Vliesbehang: de juiste keuze en toepassing

Vliesbehang: de juiste keuze en toepassing

12 October 2017Vliesbehang kan meerdere keren worden overgeschilderd, waardoor ze meer populairVliesbehang kan meerdere keren worden overgeschilderd, waardoor ze meer populyarnymiFlizelinovye wallpaper maakt in de afgelopen jaren meer en meer populaire materialen voor de muren. Meestal worden ze gekocht, dat de verdere kleurstofoverdracht, zo dicht mogelijk bij het papier fleece in textuur, heeft een oppervlaktepatroon dat de bekleding pleister imiteert. Plus deze wallpaper is de mogelijkheid ze meerdere malen te herschilderen. Wat is het - vrij van fleece als ze drogen en hoe om te kijken, maar ook de technische kenmerken, soorten, voordelen en nadelen van deze materialen worden hieronder beschreven.


Vliesbehang: wat het is

Fleece - een materiaal vervaardigd uit cellulose, ziet eruit als een papieren muur, maar duurzamer en duurt langer. Fleece wordt gebruikt als basis voor verschillende behang, zoals textiel.

Dit materiaal wordt niet alleen gebruikt voor de vervaardiging van behang, maar ook voor medische doeleinden, voor het maken van verpakkingen en waterbestendig materiaal.

Interlining - het basismateriaal waaruit geproduceerd vliesbehangInterlining - het basismateriaal waaruit geproduceerd vliesbehang

De belangrijkste voordelen van het materiaal

 • Het neemt geen water;
 • Het heeft een hoge sterkte en duurzaamheid;
 • brandwerend;
 • De mogelijkheid van kleuring;
 • Geen vervorming;
 • Het is niet verontreinigd;
 • Het krimpt niet tijdens het drogen.

Dit alles kunt u bellen in deze non-woven vervangende papier en verklaart zijn populariteit.

Voor dit soort behang is een speciale lijm, die door zijn structuur dichter dan conventionele kleefmiddel voor papier behang. Breng lijm op de muur, die versnelt lijmen materialen. Vanwege het feit dat de vliesbehang is heel transparant, ze moeten alleen stok op een perfect vlakke en strakke muren. Echter, als je later van plan om te schilderen, je kunt niet perfect glad oppervlak te versieren. Geschilderd behang van de niet-geweven kan zijn watergedragen verven.


De beste producenten van behang op basis van non-woven is Italië. Italiaanse wallpaper hebben een prachtig design en hoge kwaliteit. Ze hebben een lange levensduur, een verscheidenheid aan formaten: de gebruikelijke meter rollen.

Rusland produceert geen van vliesbehang, maar al het materiaal gepresenteerd in de winkels, ontmoet GOST. Gladde glans behang, reliëf bouwmateriaal gemaakt voor het kleuren.

Kenmerken, type en samenstelling

Vezelbehang zijn afwerking materiaal dat is vervaardigd uit natuurlijke samenstelling bestaat voornamelijk uit cellulose. Ook in het behang zijn kunstvezels en verschillende polymeren. Door zijn samenstelling vliesbehang kan worden genoemd milieuvriendelijk en veilig voor de menselijke gezondheid.Op dit moment kunt u twee soorten vliesbehang vinden:

 • Direct niet-geweven;
 • Vliesbehang basis.

vliesbehang

De eerste is een gewone papieren, maar duurzamer. Zij worden gecomprimeerd lagen geweven stof, waardoor verschillende kleuren, texturen, patronen en de verschillende tekeningen bevatten. Ze kunnen worden gelijmd en daarna geverfd en kunnen onafhankelijk worden gebruikt.

Tijdens de fabricage van het behang op de ondergrond vezelvlies karton wordt aangebracht, gewoonlijk vinyl, maar ook weefsel of papierveredeling zijn. Wallpaper eigenschappen zijn afhankelijk van de afwerking materiaal.

Vliesbehang hebben een goede duurzaamheid en een breed scala aanVliesbehang hebben een goede duurzaamheid en een breed scala aan

Stof Non-vliesbehang

Deze wallpapers (aanwijzing op de verpakking) stijlvol uit, maar zijn vrij duur. De textiellaag is een bekleding van linnen, zijde, alsmede simuleren bevlokking. Ze hebben een goede geluidsisolatie, maar absorberen geuren en vereisen zorgvuldig onderhoud.

Vinylbehang on non-woven drager

Non-woven vinyl behang - de meest populaire vorm van behang non-woven.

