The BlogÄven i badrummet hittar du ett par meter och utrusta en plats i omklädningsrummet, överger den traditionella köksskåpÄven i badrummet hittar du ett par meter och utrusta en plats i omklädningsrummet, överger den traditionella köksskåp
Det finns ingen sådan person som inte vill föreställa omklädningsrummet i ditt hem, särskilt när vi inte talar om en stor garderob i sovrummet och ett separat rum där varje sak och dekoration har sin plats. Det har alltid varit en enorm lyx som har råd med endast mycket rika människor. För närvarande nya lägenheter med förbättrad layout föreslå en klädkammare. Människor gradvis börjar förstå att detta inte är en lyx, men helt enkelt, bekvämt och praktiskt sätt att lagra dina kläder.


Om det kan placeras i en lägenhet garderoben

En sällsynt kvinna drömmer inte om ett rum som uteslutande under kläder, skor och accessoarer, även i rummet, på balkongen och ett kök passform. Budgetförslag med sina egna händer för en vanlig stadslägenhet - fördela lagring av sovrummen, åtskilda av en partition position huvudet i sängen eller att göra en bedömning garderob.

Bli inte upprörd om den lilla storleken sovrummet, en plats i omklädningsrummet kan identifieras var du vill:

 • I vardagsrummet;
 • I korridoren;
 • I sovrummet;
 • I hallen:
 • I badrummet.

Hitta en plats för en rymlig och bekväm dressing kan vara i alla rum i ditt hemHitta en plats för en rymlig och bekväm dressing kan vara i alla rum i ditt hem

Bara vill spendera lite tid på att leta efter alternativ som är lämpliga för just din studio eller en tvårumslägenhet. Du kan också använda rummet som en skiljevägg mellan sovrum och badrum. Detta är ett klassiskt, ett mycket bekvämt alternativ arrangemang av dressing.


Med hjälp av utformningen av kontrasterande färger kan separeras genom olika zoner i det gemensamma utrymmet utan hinder.

Dimensioner omklädningsrum i lägenheten

Naturligtvis skulle alla vilja ha en walk-in closet i sitt hem. Men ofta är enheten ett sådant rum är endast möjligt i ett hus på landet, där utrymmet är många gånger mer än i en vanlig lägenhet. Men den lilla storleken på omklädningsrummet - det spelar ingen roll om du har en uppfattning om den praktiska användningen av rymden.

För att göra detta genom att välja:

 • placera;
 • möbler;
 • dekor;
 • Style.

Liten storlek walk-in closet är mer praktiskt att använda, eftersom allt är omedelbart till handsLiten storlek walk-in closet är mer praktiskt att använda, eftersom allt är omedelbart till handsDet största problemet med brist på utrymme - visuell utvidgning av lägenheter och i synnerhet dressing.

Hjälper utöka utrymmet visuellt:

 • Användningen av ljusa färger i inredningen;
 • Spegelytorna i dekoration;
 • Frånvaron av skrymmande möbler.

Med rätt inställning till problemet, det finns en plats för att klä i alla rum i lägenheten.

Från väggarna för att ge bästa, kommer de visuellt minska utrymmet.

Bekväma omklädningsrum i badrummet

En av djärva och okonventionella lösningar - att utrusta ett omklädningsrum i badrummet.

Ingen säger att badrummet endast 2 funktioner:

 • Tvättning och badning;
 • Förvara förbrukningsmaterial som krävs för detta.

Varför inte använda denna del av lägenheten samt ett omklädningsrum? Dressing små passar även i badrummet.

Vid arrangemang av förband i badrummet måste installera huven stark maktVid arrangemang av förband i badrummet måste installera huven stark makt


Flera tekniker som kommer att bidra till att öka kapaciteten och praktiska en mini-dressing:

 • Svagt sluttande formen av öppna hyllor hylla;
 • Boende sektionen garderob över hela höjden av väggen;
 • Vinkelarrangemang av hyllor;
 • Använda utrymmet ovanför dörren.

Till rummet inte ser överbelastad, använder ställningar av samma färg som väggarna.

Glöm inte att garderob - bara ett sätt att optimera utrymmet i lägenheten och bli av med behovet av att hålla allt i lådor, skåp i olika rum. Detta kommer att minska den tid avgifter - allt du behöver till hands.

