Walk-in closet in de slaapkamer van gipsplaat: hoe je goedkoop en makkelijk

Walk-in closet in de slaapkamer van gipsplaat: hoe je goedkoop en makkelijk

12 October 2017Snel en goedkoop bouwen een kleedkamer in de slaapkamer, kunt u de gipsplaten te gebruikenSnel en goedkoop bouwen een kleedkamer in de slaapkamer, kunt u de gipsokartonaNeotemlemym slaapkamer attribuut (tenzij, natuurlijk, de afmetingen dit toelaten), heb ik altijd een kledingkast geweest. Te allen tijde, keek hij anders en had verschillende maten - van de compacte om de enorme ruimte in de muur. Nog niet zo lang geleden zijn gemeengoed in onze verschillende soorten wijzigingen van huizen en appartementen te worden, en de slaapkamer is geen uitzondering.


Wat is de kast in de slaapkamer

Vervangen kast in de slaapkamer een full kleedkamer kan veel ruimte besparen niet alleen slaapkamers, maar ook van de kant van de gang en andere kamers. Dressing - een multi-functionele ruimte, een soort opslagruimte waarin u een heleboel dingen kan opslaan.

Zelfs een kleine walk-in closet in de slaapkamer, niet alleen verbergt de kleding en andere dingen, maar ook ruimte aanzienlijk besparen in de kamerZelfs een kleine walk-in closet in de slaapkamer, niet alleen verbergt de kleding en andere dingen, maar ook ruimte aanzienlijk besparen in de kamer

namelijk:

 • kleding;
 • ondergoed;
 • Badkamer accessoires;
 • cosmetica;
 • schoenen;
 • Outdoor kleding;
 • zakken;
 • Cosmetica en ga zo maar door.

In veel appartementen is niet genoeg ruimte om de zelfde inventaris van huishoudelijke chemicaliën en andere huishoudelijke artikelen op te slaan, zo vaak het past allemaal in een kleedkamer.


Velen dromen van een dergelijke kleine kamer, maar niet iedereen kan bouwen. Met gipsplaat is het heel goed mogelijk om hun eigen handen te maken door te investeren een minimum aan kosten.

Dus, waar de bouw van een gipsplaat kast in zijn slaapkamer beginnen?

Opstellen dressing gipsplaat

Allereerst is het belangrijk om zelf te bepalen de toekomst afmetingen van dressing, zijn vorm en volheid. Vanuit deze keuze van de locatie en de volgende stappen zullen afhangen. Tegelijkertijd moeten we niet vergeten over de slaapkamer, heeft walk-in closet om het resultaat niet veel van de ruimte nemen. De vorm van verband kan vierkant, driehoekig of rechthoekig zijn, als een grote kast in de muur.

Bij het opstellen van een ontwerp-project de slaapkamer, is het belangrijk om de juiste plaats voor de toekomst kast te kiezen.

Maak een gipsverband kunnen hun eigen handen, het belangrijkste ding - om te denken voorafgaand aan het ontwerp en het verwerven van de benodigde materialen en gereedschappen voor de baanMaak een gipsverband kunnen hun eigen handen, het belangrijkste ding - om te denken voorafgaand aan het ontwerp en het verwerven van de benodigde materialen en gereedschappen voor de baanVoor het kiezen van de juiste maat kast, is het belangrijk om te beslissen over haar benoeming. Het kan worden gebruikt voor opslag, een kast, of als een kleedkamer.

Hoe om de grootte van de kleedkamer te kiezen:

 • Wanneer het verband enige opslag, weg van de gevel aan de wand gepland kan variëren van 0,5 tot 1,2 m;
 • Bij vulling dient de breedte minder dan 1,5 m bedragen.

De makkelijkste optie - het is vierkant dressing. Hij en alle dingen snelle toegang, en er is ruimte voor beweging. Dit verband kan worden uitgerust met een spiegel en een kaptafel.

Tekenen van alle in de schappen, beugels en laden voor opslag is noodzakelijk om van te voren, zodat u kunt besparen op de rekken en zet het allemaal goed aan het frame partitie.

Voor het opstellen van het plan kleedkamer is er een specifiek algoritme: Elke kamer is van plan in overeenstemming met hun behoeften en voorkeuren. Maar voordat de aankoop van materialen en de start van de montage is het wenselijk om een ​​gedetailleerde tekening met afmetingen en parameters. Het zal helpen besparen op de financiën en geen fouten te maken tijdens de bouw.

