Wat kroonluchters geschikt voor daken: 7 opvallende opties

Wat kroonluchters geschikt voor daken: 7 opvallende opties

12 October 2017Chandelier speelt een grote rol in het creëren van de stijl oriëntatie flatChandelier speelt een grote rol in het creëren van de stijl oriëntatie pomescheniyaKakie kroonluchters geschikt voor plafonds? Scharnierend op het doek kan worden geïnstalleerd vrijwel elke luchter. Het belangrijkste ding - het recht om de verlichting unit vast te stellen en het vinden van een geschikte hypotheek. Chandelier kan worden verzonken of holle. De verlichtingsinrichting kan worden ingebracht verzonken halogeen of LED-lamp. Om de badkamer te voltooien is het beter om de eerste optie te gebruiken. In andere gevallen is het meer opportuun om LED-lampen te gebruiken.


Wat kroonluchters geschikt voor verlaagde plafonds

Als u een grote hal of woonkamer, is het raadzaam om plat kroonluchters gebruiken. Als dit goed wordt ingesteld, kan een dergelijke verlichtingsarmatuur verdrinken in opgespannen doek. De afstand tussen de vlakke bodem en chandelier slechts 20-22 centimeter.

Chandelier moeten worden geselecteerd op basis van textuur stoffen voor spanplafondChandelier moeten worden geselecteerd op basis van textuur stoffen voor spanplafond

Kroonluchters kan worden in de wereld van:

 1. Classic. Embedded kroonluchters zijn ontworpen in klassieke stijl, elegant en symmetrisch. Ze passen perfect in de kamer zijn ontworpen in de Empire stijl of Provence.
 2. Country. Armaturen in zulk een kroonluchter te kunnen worden gesneden of hout. Verlichtingsarmaturen zijn ontworpen in landelijke stijl perfect met glanzende opgespannen doek.
 3. Hi-tech. Deze lampen verschillen ongebruikelijke configuratie. Verlichtingsarmaturen, ontworpen in de stijl van hi-tech behoeften, als je wilt de aandacht vestigen op het plafond.

Bij het kiezen van een kroonluchter moet altijd rekening houden met de structuur van de stof. Indien het plafond is glanzend, is het het beste om een ​​kroonluchter ongebruikelijke configuratie te installeren met LED-verlichting. Het beste is om verzonken plafond apparaten zijn ontworpen in landelijke stijl te gebruiken.

Kies een kroonluchter verlaagde plafonds in de slaapkamer

Waarom is de slaapkamer is het beste om een ​​kroonluchter te installeren? Ontwerpers beweren dat conventionele lampen opzichtig eruit zal zien en niet helpen om de sfeer van home comfort te bootsen. De kamer wordt aanbevolen om de kroon te installeren in de vorm van platen, die worden bestuurd door de afstandsbediening.


Bij het kiezen van een kroonluchter in de slaapkamer, moet je de vorm en functionele bruikbaarheid overwegenBij het kiezen van een kroonluchter in de slaapkamer, moet je de vorm en functionele bruikbaarheid overwegen

Als u liever een kroonluchter, gemaakt in de vorm van een plaat, in gedachten houden dat het niet een metalen basis zou moeten zijn. Anders zal het apparaat verwarmd en kan brand spannen van de baan veroorzaken.

Bij het kiezen van een kroonluchter in de slaapkamer, overweeg dan een aantal nuances:

 • Kies lampen die een lange afstand van spanning stoffen. Anders zal je moeten speciale hypotheken en power converters te installeren.
 • Let op de textuur van spanplafond. Indien geïnstalleerd op een canvas foto afdruk met elk patroon, stop dan uw keuze op low-power producten.
 • Als de slaapkamer heeft een glossy plafond, moet je een kroonluchter, die onzichtbaar interne bedrading te kiezen.

Kroonluchter modern spanplafond: Hoe te kiezen

Selectie chandelier begint met de selectie van een geschikt bevestigingsmechanisme. Geïntegreerde inrichting kan op een speciale haak of de sierplaat, die is bevestigd met schroeven worden bevestigd. Voor montage aan het plafond moeten worden toegepast op de kroonluchters die zijn bevestigd aan de haak. Verlichtingsarmaturen die zijn bevestigd aan een staaf, gebruik onpraktisch.Als u wilt het plafond te bevestigen, in gedachten houden dat de kroonluchter een lange schorsing zou moeten hebben. Dit detail helpt oververhitting van de spanning van de baan te vermijden. Ook over elke reflectorlamp is het wenselijk om te installeren.

