Villkor för handarbete: hur man fästa en tråd för broderi stygn

Villkor för handarbete: hur man fästa en tråd för broderi stygn

12 October 2017



Förmågan att korsstygn kan du dekorera den ursprungliga gamla saker och uppdatera det inre av lägenhetenFörmågan att korsstygn kan du dekorera den ursprungliga gamla saker och uppdatera korset inre kvartiryVyshivanie - process oavsett hur spännande, så och tidskrävande. Inte undra på många lurade att tro att det är nödvändigt att lära sig läsa diagram och sedan allt går av sig själv. Men broderar många nyanser, inte ett sätt måste lära sig att verkligen behärska hantverk.


Korsstygn: rätten fästtråden

Var noga när du behöver brodertråd mycket noga och, naturligtvis, fast fixerad inuti stezhochkov. Detta är nödvändigt för att säkerställa att broderiet var den mest korrekta, det var rovnenko hade bulor och, naturligtvis, när du tvättar inte är upplöst. Och i färd med sytråd kan klamra sig fast vid de knutor, vilket naturligtvis är hindrar.

Om du broderar ett jämnt antal strängar, är det lämpligt att du det första sättet. Till exempel måste man brodera en bild i de två delarna. För detta ändamål måste du ta en vanlig otrezochek tråd, men dess längd måste vara dubbelt så som du brukar brodera. Du vik den på mitten.

Fast ordentligt tråd - nyckeln till framgång i att skapa ett broderat mönsterFast ordentligt tråd - nyckeln till framgång i att skapa ett broderat mönster

Då du sätter tråden i nålen så att ögat av ändarna har skurits, och tråd på slutet var fast. Det visar sig att i början du anger brodernål från insidan, men inte dra hela tråden på framsidan, petelechku hålla.

Du behövs för att föra nålen nära fel sida, och sedan Vdet den till en slinga. Här har du lämnade bara att dra åt snaran och fortsätter brodera schema. Som ni kan se, inget komplicerat - så att du kan fixa tråden första metoden.


En enkel korsstygn: fixeringstrådarna i början

Låt oss säga att du gör broderi i en tråd. Denna metod är lämplig för fixering vid början av ett udda antal trådar. I detta fall kommer starten att bli svårare att åtgärda. Men fortfarande måste stärka tråden.

När korsstygn tråden måste fästas ordentligt i början eller mitten av trådbrott kan inträffaNär korsstygn tråden måste fästas ordentligt i början eller mitten av trådbrott kan inträffa

Sålunda, är den process som följer:



  • Du trär en nål, tråd saknas 3-4 kvadrat duk;
  • Därefter vertikalt och sedan horisontellt under punktering de centrala trådarna i varje ruta - vi kan säga att tråden går knappt framträdande orm;
  • När toppen du kommer att korsa sy, tråden hamnar man säkert dölja och därmed slutligen fast den.

Jo, på spetsen av bladsträngar du behöver sträcka namitka enligt den vertikala tråden längs en enda rad av duk.

korsstygns Regler: hur man rättar till tråden i slutet, ett säkert sätt

När kvalitet broderi, som bekant, på undersidan av knutor bör inte vara. Tråden kan fixeras på ett sådant sätt - från insidan att gå in i konturen av en nål och tråd, dra åt tråden, och den motsatta sidan lämna spetsen i en halv centimeter i längd. Därefter, medan du håller fingret från baksidan, fortsätt till den önskade delen broderi. Sedan rullar över bågen i restgäng vdevaetsya nål och denna tråd hålls under stezhochkami gjord av samma färg.

Efter slutförandet av målningen måste vara korrekt och stadigt fäst tråden, för att inte förstöra broderietEfter slutförandet av målningen måste vara korrekt och stadigt fäst tråden, för att inte förstöra broderiet

slinga metod anses vara den mest ekonomiska. I ett nålsöga in i en hopvikt tråd, men inte böja och tips. Nålen sätts in i tyget så att vecket var en tråd på fel sida, som en slinga. Efter detta är gjort sömmen nålen passerar i den resulterande slingan på fel sida, tråden dras åt, och du fortsätter att brodera på.

Om broderi ofta suddig, naturligtvis, som anses vara den mest praktiska metoden loop. När brodertrådändarna, spetsen på henne ofta gömma sig på insidan, under stygn. Titta på videon exempel och du kommer att förstå, i alla fall vilket alternativ optimal.

Hur fixar tråden när du syr korset (video)

Många sätt, välj det som mer är bekvämt för dig. Försök vardera, och räkna ut vilket kräver mindre effekt, eller bara några lyckas du mycket väl.


Lycka till på gång!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 23

map