The BlogDe mogelijkheid om kruisjessteek zal u toelaten om de oorspronkelijke oude dingen te versieren en te actualiseren het interieur van het appartementDe mogelijkheid om stikken te steken kunt u de oorspronkelijke oude dingen te versieren en om het interieur kvartiryVyshivanie kruis bijwerken - proces maakt niet uit hoe spannend, zo en tijdrovend. Geen wonder dat velen zijn misleid, in de overtuiging dat het noodzakelijk is om te leren hoe schema's te lezen, en dan gaat alles vanzelf. Maar in het borduren veel nuances, niet een manier om te leren om echt onder de knie van de ambachten.


Kruissteek: rechts bevestigingsschroefdraad

Zorg ervoor dat wanneer u borduurgaren zeer zorgvuldig nodig hebben en, natuurlijk, stevig bevestigd binnen stezhochkov. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat het borduurwerk was de meest accurate, het was rovnenko, had hobbels en, natuurlijk, bij het wassen niet is opgelost. En in het proces van naaigaren kunnen vastklampen aan de knobbeltjes, die natuurlijk, belemmert.

Als u borduren een even aantal strengen, is het nuttig om u de eerste manier. Bijvoorbeeld, je hebt om een ​​foto te borduren in de twee strengen. Hiervoor moet u een gewone otrezochek thread te nemen, maar de lengte moet tweemaal degene die je meestal borduren zijn. Je vouw deze dubbel.

Behoren vaste draad - de sleutel tot succes bij het creëren van een patroon geborduurdBehoren vaste draad - de sleutel tot succes bij het creëren van een patroon geborduurd

De draad dan plaatst u de naald zodat het oog van de uiteinden zijn gesneden en schroefdraad aan het einde was solide. Het blijkt dat in het begin je borduurnaald invoeren van binnenuit, maar trek niet de hele draad aan de voorkant, petelechku houden.

U nodig om de naald dicht bij de verkeerde kant te brengen, en vervolgens Vdet het in een lus. Hier heb je alleen overgelaten aan de strop te scherpen, en gaan met borduren regeling. Zoals u kunt zien, niets ingewikkeld - zodat u de draad eerste methode op te lossen.


Een eenvoudige kruissteek: het fixeren draden aan het begin

Laten we zeggen dat je borduurwerk doen in een thread. Deze methode is geschikt voor bevestiging aan het begin van een oneven aantal draden. In dit geval zal de start moeilijker op te lossen zijn. Maar toch moeten de draad te versterken.

Als kruis binddraad goed in het begin moet worden verbonden of het midden van de draadbreuk optredenAls kruis binddraad goed in het begin moet worden verbonden of het midden van de draadbreuk optreden

Aldus is de werkwijze als volgt:  • U draadsnijden een naald, draad ontbreken 3-4 vierkante doek;
  • Daarna, verticaal en horizontaal onder doorboren van de centrale draden van elk vierkant - we kunnen zeggen dat de draad nauwelijks zichtbare slang gaat;
  • Wanneer de top zal u stiksels oversteken, de draad eindigen u veilig te verbergen en dus uiteindelijk zet hem vast.

Nou, op het puntje van blad strings moet je namitka rekken onder de verticale draad langs een enkele rij van canvas.

kruissteek Regels: hoe u de draad op het einde vast te stellen, een zekere manier

Wanneer kwaliteit borduurwerk, zoals bekend, aan de onderkant van knobbeltjes mag niet worden. De schroefdraad kan zodanig vast - van binnen de omtrek van een naald te voeren en draad en draai de draad, en de achterzijde verlaat de punt onder een halve centimeter lang. Daarna, terwijl de vinger van de achterzijde, overgaan tot het gewenste gedeelte borduren. Vervolgens rollen de hoepel in de resterende draad vdevaetsya naald en deze draad wordt gehouden onder stezhochkami van dezelfde kleur.

Na voltooiing van het schilderij moet nauwkeurig zijn en deze stevig vast schroefdraad, om te voorkomen dat het borduren bedervenNa voltooiing van het schilderij moet nauwkeurig zijn en deze stevig vast schroefdraad, om te voorkomen dat het borduren bederven

lus methode wordt beschouwd als de meest economisch te zijn. In het oog van een naald in een gevouwen draad, maar niet buigen, en tips. De naald wordt ingebracht in het weefsel, zodat de vouw een schroefdraad aan de verkeerde kant, als een lus. Hierna wordt de steek wordt gedaan, wordt de naald in de resulterende lus doorgegeven aan de verkeerde kant, de draad wordt gespannen en u blijft borduren.

Als borduurwerk vaak onscherp is, natuurlijk, beschouwd als de meest praktische methode lus. Wanneer het borduren draadeinden de punt van haar verbergen vaak aan de binnenzijde, onder de steken. Bekijk de video voorbeelden, en u zult begrijpen, in ieder geval welke optie optimaal.

Hoe u de draad op te lossen bij het naaien van het kruis (video)

Vele manieren, kies degene die meer is handig voor u zijn. Probeer elk, en erachter te komen welke minder stroom vergt, of gewoon wat erin slagen om je heel goed.


Veel succes in de werken!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

65 − = 58