Deze wallpapers hebben vele voordelen:

 • Hoge sterkte, zijn ze moeilijk te snijden en krassen;
 • Ze kunnen worden gewassen;
 • ze zijn goedkoop;
 • Palet van dit soort behang is zeer breed;
 • Ook, ze niet vies en ziet er mooi en modern.

Echter, vinyl is gemakkelijk te branden en stoten schadelijke stoffen. Ook onder het behang kan vocht en schimmel gevormd verzamelen.


Vliesbehang van papier

Papier behang op een ondergrond van geweven stof (breedte en kleur kan verschillen) een hoge milieuvriendelijkheid en lage kosten. Maar ze kunnen gemakkelijk worden beschadigd en kan niet worden gelijmd in vochtige ruimtes.

Lijmen dient alleen nadat de grondverflaag gedroogd is. Waarom borrelende behang? Het meest waarschijnlijk, verkeerde voorbereiding van de muren of de verkeerde lijm gekozen werd gemaakt.

Vliesbehang van het papier aan te lijmen op een droge plaatsVliesbehang van het papier aan te lijmen op een droge plaats

Houd deze wallpapers kan een lange tijd, het schilderen is het beter om materialen met een diepe opluchting te kiezen. De primer moet wit zijn als de kleuring niet wordt gepland.

Vliesbehang hot stamping

Bij de vervaardiging van behang hot stamping vinyl platering wordt aangebracht op de niet geweven ruglaag. Stamping kunt u mooie en unieke ontwerpen te maken, en deze wallpapers zijn toegenomen kracht.


In principe zijn deze wallpapers zijn niet veel verschillend van de conventionele niet-geweven, hun belangrijkste voordeel is de perfecte uitstraling. Zij, evenals vliesbehang, drogen snel, hebben een hoge milieu-prestaties en een lange levensduur.

Voors en tegens

Deze wallpapers zijn een verbeterde vorm van afbeeldingen, maar door zijn samenstelling overlappen enkele nadelen papier.

U kunt een aantal van de voordelen van vliesbehang selecteren:

 1. Dikke textuur kan bepaalde oppervlakteruwheid te verbergen, waardoor het geen vocht en stof ophoopt.
 2. Niet-geweven bestand tegen ontsteking en tijdens de verbranding geen schadelijke stoffen uitstoten.
 3. Wallpapers van geweven niet vervagen in de zon.
 4. Lijm vliesbehang gemakkelijker dan papier na drogen, geen blaasvorming en stof niet krimpen.

Vliesbehang gemaakt van veilig materiaal en hebben een betere kwaliteit dan gewoon papierVliesbehang gemaakt van veilig materiaal en hebben een betere kwaliteit dan gewoon papier

Behangplaksel moet terug aan rug, het verschil wordt gevormd na drogen niet.

Echter, deze wallpapers, zijn er enkele nadelen:

 1. Dit behang is gemakkelijk te beschadigen, krassen.
 2. In reliëf behang kan stof verzamelen.

Wand gemonteerde non-woven wallpapers zijn vrij duur, als gevolg van het ontbreken van de productie in de Russische Federatie.

Vliesbehang onderlaag

Voor extra isolatie en egaliseren van muren in de ruimte worden steeds meer gebruikt gerold interlining. Dit materiaal heeft een hoge dampdoorlaatbaarheid dat de natuurlijke ventilatie van de wanden mogelijk maakt. Ook vergeet niet over andere eigenschappen van het vezelvlies - waterbestendigheid, elasticiteit, kan ook gemakkelijk worden toegepast op elke wand. Nonwovensubstraat naar muur onregelmatigheden te verbergen, kan het worden gebruikt in droge ruimten, kinderkamers.

Kan ik wassen de vliesbehang

In de regel op de verpakking met het behang onderhavige markering aangeeft of het behang kan worden gewassen. Na het wassen, het behang droogt vrij snel, maar nog steeds geen water nodig ze te veel.

Vliesbehang is wasbaar, maar niet aanbevolen voor zwaar natVliesbehang is wasbaar, maar niet aanbevolen voor zwaar nat

Fabrikanten van materialen duiden er meestal op de verpakking, op welke manier je het behang kan wassen (zie foto).

 1. Borstelrol op het verpakkingsmiddel dat het behang kan worden gereinigd met reinigingsmiddelen;
 2. Drie golvende lijnen duiden de achtergrond kan worden met een natte doek;
 3. Een lijn - met een vochtige doek.

