Voordelen van hoogglans spanplafond

Voordelen van hoogglans spanplafond

12 October 2017Glossy spanplafond kan sterk verbeteren van de uitstraling van elke ruimteGlossy spanplafond kan sterk verbeteren van het uiterlijk van elke pomescheniyaSegodnyashnie technologie kan elke ruimte in een meesterwerk. In deze zeer grote rol gespeeld door het plafond. Installatie van verlaagde plafonds stelt u in staat te transformeren en visueel te verbeteren elke kamer. Ook glans en het spiegeloppervlak een schitterende en luxe type kamer of andere ruimte te geven. Eerder dit plafond ontwerp technologie werd beschouwd als een grote luxe en de kosten is vrij duur in vergelijking met andere afwerkingsmaterialen.


Wat is de glossy plafonds

Glanzende spanplafond heeft veel voordelen vanwege het materiaal waaruit het is gemaakt. Stretch plafonds zijn gemaakt van PVC-folie in uiterlijk lijkt op lak oppervlak. De dichtheid van deze stoffen levert betrouwbaarheid en veiligheid. In het geval van een overstroming mes 100 staat tot een kilogram water. Glossy plafonds hebben een breed scala aan kleuren. Vanwege de reflecterende eigenschappen van glossy spanplafond geeft het effect van de spiegel plaat, die op zijn beurt breidt de ruimte visueel, waardoor het dieper en ruimer.

Verlaagde plafonds heeft een indrukwekkende veiligheidsmarge en kan weerstaan ​​tot 100 kg waterVerlaagde plafonds heeft een indrukwekkende veiligheidsmarge en kan weerstaan ​​tot 100 kg water

kenmerken schilderijen

Belangrijkste kenmerken schilderijen glossy spanplafond:

 • Water weerstand door speciale oplossingen voor de verwerking web heeft de neiging niet om vocht te absorberen;
 • Het doek is volkomen veilig voor de menselijke gezondheid en geen allergische reacties veroorzaken;
 • Ook het web heeft een goede geluidsabsorptie en warmte-isolatie.
 • Na het installeren, de geur verdwijnt binnen een paar dagen.

Produceer plafonds in Frankrijk en Duitsland. Domestic fabrikant produceert daken van alle internationale normen.


In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, glossy plafonds binnenlandse productie bleek goed genoeg te zijnIn tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, glossy plafonds binnenlandse productie bleek goed genoeg te zijn

binnenlandse producenten Blade kwaliteit wordt beschouwd als zeer hoog.

Bij de productie van textiel spanplafond benadrukt de las duurzaam en elastisch is. instellingen van vandaag kunt u naden onzichtbaar te maken.

Proper glossy plafond installatie technologie

Installatie glossy plafond lijkt op het eerste gezicht een ingewikkelde procedure, het is eigenlijk heel simpel. Spanplafond structuren bestaan ​​uit een serie bevestiging en spanning van de baan.glossy plafond mount technology is niet zo moeilijk als het lijkt op het eerste gezichtglossy plafond mount technology is niet zo moeilijk als het lijkt op het eerste gezicht

Er zijn verschillende manieren om te monteren:

 • harpoen;
 • clip-on;
 • Wedge.

In principe harpoen montagebeugel voor het installeren van glanzende spanplafonds.

Er zijn verschillende manieren systeemplafonds bevestiging: harpoen, en clip-on generatorEr zijn verschillende manieren systeemplafonds bevestiging: harpoen, en clip-on generator

De installatie vereist:

 • Aluminium of kunststof profielen voor wandmontage met de groef onder de harpoen (baguettes);
 • PVC doek met een harpoen aan de randen.

Om te beginnen met meten vloeroppervlak, om de noodzakelijke afmetingen van het doek te bepalen. De volgende stap is het oppervlak van het plafond te bereiden. Eenmaal rond de omtrek van de kamer naar de muur op de juiste hoogte bevestigd stokbroden. Vervolgens baguettes groef aangebracht harpoen op film en vergrendeld.

Met de hulp van een warmte kanon opgewarmd doek, waardoor het gemakkelijk om in een stokbrood te vullenMet de hulp van een warmte kanon opgewarmd doek, waardoor het gemakkelijk om in een stokbrood te vullen


Het blijkt zeer robuust ontwerp dat de belasting kan weerstaan ​​en nog vele jaren.

De baan wordt verwarmd speciale warmtepistool en in rand vormstukken vastgesteld. De installatie wordt vanuit het midden naar de hoeken uitgevoerd. Wanneer het doek geheel is bevestigd aan het plafond gemonteerde plafondlijsten dat bevestigingsmiddelen rand te verbergen.

