Vilka är de nödvändiga verktyg och material för att täcka väggar gipsskivor

Vilka är de nödvändiga verktyg och material för att täcka väggar gipsskivor

12 October 2017Experter rekommenderar användning av gipsskivor, för att göra väggen slät och smidigExperter rekommenderar användning av gipsskivor, för att göra väggen smidig och gladkimiBlagodarya gipsskivor kan perfekt anpassa väggar och tak inne. Det finns ingen anledning att köpa ytterligare verktyg för att jämna ut ytan. Dessutom användning av gipsskiva säkerställer att slutförs på ett effektivt sätt och perfekt. En sådan variant sy väggarna i rummet gör att även ut ojämnheter med olika skillnader. Typiskt, om skillnaden är upp till 5 cm, så är det möjligt utan ramväggen mantling. Om siffrorna är högre än 5 cm, är det nödvändigt att installera en speciell ram för att lägga gipsskivor.


Styling verktyg vid reparation gips

Att utföra arbetet och professionell specialist kan. Men om du vill kan du alltid lära sig att sätta FCL i en lägenhet eller stuga. Det räcker med att överväga alla rekommendationer och råd av en kvalificerad mästare. För det första bör alla förbereda de nödvändiga material och verktyg för att arbeta med gipsskivor.

vara säker på att börja reparationsarbetet ska vara komplett med alla verktyg och material som kan behövas i processen förvara säker på att börja reparationsarbetet ska vara komplett med alla verktyg och material som kan behövas i processen för

Verktyg och material:

 • GCR konventionella, vattenbeständiga eller eldfasta, laminerade eller lila. Det beror på det rum där arbetena kommer att utföras.
 • Speciella metallprofiler;
 • Träklossar;
 • Pluggar och upphängningselement;
 • bulgarian;
 • borr;
 • skruvmejsel;
 • Sax på metall;
 • skruvar;
 • Enkel penna eller markör;
 • Inriktningsnivå;
 • Förstärkande tejp;

När alla verktyg för att vara beredd, är du redo att gå. Detta är ingen stor sak, inte nödvändigtvis ha professionell kunskap och färdigheter för att FÖRHYDA väggarna i FCL äger.


Användbara tips för att tillämpa gips beklädnad

Arbetet med gipsskivor snabbt och enkelt. Experter rekommenderar att närma väggen med ansvar för att inte behöva ringa specialist och göra om allt. Gipsskivor paneler accelererar betydligt reparation av lokalerna.

För att snabbt och korrekt kantar väggarna av gipsskivor, är det bättre att söka hjälp från yrkesverksammaFör att snabbt och korrekt kantar väggarna av gipsskivor, är det bättre att söka hjälp från yrkesverksamma

Experter rekommenderar: 1. För det första fungerar bättre med en partner. Gipsskivor mycket stora. Det är mycket besvärligt att utföra monteringen.
 2. För det andra för att dra åt skruvarna, är det bättre att använda speciella reparera verktyg - en skruvmejsel. Det har begränsningar när det gäller djup skruva på skruven. Så får inte överdrivna.
 3. Dessutom, om väggarna är mantlad med gipsskivor i ett trähus, så ska du behandla alla objekt antiseptiska. Speciellt de som stannar kvar under ark gipsskivor.
 4. Om rummet finns hög luftfuktighet, då är det rekommenderat att använda lämplig klass och gips. Typiskt, ser ett sådant restaurerande material lite grönaktiga.

För arbete som kräver inga speciella verktyg, och efter installationen är inte mycket byggavfall som efter en normal reparation.

Hur man sätter på gips ram

Det finns två metoder för beklädnad gipsskivor. Den första - ett skelett installation. Andra - ramlösa vid installation paneler med hjälp av ett speciellt lim. Men detta alternativ innehåller vissa begränsningar i jobbet. Till exempel, bör höjden av väggen vara samma som arket av gips. Detta är nödvändigt för att få ut det mesta smidigt gränssnitt. Dessutom är det nödvändigt att förbereda ytan för det arbete som det är så platt.

