Vi gör ett inre rum i ett privat hem: 8 tips

Vi gör ett inre rum i ett privat hem: 8 tips

12 October 2017Inredning vardagsrum bör vara varm och mysig, vilket skapar en glad atmosfärInredning vardagsrum bör vara varm och mysig, vilket skapar glada atmosferuKrasivo ordna rum i ett privat hem - en uppgift krävande och intressant. Naturligtvis vill alla ägare att göra en snygg renovering i vardagsrummet, som kommer att vara tilltalande för ögat några år utan att förlora sin relevans och praktiska. Det är värt att komma ihåg att vardagsrummet - ett rum där alla familjemedlemmar går, gäster, vänner, och därför bör inredningen vara varm och mysig. På samma möbler i vardagsrummet bör alltid vara praktiska och multifunktionella, vid rätt tidpunkt kunde rymma gäster, dricka te och koppla av. Läs mer om alla nyanser i det inre skapelse i privata hus med sina egna händer i vardagsrummet - senare i artikeln.


Rum i ett privat hem design

För närvarande kan vardagsrummet arrangeras i en mängd olika stilar, så att du kan välja riktning till det inre av hallen för sin plånbok och lust. Alltmer populära miljövänliga material: färg, tapeter, möbler, tillbehör - allt detta bör väljas noggrant, noggrant studera sammansättning och egenskaper. Byggmaterial, inte skadar hälsan, ser snygg och modern, liksom helt säker, även för barn.

Många föredrar att göra vardagsrummet ekologiska material, eftersom de är säkra för hälsanMånga föredrar att göra vardagsrummet ekologiska material, eftersom de är säkra för hälsan

De mest populära destinationerna för att leva i ett privat hem är:

 • minimalism;
 • moderna;
 • land;
 • Klassisk stil.

Läs mer om var och en av dem beskriver nedan. Nouveau stil är mycket populärt nu på grund av dess funktionalitet. Multifunktionella möbler, mode bord och soffor, som kan när som helst lösas och resten - är dess särdrag. Färgen på möblerna ska vara avslappnad och naturlig, till exempel choklad, beige, vit, grå. Väggarna är oftast inredda i ljusa färger: vit, grå, beige. Inredningen i denna stil är nästan helt frånvarande.


Denna typ av interiören är rymlig, det finns inga onödiga element, tyngdpunkten ligger på lätthet och enkelhet. Du kan lägga till ljusa accenter i form av målningar, vaser, ovanliga möbler egendomligt formade eller färg.

En mängd Art Nouveau är den så kallade skandinavisk stil. Det finns också fokus på enkelhet och harmonisk kombination av delar av interiören bör ett vardagsrum vara ljus, ljus accenter också vara närvarande, men med inredningen är bättre att inte engagera sig. Rummet är inrett i en stil bör vara lätt, så vita gardiner passar perfekt. Stora fönster och parkett på golvet gör störta bokstavligen i den rena bilden av de nordiska länderna, det är vad som gör denna design stil så populär.

du kan kombinera olika stilar med en stark önskan, samtidigt skapa en unik interiördu kan kombinera olika stilar med en stark önskan, samtidigt skapa en unik interiör

Du kan även kombinera flera stilar i en, till exempel för att installera modern utrustning och mjuka möbler att välja en klassisk stil. Glöm inte harmonin i de element som du vill lägga till gardiner i neutrala färger, som kommer att kombineras med möbler. Bord och hyllor kan tas i en modern stil, sprida ut fluffiga matta, väggar i en abstrakt design med hjälp av färg eller tapet med stora kaotiska mönster. I allmänhet, här fantasin är inte begränsad till, viktigt att inte överbelasta interiören med olika tillbehör.Inre rum i ett privat hus i byn - som kommer att råda designern

Byn ligger så nära som möjligt till naturen, är detta vad som kan återspeglas i det inre av vardagsrummet. Natursten och trä - de bästa materialen för utsmyckning av rummet i ett privat hus i byn.

