Wat is een niche gipsplaat onder de TV in het interieur: 35 foto

Wat is een niche gipsplaat onder de TV in het interieur: 35 foto

12 October 2017Niche van gispokartona - is een geweldige manier om het interieur van de kamer snel en stijlvol te transformerenNiche van gispokartona - is een geweldige manier om het interieur komnatyNisha gipsplaat snel en stijlvol te transformeren - winnende ontwerp oplossing, die het mogelijk maakt om de kamer te verhogen, waardoor het stijlvol en modern, het toevoegen van comfort kamer en op hetzelfde moment besparing op de omvangrijke meubilair. Voordelen niche van gipsplaten - een enorme hoeveelheid ontwerpen, kan alle ideeën en fantasieën worden voldaan met je handen, met een minimum aan vaardigheden reparaties. Dit ontwerp maakt het mogelijk het masker alle kabels en de TV draden, waardoor het interieur een elegante en esthetische, evenals dienen als een bescherming voor de apparatuur, waardoor het gevaar van pijn en laat de TV.


Het kiezen van een ontwerp niche gipsplaat voor TV: foto

Eerst moet je op een bepaalde stijl van het interieur, het basisidee te denken, volgens welke dit ontwerp besluit zal worden gemaakt, is het in staat om de natuur weer te geven, behoeften en voorkeuren van de eigenaar.

Dit kan zijn:

 • Functionele en technologische high-tech;
 • Eenvoudig en luchtig minimalisme;
 • Spectaculair en luxe Art Deco.

Aanvulling moderne woonkamer zal helpen een mooie pleister niche in de Art Nouveau-stijlAanvulling moderne woonkamer zal helpen een mooie pleister niche in de Art Nouveau-stijl

Of misschien kiezen voor een combinatie van stijlen, het creëren van hun eigen unieke. Er moet echter veel belang worden gegeven aan de geschiktheid van de geselecteerde stijl en harmonie met de omringende ruimte. Dan moet je om te beslissen over de vorm en grootte van de structuur, rekening houdend met de parameters van het volume van de TV en de muur.


Niche kan zijn in de vorm van kolommen, uitsparingen in de muur, staat voor souvenirs, de Engels grot eruit ziet als een plank voor boeken of als een muur in de woonkamer, terwijl het vervullen van al zijn functies.

Vervolgens moet je een kleurenpalet of dicht bij de toon van de rest van de muren, of een andere contrasterende kleur of patroon te kiezen. Maar het is niet nodig om toe te wijzen het ontwerp is te donker kleur, om niet de indruk te wekken dat gat in de muur te geven. Het is belangrijk om niet te ver te gaan van de achtergrondverlichting niet meer intense lichtbron in de grote zaal zijn.

Na de gewenste pick-up verschillende items die moeten worden ingericht en coatings:

 • Natuur- en kunststeen;
 • spiegels;
 • De bas-reliëfs;
 • Frame van stucwerk;
 • Mozaïek.

Kunstmatige steen is de meest populaire en gewilde afwerking materiaal tot nu toe. Hij maakt indruk met het gemak van de schepping en het gebruik, het is lichter dan natuursteen en extreme temperaturen langer weerstaan. Fijne en originele uitstraling reliëfs in de uitvoering van taken zoals op muur onregelmatigheden te verbergen, vervormen ruimte creëren overgangen tussen functionele gebieden.Hoe maak je een niche voor TV gipsplaat te creëren

Om te beginnen, heb je een veelzijdig gereedschap: boor, schroevendraaier, effen of het schrijven van mes, schuurpapier, niveau, ijzerzaag of Bulgaars.

Installeer een pleister niche kunnen hun eigen handen, het belangrijkste ding - om te beslissen met het ontwerp en de hoogwaardige materialen te kiezen voor werkInstalleer een pleister niche kunnen hun eigen handen, het belangrijkste ding - om te beslissen met het ontwerp en de hoogwaardige materialen te kiezen voor werk

Voor de productie van het ontwerp zal vereisen materialen:

 • Vellen van gipsplaten;
 • Aluminium;
 • Geperforeerde hoeken;
 • Wapeningsmat en stopverf mengsel;
 • Deuvels met schroeven.

De eerste stap ontstaat de opzet van het project: met een afmeting, het totale ontwerp en de lay-out ontwerp. Evenzo op het ontwerp, de niveaumarkering en markering aangebracht op de wand, met de plaatsing van de draden en aansluitingen. Regels dienen evenwijdig aan elkaar loodrecht op de verticaal op de vloer.

Volgens de aangebrachte markeringen aangebracht raamprofiel, die door middel van de schroevendraaier en de perforator wordt bevestigd aan de muur met schroeven.