Kroonluchter moderne spanplafond moet perfect passen in het ontwerp van de kamer zijn, praktisch en functioneelKroonluchter moderne spanplafond moet perfect passen in het ontwerp van de kamer zijn, praktisch en functioneel

Bij het kiezen van een kroonluchter moet ook rekening houden met de soorten lampen. Elke kamer heeft een aantal voordelen en functies. Het is vermeldenswaard dat in de kroonluchter kan worden geschroefd absoluut geen gloeilamp.

Er zijn 3 belangrijke soorten lampen:

 1. gloeilampen. Ze worden niet alleen gebruikt als spotlights, maar ook als een backlight. Als u een vierkant of een plaatvormige kroonluchter, die aan de ring bevestigd is, stop dan uw keuze op gloeilampen. Vergeet echter niet dat dergelijke producten hebben een laag rendement.
 2. Halogeenlampen. De efficiëntie van de verlichting is vele malen hoger. Opgemerkt dient te worden dat de halogeenlampen hebben een beperking van de macht om 35-36 watt.
 3. LED-lampen. In deze producten het hoogste rendement. LED-lampen gebruik maken van de meest doelmatige, zoals ze zijn lang. Bovendien zijn deze producten zelden mislukken.

LED-lampen voor plafonds: voordelen en functies

LED-lampen worden op grote schaal gebruikt vanwege de hoge prestaties. Deze producten zijn waarschijnlijk de beste vervanging spaarlampen. Meestal naar LED kroonluchter controle maakt gebruik van een speciale infrarood afstandsbediening.

De belangrijkste voordelen van LED-lampen: veiligheid, efficiëntie en een lange levensduurDe belangrijkste voordelen van LED-lampen: veiligheid, efficiëntie en een lange levensduur

De voordelen van LED-lampen:

 • Lange levensduur. LED-lichtbronnen zijn 2-3 keer langer mee dan halogeenlampen.
 • Economy. LED-lampen verbruiken 60% minder energie dan een halogeenlamp.
 • Een verscheidenheid van kleuren spectrum. Voor het afwerken van het plafond, kun je zelfs kopen gekleurde lichten. Gebruik zoals lichtbronnen in voorkomend geval, als de kamer in een fusie stijl wordt gehandhaafd.
 • Security. LED-lampen produceren licht dat is volkomen veilig voor het menselijk oog. Bovendien, als het gebruik van dit product is er geen trilling.

Als u verlaagde plafonds gemaakt van PVC-panelen hebt geïnstalleerd, is het raadzaam om te gebruiken LED-lampen met externe verlichting, omdat ze niet leiden tot verhitte doek. In andere gevallen kunt u lampen met interne verlichting gebruiken.

Waarom hypotheek onder de kroonluchter onder het verlaagde plafond

Hypotheek - een speciaal platform waar je een kroonluchter te installeren. Ongeacht wat voor soort verlichting gebruikt, moet hypotheken worden ingesteld, zelfs in het stadium van de installatie van opgeschort webben. Vergeet niet dat als de kroonluchter speling na het installeren van de hypotheek, is het noodzakelijk om deze volledig uit elkaar te halen is en verander het platform.


Voor de vervaardiging van een hypotheek wordt aanbevolen om een ​​dikke triplex gebruiken. Deze hoge viscositeit materiaal vezels, waardoor een BS van multiplex meest robuuste zou zijn. Voor het verfraaien van hypotheek kan worden gemaakt van polyurethaan plug.

Hypotheek - vereist een speciaal platform dat wordt gebruikt voor het monteren onder de kroonluchters systeemplafondHypotheek - vereist een speciaal platform dat wordt gebruikt voor het monteren onder de kroonluchters systeemplafond

Hoe kan ik een hypotheek te installeren onder de kroonluchter:

 1. Markeer de plaats onder de kroonluchter.
 2. Een rechthoek gesneden triplex. Het moet de kroonluchter overeen met het formaat van het platform.
 3. Boor in de resulterende rechthoekige gat en draad door de elektrische draden.
 4. Gaan met alle facetten van het multiplex met behulp van schuurpapier. Anders kan de hypotheek worden gevormd rond de braam en schade aan het schilderij hing.

