Vi använder trä för väggar och tak

Vi använder trä för väggar och tak

12 October 2017Trä - material för efterbehandling taket, som aldrig går ur modetTrä - material för efterbehandling taket, som aldrig går ur modyKakoy material ut för väggar och tak i ett privat hus? Experter säger att för efterbehandling huset inuti är bäst att använda ett träd. Detta material är stark och miljövänlig. Om så önskas, dekorera taket trä kan även vara i lägenheten. För att göra detta, inte nödvändigtvis att bygga ramen. Till exempel kan fanerskivor limmas med ett speciellt lim.


Dekorera trä takpaneler fanerade

Det finns flera versioner av efterbehandling taket. Det är dock bäst att använda fanerade skivor. De är starka och hållbara. Vidare är fanerade skivor lätt bundna till varandra med hjälp av special slitsen.

Mount Technology fanerade skivor:

 1. Fäst startprofilen runt omkretsen av rummet. För att låsa produkten använder dymlingar.
 2. Sätt taket profil i startlinjen. Tänk på att taket profil måste vara parallell med avseende på en av väggarna.
 3. Fästa i taket profilen taket suspension.
 4. Placera bitar av trä på lådan. För deras fästskruvar ska användas för metall.
 5. Obsheyte byggpaneler. Fixering av produkter sker med hjälp av skruvar.
 6. Installera ljus.

Fanerade skivor - den mest framgångsrika material för efterbehandling takbeklädnad, eftersom det är särskilt styrka och hållbarhetFanerade skivor - den mest framgångsrika material för efterbehandling takbeklädnad, eftersom det är särskilt styrka och hållbarhet

I syfte att eliminera spalten mellan den fanerade panelen och väggen, använd dekorativa lister. Denna produkt är inte bara försköna designen, men också bidra till att dölja startprofilen.

Den bästa moderna med trätak i ett privat hus

Vilket material är bäst används för beklädnad av taket? Naturligtvis är det bästa efterbehandling material klassiska paneler. Utåt liknar det en träbalk. För efterbehandling trätak är bäst att använda reglar gjorda av lind eller ek.


Klart taket fodret börjar med installationsramen. Det är bäst att göra låda rostfritt stål. Alternativt kan du använda furubräder.

Valet av material för efterbehandling taket i ett privat hem är direkt beroende av personliga preferenser, budget och önskade resultatet av ägarenValet av material för efterbehandling taket i ett privat hem är direkt beroende av personliga preferenser, budget och önskade resultatet av ägaren

Under foder installationen måste du ta hänsyn till ett antal nyanser:

 • För fäst ark behöver använda självborrande skruvar för metall.
 • Om du har gjort en låda från skivor, sedan lägga ett lager av isolering.
 • Skarvarna mellan väggarna och taket reparerade med formning med en trä textur.
 • Observera att mellan skivorna bör vara ett litet utrymme, eftersom trädet kan deformeras på grund av temperaturförändringar.

efterbehandling taket i huset av träribbor

Reiki för tak och väggar är gjorda av trä och metall. Det rekommenderas att använda det första alternativet, eftersom produkter tillverkade av trä, ser mycket bättre.Dessutom kan fördelarna med träribbor inkluderar:

 1. Miljövänligt.
 2. Praktiskhet. Tak, styrning rack, inte kräver specialiserad vård.
 3. Motståndskraft mot hög temperatur.
 4. Höga ljudisolerande egenskaper.
 5. Lågt pris.

Rubricerar träribbor - en billig, praktisk och miljövänlig metod för efterbehandling taketRubricerar träribbor - en billig, praktisk och miljövänlig metod för efterbehandling taket

Tänk på att användningen av träribbor oacceptabla i ouppvärmda rum. Dessa produkter är lätta att deformation under en ändring i temperatur eller fuktighet.

Hur man installerar träribbor i taket:

 • Installera ramen av barer avsnitt 30x30.
 • Fäst vid ramen galgar.
 • Obsheyte konstruera träribbor. För fixering användning klyaymery.
 • Efter installationen är klar, zashpaklyuyte gapet som bildas mellan taket och väggarna. Det är också önskvärt att ställa in trä gjutning och ett tak täckt med antiseptisk lösning och lack.

Trätak från plywood

Plywood - ett miljövänligt material som ofta används för väggar och tak i ett trähus eller lägenhet. Plywood är ett utmärkt alternativ till våningssäng eller träribbor.

Plywood är inte sämre än sina fördelar vånings eller träribborPlywood är inte sämre än sina fördelar vånings eller träribbor

plywood plussidan:

 1. Höga värmeisoleringsegenskaper.
 2. Hög hållfasthet. Plywood - laminat, men det har hög draghållfasthet.
 3. Hög fuktbeständighet prestanda. Plywood, i motsats till fodret, inte deformeras när de utsätts för fukt.
 4. Låg specifik vikt. Vid användning av plywood du behöver inte installera en massiv ram av aluminiumprofiler.

Plywood är tillverkad av barrträd eller björk. Det rekommenderas att använda ett ark gjort av björk, eftersom de är mer hållbara och stark. Dessutom björkplywoodskivor såg betydligt bättre.

Installation av plywoodskivor i följande ordning:


 • Fästa till basytan av timmer med hjälp av skruvar.
 • Fäst till höljet bladet så att dess kant och mellanskenan sammanföll exakt.
 • Lock fanerark med skruvar. Mellan intilliggande fästen får inte vara mer än 25-30 centimeter.
 • Efter installationen av panelerna är över, är det nödvändigt att eliminera mellanrummen mellan skivorna med hjälp av baguetter.
 • Vid användning av en vals, applicera färgkompositionen i taket. Kom ihåg att du inte kan använda vattenbaserade färger. Det rekommenderas för efterbehandling dekorativa strukturfärger.

Inredning vinden i plywood (video)

För efterbehandling tak och väggar, kan du använda olika material. Var och en av dem har ett antal funktioner. Om du inte vill bygga en massiv ram och tillbringar en hel del pengar för att bygga material, är det bästa valet vattentålig plywood, stiliserat träd. I andra fall är det mer lämpligt att använda reglar, fanerade skivor eller lameller. 

Dekorera väggar och tak av trä (foto)

woodenwallsandceilinginthediningroom201501041233197014- 0e641f22b89cdc1e8bfb0be02cfc1274- 1etazh5-19- 2- 3 8min38-- 12-28-- 0031-- 59- 3416-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 94

map