Vi gör ett rektangulärt rum i lägenheten: tips och tricks

Vi gör ett rektangulärt rum i lägenheten: tips och tricks

12 October 2017Om vardagsrummet fönster mot söder, i det inre är bättre att använda den svala nyanser, och om norr - varmaOm vardagsrummet fönster mot söder, i det inre är bättre att använda den svala nyanser, och om den nord - varm som hallen är det viktigaste rummet i huset, bör du noga planera renoveringen och framtida atmosfär. Modernt vardagsrum bör vara praktisk, multifunktionella och viktigast av allt, bekväm och trevlig att bo. Det ser ganska elegant zonindelning område eller kombination av hallen till köket.


Interiors rektangulär vardagsrum: foton

Projektet är ett rektangulärt vardagsrummet i lägenheten du behöver för att skapa först efter intervjuer med alla invånare i huset, till rummet är inte irriterande och inte orsakar obehag. Alla har sina preferenser och önskemål, samt hallen används av alla, då du måste ta hänsyn till önskemål allmänhet.

Det enda sättet att göra ett rum, som kommer att bli för varje:

 • trevlig;
 • bekväma;
 • Attraktiv.

Placeringen av möbler i ett rektangulärt vardagsrummet så du behöver för att utföra ett sätt som det var inte bara längs långsidorna, men även vinkelrätt mot demPlaceringen av möbler i ett rektangulärt vardagsrummet så du behöver för att utföra ett sätt som det var inte bara längs långsidorna, men även vinkelrätt mot dem

I hallen kan du träffa gästerna, arbete och familj samlas för att titta på TV eller lösa viktiga problem. Innan du utför reparationer av rummet, är att bestämma destinationsplats. Till exempel, om fördelen kommer att ges till arbetet, är det nödvändigt att i rummet som var utrustad plats. Om huset är ofta gäster och övernatta, då i ett sådant fall inte kan vara utan extra sängar i rummet.


Det kan vara stolar, sängar, bäddsoffor, samt andra strukturer som kan dra nytta och inte förstöra utseendet på rummet.

Vardagsrum-kök med rektangulär form: egenskaper hos lokalerna

Det ser mycket fashionabla interiörer såsom kök, vardagsrum, som kommer att vara perfekt för lägenheter, som bildar en rektangulär hall. Att skapa en bekväm och praktisk design - är något som kräver en hel del människor som tror att livet ska vara ljusa och elegant.

Det viktigaste projektet ska vara en individ, eftersom varje hus har sina egna egenskaper, till exempel:

 • stycken;
 • längd;
 • höjd;
 • Placering av fönster- och dörröppningar.

Dela köket vardagsrum rektangulär form, kan du använda bordsskivor eller andra möblerDela köket vardagsrum rektangulär form, kan du använda bordsskivor eller andra möblerVardagsrum-kök är ny och modern lösning Design av lägenheter, oavsett rummets storlek och plats för matlagning, kan de kombineras, så att alla fel kommer att döljas. Det är viktigt att komma ihåg att inredningen ska ha praktisk och vara snygg, att ge njutning till hushåll och behaga gästerna.

Fördelarna med att kombinera

I köket, vardagsrum stort antal positiva aspekter som tilltalar många fans av snygga saker:

 1. En sådan planering är mycket lättare att laga mat och duka, särskilt i stora fest.
 2. I närvaro av frånvaron av stapeln och en av väggarna ökar utrymmet visuellt.
 3. Mycket enkelt att ta emot gäster och sedan titta efter barnen, eftersom de inte behöver lämna rummet och kommer att vara en fullständig översyn av hallen.

Ordentlig planering av framtida reparationer och atmosfären ger ett trevligt rum, samt elegant, kreativ och mest bekväma. Om du vill kombinera vardagsrum och hall, måste du ta hand om högkvalitativ kåpor förvärv som kommer att eliminera spridningen av lukter i hemmet.

Att skapa ett vardagsrum-kök design

I hallen, tillbringar nästan alla större delen av sin tid. Därför bör rummet vara väl upplysta och har tillräckligt med utrymme för placeringen av familjen. I vardagsrummet ljuset bör vara lite dovt och inte alltför ljus, under förutsättning att det inte finns någon plats att arbeta.

