The BlogDe sfeer in de zaal zal afhangen van de grootte en de lay-outDe sfeer in de zaal zal afhangen van de grootte en planirovkiEst aantal gevestigde opvattingen over de situatie in de gang. Natuurlijk, veel hangt af van de configuratie, maar zelfs als je een gang staat niet toe om te zwerven in de selectie van alternatieven voor standaardoplossingen is er nog steeds. Als u niet wilt installeren in de smalle gang spiegelkast of een kast met spiegel inserts, kan borgtocht rek of kast met spiegel. En variaties van deze bolders zijn zo veel - van de goedkoopste standaard, zonder klasse en rozijnen, tot luxe en zeer onverwachte verschijning.


Hoe maak je een spiegel kast in de gang kiezen

Beslissen wat voor soort kasten u liever - thumbs-obuvnitsy, standaard tabellen of hoek kasten met laden. Dit is erg belangrijk, veel modellen, en ze hebben allemaal verschillende blik in het interieur. Op wat doet deze keuze hangt?

Voordat u een standaard voor de hal te kopen, is het noodzakelijk om de versie en de functionaliteit te bepalenVoordat u een standaard voor de hal te kopen, is het noodzakelijk om de versie en de functionaliteit te bepalen

Vanuit de ruimte die je hebt - het is in de eerste plaats. De kleine hal is het onwaarschijnlijk dat "pull" een omvangrijke kast met opening scharnierende deuren. Omdat de spiegel voor een dergelijke zaal willekeurig groot kan zijn, dankzij de reflecterende eigenschappen, het wordt visueel verhoging van de ruimte, maar wat is de grote kast alleen als het is het enige meubilair in de gang.

Het tweede punt - finish. Als een kleine hal licht, misschien zelfs witte muren, het plafond en de vloer is zeer licht, zich veroorloven een grote kast van de zelfde tonen je kunt. Maar met de staat - niet groot kunst, en echt ruim.

Nou ja, een ander belangrijk criterium voor de keuze - stijl. Tumba moeten stilistisch mengen met de kamer. Simpel gezegd, als het behang in de hal met monogrammen, loft-dresser of nachtkastje in de high-tech niet "fit" in het interieur.


Wit met een spiegelkast gang

White vrienden en wit, in de eerste plaats. Dit betekent niet dat de andere kleuren in de kamer niet kan worden verhuurd in, maar als u verbinding maakt met de witte kleur van walnoot en wengé, zal "smakeloos" vinaigrette ontwerpen. Als u verbinding maakt met een ander wit hout tinten, zal de schaduw deze te laten (en het gaat niet alleen meubelen, maar ook de aankleding).

White dressoir met spiegel zal stijlvol kijken in het interieur: het belangrijkste ding - om de juiste keuzes te maken in hun selectieWhite dressoir met spiegel zal stijlvol kijken in het interieur: het belangrijkste ding - om de juiste keuzes te maken in hun selectie

Welke gang pak witte dressoir met spiegel: • In de lichte hal, gemaakt in gevoelige kleuren;
 • In de hal waar de achtergrond wit wit tekening rand (sierlijsten, plinten, etc.);
 • In de hal met heldere witte accessoires (staande lamp, lamp, kruk, etc.)

Maar als wit zwart stenen aanrecht en een spiegel te zwarte rand of contrasterende element, het is ook heel acceptabel. Op een voetstuk als een brede zwarte fotolijst voor het evenwicht. Behang in een dergelijk geval kan neutraal zijn - grijze kleur passeren in cacao, bijvoorbeeld.

Hoe maak je een spiegel hal met meterkast kiezen

Meestal geselecteerd voor anterooms grote spiegel - nou ja, wanneer een persoon jezelf kunt zien in alle groei. Dit is de juiste instelling ook omdat de visuele uitbreiding van de ruimte dat een zeldzame gang. Maar denk, dus of je een standaard rechthoekig versie nodig hebt - op dit moment meer interessante keuze van eenvoudige oplossingen.

Voorkeur het kiezen van de spiegel in de gang wordt gegeven aan een product of een rechthoekige vorm die overeenkomt met menselijke groeiVoorkeur het kiezen van de spiegel in de gang wordt gegeven aan een product of een rechthoekige vorm die overeenkomt met menselijke groei

Soorten spiegels in de zaal:

 • wolk;
 • ruit;
 • acht;
 • Silhouet van een man;
 • Rechthoekige spiegel met afgeschuinde randen;
 • Asymmetrische ovaal.

