Waardoor hellingen gipsplaat kwalitatief materiaal 6 voordelen

12 October 2017



Om de hitte in de kamer te behouden, kunt u speciale gipsplaat binnendozen windows installerenOm de hitte in de kamer te behouden, kunt u speciale gipsplaat soffits op oknahKonstruktsii helling te installeren, is niet erg ingewikkeld, zodat de installatie kan worden opgeslagen. Het volstaat om hun eigen handen te installeren. Iedere man die de principes van eenvoudige gereedschappen eigenaar kan de pistes zelf te maken.


Quality hellingen met hun eigen handen Gipsplaten

De keuze van de materialen waaruit de pistes, zo groot te maken. Voor- en nadelen van elk type afzonderlijk gevarieerd, maar de laatste tijd populair gipsplaat. Het is gemakkelijk om te gebruiken in het werk, en professionals en niet. Gipsplaat wordt niet alleen gebruikt als een afwerking materiaal, maar ook om partities aan te maken.

Veel mensen verkiezen om te kiezen voor de pistes gipsplaten, omdat het wordt gekenmerkt door duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en lage kostenVeel mensen verkiezen om te kiezen voor de pistes gipsplaten, omdat het wordt gekenmerkt door duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en lage kosten

De belangrijkste kenmerken van gipsplaat:

 • Lage prijs;
 • Wanneer dit materiaal wordt gekenmerkt door de kwaliteit en sterkte;
 • Milieuvriendelijk materiaal;
 • Verbeterde sterkte;
 • Gemakkelijk te gebruiken;
 • Beschikbaarheid.

Hellingen van gipsplaten zijn erg populair. Gipsplaat heeft verschillende voordelen. Kies het te wijten aan het feit dat het een gezellige sfeer te creëren. Op hetzelfde moment, gips is zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs voor een beginner, en bijna geen afval achter te laten.


Je moet om te beginnen met het werken met de training. Het oppervlak wordt zorgvuldig bewerkt, verwijderd puin en de resten schuim. Vanuit de ramen van het gedeelte dat de hellingen moeten worden verwijderd einde, de beschermende film, zoals later, na afloop bracht helling worden beschadigd.

Nadat alle berekeningen die nodig zijn om te produceren en regelen de layout en oriëntatie. Gebruik een waterpas en een marker. Als het oppervlak van de opening chips en scheuren, is het noodzakelijk om alle dekken. Na drogen putty, is het noodzakelijk om de primer te verwerken. Het is wenselijk om een ​​antibacteriële primer die zet worden door bacteriën en schimmels ontspoord te kiezen.

Mooie Raam hellingen gipsplaat: assemblage stappen

Er is een werkwijze voor de installatie van hellingen met een metalen profiel. De essentie is het creëren van een metalen frame, dat de installatie van gipsplaten gemaakt.

Voor de installatie van hellingen, moet u eerst de juiste wijze uit te voeren alle berekeningenVoor de installatie van hellingen, moet u eerst de juiste wijze uit te voeren alle berekeningen



De belangrijkste fasen van de installatie profiel:

 1. Instellen van de verticale en horizontale profielen.
 2. Voor het uitvoeren van metingen onderdelen.
 3. Krijg isolatie.
 4. Bevestig de gipsplaten aan het profiel, is het wenselijk om zelftappende schroeven te gebruiken.
 5. Seal gewrichten en speciale tape te dekken filler.
 6. Inhoud hoeken. Zashpatlevat. Voor vlakheid, stopverf overschreven.
 7. Afwerking en decoratie.

Werken met behulp van gipsplaten en het profiel zijn snel gemaakt, de vorming van een minimum aan afval.

Deze werkwijze vermindert de ruimte van de vensteropening en een holte tussen de gipsplaat en isolerende wand moet sluiten. Een dergelijke wijze van afwerking is goed dat de zijden van de ramen zeer goed geïsoleerd.

Tips voor het maken van de hellingen van de gipsplaat met hun handen

Installatie van deuren, of het voor of interieur vereist altijd extra afwerking hellingen. Wie zou niet het installeren van de deur, de kapitein of de eigenaar van je eigen, en hoe voorzichtig werk te doen, maar eindigen hellingen zal de look te perfectioneren.

Als u besluit te installeren gispokartonnye hellingen jezelf, dan is het beter om de instructies op de installatie te lezenAls u besluit te installeren gispokartonnye hellingen jezelf, dan is het beter om de instructies op de installatie te lezen

Voorafgaand aan de installatie te beginnen:

 1. Het is noodzakelijk voor het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden.
 2. Bereid het deurkozijn, zodat de hellingen niet uitsteken daarbuiten.
 3. Voer alle werkzaamheden aan metingen en berekeningen, en het nodige materiaal voor te bereiden.