Installatie glossy spanplafond (video)

Hoe om te zorgen voor het spannen van glossy plafonds

Zorg voor een glossy plafond wijkt niet af van de zorg van spiegelende oppervlakken. Als alles naar behoren wordt gedaan zorg voor het glossy plafonds zal een groot genoegen zijn. Om het dak tegen stof grondig te reinigen, het plafond voldoende droge doek of een doek met een korte nap.

Om de glans plafond terug te keren moet worden schoongemaakt met een speciale oplossing:


 • Special polish;
 • Wasmiddelen ramen en glazen oppervlakken;
 • Eigen bereide oplossing van water en ammoniak.

Na een vochtige doek glossy plafond moet worden gereinigd met een droge doek. Wrijf het plafond moet in een cirkelvormige beweging. Anders kan de spanning op de glossy plafond vlekken blijven, aanzienlijk bederven het uiterlijk.

Om te zorgen voor een glossy plafond is perfect voor normaal glazenwasserOm te zorgen voor een glossy plafond is perfect voor normaal glazenwasser

Het is goed te beseffen dat de plafonds zijn gevoelig voor mechanische schade, om deze reden moet je niet gebruiken bij het wassen van borstels en sponzen met een stijf oppervlak.

Vasthouden aan de regels inzake zorg glossy spanplafond, is het mogelijk om de levensduur aanzienlijk verhogen en moeiteloos het behoud van de oorspronkelijke uiterlijk voor vele jaren.

voor glossy spanplafond Care (video)

Voors en tegens van het gebruik van de glossy plafond

Zoals bij elk eind materiaal glossy plafond zijn de voors en tegens. Het grote voordeel van de verscheidenheid van glanzende spanplafond kleur wordt beschouwd als veel meer dan het plafond met steencanvas zijn. Ook gloss plafond helpt om de ruimte aan het oppervlak visueel te vergroten reflecteert alles wat in de kamer en het geeft een speciale glans in het interieur.

De installatie is snel en kosteneffectief. Als u stel de juiste licht plafond zal schitteren met nieuwe kleuren.

Glossy plafonds kunnen semi-transparante worden gemaakt en zette hem TL-lampen, die een magisch effect creëren. Ook met een dergelijk plafond, kunt u meer krachtige lampen dan bij steencanvas gebruiken. Het is ook een groot pluspunt glossy plafonds kan betaalbare prijs te noemen. Het nadeel kan worden genoemd is het gebruik van speciale reinigingsmiddelen. Op de glossy plafond stofdeeltjes beter zichtbaar en reiniging moet veel vaker te brengen. Het niet naleven van de regels van het schoonmaken van het plafond kan zijn water vlekken.

Glossy plafonds kan worden voorzien van speciale verlichting die een onvergetelijke sfeer in de kamer zal creërenGlossy plafonds kan worden voorzien van speciale verlichting die een onvergetelijke sfeer in de kamer zal creëren

Om deze tekortkoming aan te pakken is voldoende om het reinigingssysteem te trekken volgens de regels, en het plafond zal dienen meer dan 50 jaar, het onderhouden van zijn eigen speciale glans en glans. Ook is de markt begon te blad verschijnen met anti-statische effect, waardoor minder stof wordt aangetrokken. Glossy plafonds kan niet op het balkon worden geïnstalleerd.

Uniek ontwerp stretch glossy plafonds

Glossy plafonds kan de ontwikkeling van het ontwerp tot de verbeelding te laten zien in volle kracht. Bij de ontwikkeling van het ontwerp moet niet vergeten dat het plafond in harmonie moet zijn met de kamer design en zijn de voortzetting ervan. Daarom is het niet nodig om een ​​apart deel van het plafond toe te wijzen. Het kleurenschema glossy plafonds heeft een breed scala van licht naar donker tinten. Bijvoorbeeld, in de hal of woonkamer, kunt u stof helder hemel kleur te kiezen.

U kunt blauwe glanzende plafond waarop de witte wolken zal worden weergegeven.

Met de schijnwerpers op een glossy plafond kan worden vertegenwoordigd door een sterrenhemel. Voor kamers en keukens geschikte doek met de afbeelding van thematische beelden van kinderen. Het kleurrijke ontwerp behagen altijd kleine kinderen ogen. De corridor benadering bruine of koffie kleur. Ook rijk palet aan kleuren om heldere en originele kleuren.