Niche verwerft volume - gemonteerde verticale geleidingen verbonden hangers en jasjes. Installeer alle noodzakelijke communicatie (draden, kabels, bedrading) Voeding van de lichtbronnen, indien elk project. De verdere uitvoering van gipsplaat lambrisering. Wanneer het mes zorg, of decoupeerzaag, knip alles uit de details van de grootte, hoeken en randen zorgvuldig te verminderen. Stukken materiaal, eerst van de zijkanten en de voorkant zijn bevestigd aan het frame, wordt een doos met gipsplaten. Cap schroeven niet uit te steken, moeten ze voorzichtig vast zonder beschadiging van de bladen van gipsplaten. Verder verwerkt stopverf bevestigingen plaats schroeven, gewrichten en speciale hoeken met sticker tape. Een laag uitgelijnde en na droging stopverf gepolijst schuurpapier.

Plank onder de TV gipsplaat: foto en installatie van verlichting

Verlichting speelt ook een belangrijke rol, maar kan ook een element van decor, een extra bron van het licht en de mogelijkheid om visueel te vergroten de ruimte. Met de achtergrondverlichting noodzaak om rekening te houden met alle nuances: de helderheid, lichtgevende tint, kleur, richting en de intensiteit van de lichtstroom en de reflectiviteit van de wanden. Als het ontwerp omvat lichten, doorgaan met de installatie van verlichtingsarmaturen.

Voor de installatie van niche van gipsplaten, moet u overwegen het plaatsen van bedrading en verlichtingVoor de installatie van niche van gipsplaten, moet u overwegen het plaatsen van bedrading en verlichting


Lichtbronnen kunnen dienen als:

 • Spot verlichting;
 • TL-en neonlampen;
 • LED strip.

Het installeren van LED-strips niet veel moeite te maken, is er geen speciale kennis niet vereist. De band is gelijmd langs de binnenwand of uitsparing, en als het licht moet worden geleid in de structuur aanbouw een speciale velg, projectiegegevens zijkanten tegen het startprofiel bevestigd, en - strip gipsplaten. Voor de installatie van schijnwerpers zal nodig zijn om gaten in de gipsplaten te maken.

Voor spotlights en tl en neonlichten nodig elektriciteit. En dit moet verzorgen voor de aanvang van het werk. Draden moeten worden verborgen onder een niche.

Als je geen speciale opleiding en vaardigheden hebben, is het beter om dit werk toe te vertrouwen aan een professionele elektricien. Omdat elektriciteit kan niet leuk zijn!

We zetten de finishing touch: een niche gipsplaat onder de TV

Dus, gaan we verder met de afwerking. De eenvoudigste en meest kosteneffectieve behandeling - lijmen behang, die behangen muur. U kunt dezelfde achtergrond als de rest van de kamer te selecteren en ontwerp maximaliseert interieur zal fuseren met, of kies een andere, contrasterende kleur. Iets moeilijker om de verf muren, in dit geval het oppervlak zorgvuldig worden uitgelijnd, als oneffenheden en ribbel zal duidelijk zijn.


Daarnaast kunt u een pleister niche mooie wallpaper te versierenDaarnaast kunt u een pleister niche mooie wallpaper te versieren

Beëindig de kunstmatige steen is de meest tijdrovende en energie besteden. Tegels moeten worden aangepast en gewas grinder, u heeft ervaring in het omgaan met, en de naleving van de veiligheidsvoorschriften.

Kunststeen is beveiligd met plakstrip of vloeibare nagels. Originele look verschillende opties steen bekleed, het laat je verbeelding. Bas-hulp kan niet alleen een professionele schilder of beeldhouwer, maar ook iedereen die de vastberadenheid, geduld en doorzettingsvermogen heeft te creëren. Elke bas-reliëf op zich uniek.

Voordat u begint moet u:

 • Alle voor te bereiden;
 • Bekijk master class;
 • Neem contact op met een specialist.

Moeten denken van tevoren en een schets van een ware grootte, om een ​​schema, in combinatie met de rest van de constructie ontwerp te maken. Nieuwkomer is niet nodig om op grote schaal schilderijen te ondernemen, zal heel originele samenstelling van bloemen, fruit of contouren van dieren en vogels kijken. De laatste stap is de installatie van de TV. Overeenkomstig de parameters van de televisie rekent op een steun in een nis in het midden, die gewoonlijk wordt geleverd in de kit. Dan, met schroeven, beugel gemonteerd en hing op zijn TV.

Stijlvolle niche gipsplaat onder de TV in het interieur (video)

TV tafel is gezonken in de vergetelheid, en een dergelijke constructie van gipsplaat, integendeel, meer en meer populair in de afgelopen jaren, dankzij het gemak van fabricage en montage, goedkope en beschikbare materialen. Dit originele ontwerp idee niet veel tijd en geld nodig, maar zal u verrassen voor de komende jaren.

niche ontwerp van de gipsplaten onder de TV (foto in het interieur)

Izmailovskaya1big 04f906faba2009c911f8f887d77a21d7 53b880745beb3cf9780aa843cc42624b 54f384fde80d5 60 800original 2682l 13244 52136 Bolshoy-televizor-na-beloy-Tumbe-v-spalne

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 19

map