Waarom in de kelder natte plafond: 3 manieren om het probleem op te lossen

Waarom in de kelder natte plafond: 3 manieren om het probleem op te lossen

12 October 2017Natte plafond in de kelder - is het grootste probleem, wat leidt tot bederfNatte plafond in de kelder - is het grootste probleem, wat leidt tot schade aan produktovPogreb - Dit is een handige plek om groenten, winter preparaten en andere producten op te slaan, die moet langdurige opslag in een koele en, niet in het minst, droge plaats. In een vochtige omgeving gemakkelijk gevormd schimmel, fungus, die snel en irreversibel bedorven produkten dan veroorzaakt frustratie bij zorgvuldig gastvrouwen en gastheren. Maar de vochtigheid in de kelder opgelost gemakkelijk door het volgen van de tips!


Hoe de kelder plafond te maken: Gereedschappen en materialen

De juiste vervaardiging van het plafond van de kelder techniek is een garantie dat het condensaat niet zal vestigen op uw plafond. Er zijn verschillende manieren om het plafond te doen, maar experts raden tot het nemen van de zaak in volle kracht en doe deze overlap die met succes de essentiële functies zal uitvoeren voor vele jaren.

Voordat u beginnen met de bouw van de kelder, zorg ervoor dat u beschikbaar hebben alle benodigde gereedschappen en materialen voor het werkVoordat u beginnen met de bouw van de kelder, zorg ervoor dat u beschikbaar hebben alle benodigde gereedschappen en materialen voor het werk

Wat moet worden gekocht voor de start van de bouwwerkzaamheden:

 • waterbestendig triplex (dikte - niet minder dan 15 mm);
 • balken draagconstructies (beton, metaal of hout);
 • bars van hout;
 • ondersteunende frame;
 • beton;
 • bouwbeslagen;
 • binddraad;
 • comfortabele potloden;
 • Hand cirkelzaag of een ijzerzaag op een boom;
 • roulette;
 • emmers;
 • cement mixer;
 • schop;
 • niveau een en een halve meter lang.

Ondanks de indrukwekkende omvang van de benodigde materialen en gereedschappen om te werken aan het maken van een goede plafond is beschikbaar, ook voor niet erg ervaren meester. Met de juiste aanpak zullen amateur-team in staat zijn om het werk beter te doen dan de meesters!


Als er problemen met condensatie voel je je niet, en het houten plafond geschikt is voor uw kelder. De productie is veel gemakkelijker te vervaardigen dan het plafond met het gebruik van concrete oplossing.

Hoe de betonnen plafond in de kelder pour

Voor het uitvoeren van het gieten van het plafond, moet u aan het frame en bekisting. In het algemeen al het werk ziet er nogal omslachtig, zodat Behandel verantwoorde wijze en te goeder trouw uit te voeren.

Betonnen plafond zal u toelaten om schone en droge kelder te houdenBetonnen plafond zal u toelaten om schone en droge kelder te houden

Procedure voor de constructie van het frame, het plafond en dergelijke bekisting gieten: 1. Plaats de dragende balken op de muren van de kelder.
 2. Stel de bekisting aan de rand, en zet een vel waterbestendig triplex.
 3. Maak een lijst van draadgaas. Hier vindt u ook nodig de onderste uiteinden van de binddraad staven moeten aan de balken worden gelegd.
 4. Het snijpunt van de uitrusting moet worden versterkt met een draad. Dus om in een stijf frame dat het beton kan weerstaan ​​krijgen.
 5. Kneed betonmortel. Gebruik de optionele zand en grind.
 6.  Beton storten bij verschillende gelegenheden. Let op de eenheid van richting te vullen. Verdicht beton binnen geen lucht.
 7. De waterpas volgen gelijkmatigheid van de coating.
 8. Laat de plaat afkoelen week. In te besproeien met water gedurende deze tijd.
 9. Binnen 3 weken, verwijdert de bekisting.

Balken van staal en beton zal veel langer dan houten duren, aangezien laatstgenoemde zijn onderhevig aan verschillende invloeden.

