Wat als de woonkamer aan de voorzijde van de zijruiten: Interieurontwerp

Wat als de woonkamer aan de voorzijde van de zijruiten: Interieurontwerp

12 October 2017Juist gekozen ontwerp en de decoratieve elementen zal het interieur van de kamer mooi en interessant te makenJuist gekozen ontwerp en de decoratieve elementen zal het interieur maken van de kamer mooi en interesnymPravilno geselecteerde deuren perfecte aanvulling op het interieur van elke ruimte, waardoor het een gezellige en comfortabele stoelen. Met het oog op een prachtig georganiseerde omgeving te krijgen, moet de deur niet te onderscheiden van de rest van het interieur, en in harmonie met de ruimte en de inrichting. Kies de juiste deur is niet zo eenvoudig als het lijkt op het eerste gezicht, het is een verantwoordelijke en belangrijke stap. Aan de ene kant van de deur moet mooi zijn, om niet alleen de eigenaars te behagen, maar ook om de gasten verrassen, aan de andere kant moet de vervaardiging van het materiaal natuurlijk zijn, en de deur zelf is solide en geluiddicht.


in de woonkamer deuren: de keuze van de factoren

Binnendeuren kunnen worden geopend op verschillende manieren, elke klant kiest de deur afhankelijk van de kamer structuur en hun voorkeuren. Ze kunnen dubbel glas, vouwen zijn, glijden, niet ongewoon in het traject van deuren is verticaal verdeeld. Elk type wordt bepaald afhankelijk van de opstelling van de deuropening en de grootte. Bijvoorbeeld, als de openingsbreedte kleiner is dan een meter, in dit geval de geschikte univalve weergave, is het alsof de geselecteerde opening in de hoek. Als de grootte van de opening is meer dan een meter is ideaal voor dubbele deuren. In grote kamers, kunt u deze installeren schuifdeuren, indien een dergelijke opstelling laat de muur.

Bij het kiezen van binnendeuren voor de kost, moet u rekening houden met de kenmerken en het ontwerp van de woonkamerBij het kiezen van binnendeuren voor de kost, moet u rekening houden met de kenmerken en het ontwerp van de woonkamer

Deuren naar de woonkamer kan worden gemaakt van verschillende materialen. De meest duurzame en lange levensduur van de deuren zijn gemaakt van hout. Door de aankoop van dit type, moeten we bedenken dat ze zwaar in gewicht en geschikt voor grote kamers. Als de installatie van dergelijke deuren niet mogelijk is, is het het beste om een ​​product uit spaanplaat of glas te kiezen.

Kies de deuren die u nodig heeft op basis van de volgende factoren:


  1. Te bepalen waartoe de deur vereist - het hangt af van de productie van het materiaal;
  2. Afmetingen van de woonkamer en de grootte van de deuropening, op basis van deze parameters, kunt u de aard van de toekomst van de deur te kiezen;
  3. De vereiste verschijning;
  4. Gewenste levensduur van het materiaal is afhankelijk van zijn keuze;
  5. De verhouding tussen de kosten en de kwaliteit van de aankopen, niet altijd voor een kleine prijs die u kunt kopen producten van hoge kwaliteit.

Witte deur in de woonkamer interieur

Naast de keuze van het materiaal is belangrijk deuren van zijn kleur. Het is aan de deuren van de kleuren hangt af van het algemene imago van de woonkamer, de indruk is dat het zal creëren. Bijvoorbeeld het gebruik van klassieke deuren mogelijk is voor elk interieur, maar als er een verlangen om gekleurde of witte deuren te gebruiken was, moeten de nodige interieur van de kamer te creëren, donkere tinten zou ongepast zijn.

Perfect in het interieur van de moderne kamers zal universele deur kijken witPerfect in het interieur van de moderne kamers zal universele deur kijken wit

De witte kleur is universeel, zal het vrijwel elke situatie. Dat witte kleuren ziet er perfect in de woonkamer. White deuren vergapen aan alles.

White lager adel, zuiverheid, verfijning, dankzij de deur van de zelfde kleur, alle levende zal licht en luchtig lijken. Het is het beste als ze de felle gevechten en behang in felle kleuren zal aanvullen. Ook belangrijk punt is de selectie van de juiste accessoires, zoals deurklinken, vastklikt. Ze kunnen worden uitgevoerd in goud tinten, vaak behandelt gevormd in overeenstemming schaduw vloer. Het is gemakkelijk te organiseren als de vloer is al even rond de omtrek van het appartement, en maakt het moeilijk, zo is het anders.Het belangrijkste nadeel van de deur met de witte kleur is dat ze snel vuil worden en ze moeten regelmatig schoonmaken. Daarom is het kiezen van het materiaal van de vervaardiging, het beste voorkeur gladde oppervlakken verkregen. Het is ook belangrijk om op te merken dat als de deur is gelegen in de voorkant van de woonkamer raam, het deurblad in staat is om te branden van de zonnestralen. In dit geval, moet je zorgen voor de aanwezigheid van zware gordijnen, die niet toestaan ​​dat licht door te dringen in de kamer.

