Wallpaper gips: 5 werkingsprincipes

Wallpaper gips: 5 werkingsprincipes

12 October 2017Wallpapers simuleren gips, zijn een goed alternatief voor dure decoratieve materialen voor wandenWallpapers simuleren gips, zijn een goed alternatief voor dure decoratieve materialen voor de afwerking stenVybiraya midden van overvloed decoratie materialen, mensen vaak de voorkeur geven aan behang gips, zijn er verschillende redenen: ze zijn goedkoper, makkelijk te gebruiken, origineel en esthetiek. Gelukkig, vandaag kun je perfect combineren in het interieur en de originele uitwendige stuwing, en zijn praktische. Pokleit deze wallpapers, kunt u uitstekende resultaten krijgen herstelt voor matige zakgeld.


Behang voor sierpleister: Types

Er behang imiteren gips, en verschillende soorten.

Laten we in detail te bespreken een aantal van hen:

 1. Wallpaper gips. Dergelijk materiaal kan verschillende stemmingen ruimte te geven, afhankelijk van de gekozen kleur en textuur. Erg populair zijn de ruwe oppervlakken, ongelijke bolling onder een rots. Wat zijn de visuele eigenschappen beter passen besluiten, natuurlijk, de consument, de markt biedt een verscheidenheid aan opties.
 2. Vliesbehang met gips. Dit type wordt op basis van non-woven vezels, daarom uitstekend geschikt voor het gips. Een ander voordeel van een dergelijke schilderijen is dat ze ook geschikt voor oneffen muren.
 3. Wallpaper imiteren Venetiaanse gips. Deze schilderijen kunnen de kamer luxe en elegantie, compleet stijlvolle look te geven. Aan het deksel is perfect weergegeven motieven, patronen, spel van Venetiaanse gips. Het voordeel van het materiaal is de mogelijkheid van de toepassing zonder gedoe en pre-verstopping scheuren.
 4. Behang onder de oude gips. Deze schilderijen zal een beroep op de liefhebbers van de oudheid, omdat het materiaal heeft een speciale structuur. Dankzij hem kunnen simuleren scheuren, breuken, schaafwonden.

Gestructureerd oppervlak vliesbehang basis is precies hetzelfde patroon en decoratieve pleister reliëfGestructureerd oppervlak vliesbehang basis is precies hetzelfde patroon en decoratieve pleister reliëf

Sierpleister is op enige sieren. Het verscheen recent op de markt, maar nu al geliefd bij de consument voor aantrekkelijkheid, bedieningsgemak en betrouwbaarheid. Hieronder vindt u een kijkje op het probleem, dat het beter is om te kiezen voor uw huis behang of sierpleister.


Wat is beter: behang of sierpleister

Op de vraag wat het beste is in dit geval duidelijk geen antwoord te krijgen, omdat zowel hij en de andere soort materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Als we praten over de economie, is het natuurlijk voordelig pokleit behang te zijn, maar voor zover praktisch, de leider is de sierpleister.

Onderscheidende kenmerken van de sierpleister:

 • Esthetische verschijning;
 • Gemakkelijk schoon te maken;
 • Bestand tegen beschadiging.

In het gips is er een nadeel, als de familie wil om het interieur te veranderen, het behang dingen zal het makkelijker zijn, kunnen ze vele malen te lijmen. Echter, indien u dat wenst, het gips kan worden opnieuw geschilderd of behangen.Is het mogelijk om lijm op gips behang

Als een persoon heeft besloten om het interieur te veranderen, en vraagt ​​zich af of het mogelijk is om het materiaal op cement gips lijmen, dan is het antwoord nee, doe het ten strengste verboden.

Als u besluit om behang te hangen aan de gepleisterde oppervlak moet zijn voordat u begint met de muur primer behandelenAls u besluit om behang te hangen aan de gepleisterde oppervlak moet zijn voordat u begint met de muur primer behandelen

Er zijn verschillende redenen waarom verboden wallpaper te hangen op cement, klei gips:

 1. De pleister vocht uit de lijm en doek snel komen unstuck;
 2. Als de heldere behang, zal de muren schijnen;
 3. Op de oude pleister onder het behang zal scheuren of fouten met de tijd;
 4. Papier behang, gelijmd op klei gips, kan uiteindelijk worden bedekt met rode vlekken.

Als u nog wilt pokleit behang met je eigen handen, is het noodzakelijk om vooraf te bereiden de oppervlakte: gips afwerking, gegrond.

Interieur Zest: wallpaper voor Venetiaanse gips

In de wereld van vandaag de hele tijd om een ​​keuze tussen het natuurlijke en dure, kunstmatige en goedkoop te maken. We zijn op zoek naar waar te goedkope, kwalitatief hoogwaardige goederen te kopen, bijhouden van kortingen. Venetiaanse gips onder het behang zijn relatief goedkoop, omdat imiteren Italiaans marmer.

