Vloeibaar behang in het interieur: 35 creatieve foto-ideeën

Vloeibaar behang in het interieur: 35 creatieve foto-ideeën

12 October 2017Het gebruik van vloeibare behang in de inrichting van de kamer maakt het proces van de toepassing ervan in het creatieveMet vloeibare behang in vlakke afwerking bochten bij de werkwijze volgens de depositie tvorchestvoDizaynery zoals vloeibaar wand, gezien dergelijke reparatie met deze creatieve proces. De noodzakelijke textuur, kleur, effect - dit alles je doet voor jezelf. Afwerking zojuist hebt gemaakt door uw handen. Dit ontwerp van de muren in het appartement heeft veel voordelen die zich onderscheidt van de conventionele vloeibare behang.


Het verfraaien van de muren vloeibaar behang: Voordelen

Een van de belangrijkste aantrekkelijke factoren - geen naden. We hebben papier behang gewrichten. Vloeibaar achtergrond wordt toegepast op basis van gips, omdat de gehele wand een enkele stof.

Ook de voordelen zijn:

 • Natuurlijkheid behang. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, katoen of cellulose, dat is belangrijk, als het huis is kleine kinderen, of, in het bijzonder allergieën.
 • Gedeeltelijke reparaties mogelijk. Dezelfde jongen geruïneerd behang deel van de laag wordt verwijderd, een nieuwe toepassing - het verschil is niet merkbaar.
 • Eliminatie van kleine gebreken. Natuurlijk, op zichzelf vloeibaar behang kleine onregelmatigheden muren niet schoon, maar vermommen hen uniek.
 • De mogelijkheid van kleuring. Eerst moet je toevoegen in de gewenste kleur, en vervolgens, indien nodig, het behang kan direct op de muur geschilderd.

Om niet te zeggen dat de vloeistof behang geen stof aan te trekken!

Vloeibaar behang perfect voor het afwerken van de kinderkamer, zoals voldoen aan alle milieu-veiligheidsnormen en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediëntenVloeibaar behang perfect voor het afwerken van de kinderkamer, zoals voldoen aan alle milieu-veiligheidsnormen en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten


 Dat is een bijzondere zorg voor de muur is niet vereist.

Thermische isolatie-eigenschappen van het materiaal ook goed is, zal het oppervlak van de wanden warm.

Soorten vloeibare behang voor de muren: drie opties

Het is verdeeld in drie basistypen van behang - cellulose, katoen, zijde. Zijden behang - de duurste, in hun samenstelling, ze bevatten een hogere concentratie van natuurlijke zijde vezels. Ze kunnen worden toegepast op beton, en gipsplaten.

Elke vorm van vloeibare behang kan worden gekocht als een poeder of mengsel met waterElke vorm van vloeibare behang kan worden gekocht als een poeder of mengsel met waterDit bereik kan worden gekocht in poedervorm als in vloeibare vorm.

Katoen vloeibare wand nagenoeg volledig natuurlijk slechts twee procent van de hoeveelheid van de onzuiverheid mica inlay additieven en een hechtende component. Het is warm, aangenaam om aan te raken behang.

De meest economische vorm van vloeibare wallpaper - cellulose. Voor hun bereiding vereist houtproducten. Deze wallpaper wordt vaak gebruikt in koelcellen. Deze afwerking is goed vallen op het oppervlak haarscheurtjes.

En koop vloeibaar behang, kunt u in het poeder staat, en onmiddellijk in vloeibare vorm.

Vloeibare behang in het inwendige gang

Misschien, hal en een visitekaartje appartement, maar er zijn, zoals we weten, door hun uiterlijk. In dit geval - op de kleding van het appartement. U kunt nog steeds herinneren, en over de eerste indruk.

Veel eigenaren de voorkeur aan de gang te voltooien allerlei opties, niet alleen vloeibaar behang. Immers, in de gang muren krijgen vaak vies, en de vloeistof muur, want je kunt niet wassen. Maar als je ze te bedekken met vernis, het probleem is opgelost in een handomdraai.

