Wat is het plafond kan het beste gebeuren

Wat is het plafond kan het beste gebeuren

12 October 2017De oorspronkelijke plafond zal een heldere accent in elke ruimte wordenDe oorspronkelijke plafond zal een heldere accent in ieder pomescheniiBazoy geworden elke ruimte zijn de drie onderdelen van het interieur - het plafond, de muren en de vloer. Aldus kan een onderdeel van de ruimte zowel achtergrond en accent element. Het hangt allemaal af van wat het belangrijkste probleem draagt ​​interieur, wat nadelen te verslaan, en met welke voordelen te profiteren van. Bijvoorbeeld, kleine lage kamer hebben een kans om te zetten in een gezellige ruimte dankzij de bevoegde afwerking van het plafond en de juiste combinatie van alle basiscomponenten van de kamer.


Wat plafonds kiezen voor een standaard kamer

Plafond bepaalt in grote mate de sfeer van de kamer en de algemene imago van de kamer. Om de juiste soort plafond kiezen die de basisregels zal helpen om de ruimtelijke compositie, de belangrijkste trends in de mode en artistiek ontwerp tips te construeren.

Voor standaard kamers van het plafond is gekozen op basis van de mate van verlichting en de indeling van het huisVoor standaard kamers van het plafond is gekozen op basis van de mate van verlichting en de indeling van het huis

Factoren die van invloed de keuze van het plafond:

 • Natuurlijke verlichting van de ruimte;
 • Planning en de mate van kunstlicht;
 • veranderingen in de verlichting van de ruimte in de zomer en winter, respectievelijk;
 • De hoogte van de ruimte;
 • Naar wat er zal de temperatuur finish;
 • Planning, ontwerp en het doel van het pand;
 • De mate van de vochtigheid in de ruimte.

De mate van behoud van warmte, ventilatie-efficiëntie, duur van het gebruik - ook afhangen van wat is geselecteerd om het plafond te versieren. Nu ontwikkelde een enorme hoeveelheid plafond opties voor elke vorm van ruimte.


Bij het kiezen van een plafond bepaald door:

 1. typeontwerp plafondbekleding;
 2. Geometrische plafond schetst;
 3. texture;
 4. Het type en de kleur van het materiaal.

Ontwerpen begint met een evaluatie van de toestand van de kamer. U kunt een paar foto's te maken, door te gaan met visueel kiezen voor de beste interieur plafondbekleding.

Wat plafond betrouwbaarheid in appartementsgebouwen

Er zijn vele criteria die de kwaliteit van de coating te bepalen. Altijd bij voorkeur een materiaal met een hoge prestaties en brand, eco-vriendelijk, heeft extra voordelen, maar ook veilig voor de gezondheid. Om te bepalen welk type plafond coatings betrouwbaar, het is het waard om de sterke en zwakke punten van de populaire manieren om te scheiden analyseren.Het kiezen van een betrouwbare plafond, moet u de kwaliteit van het deksel plafond te overwegenHet kiezen van een betrouwbare plafond, moet u de kwaliteit van het deksel plafond te overwegen

Het plafond kan zijn:

 • gips;
 • geschorst;
 • spanning;
 • boord;
 • Betegeld.

"Raw" verwerkingsmethode - De eenvoudigste manier om het plafond te knippen. "Ruwe" manier, want Gebruik verschillende mengsels: gips, stopverf, verf, krijt.

Voors gips:

 1. Stel de hoogte van de ruimte niet te veranderen;
 2. Zij geen geheime ruimten waar het kan ophopen stof, dieren, etc.

Nadelen van gips:

 • Vochtgevoeligheid;
 • Lage operationele parameters (kans op scheuren uitdrogen of de natuurlijke krimp van het huis).

Spanning bekleding worden uitgevoerd door middel van speciale weefsels of polyvinylchloride films, pull-profiel.

Voor- spanning coating:


 1. Geschikt voor appartementen, waar er een mogelijkheid van een overstroming van de top;
 2. Niet allergisch, want antistofmaterialen hebben kenmerken;
 3. Hebben een hoge waterbestendigheid.

Nadelen spanning coating:

 • De geringe sterkte van de bekledingen scherpe voorwerpen;
 • Verander de hoogte van de ruimte tot 5 cm

Verlaagde plafonds accentueren de prachtige interieur van uw kamerVerlaagde plafonds accentueren de prachtige interieur van uw kamer

Vals plafond van een metaalconstructie basis bekleed met verschillende materialen (glas, kunststof, hout, gipsplaat, aluminium).

Pro gesuspendeerd coatings:


 1. Met hoge weerstand;
 2. Selectie voor het bekleden van materiaal, rekening houdend met kenmerken van de kamer;
 3. Een verborgen ruimte voor de communicatie.

Nadelen gesuspendeerd coatings:

 • Verander de hoogte van de ruimte van 15 cm;

Geënterd plafondbekleding ingediend lagerelementen te basisplafond, waarbij de ruimte verliest tot 6 cm, die kleiner is dan in het net, maar meer dan de spanning in het pleisterwerk en coatings.

De zekerste soort plafond coatings - is degene die het meest geschikt is voor de kamer milieu. Voor natte ruimtes die geschikt zijn spansystemen en in de beste van de kinderen aan het plafond te voorzien van een solide basis.

Welk materiaal voor lage plafonds wordt als optimaal beschouwd

Een veelvoorkomend probleem wordt beschouwd als een kleine kamer hoogte zijn. Maar het lage plafond is geen fataal probleem is niet opgelost. Reparatie van deze kamers is uitgevoerd op basis van een aantal technieken die sterk verzacht het gebrek aan plafondhoogte.