De samenstelling van Venetiaanse pleisters:

 • Marmerpoeder;
 • Gebluste kalk;
 • Hars.

Achtergrond zichzelf vertegenwoordigen laagmateriaal: vlies en een bekleding van polyvinyl chloride. Dik papier kan worden gebruikt in plaats van niet-geweven stof. Door de speciale productietechnologieën materiaal na behangen muren zorgt voor een simulatie van echt marmer. Dit type van afwerking heeft goede functionele eigenschappen. Esthetisch materiaal vochtbestendig, goed gewassen. Stoffen duurzaam, bestand tegen UV-licht.


Behang in de stijl van de Venetiaanse gips - een goede optie voor wie op zoek is luxe design het interieur van het appartement zonder aanzienlijke kostenBehang in de stijl van de Venetiaanse gips - een goede optie voor wie op zoek is luxe design het interieur van het appartement zonder aanzienlijke kosten

Vanwege de structuur van de naad na het plakken op de muur onzichtbaar. Behang hebben antistatische eigenschappen en zijn in staat om de luxe van elk interieur te benadrukken.

Ontwerpers raden dit materiaal voor het apparaat in de stijl richtingen Barok, Rococo en Classicisme. Game marmer glans creëert een sfeer van grandeur van Venetië en de geest van het tijdperk van luxe vangt.

Behang met een imitatie van gips in het interieur

Op de markt van vandaag vindt u een grote selectie van behang, dat andere manier van plakken, materiaal, kleuren, textuur en structuur zijn te vinden. Wallpapers met gesimuleerde stucwerk in de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen, omdat ze het mogelijk maken om interessante ontwerpen te maken. Bijna alle behangpapier gemaakt niet-geweven of op papier gebaseerde. Lijm dit behang op de voorbereide wand. Alternatief geschikte plakken op een speciale substraat.

Behang vinyl imiteren bakstenen twee lagen. Dit materiaal is op innovatieve technologieën en heeft een lange levensduur, duurzaamheid, decoratieve en realistisch.


Modern behang met gips imitaties worden in de volgende uitvoeringen:

 1. Het constructiemateriaal;
 2. Materiaal dat is gemaakt door het hete stempelen technieken;
 3. Zware vinyl;
 4. CD-vinyl;
 5. Chemische reliëf;
 6. Zeefdruk.

Zoals reeds vermeld, de imitatie van behang kan papier of niet-geweven. Welke is beter? Masters raden allemaal hetzelfde interlining, omdat dit materiaal gemakkelijk kan worden gelijmd, verschillende visuele aantrekkingskracht en duurzaamheid. De enige plus papier behang - de kosten van het materiaal, is aanzienlijk lager, maar ook dienen om deze dekking is veel kleiner dan de non-woven.

Het belangrijkste voordeel van de pleister is het vermogen van een materiaal om de lichte afwijking wanden verbergenHet belangrijkste voordeel van de pleister is het vermogen van een materiaal om de lichte afwijking wanden verbergen

In aanvulling op vinyl coatings met imitatie populariteit genoot bij het afwerken van decoratieve coatings voor het schilderen.

Lijmen zoals doeken op de muren en het plafond, kunnen ze meerdere keren worden overgeschilderd, wat handig is als je wilt het interieur van de kamer te veranderen.

Overschilderbaar behang kunnen zijn:

 • Structurele papier;
 • non-woven;
 • Glas doek.

Het kiezen van het materiaal voor de muren moeten worden in overeenstemming met hun wensen, maar vergeet niet over de eigenschappen van het materiaal.

Masters aanbevelen aan behang gips de voorkeur, om verschillende redenen:

 1. Enerzijds het materiaal warm aan, wat uitstekend is wanneer er een imitatie van metselwerk of beton.
 2. Ten tweede, het materiaal is eenvoudig te installeren, om te gaan met de behanglijm kan niet eens professioneel.
 3. Ten derde wordt de wanddecoratie worden zo spoedig mogelijk.

Gepleisterde muren onder het behang (video)

Behang pleister een geringe dikte, hetgeen ruimte bespaart. We kunnen niet zeggen over de rijkdom van de keuze van behang en acceptabele prijzen. Al deze voordelen laten leuk om een ​​kwalitatieve en een mooie renovatie doen, muren te trekken op de smaak en de vreugde van het huishouden.

Wallpaper pleisterwerk (foto)

1-min80 2 3-min55 5-min46 8 9-min14 10 min11 11-min15 12-min15 14-min14

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 81 =

map