The BlogPatchwork är ofta en viktig egenskap hos inredning i lantlig stilPatchwork är ofta en viktig egenskap av inredningen i en rustik stilePechvork är en av de typer av konst och hantverk. Denna teknik har sitt ursprung århundraden sedan i England. Patchwork lång tid endast används av fattiga människor som inte har kunnat köpa tyg. Idag Patchwork är en nymodig trend. Produkter som är tillverkade med hjälp av denna teknik, se snygg och perfekt komplement till hemmet, atmosfären i ett land eller minimalism.


Technique lapptäcke yoyo: egenskaper och användningsområden schema

Teknik jojo används för tillverkning av klaffar blommor. Denna teknik innebär en ovanlig klädsel bitar. Cirkulära fläckar av tyg med den här metoden, kan jag ha en annan struktur.

Teknik jojo är mycket lätt att tillverka. För att göra objektet i denna teknik måste du klippa ur en längd av tyg cirklar, kör stygn längs kanterna på skivorna, och försiktigt dra tråden. Som ett resultat, bör du ha en "volym pannkaka."

För falsade artiklar i konsten yo-yo är bättre att använda naturliga mjukt och tunt tygFör falsade artiklar i konsten yo-yo är bättre att använda naturliga mjukt och tunt tyg

För tillverkning av ämnen i denna teknik används bäst:

 1. Lin.
 2. Bomull.
 3. Silk.
 4. Organza.

Förenklade Patchwork: funktioner och snabba symaskiner

Patchwork teknik "hörn" är den mest populära. Förfalskning med hjälp av tekniken är enkel. Om du letar accelererade skräddarsy tekniker området - det är vad du behöver.


Om du väljer att göra arbetsstycket med hjälp av denna teknik, leta efter bomulls förfalskningar. Detta material håller sin form väl och är hållbart. Istället kan du använda bomullstrasor linne eller kalikå.

Lapptäcke hörn av de mest populära bland fans av lapptäckeLapptäcke hörn av de mest populära bland fans av lapptäcke

Det finns flera sätt att vika ämnet till hörn:

 • vikta tyget kvadrat i 2 lika delar till fel sida. Då arbetsstycket strukna och stoppa hörn.
 • Tekniken med "Area 4 av tillägg." Kärnan i denna teknik är följande: arbetsstycket skärs i form av en halvcirkel. Då hon drar en mittlinje, och stoppa hennes vävnad. En sådan snabb sömnadsteknik är lämpligt om du arbetar med chintz.
 • Av klaffen skars fyrkanter av önskade dimensioner. Var och en av dem består diagonalt fel sida inåt. En triangel behöva böja på mitten igen och gå över dem järn.

Patchwork chenille och målat glas

chenille teknik är en av de vanligaste. Det handlar sömmar på trasan centrum till kanten, oavsett konfigurationen av arbetsstycket.Ger också utrustning chenille tyg fuktas med vatten. Denna operation kommer att ge lugg. Gnid luckan ska vara så lång som en frans kommer inte att vara enhetlig över produktområden.

Efter "tvätt" detalj torkades på en plan yta. Med hjälp av tekniken kan du få en chenille tyg, som kommer att ha en fluffig konsistens. Detta lapptäcke schema med fördel användas för att göra tyg, kruka eller andra köksredskap.

Målat glas teknik har kommit till oss från Österrike. Det finns flera alternativ för tillverkning av förfalskningar genom att använda denna teknik. Om du väljer att använda blyinfattade fönster, välj tyg med diskret mönster.

sy blyinfattade teknik för att skapa en produkt med många ljusa mönstersy blyinfattade teknik för att skapa en produkt med många ljusa mönster

Algoritmen som producerar ämnet med den här tekniken är följande:

 1. Först rita en skiss, och antalet varje detalj av sammansättningen av framtiden.
 2. Därefter segmentet ta vävnaden och överföra den genom ritnings tracings.
 3. Sedan, för att bestämma färgen på den framtida produkt.
 4. Duplikat tyg med användning av fiberduken vidhäftande förformen och järn.
 5. Ta inlägg och sy den kortaste delen av landet.
 6. Progladte detalj.
 7. Placera foder rätt storlek, det sintepon och arbetsstycket. Klyva hela konstruktionen av stiften.
 8. Vänd bit av rören.
 9. Gör ett täcke producerade produkter.

Patchwork: Utrustning lyapochiha och akvarell

Technique lapptäcke lyapochiha känd för nästan alla. Med hjälp av denna teknik har länge gjort mattor för hallen. Idag lyapochiha används främst för väskor.

Den enklaste lyapochiha teknik ger för tillverkning av tunna remsor som behöver sy rader av arbetsstycket. Där varje strimla är nödvändigt att böja så att den resulterande sak såg fläckiga.

Om du är övertygad om på sin förmåga, kan du kombinera lyapochiha teknik och vävning. Denna metod är lämplig för att skapa volymuppgifter och ge produkten en speciell charm.

Akvarelltekniken är den svåraste. Skapandet av delar med hjälp av detta system kan ta år. Dock gjorde produkter akvareller, ser fantastiska och extraordinära.


Den mest komplicerade lapptäcke teknik - akvarell - endast tillgänglig för erfarna yrkesarbetare med god konstnärlig smakDen mest komplicerade lapptäcke teknik - akvarell - endast tillgänglig för erfarna yrkesarbetare med god konstnärlig smak

När du väljer tyg för denna typ av lapptäcke bör ta hänsyn till ett antal nyanser:

 • Siffrorna inom mönstret bör vara stor, men samtidigt ljus.
 • Skissa att bygga ett sådant sätt att hålla övergångs nyanser från ljusare till mörkare.
 • Det är önskvärt att ge företräde åt blommiga tryck.

Lapptäcke teknik väl och pizza

Att köra bra är den äldsta. Tekniken är i tillverkningen av geometriska figurer i en kvadrat, som består av remsor (logs) med olika längd.

Om du vill skapa en ovanlig detalj, ta en bomullsväv med olika färger. I mitten av torget stick material ljusare toner. Dessutom kommer en diagonal split vacker.

Pizza Equipment är lämpligt om du behöver kassera små rester som finns kvar efter sömnad. För tillverkning av förformar med hjälp av denna teknik kan du använda trim skära av kläder.


Patchwork med denna metod ger information om produktionen av de tre skikten. Den första att bli monotont.

Lapptäcke teknik pizza gör att även användning av små bitar av vävnadLapptäcke teknik pizza gör att även användning av små bitar av vävnad

tillverknings delar i konsten pizza algoritmen är som följer:

 1. Först är det nödvändigt att lägga grunden på en horisontell yta, och placera den på det första lagret av patchar.
 2. När du fyller hela grunden för rester, täcker tomt lager organza och Clip tillgängligt stift.
 3. Progladte stycket.
 4. Applicera ett par lager på ett liknande sätt.
 5. Prostegnite hela arbetsstycket på symaskinen.

Typer Patchwork lapptäcke (video)

Patchwork - fascinerande teknik för konsthantverk. Det finns många system för denna typ hantverk. Var och en av dem är unik på sitt sätt och har ett antal funktioner. För att sy objekt som du inte behöver ett program för en cirkel eller verkstäder. Tillräckligt med tålamod och nödvändigt material.

Patchwork (foto)

01165b796f42554XL 0c738010a75521XL 153df235866f7b53df235866fb9 1-DSCN0238 1-DSCN3351 11aprilphotosaleishaandquilt006 09-DSCN3691 1320174987dscn6163 1115 biserinfo12603655004b5c3771ac446o

Leave a Comment

Your email address will not be published.

27 + = 29