Plafondtegels zijn optimaal geschikt voor lage plafondsPlafondtegels zijn optimaal geschikt voor lage plafonds

Bij lage plafonds geven de voorkeur aan materialen zoals:

 1. behang;
 2. Glasvezel behang;
 3. Plafondtegel;
 4. Gips;
 5. Stretch plafonds.

De hoogte dan 2,4 m beschouwt psychologisch ongemakkelijk om te leven, dus het is de moeite waard gezien hoeveel centimeters de kamer kan "geven" in het voordeel van een plafond te dekken.

Wanneer een kleine hoogte van de ruimte is belangrijk elke centimeter. Daarom wordt de voorkeur gegeven aan het materiaal, de minimumhoogte plafond verlaagt.

Behang en pleisterwerk materiaal wordt toegestaan ​​om de hoogte van de leefruimte te houden, maar niet in lijn met het plafond oppervlak. Daarom, in sommige gevallen, is het zinvol om een ​​plaat of spansysteem gebruikt, verliezen van een paar centimeters.

Vanuit een plafondplaat zal de meest origineel

Voor registratie gebruik maken van het lage plafond tegel die iets verbergt onvolkomenheden en houdt de hoogte van de ruimte. Tegels kunnen van verschillende materialen zijn, dus kan het oplossen van een aantal problemen, bijvoorbeeld om de geluidsisolatie te verhogen of om de kamer te isoleren.

originaliteit toe te voegen aan je plafond, kunt u de gelaagde tegels te gebruikenoriginaliteit toe te voegen aan je plafond, kunt u de gelaagde tegels te gebruiken

Afhankelijk van de productie principe van de tegel is verdeeld in:

 • Geperst (geëxtrudeerd) waarin op basis van polystyreen platen. Tegel heeft de laagste operationele kenmerken, zo verschillend broosheid en kwetsbaarheid.
 • Injectie, die wordt verkregen door sinteren polystyreen. Tegel is veel dikker en heeft een eerdere diepe tekening.
 • Geëxtrudeerd. De meest duurzame en kwalitatief hoogwaardige tegels.

Afhankelijk van het ontwerp en het type van plafondtegel oppervlak is verdeeld in:

 1. Gelamineerd. Tegels met een speciale vochtbestendige coating.
 2. Naadloze. Tegel heeft een speciale rand, dus na het besproeien van de plafond kan niet de naden te zien.
 3. Mirror. Kunststoftegels een spiegellaag aan de voorzijde.

Spiegelplaten kan de ruimte te vergroten en te compenseren geringe hoogte van de ruimte. Bij het kiezen van een kachel is de moeite waard aandacht te besteden aan de kwaliteit van de hoeken, de dichtheid en porositeit van de tegels.

Hoe maak je een laag plafond te versieren in een woonhuis

In een prive-woning of bijvoorbeeld, in het land kan ook een probleem zijn vanwege de lage hoogte. Om het plafond in zulke huizen na het beëindigen van groter leek, moet u een aantal van de regels te overwegen.

Het lage plafond zal er goed uitzien met de extensie van wanddecoratieHet lage plafond zal er goed uitzien met de extensie van wanddecoratie

Nuttige technieken bij het werken met lage plafonds:

 1. Het gebruik van materialen in lichte kleuren;
 2. Gebruik glanzend of spiegelend coating;
 3. Verlengingen wanden in het deel van het plafond.

Als laag plafond was er een noodzaak om de trap op naar de tweede verdieping, de beste zou zijn om een ​​wenteltrap of een ladder met een zo open zijaanzicht installeren.

Voor particuliere woningen, kunt u gipsplaat of het deksel te gebruiken. De houten huizen tijdens de installatie, zoals een plafond latten kunt bestaande balken gebruiken, het winnen van de afstand.

Hoe om de donkere laag plafond verslaan

Lage kamer proberen om het plafond visueel te verhogen met een licht gekleurde afwerkingen. Wit plafond wordt beschouwd als de beste. Maar als een of andere reden de kamer bovendien voorzien is van een laag donker plafond, dan is de enige oplossing is om de belichting goed te regelen.

Het kleurenschema van de kamer op dezelfde toon om u te helpen winnen van de donkere lage plafondsHet kleurenschema van de kamer op dezelfde toon om u te helpen winnen van de donkere lage plafonds

Extra originele technieken bij lage plafondbekleding:

 • Stel brede witte sokkel met een grote zonsondergang op het plafond (het helpt met een laag donkere plafonds);
 • Installeer op de juiste valse balken;
 • Maak hoogte.

Als een gedeeltelijk een klein deel van het plafond verlaagd, dan zelfs als aanvankelijk lage plafonds totale ruimte van de kamer zal zijn. Deze extreme wijze ten koste van visuele onderschatting van het plafond maakt het hoofdplafond hoger.

Het is ook goed te beseffen dat een grote kroonluchter is onacceptabel lage plafonds, dus je moet de hoofd- en extra verlichting van de kamer te overwegen.

De keuze van een plafond voor hun huis (video)

Het lage plafond is niet een zin. Het is gewoon een kenmerk van de kamer, die productief kan zijn, terwijl het creëren van een aantrekkelijk en spectaculair interieur met een comfortabele sfeer.

Creative maxima voor appartementen en huizen (foto)

0-2 081faee68dd20eorig 0-34 1-3 01 20 22L78UsXS 40 45 60ffe4e5ff43f9c64ecc47316bad2b21

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 54

map