Vi tänka igenom det inre av sovrum 15 kvadratmeter. m: foto och 5 stilar

Vi tänka igenom det inre av sovrum 15 kvadratmeter. m: foto och 5 stilar

12 October 2017Även i sovrummet i en liten storlek, kan du skapa en atmosfär av komfort, lugn och komfortÄven i sovrummet i en liten storlek, kan du skapa en atmosfär av komfort, lugn och komfortaDlya skapa designidéer lokaler behöver tänka noga vad du vill se i sitt sovrum. Använda rummet endast för en semester eller ens som ett kontor? Behöver jag ett skrivbord, en dubbelsäng, skåp, skåp? Jag skulle vilja göra rummet visuellt större eller använd en ljus och ovanliga dekoration material? I allmänhet tänka länge och svårt att ha. Nedan beskriver vi i detalj hur man kunna utforma ett sovrum och skapa ett projekt och välj efterbehandling material och ordna möbler.


Design sovrum 15 kvadratmeter. m

När alla frågor har lösts, projektet systemet bör utvecklas. Ytterligare varv av ytmaterial. År 2016, på ett sätt annat ljus byggmaterial samt golv. Glöm inte gardiner eller persienner, liksom de olika dekorativa element.

Det bör lösa frågan om möbler, i diagrammet är det nödvändigt att beskriva som helst skulle vilja se henne i sovrummet. Kanske i stället för en bäddsoffa är bättre att köpa? Var kan man lagra saker? Den byrå eller garderob? Alla nyanser som krävs för att överväga och att måla.

Om möjligt, litet sovrum är bättre att inte stapla möblerOm möjligt, litet sovrum är bättre att inte stapla möbler

Nästa du behöver för att välja möbler. Om en massa saker, är det bättre att betala din uppmärksamhet på garderober. Annars tillräckligt bröstet, där du kan ordna en mängd olika dekorativa objekt, kosmetika spegel. Möbler bör väljas från sovrummet stil. Läs mer om dem - nedan.

Vilken stil att välja för sovrummet

Den faktiska inre av sovrummet bör inte skilja sig mycket från den övergripande utformningen av lägenheten eller huset. Det är bättre om alla rum är i samma stil, till exempel klassisk eller modern.


Ett område på 15 meter är mycket lämplig för det inre av följande riktningar:

  • minimalism;
  • klassiska;
  • fusion;
  • moderna;
  • Hi-tech.

Inte nödvändigtvis för att göra reparationer i en stil som nu är i trenden, kan du skapa en interiör som du hellre se i hans sovrum. För närvarande är de mest populära destinationerna är minimalistisk och modern, som är fokuserad på komfort och bekvämlighet, bör rummet också vara lätt och luftig. Du kan stoppa och plocka någon av dessa interiörer, särskilt om du vill skapa en mysig och ljus atmosfär.

För modern stil bör väljas ljusa tapeter och golv, är det bättre att uppmärksamma trä.

Nu ganska populärt är modernistiska och minimalistiska färgerNu ganska populärt är modernistiska och minimalistiska färgerMöblerna ska vara funktionella, bekväma, och även bättre om det görs i ljusa färger: grått, vitt, beige. En stor mängd ljus bör säkras eller med ett brett fönster med ljusridåer eller med hjälp av olika fixturer inbyggda i väggen eller taket och ovanliga lampor. Modern interiör områden är förtjust i olika ovanliga designelement, ljusa lampor, vaser, bord konstiga former och färger, allt detta perfekt kombination med neutrala dekoration material.

I den klassiska interiören domineras av rika djupa färger, vackra dyra mörkt trä sängar, möbler och vinröda toner av choklad, vanligt tapet eller med symmetriska intressanta mönster. Skåp också bäst att välja traditionella former och färger.

För människor som älskar ljusstyrka, kan du använda fusion stil. Bakgrund rika färger, t ex orange, rött, gult, bör kontrasteras med ljusa möbler. Den kan installeras i ett sovrum en normal dubbelsäng med inga krusiduller och mönster, för att inte överbelasta rummet.

