Waarom schappen van gipsplaat: 5 redenen om te installeren

Waarom schappen van gipsplaat: 5 redenen om te installeren

12 October 2017Planken gemaakt van gipsplaat zal het interieur van een perceel te versierenPlanken gemaakt van gipsplaat zal het binnenwerk van pomescheniyaV momenteel gipsplaten versieren is steeds een van de meest populaire materialen voor het vervaardigen van wanden, bogen, plafonds en zelfs de planken. De laatste - de perfecte oplossing voor de decoratie van de woonkamer of slaapkamer, dit materiaal maakt het mogelijk rekken om ruimte aanzienlijk besparen, ziet er modern en ongebruikelijk. Rekken ook kan worden ingericht in verschillende stijlen, die deze rekken maakt, is bijna universeel. Vandaag laten we praten over de beste manier om een ​​gipsplaten te kiezen, en hoe planken voor zijn appartement te maken.


Waarom de noodzaak van een profiel rek voor gipsplaat

Onlangs gipsplaten wordt steeds populairder.

Dit kan worden verklaard door verschillende factoren:

 • Toegankelijkheid materiaal;
 • Moderne uitstraling;
 • Laat om ruimte te besparen;
 • Een ruime keuze van het ontwerp;
 • Uitvoerbaarheid en het gemak van installatie.

Het voordeel van de stapel gipsplaten is dat het u toestaat om een ​​groot aantal verschillende dingen op te slaanHet voordeel van de stapel gipsplaten is dat het u toestaat om een ​​groot aantal verschillende dingen op te slaan

Gipsplaten planken kunt u een groot aantal dingen op te slaan op hetzelfde moment kijken modern, stijlvol, perfect passen in het interieur van de woonkamer of slaapkamer.


De kosten van de gipsplaat is laag en gemakkelijk te installeren rekken zorgen dat er extra besparingen en planken met hun eigen handen te creëren.

Door zijn eigenschappen, kan de gipsplaten worden ingericht in verschillende manieren om een ​​rek van elke grootte en vorm te maken. Ook deze stof en de producten kunnen verhullen gebreken wand of plafond glad aantal onregelmatigheden harmonie brengen naar het inwendige van de kamer. Voor de installatie van planken van gipsplaat, moet je zorgvuldig overwegen het ontwerp, het creëren van een salon-regeling. Bepaal of u de installatie zelf uitvoert of gebruik maken van masters diensten.

Tips: Hoe maak je een rack van gipsplaat kwaliteit maken

Om gipsplaten planken te maken, moet u selecteren en de aankoop van gipsplaat en schroeven, evenals de nodige instrumenten te verwerven voor de installatie.

Produceer schappen van gipsplaat kunnen onafhankelijk van elkaar zijn, het belangrijkste ding - om te denken voorafgaand aan het ontwerp en de voorbereiding van materialen voor het werkProduceer schappen van gipsplaat kunnen onafhankelijk van elkaar zijn, het belangrijkste ding - om te denken voorafgaand aan het ontwerp en de voorbereiding van materialen voor het werkOm te helpen met de keuze van de volgende tips zijn:

 1. Kies gipsplaten, afhankelijk van de te verwachten belasting. Als u van plan op de planken genoeg punten te plaatsen, kiezen GVL standaard formaat - 2500-1200 mm.
 2. Als u van plan bent om te installeren rekken in een vochtige en koude plek, moet je aandacht besteden aan het gips vellen, die resistent zijn tegen de kou zijn.
 3. Kosten gipsovolokonnyh vellen gipsplaten iets hogere kosten, maar in het GVL kan worden geschroefd bevestigingsmiddelen zonder pluggen.
 4. Schroeven voor het bevestigen van gipsplaten aan de structuur moet zijn ontworpen om GVL gaan ze in de vorm van een kegel met een speciale schroevendraaier sleuf en uitsparingen voor het verzonken, waardoor verdrinken schroeven in het materiaal volledig.
 5. Het frame kan zijn vervaardigd uit hout, en een metaalprofiel kan zijn, een tweede voorkeursuitvoeringsvorm is betrouwbaarder, is het mogelijk om een ​​echt robuuste constructie te creëren.

Klaar plank kan worden geschilderd, is het het beste om dit te doen met latex of silicone verf. Bijkomende dekking van dit plan zal sterkte zorg voor rack te geven en te vereenvoudigen, zal toelaten schoon met schuurmiddelen.

Maak een stapel van gipsplaat met hun handen: de nuances en installatie

De eerste stap is om alle metingen te maken en maak een plan op papier. Dergelijke manipulaties mogelijk nauwkeurig berekenen van de hoeveelheid gipsplaten, die nodig is voor het werk.