Vingerafdrukken op het behang kan worden verwijderd conventionele wassen een rubberen band, hoeft u niet om uw behang te wassen. Diepe verontreiniging kan worden verwijderd met een droge doek, is het noodzakelijk om aan een muur en ijzeren plek ijzer door de stof. Kleine vlekken met een vochtige spons voor het wassen wanden kunnen zepen en detergenten oplossing zonder schuurdeeltjes.

Kan worden gebruikt voor het reinigen met zeep en warm water, evenals nagellakremover. Om relief het behang niet stof ophopen, kunnen ze stofzuigen en afgeveegd met een droge doek.

Milieuvriendelijke vliesbehang

Er wordt aangenomen dat de non-woven wallpapers zijn minder schadelijk dan dezelfde vinyl. Dit kan worden verklaard uit de natuurlijke samenstelling van behang geweven. Cellulose is veilig voor de gezondheid, de polymeren die deel uitmaken van het behang en niet schadelijk voor de gezondheid. Het enige dat allergieën kunnen veroorzaken - stof dat zich ophoopt in het reliëf behang.

Vliesbehang kan gemakkelijk worden vastgelijmd aan de kwekerij, zullen ze ademen en geen schadelijke stoffen niet uit te zenden voor het lichaam van het kind.

Vliesbehang is niet giftig, zodat ze kunnen worden gelijmd en in de kinderkamerVliesbehang is niet giftig, zodat ze kunnen worden gelijmd en in de kinderkamer

Velen beweren dat de vliesbehang is schadelijk, maar is het niet. Nu het behang worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen, die zelfs tijdens de verbranding geen schadelijke stoffen uitstoten. We kunnen zeggen dat oboiz van het vlies is niet schadelijker dan de gebruikelijke huishoudelijke chemicaliën en andere al bekend om ons te dingen.

Het palet van kleuren en combinaties

Vliesbehang is meestal beschikbaar in rustgevende kleuren, om te voorkomen dat de felle kleuren overbelasten uitgesproken opluchting. Ook wallpaper lichte kleuren geproduceerd onder de verf.

Er zijn andere achtergrond met strepen, patronen, kleuren. Meest populaire kleuren - wit, beige, bruin.

Palette Wallpaper in 2016 omvat het gebruik van heldere en rijke kleuren, die kan worden bereikt met behulp van de verf.

In 2016 populair vliesbehang in lichte tintenIn 2016 populair vliesbehang in lichte tinten

Wilt u een heldere wallpaper te krijgen, is het het beste om vliesbehang kopen reliëf licht en verf ze in felle kleuren.

beoordelingen

Degenen die vliesbehang gebruikt, vieren hun gemak van lijmen, het grootste voordeel is dat de reparatie kan worden gemaakt met je eigen handen, zonder toevlucht te nemen tot de hulp van professionals, waardoor het geld te besparen.

Reviews variëren afhankelijk van het type van behang, maar in ieder geval, de meeste van de positieve reviews. Voordeel van dit soort behang is dat je ze kunt plakken zelfs in de kamer van de kinderen - ze geen schadelijke stoffen uitstoten en niet schadelijk voor het lichaam van het kind.

Het belangrijkste om te onthouden - het oppervlak moet volkomen vlak zijn, is het onmogelijk om non-woven behang op de muur lijmen, zonder primer, of transparante structuur accentueren alle oppervlaktedefecten. Te schilderen wat je nodig hebt om watergedragen verven te kiezen, dat doen ze ook niet schadelijk voor de gezondheid.

Hoe maak je een vliesbehang (video) te kiezen

Concluderend kunnen we zeggen dat de vliesbehang - een modern materiaal die snel aan populariteit wint. Het kan veilig worden lijmen, zelfs in de kinderkamer, omdat het natuurlijke ingrediënten, die zelfs tijdens de verbranding veroorzaken geen schade aan de gezondheid oplevert. Dit type van behang duurzaam en duurzaam, en het is gemakkelijk om zelfs een onervaren persoon lijm, en kan meerdere keren worden overgeschilderd. Vermeldingen op de verpakking zal u vertellen hoe te wassen behang. Echter, de kosten van niet-geweven behang is vrij hoog te wijten aan het ontbreken van de productie in Rusland.

Vliesbehang (foto's)

7 13 19 25 92ac27f2cf3194086811c5dcdf418149-1100x1260 22 3856-extra-55777 9912 220c-07roomset 716848619512938big

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 31

map