Walk-in closet i sovrummet av gipsskivor: hur man gör billigt och enkelt

12 October 2017Snabbt och billigt att bygga ett omklädningsrum i sovrummet, kan du använda gipsSnabbt och billigt att bygga ett omklädningsrum i sovrummet, kan du använda gipsokartonaNeotemlemym sovrummet attribut (om inte, naturligtvis, låter dess storlek), jag har alltid varit en garderob. I alla tider, såg han annorlunda och hade olika storlekar - från den kompakta till den enorma utrymmet i väggen. Inte så länge sedan har blivit vanliga i våra olika typer av förändringar av hus och lägenheter, och sovrummet är inget undantag.


Vad är garderob i sovrummet

Byte skåp i sovrummet en full omklädningsrum kan spara en hel del utrymme inte bara sovrum, utan också på den del av korridoren och andra rum. Dressing - en multifunktionell utrymme, ett slags förråd där du kan lagra en massa saker.

Även en liten klädkammare i sovrummet, inte bara dölja kläder och andra saker, men också betydligt spara utrymme i rummetÄven en liten klädkammare i sovrummet, inte bara dölja kläder och andra saker, men också betydligt spara utrymme i rummet

nämligen:

 • kläder;
 • underkläder;
 • Badrumstillbehör;
 • kosmetika;
 • skor;
 • Outdoor kläder;
 • påsar;
 • Kosmetika och så vidare.

I många lägenheter är inte tillräckligt med utrymme för att lagra samma inventering av hushållskemikalier och andra hushållsartiklar, så ofta allt passar i ett omklädningsrum.


Många drömmer om ett sådant litet rum, men inte alla kan bygga. Med gipsskivor det är fullt möjligt att göra sina egna händer genom att investera ett minimum av kostnad.

Så, var att påbörja byggandet av en gips garderob i sitt sovrum?

Utarbetandet dressing gipsskivor

Först och främst är det viktigt att bestämma själva framtida dimensioner dressing, dess form och fyllighet. Från detta val av plats och nästa steg kommer att bero. Samtidigt bör vi inte glömma mycket sovrummet, klädkammare till resultatet inte så mycket av utrymmet. Formen på förbandet kan vara kvadratisk, triangulär eller rektangulär, som ett stort skåp i väggen.

Vid utarbetandet ett designprojekt i sovrummet, är det viktigt att välja rätt plats för den framtida garderob.

Gör ett plåster förband kan vara sina egna händer, det viktigaste - att tänka i förväg sin design och skaffa de nödvändiga material och verktyg för jobbetGör ett plåster förband kan vara sina egna händer, det viktigaste - att tänka i förväg sin design och skaffa de nödvändiga material och verktyg för jobbetAtt välja rätt storlek garderob, är det viktigt att fatta beslut om utnämningen. Den kan användas bara för lagring, som ett skåp, eller som ett omklädningsrum.

Hur man väljer storleken på omklädningsrummet:

 • Om förbandet är planerad endast lagring, bort från fasaden till väggen kan sträcka sig från 0,5 till 1,2 m;
 • I fallet med förband bör dess bredd vara mindre än 1,5 m.

Det enklaste alternativet - det är fyrkantig dressing. Det och allting snabb tillgång, och det finns utrymme för rörelse. Detta förband kan utrustas med en spegel och ett toalettbord.

Ritning alla hyllor, konsoler och lådor för förvaring är nödvändigt att göra i förväg, så att du kan spara på ställningar och fäst det okej att ramen partition.

För att utarbeta planen omklädningsrummet finns en specifik algoritm: Varje rum planer i enlighet med deras behov och önskemål. Men innan inköp av material och början av montering är det önskvärt att ha en detaljerad ritning med mått och parametrar. Det kommer att hjälpa till att rädda på ekonomi och inte göra misstag under konstruktionen.

Dressing av gipsskivor med sina händer: Verktyg och material

För konstruktionen av förbandet kommer att behöva en uppsättning verktyg för att arbeta med gips, liksom beroende på fyllningen dressing spatlar, hammare, borr, metall sax, bulgariska, etc. kan behöva olika material. Om alla delar är gjorda på beställning, respektive, bara behöver utrusta ett rum för dem.

