The BlogFörbered ytan av taket innan arbetet påbörjas. I framtiden kommer tillgång begränsas till taketFörbered ytan av taket innan arbetet påbörjas. I framtiden kommer tillgång till taket ogranichenNatyazhnye tak är utbredd i Europa i slutet av 80-talet. Tack vare den praktiska och hållbarhet arbetade stretch bra i OSS-länderna. Installera undertak kan vara sin egen. För att göra detta innan arbetet påbörjas på obligatoriskt att förbereda ytan ordentligt.


Hur man förbereder taket i undertaket: steg för steg guide

Pre-markera platsen för armaturer plats, ljuskronor. Utför kabeldragning. I framtiden kommer det att underlätta arbetet med att etablera en sträcka takPre-markera platsen för armaturer plats, ljuskronor. Utför kabeldragning. I framtiden kommer det att underlätta arbetet med att etablera en sträcka tak

Innan du installerar undertak, måste du göra en preliminär ytbehandling. Först måste du kolla in platsen korsningen av tak och väggar. Om det finns några brister de bör undanröjas. Det rekommenderas också att behandla ytan av taket med hjälp av en bindningskomposition.

Sedan börjar förbereda elektriker. Denna process är den mest ansvarsfulla. På riktigheten av dess genomförande beror på framgångarna med installationen. Under installationsarbetet kan användas glödlampor, effekt av högst 60 watt. Du kan även använda halogenlampor med en kapacitet på högst 30-35 watt.

Om du väljer att använda lågenergilampor, är effektbegränsning inte är närvarande, eftersom dessa produkter inte utsätts för stark värme.

Nästa är utbildad ledningar:


 1. Först måste du markera en plats där du kommer att installera belysningen.
 2. Därefter testa kablar och ledningar för att genomföra dem.
 3. I slutet du behöver för att beräkna den exakta platsen för fixturer.

Efter beredning ledningar måste rengöra taket i den gamla luckan:

 • Rentvå måste avlägsnas genom vätning av tak med en tvållösning. Därefter rentvå måste tas bort med en vass spatel. Om rentvå inte sväller under inverkan av tvållösningen, med användning av syra-bas-blandning eller limkompositionen.
 • Om taket är täckt med färg, då ytan är nödvändigt att sätta en speciell frätande lösning. Dessutom kan färgen tas bort med hjälp av en hammare stryk.
 • Om ytan är täckt med tapetserad tak, måste du blöta dem i varmt vatten. Då måste du ta bort tapeter från ytan med en murslev.
 • Demontering av den keramiska beläggningen är något svårare. Först måste du få en borr med en speciell munstycke. Om plattorna är gjorda av polyuretan, kan den tas bort med en spackel.

Det brukar göra i förväg: tak eller tapeter

För många människor, uppstår frågan: "Först lim tapet eller installera taket?". Vissa experter hävdar att det är bäst att först rikta in väggar och tapetklister över dem. Efter kan installeras fullständig torkning av väggen undertak. Ramar måste fastställas på toppen av tapeten. Det är möjligt att maskera alla fel i eftersmaken.Emellertid har en sådan sekvens sina brister. Om du väljer att vidarebefordra till lim tapeter, kan du färga dem. I detta fall finns det ett behov bearbetnings tapet med en dammsugare eller trasa.

Kan lösa detta problem, om du håller dig till följande sekvens:

 1. Först måste du markera platsen för spänning takmontering.
 2. Då måste du ansluta till den övre delen av väggarna en baguette.
 3. Då du pokleit tapeter.
 4. När limmet är torr, kan du gå vidare till installationen. För att göra detta, använd en värmepistol.

Du kan också använda dekorativa lister stor bredd. Med sin installation ett litet gap kvarstår mellan den och taket.

Installera tak: förbehandlingsanläggningar

Bli av sprickor, gips stänga upp öppningarna. Vid slutet av behandlingen med primer krävsBli av sprickor, gips stänga upp öppningarna. Vid slutet av behandlingen med primer krävs

se till att göra en preliminär beredning av lokalerna innan byggstart av anläggningen. Teknik, alla möbler, målningar, väggskåp måste bära. Om du är i rummet är en garderob, ställ honom en speciell hållare för montering av duken. Golvbeläggning även önskvärt att täcka arket av kartong.

Också vara säker på att förbereda ytan väggar. Dust önskvärt att arbeta innan montering av undertak, eftersom smuts kan sätta sig på duken.

Vid behandling av väggarna håller sig till några av rekommendationerna:

 • Om du samlar dekorera väggen med flytande tapeter, måste du rengöra dem mer noggrant. Sprickor och mikrodefekter rekommenderas att eliminera. Mer defekt kan repareras med gips, sedan gips. Denna behandling kommer att hjälpa att bli av även djupa sprickor.
 • På sprickan kan hålla gasväv indränkt PVA.
 • Behandla ytan av väggarna krävs för att använda primers.

Därefter markerar den lägsta punkten design. Det är på sin nivå kommer att fastställas profiler. Om du ska installera en multi-level tak, måste räkna göras separat för varje nivå. I detta fall bör ökas avståndet mellan golvet och styrprofilen.

Är det sant att du måste primas innan taket stretch taket

Följa behandlingsförloppet gruntovkoy.Ne tak för långt med vatten, och sedan primern är för flytandeFölja behandlingsförloppet gruntovkoy.Ne tak för långt med vatten, och sedan primern är för flytande


Många människor gör inte ytan primer före installation av stretch taket. Experter tror att det är nödvändigt att prima ytan innan du installerar en upphängd tyg. Välj en primer med djup penetration. De kommer att bidra till att undvika uppkomsten av mögel och mjöldagg i framtiden.

Mix primer kan göras med egna händer. För detta är det nödvändigt att blanda 2,5 kg släckt kalk, 200 g tvål och 100 g lack. I separat behållare blanda kalk med 4 liter vatten. Lägg sedan till den resulterande blandningen lack, 3 liter varmt vatten och tvål. Blanda lösningen ordentligt.

Utför följande primersekvensema:

 1. När en borste behandla hörn och fogar yta.
 2. Applicera sedan en primer till taket med en rulle med en mjuk borste.
 3. Efter primerskiktet har torkat, applicera det andra skiktet i den vinkelräta riktningen.

Förbered taket innan du installerar tak (video)

Utför beredning av väggar och tak för installation av suspenderat tyg bara tillräckligt. Före installation, se till att ta bort alla ojämnheter i ytan. kontrollera sedan ledningar effektivitet och göra primer taket. Dessutom, glöm inte att ta ut ur rummet möbler och utrustning. Tapetsering, installation ljus och dekorera golvet ska vara efter utgången av undertak installation.


Leave a Comment

Your email address will not be published.

78 + = 87