Vi gör gardiner av tapeten med dina egna händer

Vi gör gardiner av tapeten med dina egna händer

12 October 2017Gardiner inte bara dekorerade fönster, samt ett streck i karaktären och individualitet i husetGardiner är inte bara fönster inredning, samt ett streck i karaktär och personlighet domaNedavno ställa denna trend, som gardiner, görs med hjälp rullade tapeter. Denna artikel kommer att förklara i detalj hur gör man sådana gardiner och vad man ska kombinera dem.


Gardiner av tapeter - en ny lösning i det inre. De verkade inte så länge sedan, och du kan även göra sina egna händer. Men för detta behöver vi tapeter, eftersom det är grundmaterialet för dessa gardiner. Inte alla typer av tapeter är lämplig för detta fall, därför måste välja noga. I slutändan, troligen inte kommer att se ut en vanlig duk gardiner och persienner liknande.

Det bör också noteras att skapandet av sådana gardiner är färgkombination tillåts, så de passar nästan alla stil och inredning.

Den bästa färgkombination i det inre: Blinds och Bakgrund

Gör rummet en varm och harmonisk atmosfär - ingen enkel sak. Du behöver för att må bra om färg och dess nyanser, att kunna kombinera olika färger. Välj rätt tapeter och gardiner är också mycket svårt, och för detta måste du börja ställa in en grundläggande stilen i rummet, liksom dess syfte.

Som tidigare nämnts, en kombination av färger - nyckeln till framgångsrik interiör.

Kombination av gardiner och tapeter, som kommer att vara mycket väl omhändertagen:


 1. Genom gul eller gyllene färg mer lämpade brown;
 2. Om du tar tapeter, målade persika eller rosa nyans, är det möjligt att kombinera dem med turkos;
 3. Tapeter med pistage färg kan vara en god idé att späda ut blå eller blå, men valet av nyanser kommer att spela en viktig roll;
 4. Om tapeten målas vit eller grå, det skulle vara trevligt om gardinerna är målade svart.

Gardiner i rummet bör kombineras i färg med tapeter och möblerGardiner i rummet bör kombineras i färg med tapeter och möbler

Men naturligtvis är allt detta strikt individuellt, så du måste noga förstå nyanserna nödvändiga färger för att se hur de beter sig tillsammans, och först därefter ta itu med köpet.

Vid valet av gardiner är det viktigt att komma ihåg på vilken sida fönstren öppna.

Om fönstret med utsikt över den soliga sidan, då är det bättre att ta en ridå av kalla toner, som om fönstren ut åt sidan, där det finns lite sol, då är det nödvändigt att ta gardinerna i de varmare toner.Hur man väljer gardiner för att tapeter

Det kan tyckas att välja gardinerna till tapeter - inte en lätt uppgift. I själva verket är det inte, och att välja gardinerna att tapeter är inte alltför svårt, är det viktigt att bara ta hänsyn till vissa aspekter av fallet.

Nu finns det många trendiga mönster och lösningar som är populära just nu.

Här kan du bekanta dig med alternativen för sådana mönster:

 • Gardiner i en stor blomma;
 • Tappning mönster;
 • Geometriska mönster;
 • Band.

Genom tapeten lätt kan välja gardiner med mönster, med fokus på stilen i rummetGenom tapeten lätt kan välja gardiner med mönster, med fokus på stilen i rummet

Välj det önskade mönstret kan baseras på den övergripande stilen i rummet, liksom tapeter. Om allt är korrekt vald, då rummet kommer att bära en unik atmosfär.

Innan du börjar reparationsarbeten på designen är bättre att konsultera en specialist och lita på hans smak. Så även vi får inte glömma att tapeter och gardiner ska vara estetiskt tilltalande och inte bry.

Roman nyanser av tapeter med dina egna händer

Gör romerska nyanser av tapeter med dina egna händer och du kan hemma. För att göra detta behöver vi nya tapeter, är det bättre att ta tapeter, målade färgen på guld, för mer atmosfär. Den färdiga produkten kommer att bli någon ytterligare gardiner och persienner.


Vi måste ta ett tunt ark av tapeter, och sedan lägga det som ett dragspel. Det är viktigt att se till att varje remsa är inte mer än fem centimeter, samt ta hänsyn till det faktum att alla remsorna bör vara densamma.

Allt du behöver samla veck remsan, markera mitten och göra hålet. Till hålet är inte spretigt, bör säkra dem på båda sidor och gör ett hål igen.

Roman nyanser av tapeter kan göras hemma med sina egna händerRoman nyanser av tapeter kan göras hemma med sina egna händer

Då är det nödvändigt att trä hål i en tunn lina och sprida tapeten. Den övre delen av gardinerna tillsammans med repet närbild band. Den undre kanten av en sida att sticka en liten bit papper. Anslut de två nedre vinklar och samtrafik med denna pjäs. Genom hålet i skurk dra i repet på fel sida. Du måste också fästa låset för att justera gardinerna.