Till det inre inte var monotont, när du gör ett kök kan du använda mörka färger, men för vardagsrummet för att välja mer ljus, eller vice versaTill det inre inte var monotont, när du gör ett kök kan du använda mörka färger, men för vardagsrummet för att välja mer ljus, eller vice versa

När kombinerat kök och vardagsrum, är det nödvändigt att ta hand om den visuella zonindelning utrymme för matlagning och plats för att ta emot gäster. Det kan göras genom spotlights LED-bakgrundsbelysning.

Det finns många sätt som det sätter heminredning eller hur man väljer färg på rummet. Begränsa för inredningen, textilprodukter och det finns lite, och det beror främst på hushållet. golv dekoration i rummet kan vara en mängd olika material, men färgen är bättre att lägga mörkt tyg, eftersom de inte kan se damm, liksom beläggningen inte kommer att slås samman med hela rummet.

Valet av färgschema beror på:


 • Nyanser av möbler och dess former;
 • belysning;
 • Funktionaliteten i rummet.

För att visuellt expandera rummet, bör ge företräde åt ljusare nyanserFör att visuellt expandera rummet, bör ge företräde åt ljusare nyanser

För dem som har små barn, bör du inte välja ljusa färger, som praktiskt mörkt blir det bästa valet. Var inte rädd för mörka färger, men att de inte trångt utrymme, är det möjligt att använda en mängd olika tricks. Till exempel, speglar, modulära möbler, ursprungliga inredningen i form av ljuskronor med fjärilar och liknande. Beläggning av möbler och golvet ska vara sådan att det kan vara mycket lätt att rengöra, vilket gör det praktiskt och hållbart.

Design rektangulär hall

Utföra reparationer i ett rum område, där inte mer än 16-18 m2 kan vara klar i ljusa färger. Således kommer rummet visuellt expandera och bli mer upplyst, även med ett litet fönster. Gör inte rum tråkig och varierat, eftersom en sådan Interiören är mycket snabbt uttråkad.

För att undvika sådana konsekvenser bör uppmärksamma:


 • Ljusa accenter;
 • Metod utrymme zonindelning;
 • Saftiga nyanser i textilier.

Till rektangulär hall var bekväm, är det värt att placera målningar, vaser och andra dekorativa elementTill rektangulär hall var bekväm, är det värt att placera målningar, vaser och andra dekorativa element

Om rummet är mörkt golv, ljusa väggar och färgglada gardiner, kommer det att bli en harmonisk och trevlig att bo. Experter tror att det är tillräckligt att ha tre färger för att skapa intressanta designlösningar. Inredningen kan användas som dekorativa kuddar, gardiner med print, tapeter och liknande poster.

Om du planerar att placera av smycken och tillbehör, bör väggarna i rummet vara klart att det inte fanns någon mening hopar sig.

Det är värt att notera att både för liten och alltför stort tryck på tapeten kan sätta press på psyket och förstöra utseendet. Alla bör vara med måtta. Det är modernt att använda program för att dekorera hallar och de kan göras av proffs eller manuellt arbete och egen produktion. Om rummet är beläget på den norra delen av huset, är det bättre att dekorera den med gult, orange eller beige färg. Om rummet är mycket soligt och nästan hela dagen är fylld med ljus, dräkten sval färg, nyanser av grått till hennes klädsel, blått och lila.

På vilka väljs parametrar konstruktion

Till var hallen och förblev en snygg, bekväm och vacker, måste du noga tänka vissa saker.

I ett rektangulärt rum, görs i en minimalistisk stil, det ser bättre spotlights än bulkljuskronaI ett rektangulärt rum, görs i en minimalistisk stil, det ser bättre spotlights än bulkljuskrona

nämligen:

 • stil;
 • Ljusa accenter;
 • Typ av möbler;
 • Närvaron av dekorativa element.

När du väljer en stil för rummet måste du bestämma i vilken ordning, om lokalerna planlagd eller kombineras. På vad som kommer att användas beror på rummet och dess stil.

Design alternativ rektangulär hall i lägenheten (video)

Absolut varje centimeter av rummet bör noggrant genomtänkt, det var inte orimligt slag. Att rummet inte trycks på psyket, är det nödvändigt att använda ett material med en annan struktur, en bar rack, podium, falska väggar, speglar, bara snygga interiör.

Exempel på reparationer vardagsrum rektangulär form (foto interiörer)

1-4 03 12-25 32-11 1920x1080resizeinterior21809901380712489 5418 3156-7 52549 499.696 1153257

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 83 =

map