Moderne technologieën maken het mogelijk om te worden toegepast op vrijwel elke stof plafondschilderingenModerne technologieën maken het mogelijk om te worden toegepast op vrijwel elke stof plafondschilderingen

Spanplafonds in bouw zijn onderverdeeld in:

 • plat;
 • Multilevel.

Multilevel plafonds glossy ziet er prachtig uit in grotere ruimtes. In meerlagige structuren kan een combinatie van verschillende weefsels glanzende en matte textuur zijn. Single-level benadering in het ontwerp van de ontwikkeling van meer kleine kamers.

White glossy spanplafond

Een heleboel mensen niet in het bijzonder de moeite bij het kiezen van kleuren glanzende plafond kiezen van een wit doek.

Wit glanzend plafond heeft zo zijn voordelen:

 • De witte kleur reflecteert zonlicht goed, het voorkomen van oververhitting van het web;
 • White neutrale benadering van elk ontwerp;
 • Verhoogt de ruimte als gevolg van het glanzende oppervlak;
 • Geschikt voor gebieden met een slechte daglicht;
 • Lage prijs en goede kwaliteit.

White glossy spanplafond past perfect in elk interieurWhite glossy spanplafond past perfect in elk interieur

Ook, glanzend witte plafond is een goed alternatief voor de gebruikelijke plafond, afgewerkt met gips. Glossy plafond in normaal licht ziet eruit als een witte vlakke wand. Om de wit plafond leek verveeld is om kleur schijnwerpers toe te voegen aan de randen en in het midden een mooie kroonluchter te hangen met monogrammen. Zorg voor het glossy wit plafond moeten zorgvuldig en volgens de regels. Het is noodzakelijk om het stof vaker te verwijderen, zodat de grijze kleur verdween op het doek overhead.

Opmerkingen en meningen van consumenten over de glossy plafonds

Glossy plafonds de voorkeur aan een heleboel van de consument. Allereerst, het is niet alleen omdat de glans plafonds kijken elegant, maar vanwege de betaalbare prijs. Afwerkingsmaterialen markt biedt een breed scala van bedrijven en producenten. Veel consumenten waren zeer tevreden met het feit dat de glossy plafonds gemakkelijk kan worden vervangen door een andere kleur of textuur. Het was ook een ontmoeting met positieve recensies over de installatiehandleiding.

Het merendeel van de klachten verband houden met de slechte kwaliteit van het werk over het installeren van het plafond, dus moet contact opnemen met de organisatie met veel ervaringHet merendeel van de klachten verband houden met de slechte kwaliteit van het werk over het installeren van het plafond, dus moet contact opnemen met de organisatie met veel ervaring

Heel vaak is het enige negatieve feedback over consumenten die het bedrijf in aanraking gebracht met weinig ervaring.

Slecht of zeer slecht werk leidt vaak tot defecten in het plafond doek, die afbreuk doet aan het uiterlijk. Volgens de meerderheid van de consumenten, is het het beste contact opnemen met het bedrijf met veel ervaring en een portfolio. Ook experts raden aandacht besteden aan de kwaliteit van de stof, die het bedrijf gebruikt.

Hoe te kiezen

Voordat u kiest voor een bedrijf voor de installatie moet grondig vertrouwd zijn met de informatie:

 • Wie is de fabrikant;
 • Bevestiging kwaliteit materiaal, met de levering van certificaten;
 • De ervaring met de levering van het album werken.

Bedrijf met een goede reputatie kunt u gemakkelijk te voorzien van alle nodige informatieBedrijf met een goede reputatie kunt u gemakkelijk te voorzien van alle nodige informatie

Glossy spanplafond (video)

Na afweging van alle voors en tegens bij het kiezen van de stof, kunt u kiezen voor een glanzende spanplafond. Deze afwerking materiaal heeft vele voordelen. De belangrijkste zijn eenvoudig te installeren, met een brede waaier van kleuren, duurzaamheid, lange levensduur. Met inachtneming van de voorschriften inzake zorg, glossy plafond houdt voor een lange tijd zijn oorspronkelijke vorm. Verschillende prijscategorie, wordt de prijs gevormd afhankelijk van de kleur niveau van de structuur en de kwaliteit van het materiaal. Consumenten laten positieve reviews op de glossy spanplafond.

Ontwerp glossy plafonds (foto)

1 2 2-1024x768 70 4 392 1646cd9e873e409f74c6c893dcd1913e 75415ab7d526 181035790w640h64020150325122753 20151215202421

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 83

map