Dus een decor in het eerste van de kamers is zeer geschikt, herinner me alleen over de stijl en kleur, die moet in harmonie met de omgeving.

Vloeibaar behang in de hal harmonieuze look van elke stijl, het belangrijkste ding - niet over de combinatie van kleuren te vergetenVloeibaar behang in de hal harmonieuze look van elke stijl, het belangrijkste ding - niet over de combinatie van kleuren te vergeten

Voorbeelden van interieur oplossingen:


 • Als je in de hal echte stijl loft, en het is tijd om het te verzachten, maar niet te breken, vloeibaar behang zal alleen door de weg;
 • In de klassieke hal wordt vloeibaar behang de meest biologisch te maken;
 • En als je een aantal elementen in het interieur van het paleis stijl belichamen, de vloeistof wand is nodig om een ​​glanzende, gouden vlekken te maken.

Zelfs de vlakte muur in de gang met vloeibaar behang ziet er zeer elegant. lichte kleuren de voorkeur.

Vloeibaar behang in de slaapkamer ontwerp

En in deze kamer geschikte vloeibare behang, en hoe zou zijn. Ze zijn hypoallergeen, onderscheidt zich door een interessante textuur en, zoals reeds vermeld, geen stof te verzamelen.

Vloeibaar behang is niet alleen om te helpen versieren de slaapkamer, maar ook zorgen voor een sfeer die bevorderlijk om te slapenVloeibaar behang is niet alleen om te helpen versieren de slaapkamer, maar ook zorgen voor een sfeer die bevorderlijk om te slapen

Stijlen in de slaapkamer met het gebruik van vloeibare wallpaper:


 • Ecostyle. Houten bedden, kruiden, natuurlijke accessoires zal gewoon accentueren op zo'n natuurlijke achtergrond. Het is warm en gezellig zijn.
 • Empire, Barok, de oudheid (historische stijlen). Als u vloeibaar behang gebruiken afgewisseld met gouden barokke stijl en het Empire zijn ingericht met voldoende budget.
 • Ethno stijl. Hier vindt vloeibaar behang de juiste sfeer te creëren.
 • Minimalisme. Monochrome vloeibaar behang te verlichten van overbelasting, en groot zal meedoen in deze stijl.

Maar in deze flexibele stijl als een klassiek vloeibaar behang precies zal worden gebruikt. En, kunt u altijd af te stappen een beetje van de regels.

Design Solutions met vloeibaar behang in de woonkamer

Waar zeker kun je rondlopen met behulp van vloeibare behang, het is in de woonkamer. U kunt elke stijl, elke kleur en design te kiezen.

Als finishing materiaal vloeibaar behang bieden veel ruimte voor verbeelding, succesvol gecombineerd met andere soorten materialenAls finishing materiaal vloeibaar behang bieden veel ruimte voor verbeelding, succesvol gecombineerd met andere soorten materialen

Voordelen van het gebruik van vloeibare behang in de woonkamer:

 • Als de kamer groot is, kunt u de textuur van rijke kleuren hit;
 • Als de kamer is klein, doe heldere vloeistof wallpaper - krijgt visuele en ruimer, en warm en gezellig;
 • Verschillende verlichting wallpaper zal er anders uitzien, maar gezien de verlichting van het moderne leven, waar u kunt uitschakelen, dan het helderder te maken, is een ander pluspunt.

Als u in de woonkamer van gipsplaat constructie te gebruiken, moet je niet bang dat de vloeistof behang in dit materiaal niet vast te stellen zijn -, maar toch zal gemakkelijk en goed vallen.

Vloeibaar behang in het interieur van de niche: Is het mogelijk

Natuurlijk kunt u! Deze kunststof, flexibel materiaal waarmee een plezier te werken.

Vloeibare wallpaper - zeer plastisch materiaal geschikt voor oppervlaktebewerking met enige verlichtingVloeibare wallpaper - zeer plastisch materiaal geschikt voor oppervlaktebewerking met enige verlichting

En zulke complexe zaken als de nissen, richels, bogen - alles wat hij geeft in.

