The BlogVloeibaar behang zal helpen om het interieur van de kamer een kleurrijk en origineelVloeibaar behang zal helpen om het interieur van de kamer een kleurrijke en originalnymSovremennye behang is niet altijd beschikbaar op rollen. Er zijn bijvoorbeeld een geheel eigen soort behang, dat wordt gebruikt als een vloeistof. Dergelijke vloeibare wallpaper vandaag winnen aan populariteit, niet alleen onder professionele interieur ontwerpers, maar ook uit de gewone huiseigenaren op zoek naar zijn woning eerbare en moderne look te maken - en daarmee, en met een andere functie vloeibaar behang gaan heel goed.


Is het mogelijk om de vloeistof behang op gipsplaten toepassing

Omdat de reparatie werk in het gebouw bijna universeel wordt gebruikt gipsplaten, een natuurlijke vraag is of vloeibaar behang kan worden toegepast op hem? Natuurlijk, na passende oppervlaktebehandeling het decor uitvoeringsvorm wordt gekeken uitstekend voor gipsplaat constructie. Op een vlak oppervlak van gipsplaat zal voldoende om toe te passen.

Vloeibare wallpaper inherent - een samenstelling op basis van droge pulp, katoen, zijde, of mengsels daarvan, die wordt verdund met water. Elk type vloeibaar behang heeft zijn eigen voordelen en kan worden gebruikt in woongebieden, met inbegrip van die kinderen.

Vloeibare wallpaper - het is een uitstekend materiaal voor de wanden, die eenvoudig te monteren en gipsplatenVloeibare wallpaper - het is een uitstekend materiaal voor de wanden, die eenvoudig te monteren en gipsplaten

Silk Liquid Wallpaper beschikken over de esthetische uitstraling, katoen - het meest duurzaam en bestand tegen slijtage en cellulose zijn milieuvriendelijk.

Vloeibaar behang combineren een aantal voordelen en een paar nadelen, de belangrijkste daarvan - de hoge kosten van het materiaal.


De belangrijkste voordelen van het materiaal:

 • Lage stroom droge mengsel over een groot oppervlak;
 • Lang houdbaar in ongeopende;
 • Geen naden en overlappingen, in tegenstelling tot de gebruikelijke rol behang;
 • Verbeterde geluidsisolatie en warmte-isolatie in het gebouw;
 • Breed scala aan kleuren.

Vloeibare wallpaper als afwerkmateriaal geschikt voor elke woonruimte. Zij zullen een ontwerp van de gipsplaten te versieren en kan helpen bij het realiseren van elk ontwerp idee in het interieur.

Voorbereiden muren voordat u een vloeibaar behang op gipsplaten toepassing

De afwerking beginnen moet worden geleverd: emmer, serpyanku, acrylprimer, rollen, water, vulstoffen, stopverf, latex verf en schuurpapier.In dit stadium doen vloeibaar behang is nog te vroeg om te planten, omdat het bereidingsproces overal mee naartoe nemen van enkele uren tot dagen, afhankelijk van of u wilt pre-stopverf alle gipsplaat of beperken grout langs de naden.

Voor het aanbrengen van vloeibaar behang op de muur, moet u eerst de oppervlakte gipsplaten stopverfVoor het aanbrengen van vloeibaar behang op de muur, moet u eerst de oppervlakte gipsplaten stopverf

Vloeibare wallpaper - een soort behang, dat kan worden gelijmd aan de gipsplaat zonder stukadoors. Ze hebben geen zorgvuldige oppervlaktebehandeling en brengen tot in de perfectie vereist.

Het begint met strekdammen antiroestbehandeling schroeven en metalen constructiedelen. Indien gewenst kan dit proces worden weggelaten, maar het zal niet overbodig. Zoals antikoroziruyuschego middelen kunnen worden gebruikt als speciale formuleringen of olieverf, primer, smeermiddel WD-40.