Sådana gardiner är ett utmärkt komplement till den klassiska interiören.


Val av gardiner till tapeter färg

Plocka upp gardinerna till färgen på tapeten är ganska enkel. Det är bara viktigt att veta hur man kombinerar färger och nyanser av känsla.

Allt detta kan göras oberoende av varandra, utan deltagande av mästare, är det bara viktigt att komma ihåg några tips:

 1. Gardiner och tapeter kan vara samma färg, men nyanser fortfarande värt att ta olika;
 2. För gardiner, kan du ta färgerna mörkare eller ljusare än några nyanser;
 3. Om du vill visuellt göra rummet lite mer, är det nödvändigt att ta ljusridåer, särskilt om mörka tapeter,
 4. Du kan inte använda kalla och varma nyanser samtidigt, måste du fokusera på en sak.

Plocka upp gardinerna för tapeter enkla huvudregeln - att kombinera färger och nyanserPlocka upp gardinerna för tapeter enkla huvudregeln - att kombinera färger och nyanser

Om du korrekt använda tips, då blir det problem med utformningen av rummet, och resultatet kommer att komma ut fantastiskt.

Hur man gör gardiner från en tapet med dina egna händer

Du kan göra gardiner och tapeter med dina egna händer. Detta kommer att kräva ett tunt, företrädesvis papperstapet. Av dem har att göra, "dragspel" på kanterna ekvidistanta att göra hål i dem att gänga tunt rep, och sedan hänga den i fönstret. Detta är ett bra alternativ inredning spartiden.

Var kan jag använda dessa gardiner:

 • I trädgården eller på landet;
 • I köket, om ett litet fönster;
 • I badrummet;
 • I hallen.

För att göra gardiner av tapeter med dina egna händer, kräver tunt papper väggen och repFör att göra gardiner av tapeter med dina egna händer, kräver tunt papper väggen och rep

Den bästa lösningen - ett förortsområde. Dessa gardiner tillåter solljus för att tränga in i rummet, göra dem till din färg.

Vilken tapeter passar alla gardiner

Vilken tapeter passar alla gardiner - en komplicerad fråga. Det beror på färg, stil och storlek på rummet, samt ritning på tapeten.

Oftast är gardinerna väljas baserat på tapeten stil:

 1. Den moderna interiören är bättre att ta vanlig tori;
 2. Om tapeten görs antik och gardiner behöver vidta lämpliga;
 3. Eco stil innebär gardiner med blommor eller andra växter.

Gardiner matchade stilen på tapeten i rummet interiorGardiner matchade stilen på tapeten i rummet interior

Visst, det finns många andra stilar, men här visar det mest populära just nu.

Hur man väljer en tyll att tapeter

Tulle till tapeter måste väljas samt gardiner för att bakgrundsbild. Som tidigare nämnts, bör valet beror på färg, stil och sånt.

Om det inte finns någon djup kunskap inom design, kan du plocka upp gardinerna i samma färg som bakgrund, men använder en annan färg.

Tulle är vald för att tapeter liksom gardiner och - beroende på vilken stilTulle är vald för att tapeter liksom gardiner och - beroende på vilken stil

Att välja tyll och tapeter, bör baseras på deras egna preferenser, och endast om rummet kommer att vara en lång tid för att behaga ögat.

Hur man väljer gardiner grå tapet

Gardiner till den grå tapeter valda utifrån skuggan av grått, samt på grundval av Style själv.

Följande är de grundläggande färger som är lämpliga till grått:

 • vitt;
 • svart;
 • Svala nyanser av blått.

Genom grå tapeter lämpliga gardiner av vitt, svart och rosa nyanserGenom grå tapeter lämpliga gardiner av vitt, svart och rosa nyanser

 I allmänhet bör det noteras att den grå färgen på dräkten, många färger, ganska kallt nyanser av dessa färger. Men det beror också på hur kallt eller varmt nyans av grått valdes för tapeter.

Vad persienner för att passa lila tapet

Genom lila tapeten passar ljusa gardiner, målad gul eller gyllene färg. I själva verket, mauve tapeter är mycket modigt beslut, och de kommer inte alla rum.

Röda gardiner är väl lämpade för tapeter lilaRöda gardiner är väl lämpade för tapeter lila

Det bör också noteras att dessa tapeter så småningom kan bli uttråkad med sin färg och mångfald, så välj dessa tapeter, gardiner och ännu mer bör de vara klokt.

Hur man väljer gardiner för tapeten (video)

Sammanfattningsvis måste du lägga till det i själva verket valet av gardiner och autograf tillverkning är inte så svårt, du behöver bara grundligt utreda fallet och komma till honom med all hans ansvar.

Gardiner i inredningen (fotoexempel)

00 2 182 196916b747f22d63417799a6d8b481c16d9efeda-1200x799 788.787 gardiner Foto - 38-Shtory-k-serym-obojam Goldfarb-112 foto-klassicheskogo-ornamenta-na-neytralnom-fone bild-281.373

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

map