Vi väljer belysning i vardagsrummet med Stretch tak: 5 höjdpunkter

Vi väljer belysning i vardagsrummet med Stretch tak: 5 höjdpunkter

12 October 2017För att skapa en ursprunglig inredning i vardagsrummet med en sträcka tak ett utmärkt val skulle vara användningen av spotlightsFör att skapa en ursprunglig inredning i vardagsrummet med en sträcka tak ett utmärkt val skulle vara användningen av spotlights Många föredrar att dekorera bas ytspänning tak. Denna konstruktion är universell och ser attraktiv. LED Strip eller spotlights används som ljuskällor för undertak. Om du väljer att använda spotlights, är det möjligt att använda glödlampor, lysrör eller LED-lampor.


Spotlights på undertak i vardagsrummet

Spot belysning används oftast, eftersom det smälter harmoniskt med varje interiör. Tack vare de spotlights kan du skapa olika ljuseffekter. Till exempel med hjälp av LED-lampor kan skapa en stjärnhimmel.

Det finns olika typer av spotlights. Med deras hjälp kan du delade rum i ett rekreationsområde och en arbetsplats. Zonindelning kan använder LED eller halogenlampor är riktat ljus.

Rationell arrangemang av spotlights runt rummet ger god täckning nödvändiga områden för arbete och fritidRationell arrangemang av spotlights runt rummet ger god täckning nödvändiga områden för arbete och fritid

Fördelar spotlights:

 1. Den relativt låg kostnad.
 2. Sparsamhet. Spotlights i vardagsrummet kommer att vara en bra lösning, eftersom förbrukar mycket lite el.
 3. Mångsidighet. Spotlights smälter väl med någon design.
 4. Kompakthet. På grund av sin ringa storlek, lätt att installera spotlights monterade i taket. Du behöver inte skära ett stort hål duk.

Ovanliga alternativ Tak

Vilka andra alternativ för belysning suspenderade finns tak? Passa harmoniskt i utformningen av vardagsrummet fläckar. De är en speciell taklampor Directional. Konstruktionen gör fläckarna till direkt ljus i någon del av rummet. Vanligtvis denna typ av belysning som används som hjälp, men om så önskas, kan den användas som kärna.


Fördelar med fläckar:

 • Mångsidighet. Ställen kan lätt installeras på en multi-level stretch dukar.
 • Enkel installation.
 • Ställen inte kräva en ytterligare transformator.
 • Hållbarhet. Många exempel har visat att fläckarna är mer hållbara än lampor och strålkastare.

För fans av icke-standardiserade interiör ett bra alternativ skulle vara att använda stellar stretch tak med inbyggda spotlightsFör fans av icke-standardiserade interiör ett bra alternativ skulle vara att använda stellar stretch tak med inbyggda spotlights

Fläckar är försänkta och yta. Experter rekommenderar att ge företräde till den andra utföringsformen, eftersom ytan fläckar lätt monteras på hängande duk. Vidare behöver denna belysning utförande inte kräva beredning före yta och avlägsnande utåt ledningar.

Vi väljer belysning i barnkammaren

För lätt stretch taket i barnkammaren är det rekommenderat att använda infälld belysning. För belysning kan användas som halogen och LED-lampor. Alternativt tillåtet att använda glödlampor. Infälld kan ha en cirkulär eller kvadratisk konfiguration.Positionering infälld belysning kan antingen vara en rad eller på ett förskjutet sätt. Experter rekommenderar att ge företräde åt det andra alternativet. Rutmönster inte bara ser vacker, men också gör det möjligt att uppnå en jämn fördelning av ljus i hela rummet.

Om du väljer att använda infälld belysning, sedan ge företräde åt halogenlampor. De är gjorda av special silikatglas, och har en hög motståndskraft mot höga temperaturer. Kom ihåg att halogenlampor bli mycket heta under drift, så att ramen och dekorativa flänsar lampan måste vara tillverkad av metall.

Plockar upp ljuset i barnkammaren bör inte vara mycket ljus, eftersom det kan inverka negativt på hennes psykiska tillståndPlockar upp ljuset i barnkammaren bör inte vara mycket ljus, eftersom det kan inverka negativt på hennes psykiska tillstånd

Fördelarna med halogenlampor kan också beaktas:

 1. Hög ljusstyrka.
 2. Praktiskhet. Till skillnad från lysrör, halogenlampor tänds omedelbart när du slår.
 3. Ett brett utbud av former.
 4. Hållbarhet.
 5. Låg kostnad.

Raster belysning Modern spänntak

För belysning i vardagsrummet, kan du använda raster fixturer. De är inbäddade och plåster. Som belysning som används för raster fluorescerande eller LED-lampor.

Experter rekommenderar att ge företräde åt lysrör, eftersom de är mindre värme och glans ljusare än LED. De kan dock vara något snedvrida färgseende på grund av den ojämna fördelningen av ljusspektrumet.

Mönster av något slag på en spänning tak med belysning ser väldigt originell och raffineradMönster av något slag på en spänning tak med belysning ser väldigt originell och raffinerad

Om du använder raster fixturer, överväga vissa nyanser:

 • Ledningar för armaturer måste vara säker på att sätta i det korrugerade röret, och placerar Armaturernas anordning för att göra en liten överlappning av kabeln.
 • Fixtur måste anslutas till en gemensam ledningsdragning endast genom en speciell kopplingsplint.
 • Profil för paneler för raster lampor bör göras av aluminium.

Välja belysning för en glänsande sträcka tak

För registrering av glänsande tak rekommenderas att använda LED-remsa av LED-lampor. Du kan använda den för att betona vissa inredningsdetaljer och visuellt utöka utrymmet. Dessutom kommer LED band bryta rum i flera funktionella områden.


Fördelar med LED-bakgrundsbelysning:

 1. Enkel installation. För att installera denna täckning, behöver du en dubbelhäftande tejp.
 2. Ekonomi. LED-bakgrundsbelysning förbrukar 2-3 gånger mindre energi än halogenlampor.
 3. Lång livslängd.
 4. Ingen överhettning.
 5. Flexibiliteten i styrelsen kommer att bidra till att genomföra några designidéer. Till exempel kan du lägga bandet på ett sicksack sätt.

För glättat stretch tak är ett utmärkt val kombination av spotlights runt perimetern och ljuskronor i mitten av rummetFör glättat stretch tak är ett utmärkt val kombination av spotlights runt perimetern och ljuskronor i mitten av rummet

Ljusstyrkan på belysningen kan justeras med hjälp av ett särskilt system. För sin produktion av svartvitt måste du ansluta produkten till elnätet. Anslut produkten är att ske genom en dimmer.

Alternativ för belysning i vardagsrummet med tak (video)

För belysning vardagsrummet kan du använda en mängd olika belysning. Val av en viss metod för belysning kommer att bero på utformningen av rummet och strukturen på webben. Om att leva i stil med countrymusik eller minimalism, rekommenderas att ge företräde åt raster fixturer. I andra fall är det mer lämpligt att använda strålkastare eller LED band.


Belysningen i vardagsrummet med tak (foto)

0ce88340f34f3b190f94e5bad1f7fe7a 167 3 6-2 67 708zoom 1379 225278 1458654243219206494 14586538741595226484

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 88

map