Wat is de kleur van het behang de kamer toeneemt: 5 juiste beslissingen en 35 foto-ideeën

Wat is de kleur van het behang de kamer toeneemt: 5 juiste beslissingen en 35 foto-ideeën

12 October 2017Een goed gekozen behang dienen niet alleen sieren het interieur - ze zijn in staat om visueel te vergroten een kleine kamerEen goed gekozen behang dienen niet alleen sieren het interieur - ze zijn in staat om visueel te vergroten kleine kamers en kleine appartementen, zelfs in ruime woningen is er altijd ruimte voor de kleinste afmeting, die geschikt zijn voor het leven zijn, maar niet erg comfortabel vanwege zijn omvang. Natuurlijk, met het oog op de ruimte van de kamer uit te breiden, moeten hard werken. Als u bijvoorbeeld een speciaal project te ontwikkelen, rekening houden met de voorkeuren van degenen die de badkamer, evenals de basisregels van het interieur creatie gebruiken. Op dit moment zijn er tal van manieren om visueel het gebied uit te breiden, en een van de meest populaire is de keuze van een bepaald type van behang.


Hoe kan visueel te vergroten de kamer met behulp van behang: de juiste beslissing

Kleur logo is het belangrijkste bij de keuze van afwerkingsmaterialen. Om precies te zijn, is het mogelijk om de kamer met de hulp van de selectie van kleuren en tinten te verhogen.

Een goede benadering van de keuze van de kleuren biedt de mogelijkheid om een ​​gezellig en comfortabel interieur te creëren.

Warme kleuren zijn over het algemeen gebruikt voor de woonkamer en hal, omdat ze helpen om te ontspannen. Sappig en heldere helpen omgaan met depressie, vermoeidheid en het bijvullen van energie.

Wat behang naar de kamer te verhogen: stijl oplossingen

Visueel vergroot de ruimte in het interieur van de kleine kamer is niet alleen de kleur van het behang, maar ook hun vorm en decoratie. Ontwerpers maken het gebruik in de voorziening pasteltinten en de aanwezigheid van een kleine figuur als een belangrijk type beeld niet is toegestaan.

Behang met verticale strepen - een stijl die elementen in het interieur, visueel verhoogt de grootte van de kamerBehang met verticale strepen - een stijl die elementen in het interieur, visueel verhoogt de grootte van de kamer


Set behang met verticale strepen verhoogt de hoogte van de wanden, die een uitstekende keuze voor wanden met kleine afmetingen.

Voor deze bedrijven waar een plafond te laag, en weinig dekking kan een speciale receptie, die aan de muren in de twee helften te scheiden van toepassing. In het bijzonder het onderste gedeelte donkerder te maken, en de bovenste licht. Indien de verbonden materialen zijn best om een ​​speciale strip plakken - border of gieten. Aldus wordt de combinatie uitgevoerd niet alleen bloemen, maar ook materialen, patronen en afwerkingen. Als we het bovenste deel van de muren versierd met geometrische figuren, moet de onderzijde self-gekleurd te zijn, anders is de kamer zal worden overbelast en de indruk van rommel te creëren.

Het gebruik van geometrische vormen en vlakte Wallpaper kunt u een optische illusie, die nodig is voor kleine ruimtes te creëren. Deze optie kan zowel geschikt voor het kind en voor de keuken, woonkamer of slaapkamer zijn.

Kies geen te kleine cijfers, omdat ze een rimpel effect te creëren, respectievelijk muurornament versieren is het beter om de voorkeur te geven aan de optimale variant, indien gewenst, waar het beeld is niet te groot en niet erg klein. Door het combineren van behang met kleine en grote patroon kan weer de kamer uit te breiden correct en vakkundig.

kleurenpalet: behang voor een kleine kamer

Behang, uitbreiden van de smalle ruimte om uit te kiezen is niet zo eenvoudig, want je moet een aantal functies, evenals informatie in de vorm van meubels en accessoires te overwegen.Patroon met geometrische patroon visueel Patroon met geometrische patroon visueel "lift" ruimte te vullen met lucht en het volume

 Maak uw keuze is niet gemakkelijk, maar het is mogelijk en het kan een kamer met de kleinste afmetingen maken de bulk en tegelijkertijd stijlvol.

Om te leven in een gezellige en comfortabele kamer is veel mooier dan het ervaren van het ongemak van een verblijf in het.

Wat past wallpaper om de kamer te verhogen? Meest uiteenlopende, mits goed gecombineerd, volgens het ontwerp regels. In deze kamers, kunt u alleen gebruik maken van een lichte kleur behang, en zonder foto's, maar in extreme gevallen toegestaan ​​verticale strepen en niet al te grote druk.

Een dergelijke regeling kan niet alleen boos, maar ook voor de keuze van de materialen voor de afwerking van het interieur te beperken. Hoe kan dat, als u wilt uw verbeelding aan te sluiten en regelen de kamer stijlvol en modern? Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan dergelijke wallpapers, waarin sprake is van een combinatie van contrasterende kleuren, afbeeldingen van verschillende maten en zelfs hun uiterlijk, bijvoorbeeld, verticaal of horizontaal.

