Vi utför installation av tyg undertak 8 huvudreglerna

Vi utför installation av tyg undertak 8 huvudreglerna

12 October 2017Popularitet tyg undertak på grund av sin hållbarhet och ingen behöver särskild vård för demPopularitet tyg undertak på grund av sin hållbarhet och ingen behöver särskild vård för dem fler och fler människor föredrar Stretch tak av organiska tyger. Det faktum att sådana tyger är hållbara och inte kräver specialiserad vård. Dessutom taken i tyget passar harmoniskt in i alla rum. Säker upphängning struktur på flera sätt. Innan du börjar installationen måste du installera en speciell ram.


Installation skelett under tyget tak

Tyg tak som skall installeras på speciella baguetter. För att installera tygbanan på taket används oftast baguette-klipp. Men det är en sådan fixering lämpar sig endast för sömlösa dukar. I andra fall är det mer lämpligt att använda shtapikovye baguetter. Shtapikovoy utföra installation av systemet med sina egna händer mycket enklare.

Lister variera det material av vilket de är tillverkade. Fästelement kan tillverkas av plast eller aluminium. Om din budget inte är begränsad, rekommenderas att ge företräde lister tillverkade av aluminium, eftersom de är mer tillförlitliga och hållbara.

Stretch tak är installerade på baguetterStretch tak är installerade på baguetter

Installation Technology baguette:

 1. Rikta taket. Vid behov tillämpas på ytan av primer och spackel. Glöm inte att ta bort stora gropar med hjälp av tätningsmedel. Först efter förbehandling är över, kan du starta installationen av en baguette.
 2. Ge baguette önskat värde. För att göra detta, använd en bågfil.
 3. Borra hål i väggarna.
 4. Fästa listen på väggen.
 5. Gör hål i väggen. För att göra detta, använd en hammare.
 6. Säker utskrift med hjälp av specialankare. Först efter att du måste installera ett nät av vävnad.

Mount stretch tak med händerna

När installationen är klar lister, kan du börja att spänna nätet. Innan du börjar, se till att integriteten hos duken. Du måste också se till styrkan i ramen och förbereda de nödvändiga verktygen.


Om du planerar att installera en tygbanan i rum med hög luftfuktighet, såsom i källaren eller badrum, använd en kil fixeringssystem av plast.

Innan installationen måste du säkerställa integriteten av vävnaden tygetInnan installationen måste du säkerställa integriteten av vävnaden tyget

Hur man installerar ett tyg duk:

 • Få en trasa kant i en baguette. Samtidigt kom ihåg att utsidan måste tjäna cirka 10 centimeter draperier.
 • Med hjälp av bladlås bladet.
 • Jämnt sträcka tyget i andra delar av rummet.
 • Trimma överflödigt tyg med användning av en bågfil.
 • Baguette stänga speciella dekorativa sockel.

Vi reparerar tyg av gamla stretch taket

Reparera tak tyg - en enkel process. Att reparera en sådan konstruktion är mycket enklare än undertak tillverkade av PVC eller gipsskivor. Innan reparation, ska du demontera sträckt duk.Om du är översvämmade grannar ovan, demontera bladet inte nödvändigtvis. Noggrant nog att skruva lampan, och dräneras genom öppningen. Glöm inte att stänga av el.

Grund av det faktum att tyget takmonterade strålkastare kan genomföra urladdnings vatten enligt följande: en punkt omvänd lampa, som ligger närmast platsen för vattenansamlingGrund av det faktum att tyget takmonterade strålkastare kan genomföra urladdnings vatten enligt följande: en punkt omvänd lampa, som ligger närmast platsen för vattenansamling

Förfarandet för demontering av strukturen:

 1. Stäng av el.
 2. Ta bort glödlampan.
 3. Med en spatel vika profilen. Om du använder plastknivar, måste du först ta bort insatsen, och sedan böja profilen.
 4. Ta bort tyget.

Installera sömlösa tyg tak CLIPSO

Webs som gjorts av den franska firman CLIPSO, mycket populär, tack vare den vackra utseende och hållbarhet. Dessutom, installation av målningar gjort i några timmar.

Innan du ställer in sömlös taket, måste du behandla väggar och tak. Det rekommenderas att avfetta ytan och reparerade alla sprickor. Eventuellt belägga väggar och tak i primerskiktet. Om du ställer in sömlösa tak i ett trähus, sedan behandla ytan med en antiseptisk lösning.

Före installation av trä eller konventionell takyta som skall bearbetasFöre installation av trä eller konventionell takyta som skall bearbetas

Montering sömlösa tak:

 • Montera lister på väggarna.
 • Fäst tyget med hjälp av baguette-clips. Kom ihåg att tyget ska sticka ut från baguette 7-8 centimeter.
 • Säkra trasa runt omkretsen av rummet. Se till att nätet är symmetriskt.
 • Eliminera alla veck på dukar med hjälp av en hårtork byggnad.
 • Överskottet vävnad skära med en bågfil.

Draperi tyg tak med händerna: funktioner och fördelar

Drapering basyta med användning tkaney- intressant design lösning. Med denna metod kan dekorera trim nästan alla rum. På grund av olika texturer och färger kan tyg tyg användas för att tillhandahålla rum, utformade i någon stil.

Väven kan vara gjord av:


 1. Lin. Detta draperi ser elegant och diskret.
 2. Silk. Tyg gjord av detta material, är det lämpligt att använda för efterbehandling taket, om rummet är i klassisk stil.
 3. Bomull. Detta draperi passar perfekt in i det inre av sovrummet.
 4. Jute.
 5. Segelduk.
 6. Velvet.

Dropirovannye tak ser ovanligt och intressant, kommer de omedelbart väcka uppmärksamhetDropirovannye tak ser ovanligt och intressant, kommer de omedelbart väcka uppmärksamhet

Om du väljer att använda en väv gjord av silke, jute eller duk, kan den fästas med lim. Kom ihåg att limmet skall appliceras på taket med ett tunt lager. När du fäster bladet i taket, släta tyget med en torr trasa. Denna teknik kommer att hjälpa dig att undvika uppkomsten av rynkor och ojämnheter.

Fördelar med draperier:

 • Tyger behåller värme bra.
 • Draperi inte deformeras med tiden.
 • Blades inte kräver särskild omsorg.
 • Installationen är snabb. Vidare har installationen inte kräver användning av en värmepistol.
 • Draperi Kink kosmetiska defekter i basytan.

Design draperad tyg tak (video)

Installation av suspenderat tyg tak - en enkel process. Det viktigaste - att hitta en lämplig baguette och konsistens av tyg. Om du väljer att installera produkten själv, sedan dra förskott kommunikation undertak och eliminera ojämnheter på basytan. Valet av färger och texturer av tyger hänvisa till sina egna preferenser och designmöjligheter. 


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 65

map