Wallpapers voor kamers in felle kleuren: 6 selectiecriteria

Wallpapers voor kamers in felle kleuren: 6 selectiecriteria

12 October 2017Bright behang in de slaapkamer geven niet alleen comfort, maar ook visueel verhoging van de kamerBright behang in de slaapkamer geven niet alleen comfort, maar ook visueel te verhogen pomeschenieSpalnya - deze kamer is niet voor buitenstaanders, dus in de meeste gevallen, en het kan toegang krijgen tot een klein aantal mensen. Als de rest ruimte nodig is voor een echtpaar, dan moet het er erg romantisch, staande tussen de rest van het terrein. Dat het niet realiseren van de ontwerpers maken de nadruk op het behang met lichte tinten.


Hoe is de selectie van kleuren voor de slaapkamer wallpaper

Correct een keuze van de wandtapijten te maken, kunt u de kamer veel uit te breiden, oneffen muren en eventuele tekortkomingen slaapkamer verbergen. Afhankelijk van de kleuren die zal worden opgepikt hekjes, en aan het ontwerp van de kamer zelf te bepalen.

Een aanvulling op mooi behang in de slaapkamer, kunt u een foto of een spiegel te gebruikenEen aanvulling op mooi behang in de slaapkamer, kunt u een foto of een spiegel te gebruiken

Bij het kiezen van behang voor slaapkamers in felle kleuren, is het raadzaam om criteria te volgen, zoals:

 1. Om minder zichtbare onregelmatigheden van de muren en hun andere tekortkomingen te doen, zal dit bijdragen tot een uitstekende diagonaal patroon op het behang (Feit! Geometry verandert de perceptie van de werkelijkheid, waardoor de ruimte veel dynamischer).
 2. Geef de slaapkamer een cool effect op glossy wallpaper te helpen: blauw, grijs, blauw en wit kleuren.
 3. paars, violet, roze, perzik en turquoise tinten: gezelligheid in de kamer zal delicate kleuren toe te voegen.
 4. Visueel maken van het plafond onder dat gebied moet worden geschilderd in witte kleur en muren pokleit wallpaper van één schaal (zwart, geel, oranje, rood, bruin kleuren).
 5. Om visueel verhoging van de ruimte, is het het beste om een ​​beige tint te gebruiken.
 6. Geplakt op de verste muur behang met een patroon - gestreept, dan kunt u altijd gewoon verhoging van de hoogte van de muur.

Door het volgen van deze aanbevelingen, dan kunt u altijd gewoon een kwalitatieve verandering in het interieur.


Het kiezen van heldere behang in de slaapkamer

Bij het kiezen van behang, moet u meubels die aanwezig is in de kamer is te overwegen. Wanneer de kamer is klein en al de slaapkamer meubilair is licht, de beste optie is geschikt monotype kleuren wallpaper. Deze methode zal helpen om het effect van een open ruimte te behouden. Anders zal de kamer een huiselijke zijn, het vinden van donkere tinten. Goud, beige, lichtgroen en oranje kleur voor het omgevingslicht kleuren headset.

Bright behang met een gouden tint zal toevoegen kosten en luxe slaapkamerBright behang met een gouden tint zal toevoegen kosten en luxe slaapkamer

Als een grote kamer en het meubilair is licht, is het wenselijk om te experimenteren met de donkere tinten.

Het kiezen van dit gebied moeten voldoen aan zorg. Het is gewenst dat warme tinten gecombineerd met warme en koude te koud.Grijs behang in de slaapkamer: de selectie van de metgezellen

Deze kleur is een zeer complex en divers, geschikt voor vele gebieden, textuur. De gebruikelijke combinatie van zwart, grijs en wit tinten in de slaapkamer wordt beschouwd als een klassieker van het genre. Wallpaper met grijze tinten maken het mogelijk om uit te voeren interessante experimenten, tot verrassende en heerlijk verschillende interieurs te creëren.

Grijs behang in de slaapkamer is geschikt om te gebruiken in het geval dat de oppervlakte van de kamer is groot genoegGrijs behang in de slaapkamer is geschikt om te gebruiken in het geval dat de oppervlakte van de kamer is groot genoeg

Grijze kleur is een van de eenvoudigste opties om een ​​groot aantal verschillende tinten te sluiten. Zo is de latwerk met grijze kleuren perfect in harmonie met de andere kleuren, bijvoorbeeld als je pick-up de gele of paarse tint, de kamer zal een speciale sfeer te creëren. Door zijn veelzijdigheid, deze kleurplaat in harmonie met bijna alle: zwart en wit, pastels, felle kleuren, en zelfs de richting van Feng Shui.

Wallpapers voor de slaapkamer licht: hoe de beste oplossing te kiezen

Heel vaak wordt gebruikt voor lichte kamers, zoals de stijl van het minimalisme. Hij is gevaccineerd, moet de eenvoud en beknoptheid bevatten. Kleurplaten wandtapijten voor elke smaak, maar kleurrijke abstractie niet altijd passen in het interieur.