De basisregels bij de selectie van tinten

  1. Het is het meest geschikt voor een kleine kamer is niet erg donkere kleuren, omdat ze te verbergen tot 45% verlichting.
  2. Best kleuren zijn roze, perzik, groen, blauw en room.
  3. Goede optie voor het afwerken kleine kamer zal een keuze van de structuur behang te zijn, waarop er weinig opluchting. Het is in reliëf behang hulp te creëren schommels, overlopen de tinten en kleuren.
  4. Als het behang is glans heden - dit is een van de beste manieren om de ruimte uit te breiden.
  5. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de verlichting in de ruimte, of preciezer, het uiterlijk te zijn. Niet kiezen voor fluorescentielampen met een koude toon, omdat dit de situatie alleen maar zal verergeren.

Warm en zacht palet wallpaper bleke zand kleur aan de witte muren van het plafond breidt visueel de kleine kamerWarm en zacht palet wallpaper bleke zand kleur aan de witte muren van het plafond breidt visueel de kleine kamer

In aanvulling op de kleur van het behang en licht, moeten aandacht besteden aan de keuze van de kleuren van het meubilair, als ze is de zogenaamde belangrijkste focus van de kamer.

Decor Regels: soorten behang voor een kleine kamer

Uiteraard elke persoon heeft zijn eigen voorkeuren ten aanzien van nuances, kleuren en soorten behang.


Maar, in weerwil van de wensen, zijn er ruimte decor regels:

  1. Als er te weinig ruimte om behang donker plakken, is het heel goed mogelijk dat al snel de favoriete donker blauw of helder rood kan niet worden bemind, maar agressief en vervelend. Daarom is de keuze van het materiaal niet moet laten leiden door hun wensen en design aanbevelingen.
  2. Niet kiezen voor een zuiver witte muren, of alleen het behang, waarin sprake is van een en dezelfde figuur.
  3. Veel beter de combinatie van het gebruik van lijstwerk dat zal zorgen voor de oprichting van een ideaal interieur uit te voeren is in staat om een ​​kamer uit te breiden, de hoogte van de wanden te verhogen, evenals het aantrekkelijk te maken.

Ongewoon rijke kleurenschema voor behang een kleine kamer niet alleen visueel verhoging van de ruimte, maar ook delicaat accentueren de nuances van het ontwerpOngewoon rijke kleurenschema voor behang een kleine kamer niet alleen visueel verhoging van de ruimte, maar ook delicaat accentueren de nuances van het ontwerp

In kleine kamers het belangrijkste ding - vergeet niet over de installatie van extra verlichting in de vorm van spots, wandlampen en staande lampen, maar de selectie is te groot en de enorme kroonluchters verminderen, alleen de hoogte en het verkleinen van de omgeving.

Muurschildering in een kleine ruimte: het uitbreiden van de ruimte wijselijk

Voor degenen aan wie er een probleem is van een toename in de ruimte, is er een uitstekende moderne oplossing - en het is wallpapers. Deze moderne producten kunt u een optische illusie, een visuele uitbreiding van de ruimte, evenals de significante toename te maken.


Op dit punt Photowall enorme keuze aan kleuren, afwerkingen en variëteiten, en vooral dat ze variëren in grootte en je kunt een foto met een open venster voor kiezen om de weide waar de grazende pony, of een foto van de onderwaterwereld. Wallpaper Selectie hangt op het terrein van de eigenaar of ontwerper.

Om het effect van visuele expansie verhogen, mogen in de kamer alleen lage meubelstukken die niet de kamer zal rommel worden geplaatst, maar integendeel maken het luchtig en ongewoon.

De drie-dimensionale patroon op de Muurschildering in een kleine kamer zal de illusie van oneindigheid te creëren, als gevolg van wat de kamer groter en ruimer zal kijkenDe drie-dimensionale patroon op de Muurschildering in een kleine kamer zal de illusie van oneindigheid te creëren, als gevolg van wat de kamer groter en ruimer zal kijken

Naast wallpapers - dit is een originele manier om een ​​kamer te versieren als je kunt kiezen voor de meest ongelooflijke foto's op wil. Onder het bereik hebben de mogelijkheid op te halen druk voor kinderen, voor volwassenen, evenals drie-dimensionale beelden die een elegant interieur is.

Behang, uitbreiden van de ruimte in het interieur

Het vangen van het combineren van behang, materialen en kleuren moeten maximale zorg om een ​​keuze te maken, want een beetje onzorgvuldigheid en al het werk zal gaan tevergeefs. Als u verwisselt de grote foto te klein en groot doen te veel, en de boete niet wordt gebruikt, de kamer smaller en druppels.

Sommigen geloven dat als de verf kamer in één toon dan het zou zijn, maar dit is niet waar, want de monotonie - een symbool van verveling en routine, evenals de vernauwing van de ruimte.

Dat komt omdat de beste optie om te selecteren het behang aan de ruimte uit te breiden is om dergelijk materiaal, welke beelden, klanken, kleuren en zelfs verschillende vormen is gecombineerd aan te schaffen.

Hoe maak je een kleine kamer (video) uit te rusten

Tot slot, we toevoegen dat in de donkere kamer, die zich op de slecht verlichte kant van het huis, is het raadzaam om behang te hangen met vegetatie zoals bamboe of handpalm print, en schijnwerpers toe te voegen rond de omtrek. Zo is het mogelijk om de ruimte uit te breiden, maken het meer levendig en helder, zoals oorspronkelijk vereist.

Voorbeelden van behang voor een kleine kamer (foto's)

2zh479Wdbeg 3 3d-oboi-v-interere6 9a8f16d2f1ebf610607da9f00b5a2b2b 110-decorfotooboivinteryerebeigeroom 60-4 1920x1080resizeinterior8418134046535967 2016-modern-mutfak-tasarmlar-modelleri-20 253.554 3188-17

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 92

map