Wat is een betere plafond, gipsplaten of spanning: reviews en features

Wat is een betere plafond, gipsplaten of spanning: reviews en features

12 October 2017Gezien de voor- en nadelen van gipsplaat en verlaagde plafonds, kunt u gemakkelijk halen het materiaal om mee te werken aan de hand van een groot aantal financiële mogelijkhedenGezien de voor- en nadelen van gipsplaat en verlaagde plafonds, kunt u gemakkelijk halen het materiaal om mee te werken aan de hand van de financiële mogelijkheden voor het ontwerp van het plafond hozyainaSegodnya gebruik maken van een verscheidenheid van manieren, elke methode heeft zijn eigen speciale eigenschappen. Onlangs beschilderde plafond en behangen buitenspel gezet. Hun plaats wordt ingenomen door de installatie van verlaagde plafonds en gipsplaten. Beide methoden zijn goed, dus, om de juiste beslissing te nemen, moet u eerst het materiaal bij uitstek probleem te begrijpen. Wat is een betere plafond: gipsplaten of spanning, kan iedereen voor zichzelf beslissen, kennis genomen te hebben met de vergelijkende kenmerken van deze installatie methoden.


Kenmerken installatie van plafonds van verschillende types

Om de juiste beslissing te nemen, is het noodzakelijk om informatie over de manier waarop de installatie van gipsplafond en verlaagde plafonds hebben. Dit zal helpen om een ​​meer geschikte optie te vinden, rekening houdend met de kenmerken van de gebouwen, de hoeveelheid middelen toegewezen voor reparatie.

Kenmerken materiaal:

 • Verlaagde plafonds zijn gemaakt van hoge kwaliteit film, die duurzaamheid en betrouwbaarheid heeft. Gipsplaat heeft dezelfde eigenschappen en is niet inferieur spanplafond.
 • Materiaal izolirut perfect geluid, bieden een kans om te gebruiken bij de uitvoering van variabele gedurfde ontwerpbeslissingen.

Zorg voor het spanplafond is niet een groot probleem, omdat het oppervlak is behandeld met speciale verbindingen die de vorming van stof en vuil wordt voorkomenZorg voor het spanplafond is niet een groot probleem, omdat het oppervlak is behandeld met speciale verbindingen die de vorming van stof en vuil wordt voorkomen

 Bij de keuze van de materialen die nodig zijn om aandacht te besteden aan de mogelijkheden van de gerepareerde terrein. U kunt dan kiezen voor de meest geschikte manier plafondmontage.


Kenmerken installatie van gipsplaten:

 • Materiaal aangekocht en geleverd aan de plaats van de reparatie.
 • Gemeten en ingesteld frame, dat is vervaardigd van metaalprofiel.
 • gipskartonplaten bevestigd aan het vaste raam.
 • Produceren grout, shpaklyuyut oppervlak.
 • Gemonteerd plafond lijstwerk.
 • Verf het afgewerkte oppervlak.

De installatie van het plafond gipsplaat is het mogelijk om uit te voeren door het volgen van de aanwijzingen en adviezen van professionals. Voor de installatie van verlaagde plafonds vereisen minder tijd en moeite.

Kenmerken installatie van spanplafonds: • Bepaal de keuze van het materiaal, te leveren aan de plaats van de installatie.
 • Voer de installatiewerkzaamheden altijd met behulp van professionals, de instructies te volgen.
 • Bevestig decoratieve inserts tussen het plafond en het beton.

Naast de snelheid, deze installatie methode is handig, omdat het niet de volledige bevrijding van het meubilair van de kamer betrekken.

spanplafond mount-technologie maakt het mogelijk om de configuratie van het terrein, en niet veel van een uitdaging voor de ervaren meesterspanplafond mount-technologie maakt het mogelijk om de configuratie van het terrein, en niet veel van een uitdaging voor de ervaren meester

Bij de keuze van de methode is het belangrijk om in gedachten te houden van de hoeveelheid tijd die het kost elk van de eenheden. Bijvoorbeeld, voor de installatie van verlaagde plafonds wordt maximaal 3 uur. Installatie van het plafond gipsplaat vereist een minimum van 5 dagen.

Het is ook de moeite waard gezien het feit dat om te gaan met de installatie van verlaagde plafonds weinig kans van slagen, maar om gipsplaten kunt u zelf installeren, zonder hulp.

Gipsplaat of verlaagd plafond: het is beter om te gebruiken voor decoratie

Afwerking het plafond - een belangrijk onderdeel van het decor van het interieur. Om een ​​geschikte uitvoeringsvorm van de installatie te kiezen, is het noodzakelijk om kennis te maken met de karakteristieke kenmerken van elk materiaal.