Att arrangera vardagsrummet kan vara en mängd olika sätt:

 • Installera träbjälkar i taket eller zonindelning utrymme med dem.
 • I ett privat hem är lätt att installera äkta vedeldad spis och en vägg runt en natursten.
 • Mantel hylla kan vara av trä, som är perfekt i kombination med sten murverk.
 • Parkett av ljust trä och ljusa fluffiga mattor - en bra lösning för en rustik vardagsrum.

Om ditt hem är i byn, medan gästrummet kan du dekorera ett träd eller stenOm ditt hem är i byn, medan gästrummet kan du dekorera ett träd eller sten

Olika balkar av trä är perfekt för inredning i ett privat hem, kan du spela med olika typer av trä och har den ursprungliga designen. Vackra tillbehör för den öppna spisen kommer att lägga smak till interiören. På hyllan för den öppna spisen kan installeras familjefoton, vackra antika klocka som kommer att lägga ett rum komfort och värme.

Fin utsikt från fönstret lätt slå lönsam. Ett stort fönster kan lämnas utan gardiner och möbler och ytbehandlingar att välja neutrala nyanser som pistasch, grått, beige. Det viktigaste att de andra delarna av inredningen inte avleda uppmärksamheten från betraktandet av naturen.

Hur ordna ett rum i ett privat hem: photo

I privata hem ofta appartment som också kan vara lönsamt att slå. Olika barer, samt konstruktionsmetoder bidra till att göra vardagsrummet är inte bara snygg, men också praktiskt. Separera vardagsrummet från köket, kan du använda det stora köksbordet som installeras mellan de två zonerna.

I ett rum utan väggar det finns mer luft och rymd, så tapeten är bättre att välja ljusa färger för att förstärka effekten.

Den kombinerade vardagsrum med ett kök i huset, kan du slå den nuvarande barDen kombinerade vardagsrum med ett kök i huset, kan du slå den nuvarande bar


I ett privat hus oftare än varje familjemedlem har ett separat rum, så att du kan använda vardagsrummet för underhållande och familj, ägna mer uppmärksamhet åt detaljer, möbler, vitvaror. Förresten, glöm inte om de olika väggar, som är populära både i klassisk inredning och art nouveau. Med hjälp av väggar och skåp kommer att spara utrymme, kan de dölja saker, för att placera TV: n. Olika lådor och hyllor är karakteristiska för modern stil, det viktigaste i denna design bildar - öppen plats, vilket innebär att allt är bäst bort. På hyllorna kan du ordna dina favoritböcker, intressanta vaser och figuriner.

formatering Tips

Du kan välja de grundläggande tips om registrering av vardagsrummet i ett privat hem.

Att ditt vardagsrum, glöm inte att ta hänsyn till dess storlek och inredningAtt ditt vardagsrum, glöm inte att ta hänsyn till dess storlek och inredning

nämligen:


 1. Plocka upp interiören bör baseras på din budget och storleken på rummet.
 2. Om rummet är stort och rymligt, kan du använda jugendstil, liksom minimalism.
 3. Klassisk stil är lämpligt överallt och alltid.
 4. Glöm inte den öppna spisen i ett privat hem lättare att installera dem, kommer de att lägga värme och komfort i vardagsrummet.
 5. Walls är bättre att ge i neutrala färger, för att inte överbelasta miljön.
 6. Möbler bör vara praktiska och multifunktionella.
 7. Trä - den perfekta lösningen för privata hem, naturmaterial passar perfekt in i kupén.
 8. För modern livsstil präglas av utrymme, så bättre att ta bort personliga tillhörigheter i skåp och lådor.

Vacker som bor i huset (video)

Du kan sammanfatta och säga att skapandet av inredningen - det är fascinerande, men mödosam. Naturliga material och varma färger samt möjligt bättre lämpade för privata hem, bör vara uppmärksamma på varje element för att så småningom få praktisk och vacker design som kommer att förbli relevant i många år framöver. 

Utformningen av rummet i ett privat hem (foton)

001 5min7 445 205 532 1032 1632 5379b1a132ff3 1920x1080resizeinterior22648821381582124 0771042bbbbb134dbb6d00a48455f1a6

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 66

map