Volledige instructies: hoe de muur vloeibaar behang verwijderen

Volledige instructies: hoe de muur vloeibaar behang verwijderen

12 October 2017Als u verwijderen van de vloeistof muur niet mogelijk is, kunnen zij een andere coating maskerenAls u verwijderen van de vloeistof muur niet mogelijk is, kunnen ze andere pokrytiemZhidkie wallpaper maskeren - een materiaal dat kan worden gemaakt met je eigen handen, en dit proces is echt creatief. Evenals ze te verwijderen, ook kan bezitten. En er zijn verschillende manieren om oud behang te verwijderen zonder beschadiging van de muur.


Hoe de vloeistof behang te verwijderen met een spatel

U wordt direct de troffel en een emmer water en borstel nodig.

Als herbruikbare vloeibaar behang, u van plan bent om ze te gebruiken, verwijder dan het deksel zeer zorgvuldig, en deze fragmenten waren droog, toe te voegen tot een goed pakket en opgeslagen tot verder gebruikAls herbruikbare vloeibaar behang, u van plan bent om ze te gebruiken, verwijder dan het deksel zeer zorgvuldig, en deze fragmenten waren droog, toe te voegen tot een goed pakket en opgeslagen tot verder gebruik

Het hele proces bestaat uit drie stappen:

  • Giet warm (nodig warm) water in een emmer. Brush royaal spuiten genoeg water om de wand bevochtigen en heeft het water niet sparen. Deze procedure wordt een aantal malen herhaald, totdat het behang niet wordt verzacht.
  • Water moet het behang goed inwerken, dan troffel of spatel-schraper u de finish te verwijderen. Maak het de kwaliteit is alleen mogelijk met de volledige plasticiteit van behang. Verwijder vervolgens het behang is eenvoudig.

Maar het gebeurt dat verwijderen behang is niet zo gemakkelijk.


Wanneer vloeistof behang is moeilijk te verwijderen

Soms vloeibare behang gelijmd op een sterke lijm die koppelen met het oppervlak van een "dood" en maceratie methode werkt hier niet. Maar in dit geval, zijn er verschillende oplossingen voor het probleem.

industriële droger

Dit is het geval als de vloeistof wallpaper, u toegepast op onbehandelde oppervlakken - op dezelfde verf. Het blijkt dat de lucht droger wordt voor jezelf behang, verf verzacht, het zal onmiddellijk worden verwijderd met een krabber met vloeibaar behang. 

Behang verwijderen met behulp van een hete lucht pistool - de weg niet snel, maar betrouwbareBehang verwijderen met behulp van een hete lucht pistool - de weg niet snel, maar betrouwbareDit proces is natuurlijk, is niet snel, maar effectief.

Direct-slijpmachine

Verwijder het deksel kunt u, indien strak tegen de wand van het gereedschap running gedrukt. Deze vernieuwing van het wegdek van de muren kost veel tijd, en natuurlijk, zal fysieke kracht van pas komen. En de duivel stoffige deze procedure kan niet worden opgeroepen. Maar als het water niet te verwijderen van het behang gaat, zal deze methode helpt zeker.

Bulgarian

U vindt er een tool met een versterkte romp en een grote capaciteit nodig hebben. Gebruik Bulgaarse en directe slijpmachine. Maar nu gaat het werk sneller. Als deze tool is niet echt contact, kan het werk gevaarlijk zijn.

Met speciale nozzles die niet het oppervlak van de wand kan vervormenMet speciale nozzles die niet het oppervlak van de wand kan vervormen

vermommen

Er is een andere, een fallback. Het staat als dekmantel voor de oude vloeistof behang. Als de achtergrond textuur, slijpen bijzonder uitstekende delen zo glad wallpaper - ze de gewenste oppervlakteruwheid, beter te gooien in de muur en dan bekleed verkregen. Daarna prime de wand en sluit het vulmiddel. Maar wanneer het gips droog is, kunt u afwerking beginnen.

Vloeistof voor het verwijderen van behang; het

Er is ook een optie om zich te ontdoen van de oude behang. Vloeistof voor hen onttrekken uit surfactanten en ontschuimers speciale additieven. Aangezien de behanglijm typisch zetmeel noodzakelijk de organische lossen goed desintegreermiddelen. Als je een branded lijm te kopen, dan is het zeker de fabrikant kunt u een vloeistof aan de splitsing te bieden.

Indien het hechtmiddel en de vloeistof van dezelfde fabrikant, behang verwijderen is snelle en simpeleIndien het hechtmiddel en de vloeistof van dezelfde fabrikant, behang verwijderen is snelle en simpele


Je kunt geen zorgen over de allergeniciteit van de samenstelling, op basis van de vloeibare nog absoluut onschadelijk water. Daarnaast geen vloeistof geen noemenswaardige chemische dampen en extern het lijkt op een gewoon wasmiddel.

Goed, als een speciale vloeistof toegevoegd antiseptica, beschermt de wand van schimmel en meeldauw.

Hoe de vloeistof te gebruiken om behang te verwijderen

Soms, zelfs wanneer de toegepaste vloeibare wallpaper genoeg grip op de muur. Dan zullen we hen te helpen met dezelfde spatel.

Vergeet niet over de veiligheid - voor het werk, schakel de elektriciteit uit, verwijder de stekkers, schakelaars, isoleren dradenVergeet niet over de veiligheid - voor het werk, schakel de elektriciteit uit, verwijder de stekkers, schakelaars, isoleren draden

Hoe kan ik het behang te verwijderen:


  • Wrik de rand van het doek met een spatel voorzichtig verwijderen van de wand;
  • Het vloeistofdebiet gemiddelde 100 liter per halve wand vierkantjes;
  • Oplosbare vloeistof met gewoon water uit de kraan, en kan onmiddellijk worden gebruikt;
  • Breng vloeibare gewone spons, die u de afwas;
  • Maar als je wilt om de vloeistof efficiënter toegepast wordt, gebruik dan een spuitfles, omdat de vloeistofstroom is zuinig en zal het oppervlak gelijkmatig veroorzaken.

Hoe de vloeistof behang van de muur te verwijderen (video)

Verwijder de vloeistof behang is soms niet zo gemakkelijk, maar als je niet helpen een methode per se helpen elkaar. Misschien is het behang zal deze weg te gaan en je hoeft geen geld uit te geven voor het kopen van vloeistof, gewoon proberen om de lijm te genieten.

Veel succes in uw werk!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 39

map