Installeer verlichting en kroonluchters voor nieuwe verlaagde plafonds

spotlights of lampen installeren op het verlaagde plafond begint met de voorbereidende werkzaamheden. Om te beginnen, moet je gaatjes in de stof en maak alle noodzakelijke communicatie. Dan moet je naar de plaats van bevestiging van verlichtingsarmaturen te markeren.

Wanneer zelfinstallerende verlichtingsarmaturen en kroonluchters voor spanplafond, moet je zeer attent en voorzichtig te zijn niet te vergeten de doekspanning structuren beschadigenWanneer zelfinstallerende verlichtingsarmaturen en kroonluchters voor spanplafond, moet je zeer attent en voorzichtig te zijn niet te vergeten de doekspanning structuren beschadigen


Lampen zijn geïnstalleerd in de volgende volgorde:

 • Verplaats de gewenste kabels aan.
 • Beveiligde speciale houders, die spots later zal worden vastgesteld.
 • Installeer de beugels.
 • Sluit de draden aan op de terminals.
 • Duw het voorjaar mount.
 • Pas het niveau van de lamp.

Tijdens de verbinding van de armaturen moet elk toestel draad wordt toegevoerd aan het verdeelstuk. Vergeet niet om handschoenen te dragen wanneer u werkt met halogeenlampen.

Hoe de kroonluchter te installeren in het plafond:

 1. Een gat in het doek overhead.
 2. Bevestig de haak.
 3. Hang de kroonluchter aan het plafond.
 4. Til de sierkap.
 5. Bevestig de kap.

Hoe de kroonluchter te verwijderen met een spanplafond met zijn handen

Verwijder de kroon met een spanplafond is eenvoudig. Eerst moet je het decoratieve deel van de structuur te ontmantelen. Om dit te doen, gebruik maken van een plamuurmes, een boor en een schroevendraaier set. Nadat u de decoratieve elementen te verwijderen, moet u de elektriciteit af te sluiten. Anders is er een hoog risico op een elektrische schok. Experts raden volledig los te koppelen van het netwerk in het huis.

Geen behoefte om te bellen in een specialist aan de kroonluchter aan het plafond van de spanning te verwijderen, kunt u eenvoudig zelf doenGeen behoefte om te bellen in een specialist aan de kroonluchter aan het plafond van de spanning te verwijderen, kunt u eenvoudig zelf doen

kroonluchters demontage gebeurt in verschillende fasen:

 • Verwijder het plafond lampen en gloeilampen.
 • Draai de wieldop.
 • Verwijder de haak.
 • Uitgeschakeld en verspreid in de draadzijde.
 • Isoleer de 3 draden aan het plafond.

Als u een plaatvormig kroonluchter, moet u eerst de bouten los te draaien. Om dit te doen, gebruik dan een kruiskopschroevendraaier. Voordat de verdunde draden, controleer dan de spanning met een schroevendraaier indicator.

Installatie van verlaagde plafond kroonluchter op (video)

Installeer en ontmantelen van de kroonluchter in het verlaagde plafond is in een handomdraai, met inachtneming van de fundamentele regels en veiligheidsvoorschriften. Als u besluit om een ​​kroonluchter te gebruiken voor de decoratie van de kamer waarin u hebt geïnstalleerd plafond, zorgen voor het selecteren van de optimale gloeilampen. Het wordt aanbevolen om energie te besparen of LED-lampen te gebruiken. Ook moet u een sterke hypotheek triplex vast te stellen en de scheidingswand in de schilderijen van de gaten onder de lampen.

Kroonluchter voor plafonds (foto)

29201406241707916108- 01df029a07355031c84872a4632fe8a8d987ca- 5- 11- 13 56f6ac7781196- 069a2a61a6965f78fb80a9357576cc36- 78f266c5b6c2e09773aafa68dbd6c8ab- 0866- 2871-1280-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

map