Werkwijzen voor het afwerken van de oppervlakken van verschillende types:

 • Schilderen van het plafond gipsplaat. Het vereist voorbehandeling. Meestal uitgevoerd verf op waterbasis, is de keuze van de schaal weergegeven in de markt. Daarom is er een kans om te experimenteren met kleur en textuur van het oppervlak.
 • Film voor verlaagde plafonds bieden een groot aantal kleuren, matte en glanzende oppervlakte. Ook is er de mogelijkheid van grootformaat afdrukken van afbeeldingen: schilderijen, foto's.

Kleur oplossing van het interieur leefruimte zal steeds exclusief door het gebruik van PVC-film, die een breed palet van kleuren heeft zijnKleur oplossing van het interieur leefruimte zal steeds exclusief door het gebruik van PVC-film, die een breed palet van kleuren heeft zijn

Beide opties bieden de mogelijkheid voor een breed gebied van experimenteren. Gipsplaten plafond kunnen meerdere niveaus waarbij de variabiliteit van ontwerpoplossingen doen toenemen.


De keuze van het type installatie kan invloed hebben op de werking en de kenmerken zorg materiaal. Het oppervlak van de gipsplaat zal cosmetische reparaties nodig zijn. Afhankelijk van het niveau van de gipsplaten oppervlak zorg kan duren tot 10 jaar, waarin het mogelijk is om kleine fouten en gebreken te verhelpen. Spanplafonds zal duren 15 jaar, terwijl de zachte levensduur kan worden verhoogd tot 50 jaar.

Een onderscheidend kenmerk van het spanplafond is de vochtweerstand. De film kan de waterdruk te houden zonder schade aan zichzelf.

Installatie van het plafond gipsplaat (video)

Het is goedkoper, het verlaagde plafond of gipsplaat: een kort overzicht

Bij de keuze van het materiaal voor de decoratie is het belangrijk om aandacht te besteden aan prijzen. De prijs wordt gevormd uit verschillende componenten.

prijs componenten:


 • De kosten van materialen;
 • installatiekosten;
 • De toegestane tijd voor de installatie.

Het eenduidig ​​antwoord op de vraag van de prijs - de installatie van het plafond gipsplaat zal komen veel goedkoper verlaagde plafonds.

Gipsplaten plafond kan onafhankelijk gedaan, die aanzienlijk vermindert de kosten van de werkzaamheden van vakmensen.

Het tellen van de kosten en uitgaven voor elk type ontwerp plafond moet rekening houden met de levensduur van elk materiaal, de complexiteit van de installatie en bediening.

Wat is een betere plafonds, geschorst of gipsplaat: reviews van consumenten

Reviews over de installatie van verlaagde plafonds en gipsplaten plafond uiteen. De keuze hangt af van persoonlijke smaak, de kenmerken van het pand, de juiste plafondmontage. Lees beoordelingen van gebruikers over de verschillende soorten plafond te installeren mogelijk te maken, maar het is belangrijk om te vertrouwen op hun eigen mening en ervaringen.

De bijzonderheid van elk type:

 • Gipsplaten installeren duurt langer. Maar het heeft een uitstekende geluidsisolatie effect, groener dan PVC film ziet er prachtig uit, is het mogelijk om te experimenteren met een ontwerp.
 • Werken met verlaagde plafonds neemt een minimale hoeveelheid tijd. Mogelijkheid om een ​​verscheidenheid van ontwerp-oplossingen te implementeren. De vorming van een perfect vlak oppervlak.

Installatie van kartonnen platen aan het plafond, gemaakt met zijn eigen handen, zal de eigenaar van een kosten veel goedkoper dan het werk van de vertegenwoordiger van een bouwbedrijfInstallatie van kartonnen platen aan het plafond, gemaakt met zijn eigen handen, zal de eigenaar van een kosten veel goedkoper dan het werk van de vertegenwoordiger van een bouwbedrijf

Elk type heeft sterke en zwakke punten.

Dankzij een correcte installatie, kan de keuze van het materiaal voor de textuur afwerking visueel uit te breiden van de ruimte. Dit geldt voor de installatie van verlaagde plafonds en gipsplaten.

Beoordelingen over het installeren van verschillende typen kan precies het tegenovergestelde zijn. Het mag niet te verwarren en te schrikken. Om het juiste materiaal te kiezen, is het belangrijk om zelf te bepalen de verwachte resultaten van de installatie en de installatie kosten.

Installatie van verlaagde plafonds (video)

Installatie van verlaagde plafonds en gipsplaten in onze tijd is erg populair geworden. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en nadelen. Bij het kiezen van een plafond variant is belangrijk om de volgende factoren: de oppervlakte, de functionele belasting, het verwachte visuele effect. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de geschatte kosten. De installatiekosten afhankelijk van de complexiteit van de gemonteerde structuur.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

map