Montage schappen kan op twee manieren:

 1. afzonderlijk;
 2. Bij het installeren van gipsplaat muren.

Gispokartonnuyu het installeren van een muur, kunt u onmiddellijk installeren en praktische plankenGispokartonnuyu het installeren van een muur, kunt u onmiddellijk installeren en praktische planken

Afzonderlijke installatie begint met de voorbereiding van het oppervlak voor de bouw. Een andere optie betreft het creëren van een speciale niche voor het afwerken van gipsplaten. Breng eerst de inrichting van meubels, planken diepte van 19-51 cm, breedte 2,5 m. De lagerelementen kan een grotere diepte hebben, afhankelijk van het gekozen ontwerp.

Installatie van deze kolommen wordt door niveau. Door de wand geschroefd frame. Op de vloer genoemde soorten met de hoek, waardoor de lijn, die de diepte ervan zou wijzen zal geleideprofiel worden vastgesteld. Geplaatst analoge rack en het vereiste aantal kolommen. Als de ondergrond vlak, dan is de opmaak om schappen kan worden gedaan met een meetlint. De hoogte wordt gekozen voor elk element afzonderlijk verwerkt afmetingen. Het ontwerpen is nog sterker geworden, kunt u de 2 extra schroeven schroef.


Binnen de structuur wordt geplaatst rackprofiel gewenste grootte. en de rest van de planken worden verzameld in dezelfde volgorde. Samengevat worden de planken genaaid stroken GCR.

De einden bij vaststelling schappen en kolommen kunnen worden genaaid hele strip. Gebruik een mes of een zaag, om de vorming van scheuren en stucwerken na de primer te voorkomen. Breng een tweede laag van een versterkend vulmiddel, een decoratief karton of mengsel als laatste stap. Wilt u de schappen verder te versieren, dan lijm het behang.

Gipsplaat schappen in het interieur

Gipsplaten planken in het interieur - moderne en praktische oplossing. Ze laten je veel ruimte te besparen, optimaliseren, en vervang de ouderwetse en omvangrijke kasten.

Gips stelazh niet alleen een aanvulling op het interieur van de woonkamer, maar maken het tot een modern en functioneelGips stelazh niet alleen een aanvulling op het interieur van de woonkamer, maar maken het tot een modern en functioneel

nuances:


 • Een integraal onderdeel van het meubilair in de loft-stijl high-tech, modern en minimalisme zal gewoon gipsplaat planken, ze lijken gereserveerd, maar op hetzelfde moment, stijlvol;
 • Om het interieur een hoogtepunt te geven, bovendien zet de verlichting om decoratieve planken van gipsplaat, ook kunnen ze kleurrijker te maken;
 • Voor verschillende interieur planken kan worden versierd met behang of andere moderne materialen, lay-out van het mozaïek, pasta over de foto's, plaats een spiegel, glas;
 • Als u gebruik maakt van een rack als een plank voor apparatuur, moet u speciale gegalvaniseerd profiel wilt gebruiken, om de structuur duurzamer te maken;
 • Als u van plan op de planken te plaatsen in het rek een heleboel verschillende dingen, kunt u deze verbergen voor de ogen van anderen door gordijnen;
 • Afhankelijk van het uitrustingsniveau en verlichting, rekken gipsplaat kan de situatie drastisch veranderen en breng aan het interieur iets nieuws en interessants.

In het algemeen kunnen we zeggen dat gipsplaten planken - de perfecte oplossing voor de woonkamer en slaapkamer in een eigentijdse stijl, ze je in staat om ruimte te besparen en nog steeds ziet er geweldig uit.

Hoe de stapel van gipsplaat monteren (video)

Gipsplaat planken zijn steeds meer en meer populariteit dankzij zijn prachtige eigenschappen. Dit is een praktische en elegante oplossing voor een modern interieur, met hun eenvoudig in te stellen met je eigen handen, gipsplaten - beschikbare materiaal dat gemakkelijk te hanteren. Wees niet bang voor en decor, met behulp van verschillende materialen en elementen om een ​​uniek interieur te creëren. We hopen dat ons artikel zal u helpen om het materiaal te kiezen en maak een plank met hun handen.

Ontwerp schappen van gipsplaat (foto in het interieur)

1-230210 4 4-clean-lijnen-open legborden 14 verschillende maten-of-schappen 10 gostinaya-yaponiya 175 516 939b9bded457 2315 ba6d443c9b297f80a4c5cbb3751e194a

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 15 =

map