Installatiestappen:

 1. Eerst moet je naar de andere kant helling te installeren.
 2. Bij het meten wordt de breedte verhoogd met 1 cm is nodig voor preciese installatie paneelsamenstel schuim. De eenvoudigste installatie wordt beschouwd als in een rechte hoek.
 3. Nadat het vel check hoek.
 4. De resulterende ruimte onder de gipsplaat moeten zorgvuldig worden zapenit.
 5. Sheet tijdelijk vast met tape. Derhalve moet de hoek niet worden verplaatst.
 6. Alle afstanden per se goed zapenivayutsya.

De tweede helling precies in dezelfde manier. Nadat het zagen boventalud, voegt eveneens 1 cm. Het doek wordt ingebracht in de montageschuim. Vel moet liggen dus netjes op de randen van de hellingen. Angle is ook onderworpen aan controle. Verder uitgevoerd afwerking hoeken, en het decor van het blad helling.


Schuim gevulde alle holtes. Totdat het droog wordt aanbevolen om te wachten ongeveer een dag.

Hoe de hellingen van de gipsplaat te maken naar de voordeur

Deur hellingen - een wand aan beide zijden van de deur. De deur is versierd ruimte, en maakt het geheel compleet. space deur eenvoudig apparaat. Met een diversiteit aan materialen en afwerkingen, is het mogelijk een structuur die verschilt exclusiviteit en schoonheid te maken.

Na de installatie van gips hellingen in de deuropening, kunnen ze worden geschilderd in elke gewenste kleurNa de installatie van gips hellingen in de deuropening, kunnen ze worden geschilderd in elke gewenste kleur

Het ontwerp van de deur openen en meerdere lagen werk bestaat uit verschillende fasen:

 1. Preparatieve laag. Het oppervlak wordt gereinigd, bekleed met een primer. Extra isolatie.
 2. Een laag van gipsplaat. Zeer snelle variant voorbereiding en de uitlijning van de muur. Het heeft niet veel verwerking vereisen. Gemakkelijk te gebruiken.
 3. Afwerklaag. De gedecoreerde laag kan volledig worden vervaardigd uit elk materiaal.

Gipsplaten oppervlak geschikt voor het afwerken van een groot aantal materialen. In aanvulling op de conventionele behang en verf, is het raadzaam om een ​​verscheidenheid van mozaïek ontwerpen te gebruiken.

De eenvoudigste manier om te eindigen - het is schilderen. Hij is erg snel, niet veel lichamelijke of materiële kosten vereisen. De originaliteit van dit type afwerking is niet anders, maar het is mogelijk om een ​​kleurenpalet voor elk ontwerp of reparatie van een dergelijke helling te kiezen is zeer eenvoudig.


Monteer de hellingen van gipsplaten op de voordeur: de stappen en nuances

Als de metalen framesamenstel niet kan worden gemaakt, is het mogelijk de helling van CHF schede met de lijmtechniek. Naar aanleiding van alle richtlijnen en regels, heeft dit type installatie niet de kwaliteit en de gelijkmatigheid van de andere types opleveren. U kunt naaien op de muur rond het deurblad, met een minimum aan materialen.

Om beschadiging van de deur tijdens de installatie van hellingen voorkomen, moet gesloten filmOm beschadiging van de deur tijdens de installatie van hellingen voorkomen, moet gesloten film

fasen:

 1. In de initiële fase is het nodig het deurblad tegen mogelijke mechanische beschadigingen of binnendringend hechtmiddel te beschermen tijdens de installatie.
 2. De schuimkern moet zorgvuldig worden gesneden scherp mes briefpapier.
 3. Het oppervlak moet worden gereinigd en voorbehandeld. Dat het niet werd overladen voor een lange tijd, moet u een antibacteriële primer gebruiken.
 4. Vlakheid stapelen van vellen GCR is nodig om te reguleren en perfect voor dit niveau.
 5. Verder verdund en lijm gelijkmatig aangebracht op het gehele oppervlak van de plaat.
 6. De bladen zijn bevestigd zeer krap, is het noodzakelijk om ze op de afdekkappen gebracht.

Op dezelfde wijze dat de zijdelingse hellingen.

Hellingen van gipsplaat (video)

Hellingen van gipsplaat - het is snel, gemakkelijk en betrouwbaar ekonomino. Het respecteren van de juiste technologie, kunt u uitstekende resultaten, die een lust voor het oog zal zijn voor vele jaren te bereiken.

Succesvolle vernieuwing!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4

map