Wat is er nodig voor vormsnoei, steeg van 12 basismaterialen

Wat is er nodig voor vormsnoei, steeg van 12 basismaterialen

12 October 2017Prachtige zelfgemaakte Topiary is het perfecte cadeau voor elke feestelijke gebeurtenisPrachtige zelfgemaakte Topiary is het perfecte cadeau voor elke vakantie meropriyatiyaTopiary van rozen is een uitstekende en heel eenvoudig om een ​​souvenir, wat leuk zal zijn om een ​​persoon van elke leeftijd krijgen uit te voeren. Voor de vervaardiging van een geschenk van de stroom uitvalt dag, terwijl de ervaren meesters aankan en in een paar uur. Haast in ieder geval niet nodig. Het belangrijkste ding - tot een maximum van liefde in zijn werk te zetten en geloven in het welslagen van de onderneming. Alle moet slagen.


Hoe maak je een roos voor Topiary maken: opties materialen

Het krijgen om te werken, is het belangrijk om de beschikbaarheid van alle benodigde materialen die nodig kunnen zijn in het proces te waarborgen. De noodzaak om rekening te houden met zelfs de kleinste details, omdat afgeleid door het zoeken naar hen in het proces zal zeer problematisch zijn. De primaire taak - om te bepalen wat er zal worden gemaakt van rozen.

De meest populaire optie is vormsnoei van satijnen lintenDe meest populaire optie is vormsnoei van satijnen linten

En aan het oordeel van de naaister zullen verschillende soorten materialen:

 • Golfkarton Medium;
 • doek;
 • Gekleurd papier;
 • servetten;
 • herbarium;
 • Decoratieve gaas voor bloemen.

Elk van deze materialen, ondanks zijn eenvoud, het ziet er heel stijlvol, indien goed met andere elementen van de inrichting samen te stellen. Echter, met het oog op een echt stijlvolle samenstelling, de selectie van alle materialen die nodig zijn het complex uit te voeren te maken. Bovendien worden alle needlewoman zegt dat alle rozen moet bestaan ​​uit slechts één materiaal. Monteer een paar van hen, in sommige gevallen, natuurlijk, mogelijk, maar beginners moeten afzien van gedurfde experimenten.


Doen Topiary eerste keer, is het beter om wat stap voor stap instructies gaat naar luisteren. Dan is de kans dat het product uit foutloos zal blijken, verhoogt.

Best MC: rozen Topiary

Topiary rozen behoort tot de categorie van de meest eenvoudige en, tegelijkertijd, "interessante" souvenirs die alleen kan worden gelaten of blij zijn om te geven aan vrienden. Om te beginnen, moet u zich te wapenen met het advies van deskundigen die hun ideeën aan de master te brengen - classes. Het is belangrijk om te kiezen voor zichzelf de beste van hen, en op deze basis om het werk op te bouwen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de beste is geen MK uit de eminente meesters, en toegankelijke en goed beschreven werk dat kan worden herhaald met zijn handen. Kopieer, in het bijzonder in de beginfase van de opleiding, het is geen schande. Beschaamd om te weigeren om te leren, afgezien van hun baan vlekkeloos.

MK naar topiary creëren - een grote kans om een ​​mooie gift te maken met hun eigen handenMK naar topiary creëren - een grote kans om een ​​mooie gift te maken met hun eigen handen

De werkzaamheden moeten beginnen met de selectie van de volgende materialen: • Twine of waslijn;
 • Lijm onmiddellijke fixatie;
 • Materiaal voor de vervaardiging van rozen;
 • Decoratieve elementen;
 • Bloempot;
 • Gips of gips mengsel.

Bovendien, alle processen consistent beter presteren geduldig wachten voor elke laag te drogen. Het werk is zeker een goed einde te brengen. Het belangrijkste ding is niet te haasten, en, indien nodig, onmiddellijk de fouten corrigeren verschijnen. Iedereen, zelfs de beste master class is beladen met talloze proeven en fouten, die, op het einde, en tot wasdom komen.

Hoe te rozetten maken

Elk topiary bestaat uit een aantal plano's die uiteindelijk een eenheid vormen. Rozen uit gegolfd papier - dit is de gemakkelijkste optie, perfect voor beginners.

Het volstaat om kleine rechthoeken, zoals de kleur en de twist van deze kleine bloemen te snijden. Verder worden zij eenvoudig bevestigd aan de onderkant met lijm en gecombineerd met het hoofddeel van de samenstelling. Niets ingewikkeld, maar het is belangrijk om te begrijpen dat servetten en tissuepapier verkregen driedimensionale figuren, waarbij overbelasten de structuur niet nodig.

Om ervoor te zorgen rozen was Topiary mooi en origineel, moet al het werk over de oprichting van een dergelijk onderwerp zeer zorgvuldig en aandachtig worden gedaanOm ervoor te zorgen rozen was Topiary mooi en origineel, moet al het werk over de oprichting van een dergelijk onderwerp zeer zorgvuldig en aandachtig worden gedaan

Wilt u een zachte Topiary krijgen, beter op de hoogte blijven van de samenstelling van satijnen linten, die zeer mooie bloemen produceren. Rozen kan het beste gebeuren in kleine diameter, terwijl Topiary visueel zeer zacht en gemakkelijk zijn.

Een voorwaarde voor het ontstaan ​​van het meesterwerk van de volgende criteria:

 • Het werk moet zorgvuldig gebeuren, ervoor zorgend dat het weefsel of enig ander materiaal hechtende korrels blijven;
 • Bulk bloemen hebben de neiging om zeer snel "vallen", dus het is belangrijk om te zorgen voor de vakman dat ze stevig bevestigd zijn.

Levert droog papier en kunststof rozochek eveneens qua complexiteit en productie. Verwacht niet dat alles zal blijken recht de eerste keer. Toch zal een zorgvuldige benadering van zaken te slagen.

don'ts

In de afgelopen jaren zijn steeds populairder geworden kunstbloemen die worden gebruikt, met inbegrip van, voor vormsnoei. Echter, een dergelijke combinatie is niet altijd succesvol, want het ziet er goedkoop en creëert de tegenovergestelde indruk voor het grootste deel.


Vasthouden aan de basisregels voor de creatie van vormsnoei, kunt u een echt meesterwerk, dat is zeker een beroep niet alleen voor u, maar ook voor anderenVasthouden aan de basisregels voor de creatie van vormsnoei, kunt u een echt meesterwerk, dat is zeker een beroep niet alleen voor u, maar ook voor anderen

Craft categorisch niet passen:

 • Bloemen zuur kleuren;
 • Ook volume van de samenstelling;
 • Mislukte kleurencombinaties.

Masterclass: Topiary van rozen (video)

Topiary van rozen - eenvoudige en gemeenschappelijke compositie, die zelfs een beginner kan maken. Je hoeft alleen af ​​te stemmen op de baan, om de relevante documenten voor te bereiden en geduldig aan het werk volgens de instructies uitvoert.


Voorbeelden prachtige topiary rozen (foto)

0dcd2a079615a752a042c8402dlb - tsvety-floristika-topiarij-rozy 11img7620 1jpgbig 3fa410c5f05aa3c3bf46819303wv - tsvety-floristika-topiarij-iz-roz 3ede288ae15d741daa3d7c57f15s - tsvety-floristika-topiarij-nezhnost 7jpgbig 8c425e7e8a31e293ea27809b24jx - tsvety-floristika-topiarij-iz-roz 71d36c14e622219c4ee6dae9d0jv - tsvety-floristika-topiarij-interernoe-Derevo 43 73-Derevo-schastya-iz-roz

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

map