Voorzien van rechte trappen en hun structurele componenten 5

Voorzien van rechte trappen en hun structurele componenten 5

12 October 2017Zelfs een eenvoudige rechte ladder is in staat om mooi aanvulling op de binnenruimteZelfs een eenvoudige rechte ladder is in staat om mooi aanvulling op de binnenlandse treden pomescheniyaUstroystvo zeer divers, van de grillige de praktische vormgeving van strenge bouw. Straight ladders zijn vrij eenvoudig van opzet, maar het maakt ze niet beroven van gratie en schoonheid. Trap met rechte marsen zijn divers in vorm en materialen van de fabricage.


Direct trap naar tweede etage

Rechte trap is een ondersoort van de voortstuwing ontwerpen. Naast de eigen, in de vorm van een cruise, zijn er verschillende ondersoorten, ze zijn van nature recht. Trap naar de tweede verdieping heeft één rechte mars stappen en kan pads op de top hebben.

Trap ontwerp heeft de volgende onderdelen:

 • stadium;
 • risers;
 • Stringers of de snaar;
 • balusters;
 • Leuningen.

rechte trap ontwerp is heel simpel, zodat de installatie kan gemakkelijk omgaan op hun eigenrechte trap ontwerp is heel simpel, zodat de installatie kan gemakkelijk omgaan op hun eigen

Houderstructuur ladder stringers of touw. Balken zaagtandvorm met een horizontale sectie voor stappen genoemd stringers. Referentie kosour een zijn, wordt de tweede zijde van de drager stappen uitgevoerd om de wand, dit ontwerp wordt de wand.


Trap op twee steunen genoemd centraal. Balken van groeven voor trappen en genoemd podstupekov zelen, zijn ze vervaardigd van goed gedroogde dikke plaat. Trappen kan worden als een podupenkami, en zonder hen, ze meer decoratieve functie uit te voeren. Balusters en leuningen zijn nodig om het comfort en de decoratie van de trap rand te tillen.

Ontwerp rechte trap op twee kosour is vrij eenvoudig voor onafhankelijke productie.

hoek trappen

De meest populaire ontwerp is schuine trappen. Meestal, de hoekige trap heeft een landing spil twee rechte marsen. Hoek L-vormige trap in de hoek van de kamer geplaatst en bespaart vierkante meter. Bovendien dergelijk ontwerp is gunstig om te wandelen.

Maak de klim naar de tweede verdieping kan stijlvol en elegant met een houten ladder CornerMaak de klim naar de tweede verdieping kan stijlvol en elegant met een houten ladder CornerMateriaal voor de productie van verschillende:

 • Meestal, de hoekige trap gemaakt van hout;
 • De metalen structuur is ook niet ongewoon, het is heel duurzaam;
 • Soms ladderstructuur werking combinatie van verschillende materialen, zoals hout - metaal, metaal - steen of hout - steen.

Houtstructuur is vrij eenvoudig te implementeren en kan zelfstandig worden uitgevoerd. Hoekig ladder kan U-vormig, waarbij de omkering pad georiënteerd bij 180 graden. Met het oog op een dergelijke passage ontwerp het lijkt ideaal.

Met self-productie van trappen, vergeet dan niet aan de eisen van GOST ladders en platforms.

Types rechte trappen

Tegenwoordig de ladder, niet alleen een middel van het optillen van de tweede, derde, etc. vloer. Vaak ontwerp is een ander interieur. Soorten rechte trappen zijn verschillend, en de toepassing ervan is afhankelijk van de vrije ruimte, hoogte plafonds en de vloer openingen.

Straight ladders zijn onderverdeeld in:

 • Odnomarshevye die trappenhuis hebben;
 • Ze hebben een half-tempo T-vormig of U-vormig, uit twee gescheiden opheffen onderhouder gebied;
 • Trehmarshevye structuur gebruikt in ruimtes met zeer hoge plafonds en grote Interfloor opening.

Voordat u de ladder, moet eerst correct te berekenen alles en pak de benodigde materialen voor het werkVoordat u de ladder, moet eerst correct te berekenen alles en pak de benodigde materialen voor het werk

laddertype wordt gekozen overeenkomstig strenge rekenfouten, moet rekening worden gehouden met alle kenmerken van het terrein.

De breedte van de opening moet optimaal zijn, in een zeer nauwe opening ongemakkelijk om te bewegen en het is onmogelijk om grote voorwerpen te verplaatsen.

Direct odnomarshevye trappen kunnen worden in het midden van de kamer, hoek en mnogomarshevye vaak geplaatst langs de muren. Vrij complexe structuur is een winder trap. Zij geen redenen, in plaats daarvan wordt gemaakt draaibaar platform. Winder trap kan cirkelvormig zijn, dit ontwerp is de soort schroef trappen.


Afmetingen rechte ladder

Rechte ladder type is vrij eenvoudig, maar voor de installatie vereist om een ​​tekening met afmetingen in het programma Autocad of kompas tekenen en zoekt naar een voorbeeld in het tijdschrift Prospect. rechte trap meet hoe het individu, rekening houdend met het volume van de kamer, evenals gemeenschappelijke, die worden geteld, ongeacht vierkante meter en hoogte van het gebouw.

