Vikning aluminiumstege-transformator: Fördelar och modellen

Vikning aluminiumstege-transformator: Fördelar och modellen

12 October 2017Oumbärlig under konstruktion eller reparationsarbete är en praktisk hopfällbar stege gjord av aluminiumOumbärlig under konstruktion eller reparation är en praktisk fällbar stege från alyuminiyaLestnitsa transformator används vid reparationer. Den har en bekväm och tillförlitlig design. Stegen har en solid ram, som är gjord av aluminium. Aluminium är lite känslig för korrosion och mekaniska skador. Det är ett lämpligt material för tillverkning av stegar. Designen representerar en transformator. Denna post är bekvämt att lagra, eftersom när den är hopfälld trappa tar upp en liten mängd utrymme. Vikbar design kan placeras i skafferiet och få snabbt bryts ned och använda vid behov.


Praktiska hopfällbara stegar: aluminiumkonstruktioner

Hopfällbara stegar är tillverkade av olika material. Men är mest hållbara stegar gjorda av aluminium. Aluminiumkonstruktion ersatte trä. Nu på marknaden av metallstegar är mer efterfrågade. De kan vara av olika utföranden. Det mest praktiska är stegar som har transformator design.

Många föredrar att använda hopfällbar stege, eftersom det är lätt och enkel att transporteraMånga föredrar att använda hopfällbar stege, eftersom det är lätt och enkel att transportera

Aluminium hopfällbara stegar har flera fördelar:

 • Har en låg vikt;
 • De är gjorda av ett slitstarkt material;
 • Designen är säker och tillförlitlig;
 • De har en lång livslängd;
 • Materialet är beständigt mot korrosion;
 • De är resistenta mot extrema temperaturer.

Det finns olika modeller av hopfällbara stegar. De skiljer sig i sin design, höjd och antal sektioner.


Det finns två typer av stegar för transformator typ - stegar och vikning. Både trappa användning under reparation, konstruktion och bearbetningsarbeten.

Hopfällbar stege är trygg och säker än extrasäng. Det kan fortfarande stå på någon horisontell yta.

Aluminiumkonstruktion fällbar stege tål tunga laster. Steg inte böjas under påverkan av tyngdkraften. steg säkrade

Aluminium är billigare än trä. Därför används det oftare än andra material för tillverkning av vikbara stegar. Den har en högre hållfasthet än trä. Metall trappor har en stor lastkapacitet. Motstå vikten till 250 kg.Fällbara aluminium stege 6 meter i höjd

Aluminium stege-transformator kan vara av vilken höjd. Stegar är standardstorlekar som anges av GOST. Folding modeller består av flera delar. Dessa delar är fästa vid varandra medelst gångjärn.

Folding trappor med en höjd på 6 meter, som består av sektioner. Deras mängd kan vara från två eller flera.

Begagnade stegar till 6 meter i höjd för olika ändamål. Använd dem i höga byggnader för dekoration: med vitkalkade högt i tak i offentliga institutioner.

Hittills populära och efterfrågade är aluminium Transformers trappor från företaget «Centaure»Hittills populära och efterfrågade är aluminium Transformers trappor från företaget «Centaure»

Hopfällbara stegar från bolaget «Centaure» är pålitliga och kvalitetsprodukter. De kommer att pågå en lång tid. Det finns ett stort utbud av modeller från detta märke.

Aluminium BT 3x10 modell trappor från tillverkaren «Centaure» (Frankrike) är en kompakt produkt. Använd trapporna i konsument- och yrkesverksamhet.

Denna stege har följande egenskaper:


 • Totala längd - 6,5 m;
 • Längden av den vikta - 2,85 m;
 • Antal steg - 3x10;
 • Vikt - 19 kg;
 • Den är gjord av aluminium.

Modell RT 3x7 är kompakt än den tidigare stegen. Det är lämpligt att lagra hemma (i skafferiet eller på balkongen).

Du kan arbeta i rummet, om takhöjden är upp till 6 meter. Med hjälp av den kan du tvätta hemma ljuskrona, pokleit tapeter, byta lampa.

Trappan har en höjd i det vikta läget endast två meter, och i skick 3-5,25 m Antal steg av 3x7.. Det finns tre sektioner, varje avsnitt av de sju steg. En sådan trappa kan motstå en belastning på 150 kg och dess vikt av 11,8 kg.

Aluminium fällbar stege är 8 meter hög

Höga stegar används ofta för utomhusbruk. Det finns aluminiumstege med en höjd av 8 meter eller mer. Det finns flera modeller av hopfällbara stegar.

Aluminium fällbar stege, vilken har en längd av 8 meter, perfekt för installationsarbetet vid höjdAluminium fällbar stege, vilken har en längd av 8 meter, perfekt för installationsarbetet vid höjd


Stege modell RT 3H14 «Centaure» - bekväm enhet, tillverkad av aluminium.

Denna stege har följande parametrar:

 • Vikt - 30,2 kg;
 • Antal steg 3x14;
 • Artikeln höjd vikta - 4 m.

Den vikbara stege av denna modell består av tre sektioner. I varje sektion 14 grader.

Trappor kan ha en höjd av 8 meter (höjden i skick är mellan fem och nio meter).

Smidiga hopfällbara stegar LMS-modellen

Trappor LSM modeller används som en enhet med vilken du kan klättra upp på vinden. Attic fällbara trappor består av en robust design. Den innehåller en marsch och en värmeisolering lock. Covers är tillverkade av MDF, spånskiva eller trä. Loop-gångjärn har stor styrka och uthållighet. Med hjälp av dem, är stegen lätt drift. LSM stege modell kan köpas från «Fakro» företag.

Folding stege-transformator aluminium är perfekt för att lyfta i vindsutrymmetFolding stege-transformator aluminium är perfekt för att lyfta i vindsutrymmet

Vid tillverkning av vindstrappan tar hänsyn till följande parametrar:

 • takhöjd;
 • Höjden av vindsöppningen;
 • Mått på lådan;
 • trappor Vikta storlek och i gott skick.

Steg sådana stegar är gjorda med urtagningar. De motsätter sig glidbenet under drift av stegen.

Hur man väljer en hopfällbar aluminiumstege-transformator (video)

Metall stege-transformator - oersättliga sak i konstruktion, reparation och vid arbete runt huset. Använd en stege för att arbeta på hög höjd. Vikbar design lätt att lagra, transportera, om nödvändigt, till objektet. Sådana stegar kan vara sammansatta av olika antal sektioner och stadier. Välj stegen noga, utgående från de ändamål för vilka du kommer att använda den. För hushållsbruk kommer att närma trappan med en liten arbetshöjd. Yrkesverksamhet är användbar till en högre stege.

Typer av fällbara aluminium stegar, Transformatorer (fotoexempel)

412 516 7cd48ea87942x1024 2177 2677 4242085b331e0b85ae1d4dc501a9e976 283607724w640h640img20151112103213 283607280w640h640img20151112103057 14500853401 1450172072alyuminievye-pristavnye-lestnicy

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 64

map