The BlogDe combinatie van behang met verschillende patronen toestaan ​​oorspronkelijke sieren de wand of een deel ervan, naar de kamer interessant en origineelDe combinatie van behang met verschillende patronen laten origineel sieren de wand of een deel ervan, naar de kamer interessant en originalnymDizayn muren in een appartement is een belangrijk element van het interieur, zodat de bouwmaterialen fabrikanten bieden een gevarieerde selectie van afwerkingen. Meestal blijven behang, maar modern design onder een groot aantal materialen biedt originele technologie van hun aanvraag, bijvoorbeeld een combinatie van behang.


Behangen twee soorten of bepaalde combinatie van afbeeldingen

Gebruikelijke manieren om te behangen nog steeds van toepassing, maar om ze te vervangen komt een modieuze manier van het combineren van behang.

Elke flat, beplakt verschillende soorten behang, verwerft een zekere vrijmoedigheid in het binnenland en op de achtergrond van standaardoplossingen in het ontwerp ziet er bijzonder voordelig. Dit is te wijten aan het gebruik van diverse materialen, kleuren en texturen die de muur oppervlak van sommige van de dynamiek te geven.

Betrouwbaarheid en prachtige design vinyl behang trekt de aandacht van de mensen die belangrijk zijn voor een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijsBetrouwbaarheid en prachtige design vinyl behang trekt de aandacht van de mensen die belangrijk zijn voor een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs

De juiste keuze van het materiaal - het is de sleutel tot succes in het behangen van twee soorten.


Industry interieur biedt de volgende mogelijkheden voor het combineren van het behang:

 1. Papier behang kan gecombineerd worden met bijna twee of meer soorten behang, kunnen dankzij hun flexibiliteit en plooibaarheid worden op moeilijk bereikbare plaatsen op de wanden bereiken;
 2. Vinyl behang zijn sterk, duurzaam en elastisch, deskundigen adviseren hen om het pand appartementen te gebruiken, waar sprake is van het hoogste risico op mechanische schade (hal of keuken), de beste manier om ze te combineren met papier behang;
 3. Vliesbehang waarde voor een bepaalde textuur van het individu en het vermogen om kleine defecten wanden (deuken, krassen, etc.) te verbergen, werken ze goed combineren met papier en vinyl-papier;
 4. Behangen textiel zijn zeer opzichtig en duur meubilair aan de muren van het appartement, is het beter om ze te gebruiken voor de stick in de slaapkamer of woonkamer, goed gecombineerd met non-woven en papier behang;
 5. Vloeibare wallpaper vergelijkbaar met de sierpleister, kunnen ze worden gebruikt in alle kamers en appartementen zijn goed, ze zijn gecombineerd met vliesbehang.

Structuur behang verlevendigen het interieur, zal nieuw leven in te blazen zonder veel inspanningStructuur behang verlevendigen het interieur, zal nieuw leven in te blazen zonder veel inspanning

Een goed gekozen materialen, de textuur, dikte en kleur - is de sleutel tot de perfecte combinatie van behang.

een combinatie van manieren

 1. Wanneer behangen twee soorten ontvangst proces, kunt u behang met patronen en zwart-wit versies - deze optie is perfect voor de slaapkamer.
 2. Als u heldere monochromatische achtergrond en kleurrijke terugkerende donkere patronen gebruiken op de muren van de kamer kan een harmonieuze ontwerp te maken.
 3. Als u wilt pokleit helder behang, kan het raadzaam zijn om vloeiende overgangen minder verzadigde kleuren te maken.
 4. Revive andere kamer behang kan decoreren door het ontvangen van de individuele muren. Bijvoorbeeld in de kamers waar de sterke hoeken in het inwendige, kan de wanden van aangrenzende andere achtergrond of wallpaper versieren breiden tot het plafond. U kunt ook een combinatie van verschillende texturen gebruiken.
 5. De meest populaire vorm van combinatie - een paar voorbeelden van behang plakken het bovenste en onderste deel van de wanden. In dergelijke gevallen is het een contradictie als we kijken naar de muren zijn niet zo duidelijk toegewezen, kunt u papier grenzen gebruiken.
 6. De studio kamer kan worden verdeeld in zones met de hulp van het plakken van verschillende soorten behang, bijvoorbeeld, het scheiden van de keuken en woonkamer.
 7. De kinderkamer kan worden gebruikt om patchwork te combineren, zodat de eigenaar een kleine regenboog stemming of een ongewoon patroon op de muur van behang residu.