In een mode om spiegels voor individuele bestellingen te maken. En soms in de hal is een gespiegelde interieur, waar de spiegel aan de tafels - het is gewoon fiddle orkest, maar ook een heleboel inlegspiegels in de kamer, meubels en ga zo maar door elementen Het is duidelijk dat dergelijke zorg en het interieur langer zal duren, maar de esthetische ogenblik lekkernijen.

Sokkels in de hal met een spiegel in de Scandinavische stijl

Omdat de Scandinavische stijl is vandaag een van de meest geliefde, kunnen we geen invloed op de keuze van het thema voor de sokkels van de gangen. In het algemeen, niet altijd in de hal is er een Scandinavische kast. Omdat deze stijl hellend en humor, en interessant, maar het is niet per se extravagant beslissingen, in plaats van tafels in de hal kan een stam, retro tafel of gewoon rekken zijn.

De hal in de Scandinavische stijl is niet altijd aanwezig kabinetDe hal in de Scandinavische stijl is niet altijd aanwezig kabinet


Maar als je gewoon een stand wilt, kan het worden verlengd tot meubels vormen met een open schap hieronder. Er zijn meestal geplaatst rieten manden voor de opslag van kleine dingen. Het kan helder en beknopt (meestal wit) kast met dezelfde grootte, vaak vierkant, dozen zijn. Witte muren, lichte vloeren, wit ruim kast en heldere patchwork tapijt de buurt van haar - een van de favoriete stijl oplossingen.

Het tweede leven van de oude dingen: oude stenen decor

Er zijn veel moderne concepten, volgens welke - hamsteren en het verbruik zijn de ondeugden van de samenleving, en dit moet gaan. Dus, niet gooien de oude, en te transformeren, te versieren, te doen herleven. En als we deze kwestie benaderen met de geest, dat ding kan beter dan een hernieuwde draaien.

Kunstmatig verouderd voetstuk - de beste inrichting van de hal in de stijl Chebbi-chicKunstmatig verouderd voetstuk - de beste inrichting van de hal in de stijl Chebbi-chic

Hoe kan ik transformeren de oude kast:


 • In het ergste geval - te plakken over het met decoratief papier, goedkoop en vrolijk, maar als je alles goed doet, krijg je een heel mooi;
 • Verwijder nagellak, ontvetten en herschilderen - pastel volkomen transformeren de Sovjet-meubilair, in het bijzonder, gewoon wit;
 • Combineer schilderij met decoratie wallpaper - behanglijm over de gevels van tafels en stoelen in lood gewrichten;
 • Kabinet kan kunstmatig verouderd zijn - zie de voorbeelden die door Shabby-chic stijl, natuurlijk, het is niet voor iedereen levende optie, maar als de geest van de oude is interessant om u en u ondersteunen, misschien, bespaart u gewoon nieuwe meubels niet en overdreven antiek (special materialen kunnen worden gevonden in de winkels en ambachtelijke markten bediening).

Tot slot, decoupage - een proces dat inzet en toewijding, evenals een aantal artistieke vaardigheden vereist. Maar waar anders kun je een dergelijk geavanceerd ding te kopen om in een enkel exemplaar? Een paar dagen van het werk, en de oude saaie nachtkastje te zetten in element van het interieur, dat is een lange tijd, zal bij u en gasten te imponeren.

Keuzes dressoir met een spiegel in de hal (video)

Nachtkastje met een spiegel in de gang - een optie frequent, handig, beknopt. Herdefiniëren is geen optie, wees niet bang van moedige beslissingen, expressie, een beetje humor in het omgaan met de problemen van het interieur en je zal tevreden zijn met het resultaat.

Succesvolle keuze!

Voorbeelden van sokkels in de hal met een spiegel (foto interieur)

xxl22e2c9aa591a694a5ae7663401da14ad 4pIyKhdVBHCLoIa 6 61f567ff8ce9661ef4168fa3c5c7318e 17 89ea45ec2b9da169da6e294b2196a4c3 1212 6433 1300-1300-prixojaia-Lubava-3 4000 of

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + = 15