De beste keuze zou het behang zonder ornament of een foto, die niet veel rommel de muur ruimte zal zijn. Bijvoorbeeld, latwerk, gestreept behang met groot, maar niet die van de illustraties (meestal bloem). Het is ook een goede aanpak wordt beschouwd als de locatie op de muur van een grote afbeelding zijn. Het zal een autonoom deel van het interieur.

Bij het ontwerpen van een dergelijk ontwerp, moet je alles tot in het kleinste detail te overwegen. Aangezien de meeste onopvallend element in staat om het interieur een interessante smaak, zijn eigen unieke karakter te geven.

Behang met een crème schaduw gunstig effect op het menselijk psychische gesteldheidBehang met een crème schaduw gunstig effect op het menselijk psychische gesteldheid


Belangrijk! Bij het aanmaken van een nieuw ontwerp voor de slaapkamer mag niet worden gebruikt zeer wit. Het niet respecteren van deze regel kan zijn te koud en niet-residentiële voorzieningen.

De beste oplossingen voor de slaapkamer met lichte kleuren worden kleuren:

 • beige;
 • ijs;
 • citroen;
 • groen;
 • blauw;
 • lila;
 • perzik;
 • En andere kleuren.

Bij het maken van een kamer de muren, aanvaardbaar zijn die tonen (incl en donker) die zijn een lust eigenaren van het huis zijn. Met de hulp van rijke kleuren is die aan de individuele elementen van een slaapkamer te accentueren.

Blauw behang in de slaapkamer: Het is een geschikt ontwerp

Zeer eigenaardige blauwe tint, als in staat is om extreem koude of erg warm in combinatie met een lichtgroene kleur. Om het beste effect van hygiëne en versheid te bereiken, wanneer de kamer is gelegen aan de zuidkant, gebruik de "ijzige" tinten van die kleur. Als de slaapkamer, die ramen heeft op het noorden, is het raadzaam om warme tinten van blauw kleuren te gebruiken.

Maak de slaapkamer zal een meer harmonieuze combinatie van blauwe achtergrond toe met een set van beddengoed van dezelfde kleurMaak de slaapkamer zal een meer harmonieuze combinatie van blauwe achtergrond toe met een set van beddengoed van dezelfde kleur


In de meeste gevallen is het gebruik van kleur op basis van zijn voordelen:

 1. Tint Blauw brengt rust en vertrouwen, het helpt om te ontspannen;
 2. Hij is ook visueel versterkt de ruimte, zodat de kamer ziet er veel groter dan het eigenlijk is;
 3. Deze kap is uitstekend verlicht stress, het balanceren van de mentale toestand;
 4. De blauwe kleurstof wordt geassocieerd met frisse lucht, cool, dat beide niet beter in de zomer warme dagen kan zijn.

Zo is de slaapkamer met de belangrijkste achtergrond, de grootste van alle is voor comfort, frisheid en rust.

Turquoise behang in het interieur van een slaapkamer

Turquoise in zijn essentie - het is een ongebruikelijke kleur, want het is onder verschillende lichtomstandigheden ruimte manifesteert zich op verschillende manieren.

Feit! Lichte tinten van turquoise kleur wordt vaak gebruikt in het ontwerp wanneer de volgende extra ruimte om uit te breiden. Een voldoende niveau van het licht draagt ​​bij aan het zelfde effect als het gebruik van beddengoed kleuren.

Als de slaapkamer pokleit wallpaper turkoois, is het noodzakelijk om zorg te dragen voor het waarborgen van goed licht om de kamer visueel keekAls de slaapkamer pokleit wallpaper turkoois, is het noodzakelijk om zorg te dragen voor het waarborgen van goed licht om de kamer visueel keek

Ook turquoise behang in de slaapkamer - een combinatie van fel licht en gedempte kleuren die harmonieus eruit zal zien in de kamer. Er wordt aangenomen dat de kamer met behang turquoise kleur, mag niet in aanraking komen met extreem heldere kleuren komen. Ondanks dit rijke tonen, in geschikte combinaties, zal effect ongebruikelijk, koele, zeewind geven.

Een achtergrond voor de slaapkamer (video)

Zo is het antwoord op de vraag "wat voor soort behang geschikt voor lichte slaapkamers zijn?" - is nu duidelijk geworden. Met behulp van licht wandtapijten naar de slaapkamer, kan je eindigen met een zeer ongebruikelijke en prachtige design dat uw stemming zal opheffen. Er zijn vele kleuren, maar het allerbelangrijkste is niet te verwarren met een combinatie van ambient attributen en achtergrondkleuren te zijn.

Wallpaper lichte kleuren in het interieur van een slaapkamer (foto)

6 gotowallcom201201170433204593 7d21cabe8df633c7d9ca55e7959a 00007 134 2526971 13077862035273w1920h1440 13476650273455w1920h1440 a98d14df310eaadd803447f8086c1411 anywallscom-49503

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 57

map