Wat is hij, de perfecte koffietafel convertible voor het moderne leven

Wat is hij, de perfecte koffietafel convertible voor het moderne leven

12 October 2017Salontafel voor de woonkamer - een essentieel detail van het interieurSalontafel voor de woonkamer - een essentieel onderdeel intereraSegodnyashny ritme van het leven wordt weerspiegeld in het interieur van onze appartementen en huizen. Vaak proberen niet om de ruimte met onnodige items rommel, kiest het transformeren van meubels. Dit meubilair is zeer makkelijk te gebruiken, compact, stelt u in staat om het interieur te veranderen aan uw behoeften, kan het gemakkelijk worden verplaatst en getransporteerd. Mode voor het transformeren van meubels worden niet gespaard zo'n belangrijk stuk van het meubilair als een koffietafel voor in de woonkamer.


Salontafel voor de woonkamer: de belangrijkste soorten die passend zijn in de hal zijn

Afhankelijk van de functies die zijn soorten koffie tafels.

Dit meubel kan zijn:

 • Dining-koffie;
 • Modulair tafel;
 • Buffet-dresser;
 • Tafel met opslagruimte;
 • Side tafel;
 • Tafelstandaard, gebruikt als een werkgebied;
 • Table-pouf.

Meubels fabrikanten bieden een enorm scala aan vormen, patronen, materialen van de fabricage.

Salontafels voor de woonkamer kan van verschillende soorten zijnSalontafels voor de woonkamer kan van verschillende soorten zijn


Voorkomende kleuren:

 • wit;
 • bruin;
 • grijs;
 • Combinaties daarvan.

Tabellen kunnen duur om te kopen in de winkels van meubelfabrikanten zijn. Een tabel kan onafhankelijk worden bereid bij aanwezigheid van een werktuig en fantasie. Of een upgrade van uw oude tafel, als we het tafelblad, benen of een plank te vervangen.

Pros self-wijziging: • originaliteit;
 • Gemak van de uitvoering;
 • goedkoopte;
 • Mogelijkheid om het interieur te veranderen of voeg een heldere accent.

Het kiezen van een salontafel in de woonkamer

Het kiezen van een model tafel, moet u de soorten tafels en functies die het zal uitvoeren bepalen.

Laten we afzonderlijk te beschouwen elk type:

 • Dining, koffie, dat wil zeggen, tabel die u toelaat om een ​​kleine salontafel te zetten in een full eettafel;
 • Een modulair tabel uit een aantal secties die in verschillende uitvoeringen kan worden aangesloten kan worden gebruikt als rekken, steunen of als afzonderlijke tabellen;
 • Table-stoeprand, zeer geschikt voor het opslaan van allerlei kleine dingen, boeken, tijdschriften;
 • Tafel met bergruimte, ideaal voor kleine zalen;
 • Nachtkastje kan het deel van de armleuning van de bank, maar het kan worden gebruikt als een vrijstaande structuur;
 • Tafelstandaard, gebruikt als een werkruimte voor uw laptop, perfect passen in de woonkamer, waar het onmogelijk is om enkel uit een bepaalde taak.

Table-pouf - stop oplossing kan afzonderlijk worden gebruikt.

Salontafel in de woonkamer moet een aantal functionele belasting te dragenSalontafel in de woonkamer moet een aantal functionele belasting te dragen

Het volgende punt waar u op moet letten bij het kiezen van een salontafel zijn de afmetingen van de kamer.

Onze appartementen zijn over het algemeen niet erg groot, dus je moet de plaats van de klassieke salontafel op een transformator, die gemakkelijk wordt omgezet in een volle eettafel. Als de salontafel zal worden gebruikt als opslagruimte, zal het noodzakelijk helpers tafels, kasten, salontafels met verschuifbare secties, lades.

Een belangrijk punt bij de selectie van tafel-transformator is de veiligheid. Intrekbare en vouwen van de tabel moeten stevig en betrouwbaar mogelijk zijn zonder scherpe hoeken, vooral in een huis waar kinderen.

Original salontafel in de woonkamer inrichting foto's in verschillende stijlen

Het is een salontafel te kiezen, gebaseerd op de stijl van de kamer. Het is erg belangrijk dat alle objecten van het interieur in harmonie met elkaar.