Stappen om de wanden van gipsplaat te bereiden voor het aanbrengen van vloeibare wallpaper:

 1. Pre gruntuem gegrond acryl oppervlak;
 2. Op de naden moeten plakken-serpyanku tape, op de top van het heeft iets verdund in water stopverf;
 3. Vuldop dekselschroeven;
 4. We geven de stopverf drogen en bedekken het oppervlak van de primer;
 5. Wanneer de primer droog, licht schuren van het oppervlak van schuurpapier;
 6. De laatste fase - die het oppervlak van de verf om de toon gelijk.

tone lak, afhankelijk van het gewenste effect, kunt u genieten van de toon behang of contrasterende kleur - het zal schijnen na het drogen. Daarna kan het mengsel voorbereidende werk met het oppervlak en de structuur van de GCR of gipsplaten starten.

Hoe is de toepassing van vloeibare behang op gipsplaten

De hoofdregel in het werken met vloeibaar behang: u moet zich strikt aan de fokkerij aanwijzingen op de verpakking. Fabrikanten gebruiken verschillende technieken en maken gebruik van verschillende materialen voor hun productie, zodat een enkele Raad voor het bereiden van een mengsel daar, behalve dat de container is het beter om het plastic, high-volume en het water nemen - voor de meest comfortabele tovenaar temperatuur.

Vloeibaar behang gemakkelijker, omdat de toepassing ervan gebreken eenvoudig op te lossen: net genoeg om weg te wassen het defecte gebied met water.

Vloeibare wallpaper gereserveerd in verdunde vorm bij een temperatuur van maximaal 20 graden Celsius tot 5 dagen. Zo kan direct oplossen een grote hoeveelheid mengsel en veroorzaken langzaam.


Het voordeel van vloeibare behang is een onjuiste toepassing van het behang eenvoudig uit te reinigen en opnieuw proberenHet voordeel van vloeibare behang is een onjuiste toepassing van het behang eenvoudig uit te reinigen en opnieuw proberen

De werkwijze die vloeibare wallpaper:

 • Toegepaste vloeibare wallpaper soepele brede spatel (Malka of troffel), maar in tegenstelling tot de kit is in een cirkelvormige beweging en van wand tot wand of van hoek tot hoek zonder te stoppen, of kunnen ronden en zichtbare oneffenheden blijft.
 • Druk de spatel is niet noodzakelijk, omdat anders de stroom mengsel zal zijn.
 • Wanneer het toepassen van vloeibare behang voorbij is, moeten ze gedroogd worden gedurende 1-2 dagen met de ramen de eerste uren gesloten.

Na volbrachte werk aan het decor van vloeibaar behang, kunt u in de kortst mogelijke tijd om het eindresultaat, dat is zeker een "hoogtepunt" van uw reparatie te worden te zien.

Vloeibaar behang op gipsplaten: opties voor gebruik in ontwerp

Breng een vloeibare muur voor decoratie ontwerpen van gipsplaat kan niet alleen op de gebruikelijke indeling wanddecoratie. Ze kunnen worden gebruikt voor de realisatie van de meest moedige beslissingen!


Vloeibaar behang perfect voor het afwerken van oppervlakken in diverse uitvoeringen van gipsplaatVloeibaar behang perfect voor het afwerken van oppervlakken in diverse uitvoeringen van gipsplaat

Ideeën voor het aanbrengen van vloeibare behang in het decor:

 • Door de flexibele kunststof textuur kunnen vloeibare behang worden gebruikt voor de decoratie van elke gebogen ontwerp van de gipsplaat: bogen, poluarok, plafond nissen, nissen;
 • Stekkerklaar met gipsplaat vals plafond met de inrichting van vloeibare behang kan een meesterlijk design geworden;
 • Vloeibaar behang de juiste kleur, kunt u de textuur van steen, zand, hout en andere natuurlijke materialen te simuleren in de productie van decoratieve ontwerpen in het huis.

Dit is slechts een klein deel van de opties voor het gebruik van vloeibaar behang gipsplaten te versieren in woningen.

Toepassing van vloeibare behang op gipsplaten (video)

Wees creatief, implementeren hun ideeën, proberen om deze prachtige decoratief materiaal, dat bekend staat om zijn onderhoudbaarheid, het gemak van de toepassing en de schoonheid te gebruiken. We krijgen nooit te weten hoe het spul is goed of slecht is in verschillende processen. Terwijl onafhankelijk je het probeert in actie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 2