Nieuwe wallpapers van verschillende soorten kunnen de ruimte van de kamers te transformeren: om zich te concentreren op de belangrijkste muur, sloeg de niche in het interieur, open haard highlight of markeer regio rudimentaire foto's.Variaties behangen de geest van de bestaande vandaag species

Verticale combinatie daarvan visueel verhoging van de plafondhoogte en horizontale, die de ruimte uitzet.

In het eerste geval is het mogelijk om reguliere verticale elementen (strippen) of specifiek vermeden regelmaat gebruiken. In dit soort materiaal elke foto en elke kleur, maar de textuur van het behang kan zijn, is het beter om hetzelfde te kiezen, niet lelijk te krijgen.

De tweede soort behangen twee soorten behoren tot de klassieke interieur. verdelen zone kan een eenvoudige of een rand streepjesbehang uitvoeringsvorm en behang met een grote foto te wijzen.

Wallpaper met heldere en grappige foto's voor de kinderkamer op te vrolijken en verbergt kleine gebreken - vlekken en krassenWallpaper met heldere en grappige foto's voor de kinderkamer op te vrolijken en verbergt kleine gebreken - vlekken en krassen

Als de keuze is gemaakt, moet je nadenken over het praktische deel van behangen. Verschillende wallpapers vereisen een andere aanpak - je moet een andere lijm en de zorg die is niet hetzelfde. Bij gebruik van dezelfde materialen gemakkelijker om de gewrichten te reinigen of behanglijm op de overlapping indien de factuur en het soort materiaal de verschillende stands beroep te doen op behangbanen.

Om te plakken over behang van verschillende soorten van de kamer, moet u:


 • Bereid Walls (helder, stopverf, peregruntovat);
 • Bereid lijm, zet het op het behang of de wand;
 • Plak de belangrijkste achtergrond behang;
 • Behanglijm optie voor het combineren (of in de buurt overlap);
 • Maak de afwerking bekleding (verwijder gewrichten, gebruik stoeprand of tape, overbodige onderdelen wallpapers).

Met deze eenvoudige regels werken Wallcovering twee soorten te brengen plezier, en het resultaat zal alle verwachtingen overtreffen.

Ontwerp behangen de muren van behang anders: ideeën voor inspiratie

Eenvoudige wens pokleit wallpaper van twee typen om het beste resultaat van onvoldoende te verkrijgen

De combinatie van behang met verschillende texturen zal helpen om de meest gedurfde fantasieën te realiserenDe combinatie van behang met verschillende texturen zal helpen om de meest gedurfde fantasieën te realiseren

Daarom moet u aandacht besteden aan de volgende voorbeelden van de combinatie:


 1. Kleurrijke en verzadigde kleuren beter te combineren met heldere, pastel kleuren;
 2. Behang met getextureerde patronen combineren met florale patronen;
 3. Het is goed te beseffen dat het buitensporige bloemmotief op het behang ziet er verstopte en ruw;
 4. Behang met verschillende geometrische vormen te combineren goed met abstracte schilderijen;
 5. Het is interessant om te kijken in het interieur appartementen wallpapers;
 6. Het belangrijkste om te onthouden over de verenigbaarheid van de kleuren, helderheid en kleurtint - het is niet hetzelfde.

In een enkele kleurenschema zou moeten zijn en meubels en gordijnen, en beddengoed of bekleding bank, omdat Soms zijn de kleine dingen kunnen de ontbrekende ontwerper bar te brengen.

Hoe mooi behang plakken in twee vormen: een gedetailleerde gids

Door het ontwerp lijmen twee soorten behang moet je grondig en niet alleen in de keuze van kleur en textuur, maar ook aan het interieur attributen.