De deur aan de voorkant van de woonkamer ramen: ontwerpideeën

Het maakt niet uit wat de grootte van de woonkamer in het huis. Plan alles in een grote kamer is zo moeilijk als in een klein, vooral deuropeningen. Het geven van wat er specifiek advies over het interieur zou echter verkeerd zijn, als deze situatie zich zorgen zijn er verschillende exit opties. Met betrekking tot de afmetingen van de ruimte, spelen ze een rol. Bijvoorbeeld als de kamer is groot met een hoge mate van waarschijnlijkheid kan worden gesteld dat er een tussendeur en een woonkamer met twee deuren hebben meerdere vensters en openingen. Daarom moet elke situatie afzonderlijk worden beschouwd.

Het maken van een woonkamer, op een verplichte basis moet worden beschouwd als de plaats van raam- en deuropeningenHet maken van een woonkamer, op een verplichte basis moet worden beschouwd als de plaats van raam- en deuropeningen

De meest problematische situatie wordt beschouwd als het gebruik van de muur waar het raam en verwarming systeem.

In particuliere woningen, wordt dit probleem opgelost door het vervangen van de radiator op de vloer of een speciale film te verwarmen. Window, op grond waarvan het verwarmingssysteem is niet zo gemakkelijk te verbergen, het levert extra overlast. In dit geval is het het beste om alle verworven gordijnen, meubels geïnstalleerd of gebruikt decoratieve roosters te verbergen. Ook in deze situaties zijn een uitstekende oplossing specifiek ingebed ontwerpen. Als de kamer is vierkant, dan is het venster kan worden terug van de bank om het venster te stellen. In eerste instantie kan dit idee lijkt misschien vreemd, maar als goed gedaan de rest van het interieur woonkamer kan alleen maar "win".

Welke deur design in de woonkamer is het beter om te kiezen

Zoals boven de woonkamer genoemd, zijn ideaal voor de deur wit, omdat ze bepaalde eigenschappen.

Witte deuren niet alleen naar de woonkamer te versieren, maar maken het ook meer luchtig en origineelWitte deuren niet alleen naar de woonkamer te versieren, maar maken het ook meer luchtig en origineel

De voordelen van de witte deuren worden aangegeven door drie punten:


  • Combinatie met elk interieur ontwerp en als zodanig de kleur is neutraal;
  • Living verwerft het effect van lichtheid en gemak. Installatie van deze deuren visueel verhoogt kamer, dit detail is belangrijk voor kleine ruimtes;
  • Uitvoerbaarheid. In deze kleurplaat is bijna niet merkbaar besmetting, bovendien, het heeft altijd een feestelijke uitstraling.

Het kiezen van een dergelijke deur, zal de eigenaar altijd blij zijn met het resultaat. Leuke optie is de glazen deur, het is niet alleen origineel, maar stijlvol en modern. Foto-opties worden consultants winkel te bieden. Ze kunnen verschillende ontwerp, zoals glas of mozaïek kan geribbeld of glad zijn. Gezien het enorme aanbod van design, pick-up een glazen deur en iedereen kan.

Voordat je een deur te kopen, moet je om te beginnen met het ontwerp van de deuropening. Het uiterlijk is afhankelijk van de grootte en het ontwerp van de gemeenschappelijke woonkamer.

Als je verdiepen, kunnen we de volgende punten te benadrukken:

  1. Window grootte zal worden geselecteerd voor de grootte naast de deur. Opgemerkt dient te worden dat de fabrikanten van deuren in het algemeen gebruik maken van standaard maten, als een opening naar meer te krijgen, zal de deur moeten worden besteld.
  2. Toegang tot de woonkamer - dit is wat de oogdruppels in de eerste plaats. Het is zeer belangrijk om de juiste maat te kiezen. Dus, bijvoorbeeld, om de deuropening van 80 cm tot 70 cm is vereist en zet de deur dwarsbalken die nodig zijn om vervolgens te installeren was geen onnodige gaten.

Tip: Wat gebeurt er als de woonkamer deur tegenover het venster (video)

Een dag voor elke master rijst de vraag hoe goed en vooral, wat het is om een ​​deur naar de woonkamer te kiezen. Wat te doen als de deurordening in een ongunstige plek. Omdat de woonkamer is de belangrijkste plek om familie en vrienden te verzamelen. Ik wil alles perfect te zijn. Met de juiste aanpak, zal de deur vrijwel het belangrijkste kenmerk van elke ruimte te worden, blijft het alleen om uit te vinden wat voor soort ontwerp om de beste te kiezen.


Voorbeelden van de woonkamer deuren (foto interieur)

K9A9321 2 49c7db67cde9b9c0165136ba6926303809b2f3cc900 031 263 578df93424d621885501ba27c8be012601182312900 688e37bedb5da9a41329eb61b2c8ad97 635 1535 1167

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

map