Hoe maak je een plafond in de kelder te maken met hun eigen handen met de hulp van houten delen

De boom is niet zo betrouwbaar als metaal en beton, maar de boom heeft een aantal voordelen. Met de boom is eenvoudig te bedienen, de boom - een natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal. Hoewel de kelder van de boom niet zo lang als metaal en beton, maar de kwaliteit gemaakt kelder van hout zal dienen als een lange tijd zal zijn. Bovendien moet de boom worden hersteld in het geval er iets gebeurt.

Het kiezen van houten delen voor het plafond van de kelder, rekening houden met de kwaliteit en betrouwbaarheidHet kiezen van houten delen voor het plafond van de kelder, rekening houden met de kwaliteit en betrouwbaarheid

Houten plafond in de kelder gaat als volgt:

 • Stel de bundel hout in de kelderwand. Niet beknibbelen op de frequentie van de balken.
 • Om een ​​overschrijding van de raad van bestuur zich op iets, bevestig de kleine bars aan de kant balken.
 • Plaats de spoel op de schroeven.
 • Maak vervolgens een dampbarrière, die op zijn beurt isolerende deklaag.
 • Compleet lagen multiplex behandeld met een antiseptische oplossing.
 • Promazhte structuur mastiek of bedekken met een dakbedekking.

Controleer de conditie van uw hout! Tijdige de rottende delen veranderen.

Modernisering van het plafond in de kelder in de garage

De complexiteit van de vervaardiging van de kelder in de garage liggen tegen de isolatie kelder. Geïsoleerde plafond zal de kans op het optreden van condensaat tot nul te reduceren.

Ingericht onze kelder, is het noodzakelijk om de isolatie en ventilatie doenIngericht onze kelder, is het noodzakelijk om de isolatie en ventilatie doen

Sommige functies bij het werken met een kelder in de garage:

 1. Waterdicht dient niet alleen aan het plafond, maar ook op de muren en de vloer worden uitgevoerd. Vocht uit de grond rondom de kelder kan gemakkelijk binnendringen.
 2. Indien de kelder ligt in de garage, kan de afdichting worden aangebracht alleen op de binnenzijde. Daarom worden ze in verband met het proces op verantwoorde wijze.
 3. Warming - ook veel belangrijk proces in de bouw van de kelder. Isoleer het plafond door middel van steenwol of schuim.
 4. Vergeet niet over ventilatie. Voor een goede uitstroming en luchtinvoerbuis nodig 2 in verschillende delen van de kelder.

Kelder in de garage - dit is een zeer gunstige locatie voor ondergrondse opslag.

Wat moet de dikte van de kelder plafond van beton

Betonplaat als plafond voor de kelder - dit is een groot probleem met Pogrebnoy plafond. Echter. Sommige mensen vragen zich af over de juiste dikte van de betonplaat. Typisch is de dikte van de uiteindelijke plaat bedraagt ​​ongeveer 30 cm.


Om het plafond van de kelder te installeren kan worden gebruikt ongeveer 30 cm dikke betonnen plaatOm het plafond van de kelder te installeren kan worden gebruikt ongeveer 30 cm dikke betonnen plaat

Daarom 30 cm - is de optimale dikte:

 • Betrouwbaarheid. Dit maximum niemand kan breken, zal het niet barsten onder geen enkele invloeden.
 • Lichtheid. Staven gemonteerd op de wanden, wordt het plafond kunnen een dikte van 30 cm houden.
 • Giet beton kelder - is geen gemakkelijke taak, waarvan de uitvoering vindt plaats in verschillende fasen. 30 cm - is het aantal lagen, die grote hoeveelheden grondstoffen en fysieke energie vereist.

Beton volgens deskundigen is het beste materiaal voor de constructie van de kelder.

Indien het plafond druipt met condensatie, is het tijd om serieus te heroverwegen de interne structuur van uw kelder. Gebruik de tips om te isoleren, isoleren tegen vocht en extern om uw kelder te transformeren. Vergeet niet dat alleen kwalitatief hoogwaardige materialen en grote inspanning u zal helpen bij het creëren van een robuust ontwerp geschikt voor langdurige opslag van diverse objecten.

Hoe zich te ontdoen van condens in de kelder en kelder (video)


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − 73 =

map