Disposition sovrum 15 kvadratmeter. m: foto, rektangulär form

Rektangulär sovrummet på 15 m2 är standard för de flesta byggnader. I ett sådant rum passar alla nödvändiga saker, sängar, skåp, kan du även sätta ett soffbord eller skrivbord, stol, stolar. Du kan placera vissa delar av barnet, till exempel en krubba och leksaker. Sovrummet kan också vara ett omklädningsrum, du kan installera i en modern sovrum hängare eller dölja allt i garderoben.

Den rektangulära sovrummet kan bekvämt rymma tillräckligt möblerDen rektangulära sovrummet kan bekvämt rymma tillräckligt möbler

Sängen i sovrummet är bättre att sätta en rektangulär sänggavel mot väggen, är det inte önskvärt att installera den på väggen med ett fönster. Sminkbord eftersom tiden är bättre att sätta närmare fönstret, så att ljuset är den mest bekväma vinkeln. Skåp eller byrå med allt rationell plats nära ytterdörren eller i hörnet. Stolar kan sättas mot varandra, sätta ett litet soffbord mellan dem. Istället kan tas stolar och ottomaner, kan som döljas inne i kudden.

I stället för en bäddsoffa är möjligt att köpa, beroende på vilken modell du måste installera antingen i hörn eller mot en vägg.

Som pokleit tapeter i sovrummet: Trendig Room

Beroende på insidan bör väljas och tapeter. Olika bakgrunder limmas på olika sätt. I sådana stilar som fusion, modern, hi-tech, minimalism, kan du använda moderna ovanliga material, såsom flytande tapeter. Du kan även använda ett av sovrummen är olika nyanser och texturer flytande tapeter.

Den enklaste metoden för limning tapeten är en vacker plats på huvudet eller mönstrade material och använda enkla vanlig tapet i resten av rummet. Bra om vanlig tapet kommer att vara samma färg som mönstrade. Om rummet har tak, kommer det att bidra till att understryka detta effektbelysning.


Bakgrund i sovrummet skall väljas baserat på det inre av rummetBakgrund i sovrummet skall väljas baserat på det inre av rummet

Men du kan bara klistra över rummet enfärgat eller mönstrade tapeter och väggen i spetsen hänga bilder, fotografier, hyllor.

Vardagsrum sovrum 15 kvm. m

I ett rum på 15 m2 önskvärt att kombinera vardagsrum och sovrum, till exempel om den studio.

Layout alternativ i så fall några:

  1. I rummet för att sätta en säng och en liten soffa. TV hängde på väggen för att spara utrymme. I stället för soffan kan placeras i sovrummet stol ottoman eller mer.
  2. Om du inte vill sätta sängen, kan det ersätta bäddsoffa. Rummet kan också rymma en annan soffa för avkoppling, och den andra för att använda för att sova.
  3. I sovrummet, kan vardagsrummet sättas upp och fällbara stolar, bord, skåp.
  4. Kan planlagd utrymme, till exempel i vardagsrummet del av utrymme att sprida ut på golvet mattan, pokleit tapeter andra.
  5. Du kan ordna rummet som en normal sovrum, men lägger till en väggmonterad TV och en vägg.

Om sovrummet och vardagsrummet är i ett rum, är det bäst att dela upp rummet i zonerOm sovrummet och vardagsrummet är i ett rum, är det bäst att dela upp rummet i zoner


Uppmärksamhet bör ägnas åt modeller och soffor, kan de vara både kantig och vanliga, men med olika sätt att nedbrytning: bok, glidande, etc.

Utformningen av sovrum med ett litet område (video)

Sammanfattningsvis måste det sägas att för att skapa design och layout i sovrummet - det är spännande, men också komplicerat, du måste ägna stor uppmärksamhet åt detaljer, hitta rätt efterbehandling material och möbler. Om vi ​​närmar oss frågan omfattande reparation och långsamt, så småningom kan du få en vacker och, ännu viktigare, en mysig sovrum, vilket kommer att göra dig glad för en lång tid.

Inredning sovrum 15 kvadratmeter. m (bild)

16 01RGBcolor00001 43 49-17 100 104 105 579e3bc9-97de-444c-b4e4-9fc536caefbf 4519ef9162dcf75af702b24741f05251 6703

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 14

map