Voordelen en installatie van metalen plafonds

Voordelen en installatie van metalen plafonds

12 October 2017Geschorst Metalen panelen hebben een uitstekende uitstraling en hoge betrouwbaarheidOpschorting panelen hebben een prachtig uitzicht en zijn zeer nadezhnostyuMnogie mensen de voorkeur aan metalen panelen installeren op de ruwe plafond. Ze zien er zeer aantrekkelijk en heeft een hoge sterkte. Daarnaast, metalen plafonds zijn eenvoudig te installeren, zelfs voor een beginner. Met het oog op een ijzeren plafond vast te stellen moet je de kist van aluminium profielen te stellen en zorgvuldig voor te bereiden de ondergrond.


Zwevende metalen plafond Albes

Rack plafond "Albes" is het meest populair zijn. Dit is te wijten aan het feit dat dergelijke structuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, maar hebben een laag soortelijk gewicht.

Verlaagde plafonds "Albes" kan worden, zelfs in de badkamer geïnstalleerd. Dergelijke ontwerpen niet veel ruimte in beslag, en niet vervormt onder invloed van veranderingen in temperatuur en vochtigheid. 

Pinion Pinion "Albes" plafonds hebben de stofeigenschappen

Installeer het plafondpaneel "Albes" moet in deze volgorde:

 1. Eerst moet je om U profiel op te lossen. Bevestiging gebeurt met pluggen.
 2. Bevestig de hangers met metalen ankers.
 3. Plaats de beugel profiel. Vergeet niet dat het loodrecht op de rails moet zijn.
 4. ga dan naar de eerste paneelsamenstel. Zij moeten draagprofiel bevestigd.
 5. Installeer de overige panelen op vergelijkbare wijze.
 6. Controleer de gelijkmatigheid van de structuur. Als u merkt dat beveiligde ten minste één paneel ongelijk is, is het het beste om de hele structuur te demonteren en opnieuw te maken installatie. Demontage ontwerp begint met het verwijderen van de panelen en het draagprofiel. Alleen dan kun je de hangers en hoeken te verwijderen.
 7. Installeer lichten.

Verzamel metalen decoratieve plafond

Fabricage decoratieve plafond voor de badkamer of woonkamer, kunt u de cluster geperforeerde panelen te gebruiken. Bovendien kunnen gegevens eenvoudig te installeren paneel en bezitten anti-stof eigenschappen.


Voordat set ingelegde metalen plafond, is het wenselijk om het oppervlak van de basis ontvetten. Het is vermeldenswaard dat de structuur te installeren, zult u niet alleen de muur profielen, maar ook speciale geperforeerde tape nodig.

Geperforeerde panelen helpen verbergen diverse gebreken op het grondvlakGeperforeerde panelen helpen verbergen diverse gebreken op het grondvlak

decoratieve plafond installatie technologie:

 • Bevestig de lijn bekleding met pluggen.
 • Stel de gidsen en zet ze vast met schroeven.
 • Bevestig de hangers.
 • Plaats de tape op de top van de kratten. Bevestig het paneel met schroeven voor metalen.
 • Installeer lichten.

Hoe te metalen plafonds te installeren in de badkamer

De badkamer kan alleen worden geïnstalleerd aluminium platen. Dit is te wijten aan het feit dat de gewone staal is onderhevig aan corrosie. Voorafgaand aan de installatie te beginnen, is het noodzakelijk de bekabeling uit te voeren. Vergeet niet dat alle draden moeten worden geïsoleerd. Ook voor de installatie is het gewenst om de ondergrond uitlijnen en scheuren in de muren en plafonds elimineren.