Een andere vraag is of u wilt een niche vloeibaar behang plakken. Misschien is het gewoon nodig heeft om de verf af te stemmen op de achtergrond, waar mogelijk, een wit of beige vertrekken. Soms is het zelfs beter benadrukt de schoonheid van het ontwerp.

Kijkend naar de oorspronkelijke kleur, de kleur dominant de kamer, en volgens haar een kleurruimte diagram bouwt. Dark of contrasterende niches zelden ziet er goed uit.

Wall of hardboard en vloeibare muur - ziet eruit als

Hardboard gewoonlijk niet gebruikt in vochtige ruimtes, zelfs indien de vloeistof behang niet zal er, hardboard zwellen wanneer blootgesteld aan vocht. Maar als er dergelijke muren in de kinderkamer, slaapkamer, woonkamer, kunt u de vloeistof behang plakken.

Voordat je het behang toe te passen op het doek, gebruik dan een primer. Maar als al dezelfde muur in de keuken of badkamer, en je bent hun plannen niet willen opgeven, krijgen gidrostoykuyu primer, die diep doordringen in de structuur van het materiaal. Breng het noodzakelijk in meerdere lagen.

Is het gemakkelijk om een ​​afwerking vloeibaar behang produceren

Zelfs een beginner het zal allemaal onder de kracht, zo niet afwijken van de instructies. En het is niet zo moeilijk.

Om te gaan met de toepassing van vloeibare behang van de kracht van zelfs een beginner webmasterOm te gaan met de toepassing van vloeibare behang van de kracht van zelfs een beginner webmaster

Hoe kan ik de muur van vloeibare behang, de voorbereiding van de muren te versieren:

 • Het oppervlak wordt gereinigd van de oude afwerkingen;
 • De wanden zijn niet noodzakelijkerwijs in de antiseptische;
 • Het oppervlak wordt gereinigd van stof, bodem;
 • Na drogen, het oppervlak is gereed voor aanbrengen van vloeibare behang.

Negeer de voorbereidende fase, is het zeer belangrijk, hangt ervan af, vindt niet plaats als uw latere werk tevergeefs.

Hoe kan vloeibaar behang toe te passen op de voorbereide muur

Het preparaat wordt verdund in een schone houder. Als er een mengsel van toevoegsels, het warm water eerst nodig om ze toe te voegen en pas daarna het mengsel basisch was.

Alvorens aan het vloeibare wand wordt verdund in een geschikte houder, het toevoegen van de hoeveelheid schoon water, aangegeven door de fabrikantAlvorens aan het vloeibare wand wordt verdund in een geschikte houder, het toevoegen van de hoeveelheid schoon water, aangegeven door de fabrikant

Water moet worden bij kamertemperatuur.

Ingrediënten te mengen mag alleen handmatig, metalen voorwerpen niet beschadigen componenten vloeibare behang. Na het bereiken van homogeniteit van het mengsel, laat het mengsel een half uur langer brouwsel.

Breng de samenstelling om meer comfortabel met een troffel is, plaatst u het op een lichte hoek. Overschotten je dan gewoon voorzichtig weg te snijden met een mes. Droog oppervlak zal een paar dagen, misschien een beetje meer zijn. Maar zulke behang ontwerpen zijn niet verschrikkelijk, dus het is mogelijk om het appartement te ventileren.

Reparatie vloeibare wallpaper (video)

Wees niet bang om de reparatie met vloeibaar behang beginnen, dit proces is niet zo complex als het is fascinerend. En ideeën kunnen direct optreden in de reparatie proces, en als er een artistieke vaardigheden, kunt u indrukwekkende resultaten te bereiken.

Excellent work!

Vloeibare behang in de binnenruimte (foto)

16-768x512 3 16zh 97 21 130-1030x626 622 254970x0 727fce0f1811263e04b965de66b47654 1730rdk-shpaleri

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 91

map