Size rechte ladder, meestal afhankelijk van de grootte en de kenmerken van de kamer, waar het zal worden geïnstalleerdSize rechte ladder, meestal afhankelijk van de grootte en de kenmerken van de kamer, waar het zal worden geïnstalleerd

Totale geschatte gegevens:

 • stapgrootte niet kleiner is dan 25 cm;
 • De optimale helling van 30-40 graden;
 • De diepte van de trap niet meer dan 25 cm;
 • Een trap is 10-12 graden.

Bij het installeren metaal ladders Voer tekening CMD. In Autocadmozhno systeem om een ​​driedimensionale tekening van de toekomstige stappen te produceren. In aanvulling, om te helpen met de berekeningen zijn gespecialiseerde rekenmachines.

stijgladder

Een ander type ladders - verticaal. Dit strikt verticale ladder met een minimale helling bestaat uit een reeks aan beide kanten en trappen. . De afstand tussen de withs van niet meer dan 80 cm, 30-34 cm stadia stap productiemateriaal kan van twee typen zijn: metaal of hout. Soorten verticale ladders is zeer divers, scharnierend of hulpstoffen, die het gehele verschil.


Ongewone en creatief te zijn in het interieur eruit zal zien stijgladderOngewone en creatief te zijn in het interieur eruit zal zien stijgladder

Maar het gebruik van een verticale ladder meer divers:

 • Vaker wel dan niet, maak dan een verticale brandtrap;
 • In een woonhuis gebruik gemaakt van een ladder af te dalen naar de kelder, of naar de zolder te verhogen;
 • Gesuspendeerd trap in het huis wordt gebruikt voor het verplaatsen van een schuin dak.

Metal stijgladder strak hout, maar het moet rekening houden met de eigenschap van metaal te verwarmen en te koelen. Als het beklimmen van een ladder om op een warme zomerdag, of, integendeel, in de bittere kou, moet u zorgen voor de handen, het dragen van beschermende handschoenen.

De stijgladder van hout en is betrouwbaar voordeel is niet sterk wordt blootgesteld aan verwarming of koeling, maar eigen produktie, moet goed aan het oppervlak te behandelen om het glad zijn. In houten structuren, is er een nadeel - ze rotten vaak om dit proces te voorkomen, moet u hardhout kiezen, en omgaan met alle gegevens antiseptica design.

Hoe maak je een hoek trappen te maken met zijn handen

Corner ladder vakantiewoningen ingericht. Naast de decoratieve functie, ze zijn heel praktisch en eenvoudig te produceren met hun eigen handen. Maak schuine ladder kan worden gemaakt van verschillende materialen, maar de eenvoudigste is de boom.

Om te beginnen, is het belangrijk om berekeningen te maken en kennis te maken met de eisen van de ladders en platforms. Ze zijn geregistreerd in de SNP, is het niet aan te raden om te negeren.

De gehele ladderstructuur bestaat uit dragende elementen, een pees of stringers, treden en stootborden, platforms, leuningen en balusters.

Vóór aanvang van de werkzaamheden, moet een verscheidenheid aan hout te kiezen, het meest geschikt voor de vervaardiging van trappen zijn hardhout:

 • Goede kwaliteit heeft lariks, geschikt voor vochtige ruimtes, bestand tegen verval;
 • Voor droge ruimten geschikt beukenhout;
 • Zeer solide eikenhout, maar het is heel zwaar, het moet worden overwogen bij het kiezen van;
 • Het goede hout voor de vervaardiging van ladders is esdoorn, maar als het droogt, is dit type van hout is gevoelig voor scheuren.

Om de ladder was stevig en betrouwbaar is, moet u kiezen voor hoogwaardige materialen en gereedschappen voor de baanOm de ladder was stevig en betrouwbaar is, moet u kiezen voor hoogwaardige materialen en gereedschappen voor de baan

Na de selectie van het materiaal moet worden gereserveerd noodzakelijk instrument.

Vervolgens kan de gehele installatie proces worden onderverdeeld in fasen:

 1. kovourov of touw - de eerste stap de bereiding van dragende elementen. Verwijzend naar de tekeningen, worden merktekens aangebracht op de balk en gesneden met een zaag op hout.
 2. Vervolgens moet je de dragende elementen voorbereid te installeren.
 3. De volgende stap is de bereidingsstappen en stootborden, ze zijn gesneden volgens de tekening.
 4. Installatie uitgevoerde stappen.
 5. Vervolgens moet je naar de site klaar te maken.
 6. De tweede mars wordt op dezelfde wijze uitgevoerd om de eerste.
 7. Na het installeren van de ladder, moet u de installatie van wanden elementen doen.

Aldus leunend tegen een draagorgaan aan de wand, en de andere aan de centrale steun, zo blijkt elk type draaien van de hoek van de trap. Verdere maatregelen hangt af van de keuze van het algoritme uiteindelijke afwerking trappen. Het kan worden geverfd of gelakt. Recente varianten behouden de natuurlijke patroon en de kleur van het hout, wat vooral belangrijk is voor het kostbare hout.

rechte trap design (video)

Treden in het huis wordt bewoond genoeg ruimte om het verlies van kostbare vierkante meter, veel onder de trap ontwerpen aan te passen of andere manier anders te minimaliseren ingebouwde kasten. Een andere uitvoeringsvorm van het ruimtegebruik kan podlestnichnogo opstelling comfortabele werkplek geworden. Dienovereenkomstig geldt dit alleen wanneer de trap zich in de kamer.

Ontwerp rechte trap naar de tweede verdieping (de foto in het interieur)

2 7 8 28 153-03 13315 4732 13572cca80139d3468b93a79735d5bd152 21345 23259

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =

map