Hier zijn enkele tips:


 1. Voor een klassiek interieur passen enorme ovale of ronde salontafel gemaakt van hout en steen. Meubelontwerpers bieden een verscheidenheid aan modellen van klassieke tafels, die met succes combineert klassieke hout en moderne materialen
 2. Voor de moderne "technologische" interieur zijn perfect modulair model, wanneer een tafel is geplaatst een paar tafels kleiner en bijzettafel aan de arm van de bank of stoel.
 3. Provençaalse stijl of eco aanneemt mooie rieten tafels, salontafels, kasten, licht tafels gemaakt van draad, kabel en ga zo maar door.
 4. Met een modern interieur, ideaal voor bureau-dresser, poef, tafel, voetstuk tafel voor een laptop.

Original salontafel in de woonkamer staat om het interieur te benadrukken zal zijnOriginal salontafel in de woonkamer staat om het interieur te benadrukken zal zijn

Onlangs, een zeer populaire meubels uit pallets - houten pallets, salontafels niet weg van deze modieuze trend blijven.

Pallet - is zich bereid salontafel, die u kunt schilderen in elke kleur of ga weg zoals is. Maar het combineren van meerdere laden, kunt u een zeer originele ding te creëren.

Fancy het idee van een tijdschrift Tabellen transformatoren

Het aantonen van verbeelding, kunt u een grote salontafel te maken met zijn handen.

Table-transformator voor de woonkamer, kun je zelfs doen met hun handenTable-transformator voor de woonkamer, kun je zelfs doen met hun handen


De beste ideeën:

 1. Salontafel gemaakt van hout of stomp. Hout - vruchtbare materiaal voor creatieve mensen. Een log of een stomp kan in natura worden geïnstalleerd rechtstreeks op de vloer of benen, wielen toe te voegen; of een combinatie van verschillende logs in een salontafel.
 2. Gebruikelijke mand kan dienen als basis tafel-stands, die kranten, tijdschriften en andere kleine voorwerpen kan bevatten.
 3. Autobanden hebben lang genoten populariteit onder ontwerpers, die de opening bedekt met triplex en bedekt met een deksel of een ongebruikelijke vlecht, maakt een zeer originele en goedkope koffie tafels. Moet overwegen het deksel opent, wordt de tabel kan worden gebruikt voor opslag of tafel-pouf.
 4. Vintage koffers of stammen - de perfecte oplossing om een ​​originele salontafel creëren door het vastschroeven van de poten of zwenkwielen zijn beschikbaar retro salontafel met opbergruimte.
 5. Glas en oude boeken of tijdschriften - een ongebruikelijke tafel, die de zaal versieren in een moderne stijl al voorbereid.
 6. Glas zelf is een koffietafel klaar is, blijft het alleen om het te binden aan een basis. Het kan interessant zijn benen, wielen, boomstammen of oude tijdschriften. Ontwerpers bieden ook glazen salontafels meest abstracte vormen, met afgeschuinde hoeken, krullen, etc .. Het Serena Unusual tafels glasvezel witte kleur, zijn duurzaam en betrouwbaar. Tafelblad glas gecombineerd met elke base-ondersteuning, zodat het glas is misschien de meest gevraagde materiaal salontafels.
 7. Tabellen met meerdere tollen - ultramodern design oplossing in het interieur woonkamer.
 8. Een ander groot idee - potplanten die direct groeien vanuit de werkbladen - past bij elk interieur, zal het hoogtepunt van de woonkamer zijn.

De combinatie van contrasterende kleuren - ook een favoriet ontwerp methode om een ​​interessante tabel te maken.

Handig salontafel voor in de woonkamer-transformator (video)

Salontafel vandaag - een afzonderlijk element van de woonkamer decor. Hij kan een "praktische" functie uit te voeren - om te worden gebruikt als kantoor of eettafel, en kan gebruikt worden als een decoratief element, het definiëren van de toon voor de hele woonkamer. Een tabel kan worden gebruikt als een standaard voor een vaas, bloemen, beeldjes of asbak, en misschien een tafel zal dienen als een mini-bar of de opslag van naaien accessoires. De keuze is altijd aan jou!

Details: koffie tafels voor woonkamer (foto voorbeelden)

35cc3aee52b1813c83e7c3545ab4281b 98f8de75f8c5fd3c2452d36db360c443 121201602046820 263-2 477-8 2471b1646502716465027small 607909 14630big 9704e5d70ed179c98863ad8bb6b6fb77 22.355-1439313005

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map