Ett obligatoriskt steg är att montera ramen av metallprofilerEtt obligatoriskt steg är att montera ramen av metallprofiler

Den vanligaste metoden är ram beklädnad med gipsskivor.

Denna metod är praktisk och populär, så använd den för att sy upp väggen kan vara sig själv. Det ger sina egna fördelar och förtjänster, och för vilka han valt. Det är alltså möjligt att FÖRHYDA även trappor i huset för att skapa en egen inre tillägg.

fördelar:

 • Arbetet genomförs relativt snabbt och enkelt;
 • Frame kapselytan kan dölja eventuella brister, oavsett storlek och status;
 • Under gipsskivor kan dölja kommunikationssystem;
 • En sådan plätering metod gör rummet mer attraktiv.

Ramen kan vara gjord av trä eller metallprofil. Det är viktigt att tänka på hur man gör stommen under gipsskivor foder. Han är att bestämma det slutliga arbetet. Experter rekommenderar att du använder den för att skapa en metallprofil ram bas.

Fasas installation av gips

Innan du börjar bör du besluta om beläggningsmetoden. Ramen är i efterfrågan på grund av det faktum att de hemliga kommunikationssystem och kan installeras på alla ojämn yta. Du kan använda denna metod för plätering i köket och i badrummet, eftersom det är möjligt att omedelbart lägga plattor. Bland nackdelarna är komplexiteten, höga kostnader och behovet av ett stort rum.


Urvals plating process beror på ytkvalitet

Korrekt och noggrant följa instruktionerna kan du snabbt och enkelt nog att göra alla reparationer som är förknippade med gipsskivorKorrekt och noggrant följa instruktionerna kan du snabbt och enkelt nog att göra alla reparationer som är förknippade med gipsskivor

Ramlösa sätt att huden en billig och snabb sparar utrymme. Men för väggen, även med mindre fel är inte lämpliga. Dessutom, kakel, ljudisolering eller uppvärmningsmaterial kan inte användas med en sådan metod.

Arbetsmoment:

 1. Med hjälp av byggnadsnivå, bör det noteras platser där horisontella profiler installeras under gipsskivor. bör kontrolleras märkning flera gånger, behöver vi exakta uppgifter.
 2. Fastställa centrala ställprofiler, att hålla ett avstånd av 40 -. 50 cm Fäst dem mot väggen av det särskilda arrangemanget av metallunderlagen med en 60 cm.
 3. Tom ram utrymme kan fyllas med isolering. Detta är särskilt viktigt om den görs beklädnad på utsidan av huset.
 4. För att skära arket av pappersanvändning och konstruktion kniv. Först tillämpat markup, och sedan använda en kniv.
 5. Installera gipsskivor och fixa det med skruvar till en profil. Utsprånget alltid såg utåt. Noggrant och försiktigt, inte får alltför nitisk, annars kommer vi att ha en extra twist skruvar på annat håll.
 6. Det sista steget i arbetet - är skarv. Den använder en speciell kitt förstärkande band, spatel och spackel små.

Experter rekommenderar noggrant och grundligt för att försegla sömmarna, ytan är så jämn som möjligt. Efter bearbetning, slipas det speciella rivjärn eller vanlig sandpapper. Det är obligatoriskt att hantera efterbehandling kitt hela ytan av GCR.


Exempel gipsskivor beklädnad (video)

Mantlar gipsskivor inte vissa svårigheter. Allt är lätt och enkelt. Denna unika version av väggkonstruktion gör det möjligt att skapa den mest jämn yta. Använda gipsskivor för vägg kan du skapa de mest originella mönster. Dramatiskt förändra ett rum. Det räcker med att ha tålamod och uttrycka sin fantasi. Vid korrekt följa alla användbara rekommendationer, är resultatet säker på att behaga, särskilt om det görs för hand.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 44 =

map