Verktyg och material av hög kvalitet gör omklädningsrummet en vacker och hållbarVerktyg och material av hög kvalitet gör omklädningsrummet en vacker och hållbar

För byggandet av rummet behöver:


 • gips;
 • av trä- eller metallprofiler;
 • fästelement (skruvar, dymlingar, etc);
 • golv;
 • lister;
 • Aluminiumtråd för ledningar;
 • Switchar, och Chassi patroner (beroende på projektet);
 • Bakgrund (bättre att ta en mer robust utseende);
 • Putty (universal eller start och mål);
 • Primer.

Om innehållet i ett omklädningsrum planeras att göra från skrot (OSB rester golvisolering, gamla möbler, etc ..), är De saknade material bestäms på individuell basis.

Hur man gör en dressing gjord av gipsskivor med sina händer: Stages

För att börja göra markeringar på väggen, enligt ritningen: det kommer att monteras på profilen. Vidare fastsatt med dymlingar bärarremsan. Det måste ställas in helt efter nivå, eftersom detta kommer att bero på kvaliteten på enheten. Spåren bärarprofilen sätts rack - senare det kommer att fastställas hyllor ribban, lådor och andra system för lagring (med skruvar).

Gips ark måste skära i ritningen, så att de hade rätt storlek och form.

Dessutom kan logen av gipsskivor vara dekorerad med spegelinlägg, som visuellt kommer förstora utrymmet i sovrummetDessutom kan logen av gipsskivor vara dekorerad med spegelinlägg, som visuellt kommer förstora utrymmet i sovrummet

GCR är fixerad inuti ramen med hjälp av skruvar. Detta bör göras med försiktighet för att inte skjuta materialet. Förväg bör överväga all kommunikation (dressing kan passera genom värmeledningar, elektriska ledningar, etc.).


Ytterligare åtgärder utförs av följande algoritm:

 1. I fallet av ljudisolering anordning i förbandet, är den yttre sidan av slaktkroppen som mineralull, polystyren eller annat uppvärmningsmaterial.
 2. Även dressing behöver en kopplingsanordning. Ett par butiker och antalet hål för belysningen i rummet är viktiga. Ledningar läggs under gips, fixturer och infälld i materialet lätt.
 3. Nästa steg - kadavret utanför mantlar med gipsskivor. När plätering ramen när det är nödvändigt att ta hänsyn till placeringen av dörrar, prydnadsföremål och andra objekt på väggen av GCR.
 4. Nästa - Montering av dörrar. För anrikning av rektangulär eller triangulär form skulle vara bäst att dörr coupe, kan ett fyrkantigt rum separeras och slagdörr. För att spara på installation av dörrar, kan öppningsbredden monteras plast avsats och hänga sina textilier.
 5. Det sista steget innebär tätning och gips ytpreparering till efterbehandling.

När det gäller design skulle vara ett bra alternativ att inte ge omklädningsrummet av den allmänna bakgrunden i sovrummet, och placera dess väggar samt rummet. En sådan process kommer att träda organiskt klä in i passagerarutrymmet och visuellt ökning (vid behov).

Hur man monterar ett omklädningsrum i sovrummet av gipsskivor (video)

Utformas och monteras dressing gipsskivor, så kan du spara en betydande summa pengar. Sektionen för lagring kan göras på beställning på ett speciellt projekt, men det är mer lönsamt att samla design med sina egna händer, med hjälp av material från den gamla skåpet. Design, experiment, använder sin kunskap och fantasi, liksom information från Internet. Det viktigaste - var inte rädd, och du kommer att lyckas!

Exempel på förband tillverkade av gipsskivor med sina händer (foto)

14-2 8dizaynspalnisgarderobnoy 23s-copy-1024x683 131 14-4 1259-1 310 1920x1080resizeinterior48205851416942467 2139 5655

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 48

map