Dressing van gipsplaat met hun handen: Gereedschappen en materialen

Voor de bouw van dressing zal een set van tools nodig voor het werken met gipsplaten, maar ook afhankelijk van de vulling dressing spatels, boormachine, metaal schaar, Bulgaars, enz., Kan het nodig verschillende materialen. Als op bestelling alle secties zijn gemaakt, respectievelijk, hoeft alleen maar een kamer te rusten voor hen.

Gereedschappen en hoogwaardige materialen maken de kleedkamer een mooi en duurzaamGereedschappen en hoogwaardige materialen maken de kleedkamer een mooi en duurzaam

Voor de bouw van de ruimte nodig:


 • gipsplaten;
 • van hout of metalen profielen;
 • bevestigingselementen (schroeven, pluggen, enz.);
 • vloeren;
 • plinten;
 • Aluminiumdraad voor bedrading;
 • Schakelaars en behuizingen patronen (naar een ontwerp);
 • Wallpaper (beter om een ​​meer robuuste kijkje te nemen);
 • Putty (universeel of start en finish);
 • Primer.

Als de inhoud van een kleedkamer is gepland om te maken uit afvalmateriaal (OSB residuen vloerisolatie, oude meubels, etc ..), zijn De ontbrekende materialen bepaald op een individuele basis.

Hoe maak je een dressing gemaakt van gipsplaat met hun handen maken: Stages

Om te beginnen met markeringen op de wand, volgens de tekening zal op het profiel worden aangebracht. Verder bevestigd met deuvels dragerbaan. Het moet strikt worden ingesteld door het niveau, omdat dit zal afhangen van de kwaliteit van de montage. De groeven draagprofiel wordt gebracht rack - later zal worden vaste bladen dwarsbalk, laden en andere opslagsystemen (met schroeven).

Gipsplaten nodig in de tekening te snijden, zodat deze de juiste afmeting en vorm hebben.

Daarnaast kan de kleedkamer van gipsplaat worden versierd met spiegel inzetstukken, die visueel de ruimte te vergroten in de slaapkamerDaarnaast kan de kleedkamer van gipsplaat worden versierd met spiegel inzetstukken, die visueel de ruimte te vergroten in de slaapkamer

GCR is in het frame bevestigd door middel van schroeven. Dit moet voorzichtigheid worden betracht om het materiaal te duwen. Tevoren moet alle mededelingen (dressing kan door middel van buizen, elektrische bedrading, etc. passeren) beschouwen.


Verdere acties worden uitgevoerd door de volgende algoritme:

 1. Bij Geluidwerende inrichting in het verband, wordt de buitenzijde van het karkas vastgestelde steenwol, polystyreen of ander materiaal verwarmen.
 2. Ook dressing moet een apparaat bedrading. Een paar uitlaten en het aantal gaten voor de verlichting in de ruimte essentieel. Bedrading gelegd onder de gipsplaten, armaturen en inbouw in het materiaal gemakkelijk.
 3. De volgende fase - het karkas buiten de schede met gipsplaat. Wanneer plating het frame eenmaal is het noodzakelijk om rekening te houden met de locatie van de deuren, decoratieve objecten en andere items op de muur van de GCR.
 4. Volgende - Installatie van deuren. Voor de dressing van rechthoekige of driehoekige vorm zou best coupe zijn, kan een vierkante ruimte worden gescheiden en klapdeur. Om te besparen op de installatie van deuren, kan de openingsbreedte gemonteerd plastic richel en haar textiel hangen.
 5. De laatste fase omvat breeuwen en gipsplaten voorbereiding van het oppervlak tot de afwerking.

In termen van het ontwerp zou een goede optie de kleedkamer van de algemene achtergrond van de slaapkamer niet te verstrekken, en leg de muren evenals de kamer. Een dergelijke werkwijze treedt organisch dressing in de binnenruimte en visueel verhoging (indien nodig).

Hoe kan ik een kleedkamer in de slaapkamer van gipsplaat monteren (video)

Ontworpen en geassembleerd dressing gipsplaat zelf, kunt u een aanzienlijke hoeveelheid geld te besparen. Voor het opslaan kan worden op bestelling gemaakt op een speciaal project, maar het is meer rendabel om het ontwerp te verzamelen met hun eigen handen, met behulp van materialen van de oude kast. Design, experiment, gebruik maken van hun kennis en verbeelding, evenals informatie van het internet. Het belangrijkste ding - wees niet bang, en je zal slagen!

Voorbeelden van dressing gemaakt van gipsplaat met hun handen (foto)

14-2 8dizaynspalnisgarderobnoy 23s-copy-1024x683 131 14-4 1259-1 310 1920x1080resizeinterior48205851416942467 2139 5655

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 5 =

map