Ideeën die de mooie wallpaper zal combineren:

 • Om mooi regelen een gang of hal kan ook een combinatie van twee stroken van behang;
 • In de kamer of slaapkamer voordelig om fragmenten van verschillende afmetingen kijken van de kinderen uit die het effect van de quilt;
 • Om de verhoudingen van de kamer af te stemmen, kunt u plakken over de twee hoeken contrasterende behang;
 • Voor fans van de belangrijke figuren op het behang kan worden geadviseerd om een ​​etnische stijl te gebruiken, zal het de identiteit van het interieur te geven;
 • Ontwerpers worden geadviseerd om dezelfde kamer tot 5 verschillende kleuren te gebruiken, zelfs als ze tot dezelfde palet.
 • u kunt plakken op de hoeken van donkere kleuren behang en achtergrond naar rustgevende kleuren kiezen om de ruimte van de kamer te vergroten.

Goedkoop en praktische optie - behang dat de kamer zal een huiselijke en warme of streng en bondigGoedkoop en praktische optie - behang dat de kamer zal een huiselijke en warme of streng en bondig

U kunt deze methode om de muren van een accent in het interieur te verfraaien toe te passen, bijvoorbeeld om het hoofdeinde of de plaats van het vuur te identificeren.

Kleur en patroon: grondslagen combineren

Het behang met tekeningen dienen dezelfde spoed aanwezig als bij de basisachtergrond behang of dichtbij.

Soorten ornamenten:

 • geometrische;
 • classic;
 • Bloem. 

Ze zijn goed in combinatie met zelf-gekleurde achtergrond of behang in kleine strepen. Behang met florale ornamenten zien er goed uit met het behang dat steen, hout en anderen na te bootsen.

wit, crème, grijs - een uitstekende uitvalsbasis voor behang met een patroon of een felle kleur zal neutraal behang zijn. Prachtig eruit zal zien met behang met geometrische patronen en abstracte beelden.

Factuur te combineren

Bijzonder populair verwerft structuurcoating of structuur behang, die idealiter geschikt zijn voor de combinatie.

Een uitstekend alternatief voor de standaard muur coating - een vloeistof muur, waardoor de kamer een unieke uitstraling dankzij de speciale textuurEen uitstekend alternatief voor de standaard muur coating - een vloeistof muur, waardoor de kamer een unieke uitstraling dankzij de speciale textuur

Monsters van getextureerde behangpatronen:

 • band;
 • Klassieke patronen;
 • Strokes in abstracte stijl;
 • Florale motieven.

Geweven behang is beter om te gebruiken voor de isolatie kolommen, nissen, bogen in de kamer. Geweven wallpapers zijn een interessante optie, maar kiezen voor de meest praktische om behang te combineren met papieren achterkant.

Nog enkele tips voor het behangen twee soorten

Experts wijzen op het volgende geheimen:

 • Behang en lijm is beter om te kopen bij dezelfde winkel;
 • Mooie pokleit wallpaper te moeten starten vanaf de top, een soepele overgang van de muren;
 • Behang met verschillende patronen is het beter om te kopen in een winkel.
 • Het wordt aanbevolen om vergoedingen te maken voor de naden, om te voorkomen dat het drogen van krimp;
 • moeten goed naar de strook behang meten en selecteer de afbeelding.

Deze eenvoudige regels zullen helpen om gemakkelijk wallpaper toepassing van twee soorten.

De combinatie van het behang in de binnenruimte (video)

Bijgevolg is de soorten behangen twee soorten is heel betaalbaar en eenvoudige optie om de kamer een designer look te geven, in te blazen en om de individualiteit van de mogelijkheden ervan te benadrukken. Vet, interessante en ongewone wand design idee zal de aandacht trekken en leiden tot een verlangen om dit experiment en in de andere kamers van het appartement te herhalen. 

Het combineren van behang in het interieur (foto)

12 9 24a024f6a2603e237c1f4ad9d72f59952229f1ce 29i5641d3b1952e7 82bf7d9b49527c519e9e6aefac179648 154 15128 8766 221.174 404122komnatakoverkrovatoboi1920x1080wwwGetBgnet

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =