Voordelige en handige oplossing in een privéwoning - kast onder de trap

Voordelige en handige oplossing in een privéwoning – kast onder de trap

12 October 2017Kledingkast, gelegen onder de trap, ziet er stijlvol en origineelKledingkast, gelegen onder de trap, ziet er stijlvol en origineel Rationeel gebruik van de ruimte is altijd geïnteresseerd eigenaren van particuliere woningen met twee verdiepingen. Het zal nuttig en in het land. Aan de ene kant lijkt het erop dat de aanwezigheid van een groot huis, kunt u niet de zorg over zaken als waar de meubels onder de trap te zetten en niet de zorg over de lege ruimte naar de tweede verdieping. Maar in feite, harmonieuze en efficiënte plaatsing van meubilair is op de voorgrond bij de bevoegde eigenaars.


Kast onder de trap: het idee van de inrichting van de ruimte

Meestal onder de trap naar de tweede verdieping is er een plek die is moeilijk aan te passen aan zijn behoeften. Creatieve mensen met gouden handen kan dit probleem op te lossen zonder enige problemen.

Het plaatsen kast onder de trap, kunt u aanzienlijk besparen ruimte in het appartementHet plaatsen kast onder de trap, kunt u aanzienlijk besparen ruimte in het appartement

Klop de ruimte onder de trap kan zijn verschillende versies:

 1. Ladder kledingkast. Gebruikt om items van kleding en schoeisel op te slaan - heel onvervangbaar stuk van het meubilair als de trap naar de tweede verdieping bevindt zich in de gang. Er kunnen uitrusten inbouwkast met schuifdeuren spiegel deuren, die een perfecte look zal, indien de ladder niet ver van de voordeur.
 2. Kast onder de trap. Als het huis een pantry heeft, kunt u de ruimte te gebruiken onder de trap, als de pantry. Er is geschikt voor planken met behoud of eenvoudig ingerichte kamer voor een verscheidenheid van dingen - wasdroger, strijkplank, stofzuiger, per fiets of kinderwagen. Alle noodzakelijke, maar bederven het uiterlijk van dingen, kunt u verbergen in deze kast.
 3. Boekenkast. Trap naar de tweede verdieping van een woonkamer, kunnen worden vermomd boekenkasten en laden. U kunt de deur niet te maken in een kast, boeken en een verscheidenheid aan kleine dingen goed passen in het interieur van elke huiskamer.
 4. Wijnkast. Als de ladder wordt gemaakt van boomstammen en concrete stappen zijn in de eetzaal of ernaast, kan de vrije ruimte onder de planken voor wijn worden gemonteerd. Elke fles moet worden in een aparte cel. Maar in de regel, de eigenaars uitgerust met planken voor wijn in de kelder, waar de steun van geschikte temperatuur voor de opslag van alcohol.

Voor de liefhebbers van privacy en zitten in stilte, is het mogelijk om een ​​kleine gezellige kamer uit te rusten, zet een bed of bank, hangen schansen. In zo'n plek waar je kunt altijd ontsnappen aan de alledaagse problemen en jezelf te wijden een paar uur rust.

Hoe maak je een kast te maken onder de trap met zijn handen: voorbereidende werkzaamheden

De twee verdiepingen tellende landhuis, kan niet zonder de trap naar de 2e verdieping. Vaak duurt het een veel ruimte, dus de eigenaren doen hun best om de ruimte verslaan voor hun behoeften. De meest voordelige optie is de opstelling van de kast onder de trap, waar u verschillende dingen kunt opslaan - als dat nodig is, zo zelden gebruikt.


Voordat u een kast, die onder de trap zal worden gevestigd te kopen, het is de moeite waard om metingen uit te voeren om het te passen aanVoordat u een kast, die onder de trap zal worden gevestigd te kopen, het is de moeite waard om metingen uit te voeren om het te passen aan

Kledingkast is altijd geweest en zal een belangrijk stuk van het meubilair in elk huis zijn. Daarom is de beslissing om uit te rusten inbouwkast in de podlestnichnom ruimte, kom dan naar deze beslissing lichtvaardig.

Stadia van de schepping-trappen bergkast: 1. Allereerst moet je een ruwe schets van wat, op het einde, je wilt zien in mijn huis te bereiden - kast, een boekenkast of een kast.
 2. Strategisch geplaatste rekken, hangers en laden. Geef aan of u wilt zwaaien of schuifdeuren, en kunnen over het algemeen worden afgezien van hen.
 3. Bereken de hoeveelheid ontwerp gemaakt met de nodige accessoires en materiaal voor kast binnenafwerking.
 4. Bereid de nodige instrumenten - slijpers met schijven voor hout, hamer, decoupeerzaag, meetlint en bevestigingsmiddelen (schroeven, spijkers, schroeven).
 5. Maak plaats voor de toekomst kast, voeren de afwerking van de muur van de trap indien nodig - obbit gipsplaat of behanglijm voorbij.
 6. Vervolgens moet je met potlood geschreven tekst te maken op de muren, die hoe zal worden geplaatst "inner" kabinet zal laten zien.

Bij de aanschaf van materialen om de balans op te nemen, omdat je het juiste bedrag of iets te bederven juist kan berekenen.

Ingebouwde kasten onder de trap: de installatie van het kabinet

In aanwezigheid van de puzzel en vaardigheid om te werken met hout, kan zelf-sawed houten planken, MDF of spaanplaat op de planken van metingen gedaan zijn. Als dit niet mogelijk is, dan moet u een aanvraag bij een meubelzaak opslagplaats waar specialisten bezuinigen op uw tekeningen. Het belangrijkste ding - om exacte metingen te geven, omdat dit afhangt van de correcte installatie van de kast.

Kies kast onder de trap is noodzakelijk, zodat het harmonieus past in het interieur stijl en kleurKies kast onder de trap is noodzakelijk, zodat het harmonieus past in het interieur stijl en kleur

Hoe is het werk van de installatie van de kast onder de trap:

 1. Allereerst moet je een snede te maken om de vereiste planken op lengte en breedte.
 2. De dikte van de plank hangt af van wat op hen zal worden geplaatst - kleding, boeken, gereedschap of potten jam.
 3. Als u van plan bent om kast in twee compartimenten, is het noodzakelijk om een ​​verticale verdeling van vezelplaat of spaanplaat te maken.
 4. Voor het installeren van de schappen moeten dragende muur en partitie aan houten balken lengte kabinet diepte te vullen. Zij zullen de schappen worden. De platen worden vastgeschroefd aan de muur met schroeven.
 5. Sami planken bevestigd met schroeven aan de montagestang.
 6. Het moeilijkste deel van het bouwen van een kast - deur installatie. Natuurlijk, is het beter om een ​​professionele van deze zaak, die zelf metingen te maken en volgens de klant zal de deur te huren.
 7. Wanneer de deur zelf installeren, moet u een deurkozijn in de winkel te kopen in het kader van de grootte van de kast. De box kan eenvoudig worden bevestigd aan de basis met een schroevendraaier.
 8. Scharnieren voor draaideuren zijn bevestigd aan het frame met spijkers.
 9. Deuren zelf kan maken om te bestellen of te snijden uit spaanplaat en versieren diverse accessoires. Draaideuren voor de kast onder de trap zijn gemonteerd op scharnieren zonder enige problemen.

Als alle stappen correct zijn uitgevoerd, zal er een kloof te zijn, en zij zullen niet worden scheefgetrokken in prive.

Trap naar het kabinet: sierlijsten hun eigen handen

Wanneer de deuren al zijn geïnstalleerd, kunt u overgaan tot hun decoratieve uiterlijk. Voor de boekenkast geen speciale afwerking wortels boeken vereisen perfect versieren buitenkant planken.

Het is een heel andere garderobe. Als alternatief, als de trap bevindt zich in de hal, kunt u een gespiegelde deur te maken. Erg handig, het verlaten van huis, neem een ​​snelle blik in de spiegel en gelukkig hun uiterlijk.

In de buurt van de kast onder de trap kan worden geregeld meerdere kastenIn de buurt van de kast onder de trap kan worden geregeld meerdere kasten

Als er geen wens om een ​​spiegel te hangen op de deur of afzonderlijk van de ingang is een spiegel, kunt u de gevel van de diverse accessoires, of andere materialen versieren.


Afwerking van planken en kastdeuren onder de trap:

 1. Rekken en kasten binnenkant kan worden behangen of zelfklevende - een speciale film die verschillende soorten hout simuleert.
 2. Kast met scharnierende of schuifdeuren kan worden versierd met foto wallpapers met een mooi patroon, geschikt voor ontwerp ruimte.
 3. Standaard houten deuren kunnen worden versierd met mooie handvatten in de kamer stijl - retro, klassiek of modern.

White kast onder de trap - de klassieke versie, die geschikt is voor elke stijl van de kamer.

Is het mogelijk om uit te rusten onder de trap kast met schuifdeuren

Zeker, ja! Dit is de winnende optie om de ruimte onder de trap die leiden vanuit de gang te vullen. Er is echter een klein detail dat maakt veel eigenaren denken over de noodzaak van de kast is een schuifdeur.

voor het geleiden van de beweging wordt beperkt, zodat volledig onthullen de kast op al de breedte weinig kans van slagen. Vanwege deze reden kasten onder de trap in de grote uitgerust met deuren die naar buiten openen zwaaien.

Kast onder de trap met schuifdeuren ziet er geweldig uit in het interieur in high-tech of moderneKast onder de trap met schuifdeuren ziet er geweldig uit in het interieur in high-tech of moderne


Maar in dit geval kunnen we een manier om erachter te komen. Het oorspronkelijke besluit zullen twee soorten apparatuur kastdeuren - draai- en schuifdeuren. Dit is niet alleen zal worden gewezen op het ontwerp, maar zal ook zeer praktisch en handige oplossing voor het probleem.

Het is belangrijk om: kast verpakking moet worden gekozen op basis van hun verzoeken! Een veelvoud van planken en laden - niet de beste optie als je nodig hebt om outdoor kleding en all-season schoenen op te slaan.

Kasten onder de trap in de gang: de vervanging van de hanger en schoen plank

Een houten trap leidt naar de bovenste verdieping direct vanuit de hal naar de voordeur, vaak rommel de ruimte en maakt het onmogelijk om de hal uit te rusten met alle benodigde meubels. In dit geval, een goede optie - de kast onder de trap te regelen. Vrije ruimte onder de trap kan worden gevuld met hangers voor kleding, planken voor schoenen en laden voor kleine dingen, zoals sleutels, handschoenen en paraplu's.

Wanneer de kast onder de trap in de hal, een deel ervan kan worden aangebracht voor opslag van schoenenWanneer de kast onder de trap in de hal, een deel ervan kan worden aangebracht voor opslag van schoenen

Niet per se gesloten kast, het ziet er mooi en een open kast, indien goed plannen van de binnenkant en je het te regelen.

kastontwerp onder de trap in de hal moet geschikt zijn voor de stijl van de kamer. Als de gang is ingericht in de stijl van de Provence, moet het kabinet in felle kleuren, is high-tech stijl gedicteerd door de aanwezigheid van spiegels en glanzende afwerking.

In ieder geval, het kabinet-eenheid onder de trap die u nodig heeft om zijn functionele doel te overwegen, en dan pas te gaan met de fabrikant.

Hoe bouw ik in kast onder de trap (video)

Plaats in de stappen mag niet leeg blijven, kan het rationeel om te gebruiken voor hun behoeften. Alle onnodige dingen, die niet met de hand doet stijgen naar de prullenbak te brengen kan worden opgeslagen in een kast onder de trap. Deze kast kan worden gedaan met de hand, maar een aantal stadia van de productie en installatie best overgelaten aan professionals.

Ingebouwde kast onder de trap (foto ideeën)

06e7fc628db93bc41cc301b73a222c27b7483aeb6 1-derevyannye-lestnicy-sevastopol 2-9 3 5e3d4eda 32 037-1 310-1024x916 1920x1080resizeinterior70701333001418 1920x1080resizeinterior20344871378309246

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =

map