Significante plus aluminium panelen - gemak van de zorg, en een klein deel van deSignificante plus aluminium panelen - gemak van de zorg, en een klein deel van de

Hoe kan aluminium platen te installeren:

 1. Stel de stringers op het plafond.
 2. Vergrendel vervolgens de gids schroeven.
 3. Bevestig het schot profiel.
 4. Snijd de aluminium panelen met behulp van een ijzerzaag.
 5. Bevestig het eerste paneel in het midden van de kamer. Vergeet niet dat de plaat precies moet passen aan de stringer.
 6. Obsheyte panelen hele krat op dezelfde manier.
 7. Bevestig het paneel met schroeven.
 8. Controleer de vlakheid van het plafond. Als u merkt dat er verschillen zijn, het niveau van het plafond met schroeven in sommige delen van de structuur.
 9. Installeer verlichting.

Metalen panelen voor het plafond Česal

Metalen gevelbekleding Česal van het bedrijf "Alkonplast" is in de grote vraag als gevolg van de relatief lage prijs en mooie verschijning. Daarnaast kan Česal panelen worden gebruikt voor de installatie van de tie-verlichting of ventilatie.

Voor montage plaatdikte is wenselijk niet meer dan 0,5 mm, omdat ze een lage dichtheid. Ook voorafgaand aan de installatie, zorgen voor de selectie van de beste gidsen. Experts raden om de voorkeur te geven aan de gids van gegalvaniseerd staal.

Metal «Česal» panelen zijn snel en handig voor deze speling plafond in verschillende kamersMetal «Česal» panelen zijn snel en handig voor deze speling plafond in verschillende kamers

Installatietechniek rails Česal:

 • Doe de wanden van de gaten voor pluggen.
 • Installeer de trim gebied en zet deze vast met pluggen en schroeven.
 • Bevestig de hangers met behulp van ankers.
 • Fix gids. Ter beveiliging van hun gelijkmatige trek de draad tussen het hoekprofiel.
 • Bevestig de spoor naar het spoor.
 • Overschot stroken gesneden met een mes.
 • Installeer verlichting en decoratieve vormen.

Montage cassette metal hedendaagse plafond

Installeer plafond cassette is in een handomdraai. Een dag voor het begin van de installatie die u nodig hebt om het materiaal te plaatsen in de kamer. Dit is om ervoor te zorgen dat het materiaal is een beetje uitgerekt. Ook, vergeet dan niet om het venster te sluiten, zoals onder invloed van de lage temperatuur bevestigingsmaterialen en tapes kunnen worden vervormd.

Voordat u de plafondcassette ontvetten en toe te passen meerdere lagen primer. Breng vervolgens op het ruwe oppervlak van de markup. Om het nauwkeurig te zetten, moet u een laser-niveau te gebruiken.

Installatie wordt in deze volgorde uitgevoerd:


 1. Voer de bedrading en andere mededelingen in het plenum.
 2. Beveiligde hoekprofiel door middel van mortel of schroeven.
 3. Installeer de hangers en bevestig met schroeven
 4. Installatiegids.
 5. Controleer de gelijkmatigheid van de gidsen. Als ze zich precies, veilig overvluchten in extra gidsen.
 6. Obsheyte kader cassette panelen.
 7. Installeer lichten.

Montage Suspended cassette plafond (video)

Paneel van het metaal - een uniek materiaal dat kan worden gebruikt voor de decoratie van elke kamer. Staal of aluminium wordt gebruikt om de latten te maken. Als u de optie, is het het beste om aluminium panelen te gebruiken. Ze zijn duurder, maar zijn meer duurzaam en niet gevoelig voor corrosie. Verder aluminium lamellen hebben een lage dichtheid. Het stalen paneel is handig als u wilt het plafond te versieren in de woonkamer of keuken, maar onder invloed van vocht dergelijke rails kan worden vervormd.

Metalen plafonds (foto)

4-1 33 1003535 00000290 575eb9269c802 24693f093ac1776c249709d78cb4d3e9 57623a16d1063 652ea7b8c344347d6e1d9c8b0db859a0 1331063917 79492013-01-1684102433

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 70 =

map