imitatie.
 6. Waardoor de voorzijde kan vloeibaar behang, vinyl beklede en gemetalliseerde structuren. Ook geschikt optimaal en sierpleister.
 7. Als de headset wordt aangepast voor afgewerkt interieur, moet het veel lichter dan de vloer.

Kies gangen behoefte aan duurzame en wenselijke natuurlijke materialen, als ze eruitzien solide en zal duren voor een lange tijd zonder verlies van voldoende kwaliteit zijn.

Mooie hal naar de gang (video)

Praktische gastvrouw de voorkeur geven altijd aan dergelijke meubels, waarvoor is het handig om te zorgen en ze niet verslechteren onder invloed van zeep en chemische oplossingen. Het is belangrijk voor de aankoop van verschillende beelden en voorbeelden te zien.

hal corridor design (interieur foto)

2b27ac418691ea8bd2cc3d022a7bc3f7 1 5ebfe9e5cb7b11e3a7bc00269e0aabeb5ebfe9e5cb7b11e3a7bc00269e0aabeb 9 14 123-14 123-16 18-16 2013-01-24yzkiykoridornygnogramotnopodobratosvechenie 316136

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 73 =

map