Alternativ dressing badrum och inte bara

Och ändå, för de flesta av lägenheterna låg okaraktäristiskt separata lokaler för omklädningsrummet.

Det finns flera lösningar på detta problem:


 • Använd skåp själva som partitioner, som kommer separat sovrum och en plats att lagra dina kläder;
 • Ändra skafferi under förbandet;
 • Använd ett omklädningsrum balkong eller loggia;
 • Att utrusta ett omklädningsrum i barnkammaren, badrum, vardagsrum.

Nu detaljer kring varje punkt. Vissa stilar, såsom loft, absolut inte tilldelas ett separat rum för garderoben. Vägen ut ur denna situation är att dela sovrummet, som om i 2 områden: rekreation och lagring, sittande kläder. För detta ändamål, förresten, är det möjligt att inte bara skåp där att lagra och sånt. Gardiner och skärmar kommer också att vara en utmärkt lösning. Från skåp, till exempel, kan du välja bort med hjälp av streck hanger.

Byggandet av ett förband ur garderoben - det är en bra idé att använda rätt platsByggandet av ett förband ur garderoben - det är en bra idé att använda rätt plats

Först av allt, om vi pratar om omgjord garderob i omklädningsrum, är det nödvändigt att utvärdera villkoret i rummet. Om det behövs, är det nödvändigt att göra smärre reparationer. Rummet bör inte ätas rå - tar hand om ventilation. Du måste också rengöra väggar, golv, tak att göra - du behöver bra belysning. Efter reparationen är redan värt att tänka på den omedelbara registreringen av dressing. Det finns flera versioner: skåp till taket, den ovan nämnda hängare-stav.

Med tanke på den brist på utrymme, skulle användningen av skjutbara strukturer, hyllor, lådor och ytterligare krokar vara den bästa lösningen.

Eftersom balkonger och altaner, mestadels små, är det nödvändigt att använda utrymmet vid 100 procent. Smala garderober med skjutdörrar hyllor och hängare-strömavtagare - den bästa lösningen för ett sådant alternativ dressing. Det största problemet kommer troligen att värma rummet. Du måste leverera kvalitetsfönster, täta mellanrum, att välja rätt isolering - mindre än dess värmeledningsförmåga, desto bättre kommer det att behålla värmen.

Ta hand om "sekretess" i rummet. Det är bäst att installera eller tonas spegel, glasmålningar, kan du helt enkelt använda gardinerna, men kräver ytterligare belysning.

Walk-in closet i barnkammaren

Den viktigaste frågan - om det är nödvändigt att dela upp lagringsutrymme på saker vuxna och ett barn. Om ändå är svaret "ja", anser detta fall mer i detalj.

Det bör sägas om fördelar och nackdelar med detta beslut:

 1. Den mest betydande och kanske den enda nackdelen - behovet av att ge upp en del av utrymmet i rummet barnet.
 2. Från proffsen: Det är bekvämt, snyggt, allt är på ett ställe - standard argumenten "för" dressing, i princip.

Klä sig i barnkammaren bör inte bara tilltalande, men också så säkra som möjligtKlä sig i barnkammaren bör inte bara tilltalande, men också så säkra som möjligt

Oftast barnet satte garderob. Den rymmer ett stort antal saker och lätt att använda. Det är bättre att överge köpet av en färdig alternativ och beordrade kabinettet för att passa individuella behov. Det är viktigt att definiera vad exakt kommer att lagras i ett barns garderob. Kläder uteslutande eller i tillägg till det, böcker, leksaker och så vidare. Detta kommer att bidra till kompetent och maximera utrymmet effektivt.

Genomfört en hel del kontroverser över dörren i barnens garderob. De är nödvändiga i alla fall, eller inte? Om du inte är säker på att det alltid kommer att vara den ordning - "Ja." Svaret klart Det är bäst att använda en skjutdörr konstruktion eller "dragspel" - barnet blir lättare att klara av sådana alternativ.

Det är värt att uppmärksamma förankringar. De måste vara stark nog - dörren är oftast drivs mycket aktivt.

Monterad garderob i badrummet (video)

Utseendet på ett omklädningsrum i lägenheten - ett beslut till förmån för komfort och livskvalitet.

Design garderob i lägenheten (foto exempel)

file4e845474e0ecf file4e845492b035b 4 14 15 5 50 313 2236 es2029429

Leave a Comment

Your email address will not be published.

55 + = 60